Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Niitä äänitteitähän on ollut jo useampia. Lieköhän kaikki jo bittitaivaassa, ellei ole jonkun omalla kovalevyllä tallessa? Mullakin saattaa joku tallenne löytyä omalta kotikoneelta.

  Liittyen LTE-tilaisuuden äänitteeseen, jossa esiteltiin mm. Tunkelo, löysin tämmösen poiminnan (äänitteen linkki oli jo vanhentunut):

  Eli tuon perusteella yhtä asiakasta kohden voi saada provikkaa 60 euroa / vuosi. Jos tuon perusteella nyt raakasti lasketaan kuinka paljon 30.000 euron provikoihin vuodessa tarvitaan asiakkaita, niin tunkin täytyy hommata itselleen 500 asiakasta. Siitä pätkähtää kuukautta kohti 2500 euroa provikkaa.
   
 2. Tice

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  256
  Kyllä, commission planin mukaan autotarrat pitää maksaa itse, tunkkikaupasta ei vaan löytynyt koko tuotetta etten tiedä mitä lie maksaa. Lisäksi pitää kysyä johdolta mihin kohtaa ne liimataan, jotta sopii auton designiin. Zinzino maksaa 1000e/kk 3kk ajan(?) autopoonusta (oikeana rahana vai oravakrediitteinä?) mikäli kosmiset taivaankappaleet ovat tasapainossa.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Joku massipäällikkö taisi todeta joku aika sitten että Kirsi Salo alias Kalsari-Kikka on mahdollisesti pian ensimmäinen suomalainen joka saa sata omaa asiakasta Zinzinossa kasaan.

  Pari sivua taaksepäin joku taisi esittää laskelman siitä, että tarvitaan 25 omaa asiakasta että pääsee Zinzino tunkki plus-miinus nollan tulokseen. Laskelma oli laadittu vielä hyvin edullisesti Zinzinon kannalta ja osa kustannuksista jätetty ottamatta mukaan.

  25 omaa asiakasta on jo todella kova tulos ja vaatinee vuosien täysipäiväisen tunkittamisen normaalilta ihmiseltä. Joku höpöjulkkis saattaa sen määrän saada asiakkaita lyhyeämmässäkin ajassa sen julkisuusarvonsa avulla. Sillä asiakasmäärällä ei tienaa vielä penninjeniä vaan saa tehdä Zinzino-harrastusta ilman että siihen omia rahoja "sioittaa".

  100 omaa asiakasta on taas Suomen ennätys.

  Eli tuolle 25-100 asiakasta välille jäävät ne Suomen kovimmatkin tunkittajat jotka ovat tehneet Zinzinoa vuosia. Tulot niillä kovimmilla tunkittajilla jäävät Zinzinosta nollan ja Siwan osa-aikaisen kassan välille. Siinä on se Suomen Zinzinojen Top20 tulokärki. Loput tuhannet Suomen Zinzinon massipäälliköt ovat Zinzinossa vain hölmön maksajan roolissa.

  Myymällä tunkeille "koulutusta" varjopyramidissa saattaa päästä joinain vuosina jopa yli suomalaisten keskipalkan. Esimerkkinä Manu Rekola. Samoin muista pisneksistä saattaa tienata yhtä hyvin (Jarrah).
   
 5. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  No keskiverto tunkillahan on ne säälittävät noin viisi asiakasta. Kun keskiarvo on noissa lukemissa, niin jokainen tunkki voi siellä omassa raksuttimessaan miettiä kuinka mahtavat tsäänssit on kerätä enemmän asiakkaita kuin toisessa kädessä on sormia.

  Kovin on tuttuja nimiä tuolla kuvassa. Sama vanha kaarti jakelee toisilleen pahvishekkejä ja kertoo tarinoitaan. Tokihan sieltä on perälaudan vuodettua tipahtaneet pois ne muutamat, joiden legenda elää enää vain muro-palstalla.

  [​IMG]
   
 6. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Käänteinen pyramidi kun jäbä on lyhyempi kuin nuo 4 muijaa sen vieressä.
   
 7. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Näköjään uusia z-lapsia on syntymässä ja pian parantumassa kaikista mahdollisista taudeista balance oilin avulla. :smoke:

  Kovin on tuttua sakkia tuolla nimilistassa. Zino-tanssin äiti Teresan nimi on kirjoitettu väärin. Kiinnostaisi vain edelleen tietää, että miksi vuodesta toiseen samat jaripohjoset ja muut ovat ylälinjassa, mutta heistä ei varsinaisesti kuulu koskaan mitään täällä negodiilien puolella. Ei tule Bentleytä, ei massiivisia verotuloja tms. peruskauraa. Toisaalta Pohjonen itse poseerasi joskus aivan liian isossa puvussa jonkun muun massikeisarin auton vieressä.
   
 8. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227

  Siinähän on taas älyntemppelit koolla. Tuosta zinzinopariskunnasta otetaan kyllä kaikki irti... living the dream ja silleen :D

  Onnea muuten nakkisopalle! Etuoikeutettua kyllä saada omistaa tuollainen auto.
   
 9. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Tarina kertoo että kun vuosikymmeniä sitten kanta-aliupseerit halusivat lisää palkkaa eikä valtio sitä voinut tai halunnut heille maksaa, niin heille annettiin sitten oikeus käyttää leijonakokardia ja rähinäremmi, ja sillä olivat tyytyväisiä. Mistä sitä tietää vaikka monelle tsinolaiselle riittää hieno titteli asteikon yläpuolelta, nimi powerpoint-sivulla ja mahdollisuus päästä lavalle tanssimaan jenkkaa yhdellä jalalla vaikka pikkuhiluja enempää ei hommasta tienaisi. Tittelit jne egoa kohottavat asiat saavat ihmisiä tekemään vaikka mitä.
   
 10. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
 11. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  802
  Sepä se. Elämämkoululaisista tuntuu joltain kun tittelinä in director, tai ees joku silver. Edellisen kerran on tuntunut yhtä hyvältä kun skidinä sai Mustanaamio-kerhosta diplomin. :facepalm: Kaikki yritykset puhua tuollaista kokemusta vastaan ovat tuhoon tuomittuja, rahalla ei niin väliä.

  Fiiliksillähän tätä juttua yritetään myydä.
   
 12. baabel

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2015
  Viestejä:
  20
  Mites tuo Zinzino verkkokauppa. Onko kukaan testannu kun ostoskoriin kerää esim balanceoilia (kohtuulliseen 1000€ jatkotilaushintaan), niin kysyykö tuo järjestelmä jossain vaiheessa jonkun tunkin nimeä kun yrittää mennä kassalle/maksamaan? (Ei siis todellakaan kiinnostusta ostaa huom)

  Edit: olikin noin tonnin
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2016
 13. samptaro

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  969
  Lidlin pihasta löytyi Zinzino edutusauto.

  [​IMG]
   
 14. Solmyr

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  152
  Tulee tuosta O-kirjaimesta vähän mieleen pieleen piirretty kirkkovene. Miksei Karin ZZmobilessa ole kirkkovenettä?

  Tai ehkä joku Johanna Tukiainen on antanut siihen kumihuulillaan suukon päälle...
   
 15. worldleader

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  30
  Ei pidä paikkaansa kyllä, syy on siinä että Zinzinoa voi alkaa tekemään käytännössä täysin olemattomin kustannuksin verrattuna mihin tahansa muuhun liiketoimintaan. Varmasti jos aloittaminen maksaisi esimerkiksi 10 000 euroa niin lopettamisaste olisi pienempi, koska sijoitettu pääoma olisi niin merkittävä että se laittaisi ihmiset todella ahkeroimaan. Tämä kuitenkin poistaisi monelta mahdollisuuden aloittaa Zinzinossa toiminnan tai ainakin nostaisi aloituskynnyksen todella suureksi. Matalalla aloituskynnyksellä siis saavutetaan se etu, että kuka tahansa voi aloittaa liiketoiminnan, mutta haitta toki on se että kun sijoitettu pääoma on olematon niin moni saattaa tulla mukaan puolitosissaan.
   
 16. worldleader

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  30
  Olette te säälittäviä, salakuvaatte kuvailette toisten autoja, pengotte rekisterinumeroiden kautta tietoja, salaäänitätte ja otatte kuvankaappauksia ilman lupaa toisten sivuilta. Onkohan tuo kaikki ihan laillistakaan? Pitääpä selvittää...
   
 17. Ei ole laitonta äänittää sitä missä on itse läsnä kuulijana. Keskity olennaiseen ja vastaa kysymyksiin! Oot sä säälittävä.
   
 18. worldleader

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  30
  Olen tyytyväinen asiakas, tunnen kyllä henkilöitä jotka tekevät Zinzinoa, tyytyväisen ja menestyneen oloisia ihmisiä. Minä kykenen iloitsemaan toisten puolesta ja mielelläni tuen sellaista toimintaa joka tuottaa ihmisille onnea, en tunne myöskään katkeruutta toisten menestyksestä.:)
   
 19. Kaffejamppa

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2014
  Viestejä:
  346
  Minä olen ajatellut asian niin, että vaikka olematon aloituskynnys tuo partnereita, joilla ei ole oikeasti kykyä, osaamista ja asennetta tällaiseen yrittäjyyteen, ovat n kuitenkin niin tärkeitä tulonlähteitä Zinzinolle ettei ole yhtiön kannalta järkeä nostaa aloituskynnystä korkeaksi.
   
 20. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Ne ainoastaan vahvistaa sitä faktaa mikä täällä on. Persaukista "johtajaa", jotka leikkii rikasta ja puhuu paskaa, siis valehtelee, teiniviiksille siitä miten rahaa tulee ikkunoista ja ovista.

  Kuinka monta kertaa sulle pitää sanoa, että ei täällä olla kateellisia tai lytätä menestyneitä ihmisiä. Huijareita passaakin vetää alta lipan. Ja laillisuudella ei ole mitään tekemistä sen kanssa onko homma moraalisesti ok vai ei.
   
 21. Solmyr

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  152
  Onhan se varmaan ikävää, kun ei voi vapaasti kusettaa ihmisille ihan mitä sattuu ilman, että joku kusetuksia vastustava saattaisi narauttaa koijarin nykyteknologian avulla välittömästi.
   
 22. worldleader

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  30
  Kerro lisää Karbialla lomailevista perseaukisista, ei kuulu ihan normaalin suomalaisen työttömän arkeen...:)
   
 23. kaarlos

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2004
  Viestejä:
  2 687
  Tyytyväisen ja menestyneen oloisia ihmisiä. Tuo kuvaa kyllä tätä porukkaa erinomaisesti. Porukkaa josta ylivoimainen enemmistö ei pääse edes keskituloisen ansiotasolle, mutta tekevät kaikkensa näyttääkseen tyytyväisiltä ja menestyviltä.
   
 24. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 692
  Taidat olla melko kieroutunut ihminen. Iloitset siitä että ihmisille syötetään valheita totuuksina. Öljy ei ole mikään ihmelääke. Ei edes lääke.
  Zinon "tekemisellä" kukaan ei tienaa penninjeniä. Paitsi "kouluttajat".
   
 25. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Onko nämä sitä porukkaa, joilla on autoverot ja katsastukset pystyssä, kun lennot tuli niin kalliiksi? Edelleen on mysteeri mistä ne rahat tulee. Joko kierretään veroja tai sitten puhutaan paskaa. Ihan kaikkea ei sentään voi firman piikkiin laittaa.
   
 26. worldleader

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  30

  Tälle sinulla ei ole mitään todisteita, kuten ketjussa on käsitelty omega6 omega3 suhteen puolesta on tutkimusdataa, joka haastaa vahvasti nykyistä paradigmaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti