zyxel vmg3926-b10a Elisan Kotiboksi Hakkerointi threadi

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Dehir, 28.10.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Dehir

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  246
  Kiitos korjauksista. Kyseessä olis siis enemmänkin sarjaliikenneportti.

  Testailen kunhan jaksan ruuvailla taas auki.

  Joo. Jos joku ei ole vielä ruuvaillut tuota auki niin tein sen ensitöikseni ja selvitin tuon JTAG-portinkin (Sarjaportti korjattu) omasta mielestäni. Ainakin consoli outputit sain talteen. Helppo selvittää etsimällä ensin Maa-johdin ja jatkaa huolellisia ohmi-mittauksia.
  http://wiki.openwrt.org/doc/hardware/port.serial

  http://wiki.openwrt.org/doc/hardware/soc/soc.broadcom.bcm63xx

  Vaatii 3.3v TTL jännitteet eli ei suoraan sarjaväylään kuten muidenkin kanssa. Eli Esim FT232RL pääsee eteenpäin

  Korjataan vielä sen verran että en oo varma tuota VCC ei tarvii kyrketä ja että nuo TX, RX ja GND pinnit on ainakin kohdillaan ja riittää. Korjatkaa toki jos olette viisaampia.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Eli tuntuis olevan BCM63168D0 Broadcomin chippi. 128mb muistia, Broadcom BMIPS4350 CPU jne...

  Feel free to kommentoida ja tutustua lähemmin/palautetta. Kyseinen laite on ns "pakasta vedetty" ja päivittämätön.

  Itsellä ei aika eikä kokemus riitä syvempään luotaamiseen. Perustin threadin siis asiaan vihkiytyneiden työtä helpottamaan.

  Ei avannut kirjautumis promptia eli tuskin sen pidemmälle ainakaan noin helposti pääsee.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2019
 2. valexi

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 444
  Ei se avaakkaan kirjautumispromptia, koska ei se laite oleta/tiedä että siellä joku katsoo noita tekstejä.

  Olisit voinut kokeilla syöttää komentoja esim. pwd tai ls, niin näet että pääseekö tuon portin kautta itse laitteeseen käsiksi.

  Esim. E5186 modeemissa on kaksi serial porttia, toinen pelkästään katseluun ja toiseen pystyy lähettämään komentoja.
   
 3. Dehir

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  246
  Enpä saanut oikeastaan mitään syötettä menemään tuonne. Toki pitää tsekkailla oiskohan nuo kaikki pinnit ok ja että onko terminaali emulaattorissa kaikki asetukset oikein.
   
 4. kermainenperuna Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  253
  Se ei ole JTAG mitä käpistelet, vaan sarjaportti. Toisekseen sulla on noi pinnit vituillaan. Vaiha (kuvassas merkityt) VCC ja RX keskenään niin toimii liikenne molempiin suuntiin.

  Konsolikaapelilla (juuri tuolla mitä virittelet) saat oikeestaan saman shellin mitä telnetilläkin. Siinäkohtaa kun laite tervehtii jotain "press enter to activate console" (sekottuu helposti muuhun tekstiin mitä se laite kertoo) niin entteriä ja login-prompt pärähtää näkyviin. Toki konsolikaapelilla pääsee CFEhen käsiksi (bootloaderiin) ja näät boottilogin. Roottishellin (pitäis mennä suoraan bashiin eikä siihen vammaseen rampautettuun shelliin mikä normisti aukeaa) saa suoraan käyttäjäntunnuksella supervisor ja salasana niinkin hurja kuin zyad1234.... Siitä vaan sitten ihmettelemään ja tutkimaan.
   
 5. toke lahti

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  133
  Mulla olis hallussa zyxelin tehdasfirmis ton Ellun jumitetun tilalle.
  Osaisko joku laittaa simppelit ohjeet?
   
 6. kermainenperuna Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  253
  Simppeli ja simppeli... Laitteen modailu nyt harvemmin on ihan hirveän simppeliä, tai riippuu miten sen näkee.

  Kaiva sarjakaapeli jostain jossa on jännitetasomuunnin, joku noksun CA-42 kaapeli on suht näppärä aihio. Ilman sitä ei helposti sitä päivitellä.

  http://forum.kitz.co.uk/index.php/topic,13939.0.html

  Tossa jonkun näppärän kirjottama ohje niin ei tarvi samaa tekstiä kirjottaa uudelleen, vaikka eri mallille niin ei haittaa. Semmonen huomautus, että ATSE komentoa ei tarvi ollenkaan, tai enemmänkin ÄLÄ suorita sitä. Suoraan ATEN 1, xxx ja äxät korvaat ns. passulla jolla bootloaderin saa auki. Passun saat kun katsot laitteen pohjasta ensimmäisen MAC-osoitteen viimeistä kirjainta ja käyt tällä sivulla olevasta taulukosta lunttaamassa mikä se salasana mahtaa olla kun viimeinen kirjain on X http://www.ixo.de/info/zyxel_uclinux/

  Tarkkana ATWZaa syöttäessä! Elä siis vain copypastea linkissä mainittuja komentoja, vaan pitää miettiä mitä niihin laittaa. ATWZan kaveriksi se mac osoite on luonnollisesti sen sun modeemis ensimmäinen MAC-osoite, countrykoodi on todnäk E1. Tsekkaa alkuperäiset arvot (ja ota ne ylös) ennen ruuvailua ATSH komennolla.

  Ja tosiaan ihan vinkkivinkkinä, koska en voi tietää miten kova harrastelija sielä on toisessa päässä, niin lienee paikallaan mainita että jos noissa feilaa jotain, on koko modeemi käyttökelvoton ellei oikeasti osaa puuhastella noiden kanssa. Mulla ei just kyseistä mallia (3926) ole käden ulottuvilla, niin en voi varmistaa/testata ohjeen toimivuutta juuri kyseisen mallin kohdalla. Jos tarkoitus on vain saada se modeemi halvalla "täysveriseksi", niin hae kaupasta uusi brändäämätön. Jos rikkoutumisen riski ei haittaa ja tekee mieli kokeilla, niin sitten vaan hommiin.
   
 7. toke lahti

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  133
  Varmistus nyt sit vielä, et olis vain tarkotus vaihtaa firmis toiseksi, ei asentaa openWRTtä.
  Mutta siis bootloader pitää saada auki?

  Ihan en ymmärrä miten ostaminen (ehkä yli 100€, mistä ton ees saa tehdasfirmiksellä?) on tapa toimia "halvalla" ja sitten omalla ajalla askartelu sitten kallista?

  Jännitteentasomuunnin koska pitää olla 3,3V?

  Oisko ehdottaa jotain halpaa amazon/ebay/yms. pulikkaa usb-D-liitin-pulikkaa?
   
 8. toke lahti

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  133
  Toimiskohan toi:
  https://www.pccables.com/products/86301.html
  (Sellanen löytyy wanhan Palmin setistä varastoituna naapurikaupungista...)
  Jännitemittarilla sitten testaamaan onko 5V ja jos on, niin millanen "jännitteentasomuunnin" väliin? Ihan vaan vastus kolvaten piuhaan? Minkähän kokoinen?
   
 9. kermainenperuna Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  253
  Niin siis ymmärsinkö oikein että sulla on Elisan brändäämä modeemi, haluat sinne Zyxelin oman brändäämättömän firmiksen, muttet webguista voi sitä laitteeseen upottaa keinotekoisten rajoitusten vuoksi?

  Tällöin nimenomaan sen bootloaderin kautta se pitää tehdä. Jos "käyttöjärjestelmä" sallii vain Ellun firmikset, pitää mennä syvemmälle, bootloaderiin. Sieltä voit käskeä laitteen kirjoittamaan muistiinsa aikalailla mitä vain, OpenWRT:n tai sitten brändäämättömän firmiksen. Firmis ku firmis.

  Tarvitset siis sarjakaapelin joka on 3.3V jännitetasoilla. Osta joku tälläinen tai sitten tälläinen ulkomailta. Tommosella pääsee helpoimmalla. Tökkäät usbiin, näkyy sarjaporttina tietokoneelle, päässä irtojohdot joista se sarjaliikenne virtaa ja helppo tökkiä piikkirimaan kiinni. Jos haluat itse väsäillä niin mikään vastus ei nyt ole ihan riitä, vaan MAX232 piiri lienee yleisin RS232->TTL muunnin. Tämä siis jos koneessasi on edes sarjaportti, jos ei niin tarvitset kuitenkin jonkun usb-sarjaporttimuuntimen....

  Bootloaderiin pääsee kun sarjakaapeli on kiinni modeemissa, 115200,8N1 asetuksilla Teraterm auki (teraterm koska xmodem-tuki jota tarvit sen firmiksen uppaukseen). Kun pistät motuun sähköt, rämpytä entteriä kunnes ruudulla on konsoli (rivit alkaa CFE>).... Sitten alat syöttämään niitä AT komentoja... Eli ensiksi ATSH, otat datat ylös siitä. Katsot sen MAC-osoitteen viimeisen kirjaimen ja sen kanssa lunttaat salasanan alemmasta linkistäni. Kirjotat ATEN 1, *salasana*.... Sano ATHE, näyttää käytettävissä olevat komennot... Jos komentoja tulee parisivua, bootloader on nyt auki onnistuneesti.

  Sitten vaan ATBT 1 komennolla sallit muistin uudelleenkirjoituksen ja ATUR komennolla aktivoit firmiksenlatauksen. Tässäkohtaa teratermistä kaivat xmodem send napin, CRC modessa lähetät firmiksen (.bin tiedosto) laitteelle, kestää n. 20min.... Lopuksi ATGO ja laite boottaa. Jos laite ylipäänsä boottaa, ollaan jo voiton puolella. Jos laite ei boottaakkaan, ymmärrät miten se ostaminen onkin tapa toimia halvalla. Siinäkohtaa tutkimaan sarjaporttiin tulevaa outputtia, että mikä menee vikaan ja miksi ei boottaa.

  Muutamissa laitteissa brändäämättömän firmiksen upottaminen hukkaa laitteen MAC-osoitteen ja kourallisen muita asetuksia jolloin motu on boottiloopissa, tällöin kaivat sen ATSH komennon tulosteen ajalta ennenkuin vaihdoit firmiksen ja ATWZ komennolla opetat asetukset uudelleen. Vaikka käyttis ei suostuiskaan boottaamaan, niin bootloader toimii ja siihen kun pääset käsiksi on toivoa korjata laite.

  Edelleen, korostan. Modaile laitetta vain harrastuksen ilosta ja muista, että jos jokin meneekin mönkään, sulla on toimimaton laite ja reissu kauppaan ostamaan uusi laite, ellet osaa itse sitä korjata. Olisi ihan hyvä idea ottaa talteen vakiofirmis ennenkuin purkkaat mitään. Ainoa vaan, että laitteesta ei firmistä saa ulos xmodemilla, vaan lukemalla muisti lohko kerrallaan. Eli pitäis kirjottaa skripti joka automaatilla pyytää modeemilta lohko kerrallaan flashin sisällön ja tallentaa sen koneelle yhtenä tiedostona.

  Tämä ei myöskään ole sitten mikään step-to-step ohje jolla unbrändäät sen onnistuneesti! Tällä metodilla saat sen firmiksen sieltä vaihdettua, mutta jos bootloaderissa sattuukin olemaan jotain rajoituksia, sun pitää osata itse tutkia sitä ja selvittää että miten kiertää päivän rajoitukset. Testasin pikapikaa parilla VMG sarjan modeemilla (1312 ja 4325), niin noilla saa firmiksen sinne koneeseen upotettua ihan OK. Ei tosin Ellun brändäämiä/lukitsemia laitteita.

  ed: korjattu ajatusfiba
   
 10. toke lahti

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  133
  Siis tää zyxel tarvii 5 voltin pulikan ja sitten kun olis myös noita Bewaneja, niin ne sitten 3,3 volttisen?
  OP juurikin mainitsi 3,3 volttisen tarpeen...
   
 11. kermainenperuna Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  253
  Sori, toi oli ihan vaan ajatusvirhe... 3.3V piti sanoa, mutta jostain jäi vitonen päähän jumiin...
   
 12. valexi

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 444
  Osta mielummin tämä:
  http://m.ebay.de/itm/391154200125?_mwBanner=1

  Voit vaihtaa jänöä 3.3v/5v, joten jatkossa monikäyttöisempi. Tosin monesti kun laitteessa on virrat, niin tuota virtapiuhaa ei tarvitse kytkeä.

  Pulikan voi myös asentaa laitteen sisälle ja USB johto ulos, niin ei tarvitse aina laitetta avata kun tarvitsee säätää.
   
 13. Dehir

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  246
  Kiitos vinkeistä. Pitää testailla kun on aikaa.
   
 14. Hakettaja

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2016
  Viestejä:
  4
  Tuo ATEN ohje ei toimi, tarvitaan seedi ATSE <xxxx..> komennolla joka taas vaatii salasanan, mikä on toistaiseksi tuntematon.
  Se on vissiin yleensä mallikoodi, mutta jossain vaiheessa zyxel muutti tuota ja se on piilotettu lähdekoodiin. Eikö kukaan ole tuota saanut vielä muka selville?
   
 15. kermainenperuna Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  253
  Jos se ATEN ilman seediä ei toimi (kokeile 1, jälkeen välilyöntiä ja ilman välilyöntiä, vähän mallista riippuen enemmän tai vähemmän nirso) niin testaa ATSE ZyXEL... Huomaa isot ja pienet kirjaimet.

  Kokeile myös: DSL-2492GNAU-B1BC ja ihan vaan VMG3926. Mahdollisuus on, että tuossa elisan brändäämässä on custom passu! Pitäis löytää project name/internal name niin siinä olis avain.
   
 16. Hakettaja

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2016
  Viestejä:
  4
  Katos vaan, se olikin se ATSE VMG3926, kokeilin vaikka mitä ja en sitten tuota :rolleyes:
  ATEN 1, <seedistä laskettu hex avain> niin aukeaa (ja välilyönti ennen heksalukua)
  Sitten vaan ATBT 1 ja ATUR <tied.nimi> (TFTP, serverille ip 192.168.1.33)
  XModem tuki on tiputettu pois.

  Ja nyt on purkissa Zyxelin oma V5.11(AAVF.0)C0 :D Sinne lähti elisan kikkareet.

  Kiitos avusta!

  --------------
  CFE> atur zyx.bin

  Loading 192.168.1.33:zyx.bin ...

  Finished loading 26477568 bytes at 0x80800000

  Model ID is empty!!! Continue to upgrade firmware.

  Flashing root file system at address 0xb8020000 (flash offset 0x00020000).

  kerSysWriteToFlashREW flashAddr[0xb8140000] MaxflashAddr[0xbbc80000] fromaddr[0x80820000] len[26345472]

  kerSysWriteToFlashREW flashAddr[0xb8020000] MaxflashAddr[0x00000000] fromaddr[0x80800000] len[131072]

  Succeed to flash the rootFS.

  Update NVRAM info for firmware version, kernel checksum, or rootfs checksum.

  OK
   
 17. kermainenperuna Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2008
  Viestejä:
  253
  Hyvä jos oli apua, zyxelin purkkeja tulee duunin puolesta aikapaljon tunkkailtua niin oppii itekkin uusista malleista kikkoja näiden myötä! :)

  Tuota en edes tienny, että XMODEM tuki on pudotettu noista pois. Näemmä CFE päivittyny/editoitu erilaiseksi (ainakin) tuohon malliin. Jos joku propellihattu haluaa näitä ruuvailla enemmän, niin hyvä vinkki:
  http://www.zyxel.com/us/en/form/gpl_oss_form.shtml

  Tuolta voi pyytää firmispaketin lähdekoodeja ja on meinaan mielettömiä tietopankkeja. Noissa on vaan ihan törkeä viive, 2-3kuukautta menee että tulee mitään vastausta, mutta loppupeleissä saa n. parinsadan megan paketin lähdekoodeja. Monista mielenkiintoisimmista osista ei lähdekoodeja noissa ole (mm. CFEn zyxel-spesifiset jutut, firmiksestä ittestään zyxelin ja piirivalmistajan omat softat jne), vaan pelkät binäärit. Mutta paketit on niin täydellisiä, että niillä voi suoraan kääntää ihan toimivan ja laitteeseen uppoavan firmiksen. Samaten vaikkei erikoisemmista osista lähdekoodeja ole, on ihan mieletön määrä niihin viittaavia/niitä kuvaavia headereita (.h) joilla saa parsittua ihan uskomattoman määrän dataa noista purkeista ja niiden sielunelämästä. Ne + IDA on kova kombo ja varsinkin kun kääntää GDB:n firmikseen mukaan ja uppaa laitteelle, niin pystyy ihan oikeasti tutkimaan mitä se purkki tarkalleen tekee.
   
 18. Hakettaja

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2016
  Viestejä:
  4
  Haha, pyysin kauan sitten sorsat ja sain tämmösen vastauksen LOL
  "Thank you for choosing ZyXEL products.
  In order to provide the better customer service with technology support, please let us know if you encounter any problems."
  :confused::)
   
 19. west2284

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2016
  Viestejä:
  1
  Hello guys.
  I will do all the same

  Katos vaan, se olikin se ATSE VMG3926, kokeilin vaikka mitä ja en sitten tuota :rolleyes:
  ATEN 1, <seedistä laskettu hex avain> niin aukeaa (ja välilyönti ennen heksalukua)
  Sitten vaan ATBT 1 ja ATUR <tied.nimi> (TFTP, serverille ip 192.168.1.33)
  XModem tuki on tiputettu pois.

  Ja nyt on purkissa Zyxelin oma V5.11(AAVF.0)C0 :D Sinne lähti elisan kikkareet.

  Kiitos avusta!

  --------------
  CFE> atur zyx.bin

  Loading 192.168.1.33:zyx.bin ...

  Finished loading 26477568 bytes at 0x80800000

  When it finish download it give me error Illegal model ID

  Can you help me too fix with problem?
   
 20. TPertenava

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  1
  Same problem here. Osaako joku auttaa? Epäilen, että tarvitsen bootbase tiedosto kuten tässä ohjeessa mainittu, muttei löytänyt sitä mistään...
   
 21. eich

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2014
  Viestejä:
  6
  Illegal model ID heittää täälläkin. Onkos kukaan saanut käsiinsä tuota bootbase tiedostoa tai muuta vastaavaa tietoa tuon kiertämiseksi? Viimeisin elisa5 päivitys heitti väkisteen soneran multicastit igmp excluded listaan kaikilta sisäverkon IP:ltä, joten voisi huoletta kokeilla kaikenlaista kikkaa kun toimittaa nyt muutenkin verkonpainon virkaa tämän nykyisen palveluntarjoajan modeemina. SER pönttöön joutanee koko kikkare, eihän tämmöstä sontaa kehtaa edes myydä...edes vihamiehille :)

  edit: Vielä on mahdollista toivoa jäljellä meillä operaattoreiden orjilla. Täytyypäs huomenna ottaa ja perehtyä aiheeseen tuorein silmin: http://forum.kitz.co.uk/index.php/topic,17361.0.html
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2016
 22. eich

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2014
  Viestejä:
  6
  Noniin. Jos jollain on ongelmia saada samaran iptv (vdsl yli) näkymään elisan 5 firmiksellä, niin sain kikkailtua ilman firmiksen puukotusta hommelit kuntoon näin:

  Network Setting -> Broadband -> poista kaikki interfacet

  -> Add New WAN Interface
  Name: IPTV
  Type: ADSL/VDSL over PTM
  Mode: Routing
  Encasulation: IPoE
  IPv4/IPv6 Mode: IPv4 Only
  IP Address: [x] Obtain an IP Address Automatically
  VLAN: Active [x], 802.1P: 0, 802.1Q: 252
  MTU: 1500
  Routing Feature: NAT Enable [x], IGMP Proxy Enable [x]
  DNS Server: [x] Obtain DNS Info Automatically
  DHCPC Options: -
  6RD: [x] Automatically configured by DHCPC
  ->OK

  -> Add New WAN Interface
  Name: VDSL
  Type: ADSL/VDSL over PTM
  Mode: Routing
  Encasulation: IPoE
  IPv4/IPv6 Mode: IPv4 Only
  IP Address: [x] Obtain an IP Address Automatically
  VLAN: Ei käytössä
  MTU: 1500
  Routing Feature: NAT Enable [x], Apply as Default Gateway [x]
  DNS Server: [x] Obtain DNS Info Automatically
  DHCPC Options: -
  6RD: [x] Automatically configured by DHCPC
  ->OK

  Tänne ei vielä tule IPv6 natiivina joten siksi tuo 6RD tunneli käytössä. VDSL interface täytyy olla "Default Gateway", muuten netti ei pelaa, ja VDSL interfacessa ei myöskään saa olla "IGMP proxy" päällä tai muuten multicastit ei tule läpi. Menikin muutama päivä/laatikko olutta ihmetellessä mikä mättää tuon viimeisen päivityksen jäljiltä mutta näin sai taasen pelailemaan. Ei ole heikkomaksaisen hommia nämä modeemi hommat..
   
 23. radebel

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2015
  Viestejä:
  7
  Onko kukaan keksinyt vastausta tuohon Illegal model ID hommaan? Meikällä heittää samaa...
   
 24. Hakettaja

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2016
  Viestejä:
  4
  Yritin tässä firmistä päivitellä 5.11(AAVF.0)C0==>5.11(AAVF.3)C0 purkin käyttöliittymän kautta,
  eipä onnistunut.
  Unohdin näköjään viimeksi laittaa ATWZ-komennolla EngDebugFlag-lipun päälle :rolleyes:

  Piti taas avata purkki ja hoitaa homma sarjaportin kautta TFTP:llä.
  Viimeksi oli "Model ID is empty!!!" ja nyt "Correct model ID!!!" ?!?!

  Onkos kukaan kokeillut heittää ATDC (Disable Check Model Mechanism.)?
  Bootbase näyttäisi olevan 4.16_02A ja malli tietty VMG3926-B10A

  ---
  CFE> atur zyx.bin
  Loading 192.168.1.33:zyx.bin ...
  Finished loading 26084352 bytes at 0x80800000
  Correct model ID!!!

  Flashing root file system at address 0xbbc80000 (flash offset 0x03c80000).
  kerSysWriteToFlashREW flashAddr[0xbbda0000] MaxflashAddr[0xbf8e0000] fromaddr[0x80820000] len[25952256]
  kerSysWriteToFlashREW flashAddr[0xbbc80000] MaxflashAddr[0x00000000] fromaddr[0x80800000] len[131072]
  Succeed to flash the rootFS.
  Update NVRAM info for model_id, firmware version, kernel checksum, or rootfs checksum.

  OK

  If model ID fails, 'download' boot code and mod it.

  Edit: Don't mod your boxes, if you don't have any skills / wisdom. Thank You!
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017
 25. Kosbe

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2011
  Viestejä:
  7
  Onkohan kukaan onnistunut tekemään tätä Elisan VMG3925-B10B:lle?

  Sitkeesti vaan valittaa "Illegal model ID".

  --

  ATSE VMG3926 (Jostain syystä tähän piti laittaa tämä malli, sitten hyväksy)
  ATEN 1, 10F0A563
  ATWZ 1C740DBB4FF8, FF, 01, 00, 0C
  ATUR zyxel.bin

  Loading 192.168.1.33:zyxel.bin ...
  Finished loading 26084352 bytes at 0x80800000
  Illegal model ID, please check!

  ERROR
  *** command status = -1
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti