Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Miten mulle tulee nyt tästä mieleen case Hillomies. Silloinkin peloteltiin ties millä ja kuinkas kävikään?
   
 2. Solmyr

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  152
  Muistaakseni muuten buuauksista ei pitänyt välittää, koska ne tulevat aina halvimmilta paikoilta. Antaisi Kari nyt neuvojensa mukaan koirien vaan vinkua ja karavaanarin roihuta rauhassa. Ei luulisi massikeisarin jetset-elämää jossain Floridan auringon alla pahemmin haittaavan muutaman kateellisen nettinörtin kaakatukset jossain netissä, vai miten se nyt menikään?

  [​IMG]
   
 3. Marce

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2005
  Viestejä:
  177
  Ei taida öljy liikahdella muualla kuin massipäälliköiden vatsassa. HP-ketjusta rohkaistuneena nyt lähdetään hakemaan isoa pottia kunnianloukkaksista. Kovin on ohuella pohjalla tämä pelikirja.
   
 4. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Nyt on uusi sivu avautunut Zinzinon historiassa ja ilmeisesti Jenkkilä räjähtää! Örjani puhelinkonferenssissa kotonaan parta ajamatta (ehkä boxerisillaan) kolmelle jenkkitunkille (lopussa joku pariskunta on liittynyt seurakuntaan). Yllättäen videon alussa Örjani myöntää Zinzinon provisiojärjestelmän tulkinnan olevan hankalaa ja sitä aiotaan kuulemma kehitellä yksinkertaisempaan suuntaan.  Taivas varjele! Sama jengi ja itse toimitusjohtaja messissä. Kyllä nyt on kääritty hihat, kun koko top-kööri tekee TÖITÄ. Onko tullut nälkä?

   
 5. Koge33

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  467
  Jatkoajan Pelicans ja Zinzino -ketjusta en kyseisen sivuston haulla, Googlella tai manuaalisesti sivut Ctrl+F:n avulla läpikäymällä löytänyt edes yhtään mainintaa Kari Virtasesta. Toki modetiimi voi olla siellä poistanut kyseiset maininnat tai viestit.

  Muokkaus: No löytyihän sieltä sittenkin, jostain syystä ilmeisesti skippasin epähuomiossa yhden sivun, jossa puhutaan Virtasesta.
   
 6. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Kumpaa noi on kunnianloukkausta vai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä? Jos vaimo ei ole lähdössä,luottotiedot ovat kunnossa,verot hoidettu ja Kari on raitis väitteet ovat valheellisen tiedon levittämistä ja käsitellään kunnianloukkauksena oikeudenkäynnissä.
  Jos ne taas ovat totta väitteet ovat yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.
  Eli se kumpana Virtanen tutkintapyynnöt tekee poliisille valaisee asioiden oikean laidan...
   
 7. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  128
  Se, että jotkin postaukset ovat kyllä menneet joiltain henkilöiltä alta riman ja kohdistuneet henkilöpilkkaan eivät saisi viedä huomiota itse asialta, eli eettisesti ja moraalisesti arveluttava toiminnan (tässä tapauksessa tekemisen) paljastamisessa.
   
 8. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Liekkö Zinzino koijaus hiipumassa nyt kasaan Suomessa? Osavuosikatsauksessa 2/2016 Zinzinon kasvu oli painunut Suomessa jo nollaan ja lienee sen jälkeen ehtinyt painua jo pakkaselle. Eli perälauta vuotaa ja tunkitetut katoavat pyramidista sitä mukaan kun määräaikainen 1-2 vuoden osamaksusopimus loppuu eikä uutta tunkkia löydy samaa vauhtia tilalle lypsettäväksi.

  Pyramidissa, jossa yhden uuden tunkin tulisi aina tunkittaa vähintään kaksi uutta tunkkia, kasvuprosentti pitää olla todella huikean kova että himmeli ei romahda. Nollan prosentin kasvuhan tarkoittaa sitä, että uusi tunkki onnistuu keskimäärin löytymään yhden uuden tunkin sen kahden vuoden aikana mitä se "tunkkiura" kestää. Toki 95+ prosenttia uusista tunkeista heittää jo ensimmäisen kuukauden jälkeen tunkkiharrastuksen mäkeen kun hoksaa ettei ettei oman äidin ja mummon sääliostosten lisäksi ketään muuta todellakaan kiinnosta ostaa ylihintaista kuninkaallista pikakahvinkeitintä tai käärmeöljyä.

  Melkoinen Paroni von Münchhausen tämä ketjussa viime päivinä esillä ollut pitkän linjan massipäällikkö on. Milloin iskee mitäkin kusetustarinaa julkisuuteen että maksaa veroja enemmän kuin Metsokonserni tai tarinaa siitä miten on varannut koko tiimilleen elokuvateatterin kun tullut joku leffa elokuviin. Itse kun julkisuuteen tuppautuu ja suoltaa sinne kaikenlaista fiidpäk-videota ja Paroni von Münchhausenin seikkailu tyyppistä tarinaa, niin selvähän se silloin on että yleisö saattaa antaa siitä suoraa fiidpäkiä saman kanavan kautta eli internetin kautta ja nauraa päin naamaa satusedälle.

  Jos olisi ymmärrästy kyseisellä "kaverilla" pysytellä pois julkisuudesta kusetustarinoineen, niin 99,99 prosenttia ihmisistä Suomessa ei taatusti koskaan edes kuulisi kyseisestä "sankarista" mitään eikä tulisi mitään kriittistä fiidpäkiä yleisöltä. Kaverilla nimi vielä yksi yleisimmistä Suomessa ja sellainen että kokonimikaimoja lienee satoja Suomessa jolloin yksityisyys olisi netissäkin poikkeuksellisen hyvä.

  Itselle tuli vähän yllätyksenä tuo fiidpäk-miehen lakimiehen kirje jossa lakimies esitti väitteen että kaverilla olisi alkoholiongelma jonka syyttäjä olisi vahvistanut. Toki se on ollut tiedossa jo vuosia että joskus on virvoikkeet maistuneet Fiidpäkille ja alalle on jopa kouluttautunut kun itse on siitä useamman kerran tuonut tarinaa julkisuuteen. Muistaakseni esimerkiksi siinä Seinäjoen tunkitustilaisuuden äänitellenteella kertoo niistä ongelmistaan yleisölle mitä joskus ollut pullonhengen kanssa. Olin kuitenkin siinä uskossa että korkki olisi pysynyt jo vuosia kiinni.

  Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla vähän detaljeja siitä milloin se syyttäjä on vahvistanut tuollaisen, miten ja kenelle. :cool:
   
 9. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Aika helppo ja ymmärrettävä teko. Siis poistaminen, harva jaksaa lähteä jankkaamaan tällaisesta asiasta puhumattakaan käräjille menosta. Toivottavasti tosiaan pitävät pään kylmänä, mutta en olisi ollenkaan ihmeissään, jos osa ketjuista katoaisi bittitaivaaseen. Toivottavasti on jollain tallessa ja voisi vaikka järkevän vpn-yhteyden läpi ladata uudelleen (ja uudelleen). Ihan vaan sen takia ettei mene lapsi pesuveden mukana.

  Keskustelussa olen kerran tai kaksi pyytänyt malttia, koska omasta mielestä ajoittain ollaan menty liian henkilökohtaisuuksiin (eikä pelkästään feedbackin tapauksessa). Tarkoitus ei pyhitä keinoja, ei vieläkään. Ei ainakaan käräjillä.
   
 10. Laskentatoimija

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2016
  Viestejä:
  41
  Tämä oli hauskin kohta:
  "Keskustelupalstoilla on ollut vuodesta 2009 lähtien, ja on edelleen, runsaasti keskusteluja/keskusteluketjuja, joissa kirjoitetaan halventavaan sävyyn pääosin Virtasesta, mutta myös Isokaskesta, lisäksi kirjoittelussa viitataan Isokasken lähisukuun. Kommenteissa todetaan mm. ”luottotiedot ovat menneet”, ”verottaja on perässä”, ”vaimo on lähdössä” ja ”Virtanen on alkoholisoitunut”. Edellä mainittu on todettu myös syyttäjän toimesta."

  Eli kun luetaan tekstiä niin kuin se on kirjoitettu, syyttäjäkin on todennut Virtasen olevan alkoholisoitunut.

  Melko heikko esitys juristilta, toki suosittelen kirjeen saajaa ottamaan yhteyttä ko. juristiin sähköpostitse, ihan vaikka vain "ookkonää vittu tosissas?".
   
 11. Tice

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  256
  Aika koomista on myös tuo pastebinin verotustietojen poistovaatimus. Fiidbäkkiähän tuossa ei mainita muuten kuin tulojen osalta jotka ovat täysin julkista tietoa, joten aika turhaa ulinaa. Toki jatkaa ko. asianajelijan alisuoritusta menestyksekkäästi asian hoidossa.
   
 12. F[r]iend

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2004
  Viestejä:
  1 249
  :D:p:rolleyes:
   
 13. JimProfit

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2003
  Viestejä:
  957
  Olisi hyvä jos tämän voisi varmentaa että on ihan varmasti ukolta tullut tosissaan. (Eikä mikään harjoittelija tuon nimissä vain ole lähetellyt)

  Asiasta toiseen, ylilaudalla reaktio kirjeeseen on ollut juuri sitä mitä voi odottaakkin:
  https://ylilauta.org/satunnainen/57589024
   
 14. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Löysin tuon kiistanalaisen kohdan:

  Kyseessä kyllä kansan uutisten juttu näytelmästä, enkä osaa sanoa miten se liittyy muropakettiin, tai Kari Virtaseen? Kaivattaisiin vähän fiidpäkii tältä juristilta.
   
 15. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Ei helvetti, tämähän vain paranee :D
   
 16. mutta kun kunnianloukkaus
   
 17. Suomessa on elossa 22854 kappaletta Virtasia. Tottakai juuri HÄNESTÄ on tässä kyse :facepalm:
   
 18. Tomtom80

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2011
  Viestejä:
  77
  Ei mua haittaisi jos porukka puhuisi ja levittelisi paskaa musta jos köllöttelisin Floridassa rahavuoren päällä. Antaisin rahvaiden huudella ja tilaisin lisää mohittoa. Tämä ei tietenkään ole mahdollista jos bisnikset menee perselleen ja uusia tunkkeja ei löydy niin alkaahan sitä vituttamaan se vitun iso halko siellä pinnojen välissä josta apinat pääsevät lukemaan totuuksia kinkinosta....
   
 19. Veikkoli

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2015
  Viestejä:
  134
  Olli Salmisen Mercedes "AMG-wannabe" spotattu Turun keskustassa ZinZino tarrat listoja koristaen.
  RRL-345 rekkarin bongasin ja googletin sen. On mokoma kapistus myynnissä. Liekkö bentley jo tallissa ja pitäisi vanhasta romusta päästä eroon? :think:
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Onhan tuo Fiidpäkin nimi tuollainen "John Doe" nimi joka on suunnilleen Suomen yleisin nimi.

  Voihan ne pisnekset "hieman" kärsiä kun uusi tunkituksen kohde pistää Fiidpäkin nimen hakukoneeseen ja perään vaikka Zinzino, niin tulee satoja viestejä ja videoita Fiidpäkin seikkailuista.

  Voi vaikuttaa kummasti jo vaikka normaalin moottoripyörän myymistä jos potentiaalinen ostaja sattuu googlettamaan pyörän taustoja. :cool:
   
 21. Matroskin

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2014
  Viestejä:
  765
  Ei ole syyskuussa yhtään Bentleytä rekisteröity Suomeen. Liekö Trafi kiusallaan jättänyt tilastoista pois. Olisiko jollain linkkiä Floridan tilastoihin? Jos se onkin hankittu sinne?
   
 22. FinnPeak

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2007
  Viestejä:
  375
  Koomisia käänteitä. Zinzino-kestit on aihetta seuraavissa langoissa olleet hiipumassa jo pitkään. Sitten ottaakin osaa jo ihan pääosanesittajät, (vai keneltä lienee tuo oikeasti tullut) ja oikein syydetään taas bensaa liekkeihin :D

  Voi hyvin olla että koko toimintakin on jo hyvän aikaa sitten mennyt ohi lakipisteensä, tuollaisten elinaika suomessa ei vaan voi olla mikään massiivinen. Onkohan tästä jollain valistuneempaa käsitystä? Kuinkahan kauan tämä kyseinen hurmospiiri jaksaa pyöriä tulevaisuuslupauksien varassa? Aika pitkälle on jo kellotettu... - ikävä myöntää, mutta kyllä Manu & kumppanikoijarit ovat vuosien saatossa vähän kehittyneet.
   
 23. Zinzinon tuloilla ei juristia palkata. Villi veikkaus että juristi on vain kumileimasin jonka kautta tuo valmiiksi tehty paperi pyöräytetään äijän perehtymättä asiaan juurikaan niin saadaan halvalla painoarvoa tuulesta temmatuille väitteille.
   
 24. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Google Trendsinkin perusteella voisi haistaa, että Zinzino alkaa pikku hiljaa olla maatumassa.
  https://www.google.fi/trends/explore?date=all&q=zinzino
  Islanti ykkösenä, vaikka siellä pyramiitti on jo romahtanut. Virossakin menee päin helvettiä. Suomi vasta kolmosena ja meininki täällä ollut jo pitkään vaisua newage-hippien varassa kyntämistä. Toimitusjohtaja sekä perustaja tähyilevät kaihoisasti Pohjois-Ameriikan suuntaan, josko sieltä lähettäisivät bensarahat Bentleyhin.
   
 25. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Googlen Suomen trendeissä on hauskaa asiaa:

   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti