Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sarkasmitutkani on epävireessä ja jäi tästä kommentista vähän epäselväksi, että oliko tarkoituksesi infota Longplayn olevan huuhaa-lähde? Sen enempää analysoimatta yksin Longplayn luotettavuutta lähteenä, on siinä kuitenkin mainittu henkilö, nimi, titteli ja työpaikka, joka kyseisen arvion on kuivaveritestistä tehnyt.
   
 2. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Navitel R800

  Navitel R800

  69,95 €
  -16 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 490
 5. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Longplayn jutussa asiantuntijana mainittu henkilö on mielikuvani mukaan pätevimpiä opettajia Oulun lääkiksellä. Käsittääkseni lääketieteellisen biokemian dosentti ja kliinisen kemian erikoislääkäri.

  Eli "vähän" on enemmän on kompetenssia kuin Ola Eidellä ja Norjan oravalla ja valetohtori Claytonilla. Ola Eide kertoo koulutuksestaan: "In 1978 he received his academic degree in Food Science at NTNU in Trondheim". Tosin tuotakaan tutkintoa ei ole kukaan tainnut varmistaa. Jos Ola on suorittanut tutkinnon niin lienee jonkun alan kandin tutkinto.

  Ihan puhdasta hevonpaskaa ne Zinzino kuivaveritestit ovat. Paskat ne eivät mitään edes testaa tai jos sattuisivat niitä testailemaan jossain niin tulokset jaellaan sen mukaan tunkeille miten ruksinut ne taustatiedot.

  Samoin nuo omega3 ja omega6-suhteet on asia joilla ei ole mitään virkaa terveyden kannalta. Lainaan tuossa vanhaa viestiäniä:

  Kyseinen sivu ohjaa automaattisesti tälle sivulle nykyään:

  https://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/omega-3-fats/

  Sivustolla ei lue enää kirjoittajana "dr Frank Sacks". (Sivulla ei mainita enää kirjoittajaa. Artikkelit ovat kuitenkin tuon koulun tuottamia ja julkaisevat niitä omilla www-sivuillaan "The Harvard T.H. Chan School of Public Health is the public health graduate school of Harvard University". Viitattuja tutkimuksia en viitsinyt kaivella ja selvittää viittausindeksejä ja muita taustoja ja alkuperäisiä artikkeleita hommata, mutta lienee luotettavaa tietoa ja luottaisin itse noihin tarkistamattakkin.)

  Nyt sivulla lukee noin:


  "Most Americans take in far more of another essential fat—omega-6 fats—than they do omega-3 fats. Some experts have raised the hypothesis that this higher intake of omega-6 fats could pose problems, cardiovascular and otherwise, but this has not been supported by evidence in humans. (4) In the Health Professionals Follow-up Study, for example, the ratio of omega-6 to omega-3 fats wasn’t linked with risk of heart disease because both of these were beneficial. (5) Many other studies and trials in humans also support cardiovascular benefits of omega-6 fats. Although there is no question that many Americans could benefit from increasing their intake of omega-3 fats, there is evidence that omega-6 fats also positively influence cardiovascular risk factors and reduce heart disease."

  4. Willett WC. The role of dietary n-6 fatty acids in the prevention of cardiovascular disease. J Cardiovasc Med.(Hagerstown). 2007; 8 Suppl 1:S42-5.

  5. Mozaffarian D, Ascherio A, Hu FB, et al. Interplay between different polyunsaturated fatty acids and risk of coronary heart disease in men. Circulation. 2005; 111:157-64.
   
 7. intelops79

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2003
  Viestejä:
  732
  Salon kirsi taitaa puhua murosta :D

  Kirsi Salo
  24 min · Helsinki ·
  Taas kuulin, että joku älypää jossain sivustolla hyökkää minua vastaan, koska puhun ihmisille kalaöljystä ja BalanceOilista. Ihmiset, jotka saavat ilonsa toisten haukkumisesta ja vihasta, ovat oman itsensä pahimmat uhrit. Kateus ja viha ovat vahvoja tunteita, joilla voi lopulta sairastuttaa paitsi mielensä myös kehonsa. Miten voi edes vihata ihmistä, jota ei tunne? Minulle se on täysi mysteeri. Toivon, että rakkaus jotenkin löytäisi tiensä jokaisen luo <3

  Syyt miksi puhun laaja-alaisesti ravinnon merkityksestä terveydelle ja suosittelen MONIA erilaisia tuotteita, raakasuklaista voikukan kautta kalaöljyyn, on se, että soisin jokaisen ihmisen voivan hyvin. Suosittelen ainoastaan tuotteita, jotka olen todennut - muidenkin asiantuntevuuteen nojaten - oman tuoteryhmänsä edelläkävijöiksi. Suosittelen tekemiäni löytöjä, koska kuten minä, olen sitä mieltä että sinäkin ansaitset parasta. Syy, miksi paasaan esim. BalanceOilista on lukuisat meidän asiakkaiden muutokset, kuten tämä maalivahti Helasen kertomus BalanceOilin vaikutuksista eilen Iltalehdessä.

  Joten keskitytään hyvään ja nähdään se hyvä yhtä hyvin siellä sisällä itsessä kuin muissa <3
   
 8. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  https://plus.iltalehti.fi/kiekkomaalivahti-markus-helanen-oljyjen-vaihto-auttoi-aivovammaan/

  Onko kellään muroista noita plussa-tunnuksia niin voisi vähän tuota artikkelia referoida?

  Ei Kirsi Saloakaan kiinnosta taatusti muu kuin rahojen tunkittaminen omaan taskuun tai sen yrittäminen. Jos kiinnostaisi niin rasvahappokoostumukseltaan parempaa kalaöljyä saisi Zinzinoon verrattuna kolmasosahinnalla.
   
 9. intelops79

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2003
  Viestejä:
  732
  Kirsin seinältä löytyy artikkeli.
   
 10. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Kirsi ei nyt ymmärrä että rakkaudesta muita ihmisiä kohtaan me vilpittömästi autamme heitä jotteivat menettäisi rahojaan näihin verkostohuijauksiin. Toisin kuin nuo puoskarit jotka yrittävät ansaita rahaa ihmisten kustannuksella valehtelemalla heidän tarvitsevan milloin mitäkin ihmeainetta.

  Pusipusi Kirsi, ota mallia meistä! Viattomien puolustaminen ei ole hyökkäys sinua kohtaan;)
   
 11. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Siellä seinällä kauppa käy kun ystävät kuulevat ihmelääkkeestä, parantaa nykyään psykoosit ja aivovauriot. Mitäänhän ei luvata mutta näin omin silmin on nähty!
  Pitäisi tehdä lista balance oilin terveysväittämistä johonkin; terminaalivaiheen syövät paranee ja kulli kasvaa nyt aluksi ainakin.

  [​IMG]


  Surullista että vieläkin negodiileja löytyy jotka Kirsin nimen kuullessaan leimaavat koko jutun haihatteluksi. Mistäköhän moinen johtuu? Taasko on netin työttömät pikkupojat pilannu rehellisen™ bisneksen?
   
 12. Asenne kohdallaan

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2015
  Viestejä:
  140
  Ja se että joltain on joku rupi parantunut (öljyn avulla) voisivat Kirsit sun muut kertoa myös niistä henkilöistä joille öljy ei ole vaikuttanut hevon vittuakaan muuhun kuin rahatilanteen heikkenemiseen !!
   
 13. Vinopino

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2016
  Viestejä:
  3
  Maria Veitola on näimmä menossa Kirsi Salon luoksi yökylään. Voi luoja sitä tantran ja öljyllä läträämisen määrää, ainakin kulisseissa. Lähtee Veitola ja kuvausryhmä balancepurkit kainaloissa kotosalle, ja miettii, et mitähän kettua sitä tuli nähtyä.

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001234174.html

  EDIT: Puhumattakaan siitä, mitä israelin ori tekee :)
   
 14. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  Miten totaalisen sekaisen ihmisen pitää olla että uskoo tuollaiseen?
  Mä en osaa päättää onko se sitä että ne oikeasti uskoo tuohon vai sitä että se häpeä joka seuraa siitä kun se tieto että on mennyt vipuun uppoaa kaaliin ja yritetään pelastella itsetunnonrippeitä hokemalla noita zinzino-fraaseja? Ehkä molempia?
  Pakko pitää päänsä kun on kerran menty mokaamaan?
  Nämä zinzinolaiset ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta näitä oman elämänsä epäonnistujia joille normaaleille työssäkäyville olevat asiat ovat sitä "luksusta" mitä tavoitellaan tuon pyramidihui.. zinzinon kautta. Siinä mielessä käy heitä sääliksi. Varmasti saisivat ihan kivan elämän aikaan jos eivät tuuppaisi rahaa kusetukseen ja ostelisi tavaraa osamaksulla mihin ei ole varaa. Jäljelle tuosta jää vain näiden epäonnisten ulosottovelat.

  Persaukiset ihmiset ovat juuri tuollaisia. Leveillään velka-autolla ja luotolla ostetulla moet'lla. Tosi harvoin oikeasti "massi-ihmiset" pröystäilee. Niiden ei tarvitse. Koska elintapa.

  Mikä minua vituttaa on tuo täysin perättömien lupausten viljely ja ihmisten kusettaminen. Se business on kuitenkin sitä että yritetään väkisin/puoliväkisin tyrkyttää tuota paskaa läheisille. Tein itse myös tuota joskus joten tiedän mistä on kyse. Myin kuudennella luokalla vessa/talouspaperia ylihintaan sukulaisille jotta pääsemme luokkaretkelle lontooseen.
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Sehän joku rupi voi parantua ihan öljyistä riippumatta. Lisäksi eri terveystuotteisiin ja lääkkeisiin liittyy placebovaikutus eli se saattaa auttaa johonkin vaivaan vaikka siinä ei olisi mukana mitään vaikuttavaa ainetta.

  EU:ssa on tarkkaan säädelty ne terveysväittämät mitä elintarvikkeista ja ravintolisistä saa esittää.

  Tuossa on nuo Zinzino käärmeöljyä sivuavat luvalliset terveysväittämät:

  http://www.leipatiedotus.fi/files/1303/komission_asetus_432-2012_terveysvaitteiden_luettelosta.pdf

  "Oliiviöljyn polyfenolit Oliiviöljyn polyfenolit edistä vät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä Väite voidaan esittää vain oliiviöljystä, joka sisältää vähintään 5 mg hydroksityrosolia ja sen johdannaisia (esim. kompleksinen oleuropeiini ja tyrosoli) 20 g:aa oliiviöljyä kohti. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 20 g oliiviöljyä."

  "Eikosapentaeenihappo ja dokosaheksaeenihappo (EPA/DHA) EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on EPA:n ja DHA:n lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen OMEGA3-RASVAHAPPOJEN LÄHDE mukaisesti. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta."

  "Dokosaheksaeenihappo (DHA) DHA edistää näön pysymistä normaalina Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää vähintään 40 mg DHA:ta / 100 g ja 100 kcal. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta"

  D-vitamiinista voidaan esittää seuraavat väitteet:


  -D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

  -D-vitamiini edistää hampaiden pysymistä normaaleina

  -D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

  -D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin

  Tuossa on tuo käärmeöljyn ravintosisältö:


  [​IMG]

  https://www.zinzino.fi/product/balanceoil-3/

  "Suositeltu päiväannos: 0,15 ml painokiloa kohden
  Aikuinen, paino 50kg: 7,5 ml päivässä ja aikuinen, paino 80kg: 12 ml päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

  Ainesosat: Kalaöljyt, kylmäpuristettu oliiviöljy, tokoferolisekoitus (antioksidantti), sitruuna-aromi, D3-vitamiini (kolekalsiferoli)."


  Eli oliiviöljystä ei lue suositeltua annosta ja vaadittava määrä ylittäisi suositellun käärmeöljyannoksen niin sitä koskevaa väitettä ei voida esittää.

  Ei sitä Zinzinon käärmeöljylle montaa terveysväittämää jää jolla sitä saa laillisesti kaupustella. Nekin sallitut väitteet johtuvat lähinnä pelkästä pienestä D3-vitamiinilisästä käärmeöljyssä.

  Tässä ketjussahan on esimerkkejä siitä mite sitä on kuitenkin markkinoitu muun muassa autistisesti kehitysvammaisten lasten parantavana lääkkeenä ja jopa terminaalivaiheen syövän hoitoon. Sitten kaikki muut maailman vaivat vielä päälle johon se muka auttaa.

  Jos haluaa kalaöljyä, oliiviöljyä ja D3-vitamiinia syödä niin niitä saa alle kolmasosahintaan muualta kuin Zinzinon käärmeöljystä. Ravintosisältökin on vielä parempi niissä kuin Zinzinon käärmeöljyssä ja D3-vitamiiniakin saa yli kymmenenkertaisen annoksen samaan rahaan.
   
 16. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  Hullu-Kirsi telkkarissa nyt. Yhtä hullu kuin aiemmin.
   
 17. AlexKrycek

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2016
  Viestejä:
  81
  Tämähän jakso tuli jo noin vuosi sitte, eikä silloin vielä ollut öljyt kuvioissa mukana. Kaikenlainen muu huuhaa kylläkin edustettuna vahvasti. Kannattaa katsoa, niin saa Kirsin hurahtaneisuudesta hyvän kuvan.
   
 18. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  Enemmän silti luuseri-kuva Sekopää-Salosta.
   
 19. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Tiesittekö että Olli "safkatutka" Posti on eräs suomen johtavista omega-asiantuntijoista? Tuskin kukaan muukaan tiesi, mutta näin on.

  [​IMG]


  Loppuun vielä zino-bingo, hirmunen wall of text:

  [​IMG]
  "Koska pörssiyhtiö, mikään ei voi olla vialla", toi Manu Rekolan kirjan suositteleminen kruunaa kaiken :D
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2018
 20. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Kirsille tiedoksi (valitettavasti ei kuitenkaan tätä ole lukemassa):
  Suoramyynnin huono maine ei tule korjaantumaan niin kauan, kun
  - on epäreiluja ja täysin tahallisen epäselviksi ja vaikeasti tulkittaviksi tehtyjä provisiokäytäntöjä (check: Zinzino. Täysin käsittämättömät provisioehdot. Jalkojen tasapainot yms. maksettavan provision määrän minimoimiseen pyrkivät ehdot joilla ei ole mitään tekemistä hyvästä myyntityöstä palkitsemiseen pyrkimisen kanssa. Partnereilla oleva velvollisuus itse ostaa tuotteita säilyttääkseen oikeuden provisioihin jne.)
  - on valheellisia ja todistamattomia, pelkkiin anekdootteihin perustuvia lupauksia tuotteiden vaikutuksista, ominaisuuksista ja hyödyistä (check: Zinzino, niin kahvit kuin öljyt. Epämääräisiin auktoriteetteihin vetoaminen jne.)
  - on häikäilemätöntä ja toisen ihmisen hyvinvoinnista piittaamatonta ahneutta ja oman edun tavoittelua (check: Zinzino, mm. maksullisen tilaisuuden markkinointia syöpäsairaalle, öljyjen syöttämistä ratkaisuna mihin tahansa sairauteen ilman mitään kliinistä näyttöä toimivuudesta jne.)
  - on valheellisia lupauksia ansaintamahdollisuuksista (check: Zinzino. Tuskin nuo Floridaan heti kohta muuttamassa olevat ja Bentleytä itselleen valkkaavat tunkit ovat omasta päästään keksineet voivansa äkkirikastua Zinzinoa tekemällä vaan joku niille sen ajatuksen on ensin syöttänyt. Niin ja se hieno kaavio suurista kuukausituloista eri tasoilla.)
  ---> normaalisti yrittäjiksi ryhtyvät tietävät hyvin, että menestyminen tai edes toiminnan kannattavaksi saaminen tulee vaatimaan paljon pitkäjänteistä työtä ja jopa vuosia kestävää ponnistelua eikä siltikään miljoonatuloja odoteta saatavaksi heti edes parhailla liikeidoilla saati tavallisen vähäarvoisen tavaran myynnillä. Verkosto"yrittäjillä" tuntuu monesti olevan usko huikeiden "passiivisten tulojen" tienaamiseen muutamassa vuodessa.
  - on ylihinnoiteltuja tuotteita epäreiluilla myyntiehdoilla, esim. pakkotilaukset (check: Zinzino ja vuoden mittaiset määräaikaiset kalliit tilaussopimukset)
  - on tiimin kasvattamisen priorisointiin perustuvia ansaintamalleja, joissa myynnistä palkitseminen on sivuseikka (check: Zinzino)
  - on varjopyramideja, joilla saadaan muutaman taskuun nekin vähät rahat mitä "itsenäiset partnerit" ehkä saisivat ansaittua (check: Zinzino. Todella kalliita maksullisia mutta hyödyttömiä "koulutuksia" järjestetään jatkuvasti ja annetaan ymmärtää, että niihin osallistuminen olisi välttämätöntä. Tarkoituksena vain kerätä rahaa ja partnerien mukana pysymiseksi pitää yllä hurmoshenkeä)
  - on tarkoituksellista pyrkimystä hämärtää faktoja (check: Zinzino. "Pörssiyhtiö", "kaikki yritykset ovat pyramideja" jne.)

  En usko että monikaan Oriflamen tai Dermosilin tai Tupperwaren tuotteita ostanut olisi kokenut tulleensä huijatuksi tai näitä tuotteita myyvä olevansa osallisena pyramidihuijauksessa. Ei suoramyynnillä automaattisesti ole huono maine. Nämä MLM-viritykset vaan herättävät epäluuloja valveutuneiden ihmisten keskuudessa. Mistäköhän se johtuisi?
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2016
 21. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Kappalejako on Kirsiltä näemmä mennyt muun järjen mukana.
   
 22. pikakhu

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2011
  Viestejä:
  1 010
  Onko Zinzino muka listautunut pörssiin? Ennenhän se oli "listautunut" vain First Northiin, joka on

  "First North on vaihtoehtoinen markkinapaikka, jota eivät koske EU:n arvopaperimarkkinalaissa säännellylle markkinapaikalle asetetut vaatimukset. Näin ollen MiFID:ssä asetetut vaatimukset säännellyille markkinoille, tai muissa asiaankuuluvissa EU:n laeissa, esim. IFRS-sääntely, avoimuusdirektiivi, yritysostotarjousdirektiivi ja markkinoiden väärinkäyttö -direktiivi eivät päde."

  Finanssivalvonnan mukaan First Northiin "listautuneita" ei saa kutsua pörssiyhtiöiksi.

  http://www.finanssivalvonta.fi/fi/F...inen/Osakkeet/Kaupankaynti/Pages/Default.aspx
   
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Itse olen ymmärtänyt useammankin eukon puheesta että jotain Tupperwaren muovikippoa tai tuoksukynttilää on ostanut esittelykutsuilla lähinnä säälistä.

  Siihen niiden myynti taitaa suurelta osin perustuakkin että luodaan esittelypaikalla ja kutsutyylillä sääliä ja sosiaalista painetta ostaa niitä.

  Tainnut mennä kauppatieteen maisterilta opinnot hukkaan kun arvioita Zinzinon tarjoaman koulutuksen laadukkaaksi. Kyse on siinä koulutuksen sijasta ihan puhtaasta paskasta jossa "liiketoimintaesittelyissä" amisjannut puhuvat maksua vastaan toisilleen muovipuvuissa ABC-asemalla paskaa. Sen kummempaa arvo ei ole niissä Manun ja kavereiden varjopyramideissa järjestämissä "eventeissä" joissa joku valetohtori tai ammatikseen paskaa puhuva "elämämkoulun" käynyt pyramidiveijari puhuu paskaa ja yrittää herättää hurmosta ja myydä niitä "kirjojaan". Eikä ne verkostoveijarien kokoontumisajot Floridan Mastermindeventeissä taida sen kummempaa laatua tarjota "koulutuksen" osalta. Ihan puhdasta paskaa nekin ovat:


  Jos taloustieteistä koulutusta kaipaa niin netistä voi maksutta katsella Nobel-tason tutkijoiden luentojakin aiheesta ja kurssimateriaaleja löytyy maailman kovimpien yliopistojen taloustieteen kursseihin ja vieläpä ihan maksutta.

  Ansaintalupaukset joilla tunkkeja houkutellaan mukaan ovat puhdasta kusetusta. Eihän tunkkien tehtävä ole pyramidissa ansaita penninjeniä vaan tarkoitus on putsata tunkin taskut rahoista jaettavaksi pyramidin ylälinjaan. Epäilen vahvasti ettei edes 2 prosenttia Zinzino tunkeista tienaa koskaan hommalla penninjeniä kun vähentää niistä tuloista ne menot mitä tunkkiharrastuksesta on.

  Zinzinoa markkinoidaan tunkeille tällaisilla tulolupauksilla. Suomessa ei taatusti ole edes kahtakymmentä Zinzino tunkittajaa jotka tienaisivat vuodessa tuon 8000 euroa nettona Zinzinosta. Toiveikkaita Zinzino-tunkkeja lienee ollut vuosien mittaan varmaan luokkaa 10 tuhatta kappaletta.


  [​IMG]
   
 24. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  Mä ehkä ärsyynnyn vääristä asioista, mutta mua ärsyttää kun tuo Orjan sanoo koko ajan "Rock, scissors, paper".
  Mä toivon että se jää junan alle. Se on ROCK,PAPER,SCISSORS vitun apina.

  Ja muutenkin. En tajua miten tuo vajokki on saanut edes tuollaisen marginaalisen retardi-joukon seuraajia. Zinzinolaiset eivät ehkä ole penaalin terävimpiä kyniä mutta on niin paljon karismaattisempiakin kusettajia kuin tuo Orjan. Minulle tulee lähes päivittäin maileja nigerialaisilta prinsseiltä jotka tarvitsisivat vain siirtomaksut toimittaakseni minulle miljoonaperintöni. Ansaintimahdollisuudet molemmissa keisseissä taitavat olla suht samat.

  Edit. Ja onko tuo muija noissa videoissa tuon Orjanin hoito? Jotenkin näin naisena tuntuu omituiselta että joku ok-näköinen muija duunaisi tuota Orjania. Se on jotenkin niin vajaan oloinen ja gross.. Tulee mieleen ne oudot pikku-oravat jotka lauloivat creepyllä äänellä.
   
 25. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Massimiehillä on (lähes) aina hyvännäköiset muijat. Eiköhän tuokin blondi vaihtaisi aika nopsaan kainaloa jos Örjan tekisi bankrotin ja muuttuisi tyhjätaskuksi.
   
 26. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Jos on edes KTM-tutkinnon pakolliset luennot jaksanut istua ja pysyä hereillä, on väkisin joutunut kuulemaan professoritasoisten luennoitsijoiden asiantuntevia luentoja eikä varmasti ihan jokainen proffa ole kuitenkaan ollut arkkityyppinen hilsettä olkapäiltään varisteleva huonolla ulosannilla mumiseva kummajainen. Oikeassa työelämässäkin luulisi Kirsin päässeen monenlaisiin työnantajan maksamiin koulutuksiin ja seminaareihin, joissa nyt väkisinkin ainakin joskus on ollut laadukasta sisältöä hyvien luennoitsijoiden esittämänä.

  Ehkä yläfemmojen heittely konemusiikin tahtiin tsintsiino-seminaareissa ja nuo videoilla nähtyjen mastermind-iiventtien kaltaiset tyhjänpäiväiset horinat vaan sitten ovat niin paljon parempia.

  Tämä kaaviohan on ymmärretty väärin. Kyse on siitä millaiset tienestit ylälinja saa kunhan alalinja muistaa tehdä kaiken minkä pystyy. Yksinkertaiset tunkit eivät vain ymmärrä, luulevat että itsellä olisi mahdollisuus tienata massipäällikkötuloja.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti