Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

 1. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  550

  :psmoke: vastustajan tunnelmia pelikaania vastaan pelatessa :smoke:
   
 2. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 506
  Toivottavasti pelaajille on jaettu Zinzino-ostoksista kuitteja, että voivat laittaa lapun kiinni jääkaappiin ja kirjoittaa siihen päivittäin "minusta tulee SM-liigamestari ja muutan NHL:ään".
   
 3. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Florida Panthers korvataan kokonaan Pelsuilla.
   
 4. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 506
 5. cman

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  1 567
  Tuolla jatko-ajan foorumilla oli yhdellä kirjoittajista ideaa. Nyt kato Pelicans on Pyrämiidin huipulla... seuraavaksi pari jalkaa alle esim. Ilves ja HIFK. Jokerit kannattaa tunkittaa heti alkuvaiheessa myös, niin pääsee tuonne KHL piireihin... sit siitä eteenpäin mestis jne. jne.. Toki lahdessa kannattaa yrittää tunkittaa myös tuo Lahti Basketball ja sitäkautta korisjoukkueisiin kiinni. Tämähän on siis aivan huikee tilaisuus!
   
 6. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  550
 7. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
 8. tunkittajatykki

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2014
  Viestejä:
  61
  Pelicans on ilmeisesti ihan aito asiakas, ei mikään tunkki. Jos Zinzino olisi järkevästi toimiva verkostomarkkinointiyritys, niin myyjiä olisi Suomessa alle kymmenen, mutta asiakkaita olisi moninkertainen määrä.

  Itselläni ei ole mitään verkostomarkkinointia vastaan, mutta pyramidihuijauksista en pidä lainkaan. Ja ne pitäs osata erottaa toisistaan. Huonoa mainostahan tämä Pelsulle on joka tapauksessa, vaikka eivät olekaan näihin tunkkihommiin muuten sekaantuneetkaan.
   
 9. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 043
  Manun vastauksessa Kirsin facebook päivitykseen annettiin kyllä ymmärtää hieman toista. Oli aikalailla yhteistyössä Pelicansin kanssa. Harmi, että Kirsi ehti sen poistaa. Vai oliko jollain tallella?

  e:quote
   
 10. Kaffejamppa

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2014
  Viestejä:
  346
  En mäkään erityisemmin Pelicans - kohua ymmärrä.

  Ainakin näyttäisi siltä että nythän nimenomaan on myyty tuotetta. Ostavan osapuolen mielestä se on niille tarpeellista. Eikös nyt tässä ole tehty juuri sitä mitä pitäisikin myyjän tehdä? Hyvin myyty.
   
 11. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Zino vain antoi ymmärtää, että kyseessä olisi jokin laajempikin yhteistyö, vaikka tässä tapauksessa ei kai ole tehty muuta kuin otettu öljy testiin.
   
 12. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Pelicans on varmaan saanut nuo öljyt todella halvalla älyämättä sitä että nyt tuota diiliä hehkutetaan ZZ:n toimesta aivan loputtomasti joka paikassa.

  Pelicans itse kärsii lopulta koko hommasta. Ja näköjään ZZ:llekin tuo koituu haitaksi koska nyt sitten Pelicansin fanit ja seuraajat pilkkaa koko hommaa twitterissä ja jatkoaika.comissa yms. eikä Zinzinon maine ainakaan parane.
   
 13. cman

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  1 567
 14. garfield69

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2002
  Viestejä:
  269


  :D:D:D Tää on nyt hauskaa seurata kun kuvio paisuu vähän suuremmalle yleisölle tietoisuuteen, veikkaisin että tästä koituu vielä zinzinillekin jonkinlaista "feedpäkkiä" :kahvi:
   
 15. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Nythän Pelicansien toimesta on annettu ymmärtää, että he olisivat peräti maksaneet ripuliöljyn käyttämisestä. Yhteistyö- eli sponsorisopimusta yritetään selitellä muuksi. En oikeastaan tiedä, kumpi kuvio olisi tiimille pr-mielessä haitallisempi. Öljyistä maksaminenhan tarkoittaisi mahdollisesti sitä, että Pelicans on ruvennut tunkiksi ponziin ja maksaa Rekolan taskuun kymmenien prosenttien "provikoita". Öljyt on hankittu koko joukkueelle, niin tuohan tarkoittaisi muutamaa kymmentä uutta asiakasta Rekolan pyramidiin.
   
 16. Heh, surkeaa paikkausta Pelicanssilta. "Ei me mitään yhteistyötä tehdä, ostetaan vaan öljyä". Ei sitten tullut mieleen tarkistaa myyvän firman taustoja, mutta tuskinpa sanat pyramidi, rikosepäily ja poliisitutkinta haittaa kauheasti kun kerran huippujalkapalloseurat ym. joukkueetkin sitä öljyä käyttävät...
   
 17. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 850
  Ei taida kaikki inkkarit olla kanootissa Pelikaanin pomoilla. Yleensä ammattiurheilussa homma toimii niin, että jos tarvii pelaajien koneeseen vaikka vitamiineja tai öljyjä niin ne em. tuotteiden valmistajat tai maahantuojat antavat niitä tuotteita käyttöön ilmaiseksi ja lisäksi ennen kaikkea antavat ison kasan rahaa siitä ilosta että joukkue tai urheilija suostuu niitä käyttämään tai olemaan muka käyttävinään ja sitä saavat hyödyntää vuorostaan markkinoinnissaan.

  Itse luullut että tällainen kummeli-sponsporointi on vitsi:

   
 18. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 649
 19. Vil_tzu

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2016
  Viestejä:
  27
  Minulla tuli täsmälleen sama juttu mieleen. Pärmäkoskesta en kuitenkaan aivan ensimmäisenä itse uskoisi. Tyyppi on toiminut mm. Sebastian Vettelin kuntovalmentaja ja ei vaikuta siltä porukan aivan typerimmältä kaverilta sen perusteella, mitä television kautta kaveria lähinnä Maikkarin F1-studioissa nähnyt. Mutta edelleen, täsmälleen sama asia minulle tuli mieleen, eikä nuo edellä olevat seikat todellakaan poista Zinzino-yhteyttä.

  Toinen mahdollinen yhdistävä tekijä on Pelicansin entinen maalivahti Markus Helanen, josta oli ilmeisesti juuri pari päivää sitten juttua iltapäivälehdissä "käärmeöljyjen" käytöstä ja niiden positiivisista vaikutuksista. Kirsi Salohan oli tätä mainostellut omalla FB-seinälläänkin pari päivää takaperin. Ajoitukset tässä kuviossa sopisivat ainakin yksi-yhteen.
   
 20. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  http://www.iltalehti.fi/smliiga/2016081122075439_sm.shtml
  Kyllähän nuo kaikki lausemuodot viittaavat melko vahvasti siihen, että ollaan melko syvällä.
   
 21. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 649
  Joo, sitten osuisi paremmin Helasen koijaukseksi tämä. Yhtä kaikki, joku verkostomarkkinointikoijari tässä on todennäköisemmin huijannut Pelsuja. Normaali pääsarjatason urheiluseura nimittäin hankkisi kyllä kalaöljynsä ihan normaaleja reittejä pitkin eikä miltään pyramidikusetukselta.
   
 22. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
 23. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  Huutonaurua :D :D
   
 24. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 850
  Normaali ammattilaisjoukkue ei todellakaan tuollaisia hanki normaaleja reittejä pitkin vaan saa ne sponsoriksi hommattavalta firmalta maksutta ja saa niiden käytöstä ison kasan seteleitä jos sallii sen yhteistyön hyödyntämisen kaupallisesti.

  Jos taas ammattiseura ei halua nimeään yhdistettävän johonkin tuotteeseen tai firmaan niin sehän hankkii ne tuotteet hyvillä alennuksilla muuten.

  Tuolainen tilannehan voi olla esimerkiksi jääkiekkojoukkueella kun sen sponsori on vaikka CCM mailamerkki ja joku stara haluaa pelata Bauerin mailalla. Silloin ne ostanevat ne Bauerin mailat rahalla sen valmistajalta, mutta maalauttavat ne mailat sen näköisiksi että olisivat CCM merkkisiä mailoja.

  Voihan se olla että Pelikaaneilla ja verkostoveijareilla menneet vähän nuo käsitteet sekaisin. Joku pyramidiveijari soittanut että olisi kiinnostunut alkamaan seuran "sponsoriksi" ja edustaa tätä käärmeöljymerkkiä. Siellä toimistolla puhkuneet innosta ja kysyneet mikä on diilin arvo jos koko joukkueelle otetaan vuoden satsit käärmeöljyä. Kuulunut vain että 20 kiloeuroa plus alv.

  Siellä ne nyt sitten odottelee pelikaanien toimistolla että tilille tulee 20 tonnia rahaa siitä että valitsivat Zinzino-käärmeöljyn. Zinzino-tunkittaja taas on kirjoittelemassa Norjan oravan kanssa 20 kiloeuron laskua pelikaaneille kun on vähän eri käsitys siitä mitä sana sponsorointi tarkoittaa. :cool:
   
 25. jusmar74

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2005
  Viestejä:
  54
  - Kyse on pörssiin listatusta yhtiöstä, jolla ei ole tuomioita. Emme ole millään lailla mukana heidän verkostossaan tai bisneksissä, meitä kiinnosti vain heidän tuotteensa. Se on testeissä todettu hyväksi, Kolu kertoi.

  Pörssiyhtiö? Eikös se ole jossain First Northissa jotka eivät varsinaisesti ole pörssiyhtiöitä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti