Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. intelops79

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2003
  Viestejä:
  732
  Siinä on kyllä cv kunnossa, kuivaveritestejä ja Oc:ta :facepalm:
   
 2. baldie

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2010
  Viestejä:
  48
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Superfoodia Superfoodia Superalessa!

  Markkinoiden parasta n-3 öljyä, Mölleriä saa nyt aika merkittävästä superalesta.
  Tilasin putelin ja lomaketta ropeltaessani popup-ikkuna kertoi että kun viidelläkypää (50€) tilaa niin saan 5% rapattii.
  No tokihan sitä sitten viisi pulloa vasuun ja litrahinnaksi tuli siis alle kaksikypää.

  https://www.tokmanni.fi/tuotteet/tuote/7070866017651/Kalanmaksaöljy 500ml sitruuna  Entuudestaa tuota olikin jo jonninverran, mutta kun pakastamisen kestää niin vedän talveksi pihan perällä, tiedän kokemuksesta että pullot kestää umpijäätymisen, joten on oikeesti vuoden Super Foodit tallissa todella pikkuhiluilla.

  Näin sitä raha tulee rahan luokse. Voi olla että oli entuudestaan jonninverran, mutta nythän sitten on entistä enemmä korkoa korolle kasvamassa. Ompa heleppoo, oi ompa,
  Vähän sama käänteisesti kuin jos ei olisi hakenut likikiparilta hyvinvointi ja terveys aviisia, vaan ostanut saman sibbetalon lämpiöstä, teryleenipukuisen kynäkaulan läskikatteineen, puhumattakaan siitä että olisi pitänyt maksaa siitä että olisi tähän eteiseen päässyt.
  Siis ei terve paljonko se sadan metrin päästä ostetun identtisen tuotteen alempi ostohinta, olisi kasvanut korkoa korkolle kaikki nämä päivät. Tässä skenessä vähävaraisemmallikin, olisi nyt olosuhteiden pakosta (matkakulut + eventtilippu+ teryleenin kate) kovin paljon enemmän pääomaan uutta sellaista poikimassa.
  Mittikää oikeesti paljonko se aikoinaan säästetty raha (jolla olisi identtisen tuotteen saanut) olisi tuottanut uutta rahaa kaikki nämä päivät.

  Laskette miten päin tahansa, mitä tahansa. Niin laskekaa paljonko on päiviä pakassa. Joka ikinen menetetty päivä, on korkoa korolle periaatteella pois siitä omasta elämästä.
  Siitä sitten syvemmin pohtimaan monta päivää annatte jollekulle toiselle teistä jotain tehdä tai teettekö itse jotain...
  Yhtään päivää ette siitä pakastanne takaisin saa, joten laittakaa ne päivät vastuuseen.
  Kohtalon vastakohta, on elämänhallinta. Sitä voi uskoa että joku maksua vastaan tekee äveriään, tai sitten miettiä että sillä rahalla voi tehdä itse itsestään entistä äveriäämmän.

  Ei kellään muutes olis sitä kuvaa, jossa teryleeni kauppaa sibbetalon aulassa edellämainittua naistenlehtee :confused::D:confused:
  Voitais laskea ROI:ta sille kuvalle: Eli paljonko rahaa olisi (matkakulut+ eventin pääsymaksu+ teryleenin kate * riskitön tuotto) jos saman tuotteen olisi noukannut likikiparilta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2016
 5. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  814
  Näin vähän jo epäiltiinkin. Toisaalta syy lienee siinä, että Zinzinon toiminta on muuttunut alkuvuosista aika tavalla. Esim silloin ei ollut mahdollista tulouttaa oravapisteitä maksamatta kuukausittaista tilausmaksua, mutta nyt se on mahdollista. Tämä lienee vaa'an kääntänyt tekijä esitutkinnassa.

  Samoin retoriikka on muuttunut aika tavalla alkuvuosista, floridat, passiviset tulot parissa kuukaudessa tekemättä mitään yms on muuttunut motoon "Mahdollisuuden rakentaa uraa ja samalla säilyttää joustava elämäntapa" joka pitää paljon paremmin paikkaansa. Tuloista ei puhuta enää mitään.

  Edit: Esitutkinnasta huolimatta Zinzino on eettisesti erittäin arveluttava pyramidiviritelmä, jonka keskeinen ajatus on ohjata tyhmät kustantamaan ylälinjan palkkiot
   
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 842
  Onhan kalanmaksaöljy ja kalaöljy eri tuotteita. Myös muutenkin kuin vain maultaan.

  Toki kalanmaksaöljystäkin saa ne samat omega-3-rasvahapot kuin kalaöljystä ja Zinzinon käärmeöljystä. Ja vieläpä murto-osa hintaan ainakin Zinzino-öljyyn verrattuna.
   
 7. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 501
 8. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Ja vielä korostettakoot että kalanmaksaöljyn eduksi, jossa mukana retinolit summuut. Kalaöljy on siis alempiarvoinen ravintolisä, huonompaa kuraa.

  Sille varalle että kalsarikirsit alkaa ulvomaan, retinolin myrkyllinen raja on noin kuuskyt (60) kertaisesti nykyinen saantisuositus.
  Kun kalanmaksaöljyä käytettiiin lasten ravintolisänä lapsille (1900-luvun alku), niin 20kg lapsen normaaliannos oli ruokalusikka (15ml) viuorokaudessa. Eli aikuinen (60kg) voi huoletta särpätä desilitran päivässä vuositolkulla, ilman että mitään myrkytysoiretta saa.
  Ainoat aikuiset jotka ovat dokumentoidusti sairastuneet retinolimyrkytykseen, on jääkarhun maksaa syöneet löytöretkeilijät, jotka ovat joutuneet syömään sitä ainoana ravintonaan (liha on jäätynyt, maksa on syttynyt palamaan rasvaklönttinä ja sulattanut itsensä nieltävään viskositeetiin).
  Esim. 60kg hylje voi syödä vuorokaudessa 15kg kalaa, ja ne eivät kuole A-vitamiini liikasaantii koskaan ikinä etc.
  Jos nappaa esim. vaikeaan akneen isotretioniinia, niin sit pitää vältellä, mutta toki se lääkäri on kovasti tämän vannottanut ennenkuin on reseptin kirjoittanut.

  [​IMG]


  Edit:
  Aj aj kun sitä taas tais raha tulla rahan luokse.
  Kun kurkkasin mitä islannin vesitetty kura maksaa, niin jotkut maksaa tästä lontringista kuukaudessa enemmän, kuin mitä itse maksan huomattavasti potentimmasta Superfoodista vuodessa.
  Kyllä kelpaa, on terveyttä, on rahaa!!! Ja kun tuo jälkimmäinen poikii korkoa korolle, niin ylihuomenna mulla on vielä enemmän!!!
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2016
 9. sinisilmä

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  29
 10. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 842
  30 euron arvoisen podikeittimen myynti pyramidissa 500 euron hintaan tunkeille ei ole sitten ilmeisesti osittain edes vastikkeetonta kynnysrahaa.

  Onko esitutkinta lopetettu tuloksettomana vai onko paperit siirretty esitutkinnasta syyttäjän pöydälle?

  Otsikon tosiaan voisi muuttaa vaikka "Zinzino pyramidihuijaus jatkuu" muotoon.
   
 11. Koge33

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  467
  Linkki syyttäjän päätökseen löytyi Pettersenin blogista. En kyllä itsekään ole ehtinyt vielä siihen tarkemmin tutustumaan.
   
 12. sinisilmä

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  29

  Asiakas tyypillisesti maksoi noihin aikoihin keittimestä reilu satasen. Ja 50€ ei ollut mikään valmistajan OVH :D Eikös se sillon käyty moneen kertaan läpi? Tai en ihmettele, jos se hukkui sinne murosotkun sekaan, kun perusteluiden puutteessa päädyttiin vaan huutelemaan ja dissaamaan ahkerasti.
  Nykysestä mallista vissiin tulee hinnaksi reilu 200€ ja siitä ylöspäin, riippuen ottaako vuoden kahvitilauksen vai ei...

  E: niin ja vissiin siinä paketissa oli muutakin "arvotonta krääsää", mitä ei kuitenkaan ilmaiseksi jostain syystä jaettu.

  E2: ja anteeks, että nyt kävin möyhentämässä maata. Kaivan popcornit esiin, josko täältä taas lähtis hyvä myllytys käyntiin :D
   
 13. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Suosittelen muotoa: Paljonko enemmän olisi pääomatuloja.

  Jokunen tovi takaperin (pari vuotta tai jotain) kirjoittelin miten samat sumpit sait Virosta pirusti halvemmalla, weppikaupan hinta oli alle puolet Suomen ketjusälästä. Aika hyvin suomea kirjoittavat vaati mulle bannia, koska kuulemma omaavat monopoli tai jotain.
  No nyt kun eivät omaakaan, vaan ovan laillinen vähittäistuote, laillinen EU ja kaikkee, niin lasketaan paljonko se lailline Virosta alle puoleen hintaan ostettu identtinen tuota olis muutama vuosi takaperin hankittuna, kasvanut laillista korkoa korolle.

  Sillä myös huutelin että on oikeesti sika-auvvoa laskea menetetyn pääoman tuotto päivänä tänä, niille naistenaviiseille jotka ostettiin matkaluluja+eventin pääsymaksua+teryleenin katettella potensoituna tuossa aikaa takaperin.

  Milläs ajattelit hakea Norjasta takaisin ne rahasi jos koet vääryyttä. No et millään, katoppakun laillinen juttu, sulla on laillinen oikeus maksaa samasta kuluttajatuotteesta ihan pirusti kovempi hinta jos oikeustoimikelpoinen olet.

  Mut tehdään toki tästä tuleville ihmistaimille valistustriidi.
  Einari osti laillisen naistelehden hintaa sata euroa.
  Jaakko osti saman laillisen naistenlehden hintaan viisi euroa ja sijoitti 95€ Salesforcen osakkeeseen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2016
 14. sinisilmä

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2015
  Viestejä:
  29
  Edellisen viestin kieliasusta en ymmärtänyt hirveästi.
  Mutta ainakin Eestistä saa jotain tilattua kuulemma?

  Oliko se tuo http://www.siinsinu.eu?
  Ne ainakin tarjoaa postit Suomeen ja kaikkea.
  Vai oliko joku toinen mesta?
  Tuolla kun hinnat on lähes samaa tasoa kuin Zinzinolla:

  Peruskone – 150€
  Premium kahvinkeitin – 200€
  Maidonvaahdotin – 96€
  Omega3 – 33€
  Kahvipaketin hinnasta tosin sai reilu 2€ alennusta! Prosentuaalisesti kaiketi paras säästö.

  Kuivaveritestit saikin jostain suomesta vissiin 80€ luokkaa jos en väärin muista?
  Ja palvelun saa Gigantista!


  E: EHDOTAN UUTTA SALALIITTOTEORIAA LANGAN AIHEEKSI:
  SIINSINU.EU -VERKKOKAUPAN HINNAT OVAT LIIAN KORKEAT MEILLE TAVALLISILLE KANSALAISILLE.
  PULJUN TAKANA ON VARMASTI KATTEITA KÄÄRIMÄSSÄ ITSE NORJAN ØRJAN!
  BARRIKADEILLE!!! SE ON PYRAMIDI!
   
 15. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Siis sai, alle puoleen hintaan ennenkuin täkäläinen ketjusälä meni polvilleen.
  Eli nyt on tärkeää laskea paljonko täkäläisesti suomiketjusta ostaneilla, olisi enemmän rahaa käytössä nyt, jos olisivat Viron laillisia juttuja valistuneina kuluttajina ostaneet.

  Suoritan itse kalkyylin, kun vaan saan todellisuuteen perustuvan lähtökohtan. Eli malliin sinikka osti suomalaisesta ketjusta kaffeeta, jota myytiin samaan aikaan Estonian kivijalkakaupoissa laillisesti hintaan....
  Vironhinnat suhteessa täkäläiseen ketjuun mulla on tallessa, haluan vaan yhden budjetin joka perustuu todelliseen ihmiskohtaloon.
  Haluan ihan tarkoituksella sitoa todellisen ihmisen kohtaloon, jotta tämä ymmärtää että rahan määrä omassa taloudessa tänään, on seurausta omista valinnoista.
  Ja ennenkaikkea todellista ihmiskohtaloa voidaan käyttää mielekkäänä valistuksen aihiona, on vaan muuten propagandaa.

  Kun saadaan aikahorisonttti parin vuoden takaa nykyhetkeen, niin jatketaan ajankohtaisilla kulutustuotteilla.
  Kuten huomaat, niin superlaatuista Norjalaista n-3 öljyä saa alle kakskypää litra, samaan aikaan eräässä ketjujutussa myydään islantilaista noin kymmenkertaiseen hintaan.

  Tässä kohtaa voit veistellä mun todellisesta ihmishahmon kulutustottumusesta käytösmallin, joka on shopannut todella pikkuhiluilla vuoden oomega kolmoset ja kokonaiset oliivit (muistathan että oliiviöljystä puuttuu kaikki ne sadat antioksidantit, eli suojaravinteet jotka on kokonaisissa oliivessa. Joten joudut öljyn lisäksi osteleaam aika pirusti muita ravinnelioksia jos yrität samaan päämäärään).
  Pari tonnia jää säästöön jonka sijoitan Nordean osakkeeseen, hinta: 8,20€

  Eli shakkikello lyöty käyntiin myös nykyhetkestä... Yhtään päivää ilman tuottoa ei sitten takaisin saa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2016
 16. antitunk

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2015
  Viestejä:
  135
  Joo-o, olihan kyllä pettymys tää poliisitutkinnan päättyminen tähän lopputulokseen. Toisin sanoen koijarit ovat onnistuneet tekemään niin sekavan viritelmän, että poliisi ei saanut kolmessa vuodessa selville onko se laillinen vai laiton :confused: Mikä ei toisaalta ole järin suuri yllätys, kun hieman yrittää tutustua firman palkkiojärjestelmään.

  Otsikon voisi muuttaa vaikka muotoon "Zinzino - valitettavasti lailliseksi todettu pyramidikusetus"

  Ja ovathan nuo tosiaan myyntiretoriikkaansa siistineet tässä viime aikoina, ainakin julkisesti - poislukien hörhö-Kirsi, jonka energiajoogamantrasynergiahömppä sitten uppoaa omaan kohderyhmäänsä...

  Tosin eipä tuo tutkinnan lopettaminen bisnestä järkeväksi tai kannattavaksi tee, mutta valitettavasti vaan lisää vettä myllyyn zinopellejen bileissä, mistä tänne paikalle jalkautunut Sinisilmä on oiva esimerkki. Edelleen firman bisneksen kasvu on luokkaa olematon / negatiivinen, ja liikevaihto jaettuna tekijöillä on about 2000 € / vuosi (firman omien edustajien antamien lukujen mukaan). Siitä saa aikamoisen raketoinnin tehdä, jotta saa homman kannattavaksi :rolleyes: Pitää siis toivoa että homma kuolee nopeaan pois omia aikojaan, kun viranomaisilla ei nähtävästi riitä keinot tämän geenialtaan matalan pään perseilijöiden touhun lopettamiseen...
   
 17. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  Mä ehkä peräänkuuluttaisin pikkuisen sääliä. Nämä näihin pyramidikuset..öh.. suoramyyntijuttuihin mukaan lähtevät eivät välttämättä ole niitä penaalin terävimpiä kyniä. Joku idiootti lupailee Bentleyt ja ykkösluokan liput bahamalle kuukauden tunkituksella ja apinaa koijataan. Silti nuo "apinat" eivät välttämättä ole samanlaisia sikoja kuin nuo ylälinjalaisensa.

  Se on niin helppo sanoa että tyhmä ihminen ansaitsee kohtalonsa, mutta onko se oikein jos se ei ymmärrä mihin ryhtyy vaan uskoo vain noiden "massimiesten" paskanjauhantaan?
  Melkein jokaisella on niitä hitaampia kavereita tai sukulaisia. Ei kai kukaan oikeasti toivoisi näille mitään Zinzino tulevaisuutta vain sen takia että he käyvät hitaalla?

  Minusta tyhmä saa olla, mutta ei paha. Ja pahalla tarkoitan nimenomaan näitä, jotka tietoisesti kusettavat läheisiään ja muita ihmisiä. Toki idiooteille saa ja on ok naureskella mutta silti koen tuon tarkoituksen mukaisen sumuttamisen pahempana.

  Mä olen joskus 2-3 vuotta sitten lunastanut semi-läheisen tuollaisesta pyramidi/suoramarkkinointipaskasta maksamalla ne sen paskat jotta sillä ei jää luottotietoihin merkintää ja se vieläkin makselee niitä sen mäkkäri-tyylisistä palkoista. Mutta se makselee. Se erottaa Zinot ja kunnon ihmiset. Välillä pyytelee anteeksi ettei ole rahaa, mutta joka kuukausi lyhentää edes muutaman kympin.

  Mulla on ollut myös näitä muita pyramidi-patukoihin hurahtaneita tuttuja (liikaa tuttuja?) ja he ovat ihan kuukaudessa tuhonneet kaikki sukulais- ja ystävyyssuhteet pakkotyrkyttämällä tuota scheissea. Kukaan ei vastaa puhelimeen/ meileihin ja sukulaiset käyttäytyvät kuin lampaat suden seurassa. Itselle on vaikea kuvitella, kuka arvostaisi jotain tuotetta, olisi mikä tahansa, enemmän kuin perhettää/ystäviään.

  Mä luulen että se kynnyskysymys on häpeä. Hävettää myöntää että tuli epäonnistuttua. Hävettää myöntää että joku kusetti, hävettää myöntää että leijuttiin betleyllä vaikka todellisuudessa venailtiin kortistomasseja bussilippuun.
   
 18. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Oppaan ja kovaa.
  Jos himmeli olisi todettu laittomaksi, niin lienee muutama olisi hakemassa hyvitystä kusihintaisesta kiinanrihkamasta, jonka lopulta hyvittäisi ei kenellekkään, veronmaksajat jollain tisleellä viranomaiskuormituksen kautta. Yhtään latia Norjasta ei takaisin saataisi nakkisoppaajille.
  Eli: HAAAHAAAHAAAA! Ostit kiinanrihkaman ihman karmeeseen hintaan!!!! Kelles itket, no et kellekkään, nuolet haavas, kato laillista myydä sulle muutamalla satasella se mitä netissä myydään muutamalla kympillä. MITÄS LÄKSIT, KIKKELIS KOKKELIS!!!!


  Mulla on tohon yllläolevaan varaa (oikeasti velvollisuus), koska valistin juuri nuilla sikahalvoilla Viron/netin hinnoilla, eli riistohinnat on täysin vapaaehtoisesti maksettuja. Jos nyt itkee tässä ketjussa, niin ylläoleva on parasta terapiaa. Sitä kenties oppiii (yksinkertaisia numeroita paremmin) kun läski tummuu ja joutuu nälkäisenä nukkumaan menemään. Oi p*rk*l* minkä määrän sillä muutamalla saturaisella saisi NAKKISOPPAA joka olisi tilillä jos olisi ostanut kahvikoneen netistä, siellähän myytiin postikuluineen alle viidelläkypää samoja.

  Ja ihan jatkoa silmälläpitäen, tässä tämä uusin valistusyritys. Jos väärässä olen, niin rienatkaa toki aivan p*rk*l**sti takaisin:

  Kuten huomaat, niin superlaatuista Norjalaista n-3 öljyä saa alle kakskypää litra, samaan aikaan eräässä ketjujutussa myydään islantilaista noin kymmenkertaiseen hintaan.

  Tässä kohtaa voit veistellä mun todellisesta ihmishahmon kulutustottumusesta käytösmallin, joka on shopannut todella pikkuhiluilla vuoden oomega kolmoset ja kokonaiset oliivit (muistathan että oliiviöljystä puuttuu kaikki ne sadat antioksidantit, eli suojaravinteet jotka on kokonaisissa oliivessa. Joten joudut öljyn lisäksi osteleaam aika pirusti muita ravinnelioksia jos yrität samaan päämäärään).
  Pari tonnia jää säästöön jonka sijoitan Nordean osakkeeseen, hinta: 8,20€

  Eli shakkikello lyöty käyntiin myös nykyhetkestä... Yhtään päivää ilman tuottoa ei sitten takaisin saa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2016
 19. Split-

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  497
  Kovastihan tuo näyttää että on siivoiltu tuota zinon käytäntöä. Manukin paasaa blogissa miten ei pitäisi markkinoida pyramidiaan ja silti about vuosi sitten teki itse aivan samaa.
  Nuohan voisi kirjata ylös, esim manun setit siitä että hanki niitä sponsoreita alalinjaan eikä asiakkaita ja miten radiorockilla väitti tuloikseen yli 12k (Oliko tuo se summa, mutta iso kumminkin?). Ja heittää nuo tiedot sitten vastaanmukisijoille, joita nyt taatusti tulee pätemään että "Ei oo poliisi löytänyt mitään laitonta tästä".
  Onhan tuo ihan hanurista jotta nuo saa jatkaa tuota moraalitonta kusetusta.
   
 20. Bio

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2015
  Viestejä:
  23
  Ehdotan ketjun uudeksi nimeksi "Zinzino - saako tyhmiä kusettaa?"
   
 21. Jaakob

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  1 011
  Tää on siis uusi puhelu elokuulta 2016.
  Tästä saa hyvin selville, mistä ylälinja rahansa tekee. Eihän tuo puhelu ole mitään muuta kuin maksullisten koulutusten ja eventtien puffausta. Koulutuksiin koulutuksiin eventteihin eventteihin koko ylä- ja alalinja hetiheti.
  Kari Crown Virtanenkin käy paasaamassa :)
   
 22. Paula Lalmer

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2008
  Viestejä:
  83
  Syyttäjän päätöksestä selviää että vielä vuonna 2011 ja 2012 toiminta on ollut myös lain mukaan virallisesti pyramidipeli. Tuloista yli 60% on tullut aloituspaketeista eli suurin osa rahoista on kerätty käytännössä ilman vastinetta.

  " Nuolivirran mukaan aloituspaketin hinta vaihteli 869-1895 euroa riippuen siitä, kuinka monta balance-test testiliuskaa tai kuinka monta espresso podia (kapselia) paketti sisälsi. "

  Tämän jälkeen toimintaa oli pakko lähteä muuttamaan kun pyramidipeli keräsi jo liikaa huomiota ja poliisikin aloitti tutkinnan.
   
 23. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  814
  Sama:

  Jos aloituspaketin katsotaan olevan liittymismaksun tai osallistumismaksun luonteinen , on sen osuus myynnistä laskenut tilikausien
  2011-2012 jälkeen alle 15 prosentin. Näin ollen kyse ei esitutkinnan perusteella voida katsoa olevan rahankeräyslain 4§:n 5) kohdan tarkoittamasta kielletystä pyramidipelistä.


  Tähän juuri viittasin, alkuaikoina paketti oli selkeästi lain vastainen, mutta Zinzino teki oikeat korjausliikeet ja nyt ollaan laillisuuden puolella, ainakin poliisin mukaan. Syyttäjä voi toki lähteä silti ajamaan kannetta, mutta se ei ole kovin todennäköistä. Oikeus ei ole vielä todennut tätä lailliseksi :) Ja voihan tuomion saada tuolta 2011-2012 ajaltakin.

  Edit: Joku varaton tunkki joka saisi ilmaisen oikeuden käynnin ja liittyi mukaan ennen 2013 voisikin lähteä kokeilemaan kepillä jäätä ja haastaa Zinzinon oikeuteen :think:

  Edit2: Patologinen(?) valehtelija Kari Virtanen väitti jo vuosia sitten että tutkinta on lopetettu, mutta esitutkinnan rajoittaminen on kirjattu vasta 21.6.2016. Ostaisitko sinä käytetyn auton tältä kaverilta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2016
 24. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  814
  On myös havaittaa, että

  1. Tämä päätös ei sisällä kannanottoa siihen ,onko rikoksesta epäilty syyllistynyt päätöksessä mainittuun epäiltyyn rikokseen

  2. Tämä päätös ei vapauta rikoksesta epäiltyä mahdollisesta vahingonkorvausvelvollisuudesta

  3. Asianomistajalla on tämän päätöksen tekemisen jälkeen oikeus käyttää omaa syyteoikeuttaan

  4. Syyttäjä päättää esitutkinnan jatkamisesta ,jos siihen asiassa ilmenneiden uusien seikkojen vuoksi on perusteltua syytä


  Eli Zinzinoa ei ole todettu lailliseksi, esitutkintaa ainoastaan rajoitetaan.
   
 25. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Tämä + tuo linkitetty esitutkinta koskee yhtä henkilöä koko pyramidissa. Se, että jonkun ulkomaalaisen kohdalla on päätetty rajoittaa esitutkintaa ei tarkoita etteikö kotimaisia koijareita voida edelleen tuomita useistakin eri vedätyksistä.

  Aaseille Zinzino toki markkinoi tätä yhden henkilön esitutkintaa koko puljun laillisuuden todisteena.
   
 26. tunkittajatykki

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2014
  Viestejä:
  61
  Länsimaisessa oikeusvaltiossa kenenkään ei tarvitse todistaa syyttömyyttään, vaan todistustaakka on aina syyttäjällä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti