Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cman

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  1 576
  "Näin valmistuu kahvi- ja terveysintoilijoiden uusin hitti, rasvakahvi."

  EDIT:
  "Mutta maku olikin lattemainen ja kermainen, tosi hyvä. Ja se energinen fiilis: kun lähdin kävelemään töihin, mieleni teki vain tanssia ja laulaa", Joutsiniemi kuvailee ensikohtaamistaan rasvakahvin kanssa."

  Kuullostaa jopa zinolaiselta. Toki tuossa puhutaan töihin lähtemisestä, kaveri ei siis vielä ole tuo rahantekomasiina pyörimässä..

  http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1305903355474
   
 2. Pirpana

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  26
  Pikkasen erilaiset mielikuvat tulee tosta rasvakahvista.. hyi hitto. Mutta koska mitään ei saa tuomita maistamatta lupaan pudottaa huomenna klöntin ingmariinia aamusumppiin. Tuun sitte kertomaan kuinka lentävästi lähtee käyntiin sekä päivä että suolentoiminta.
   
 3. Tuulispää

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2014
  Viestejä:
  228
  naurattaa niin että paska lentää :D

  Tossa sun combossa on vaan se ongelma, että se toimii. Joten ei varmaan tule Zinon alla myyntiin. Maunun seuraava pyramiidi? Inanis Alvum?

  Kotisuolihuuhteluita hymy naamalla
   
 4. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 854
  Ehkä joku uusi hitti voisi tosiaan olla suolta stimuloiva balanssi-ulostuslääke. Vaikka jotain sihamaisesti hinnoiteltua glaubersuolaa terästettynä jollakin vatsan kunnolla kuralle vääntävällä aineella voisi olla optimi koostumus.

  Tuota sitten markkinoisi painonhallintaan. Kyllä siinä parissa viikossa jo paino tippuisi niin että tuntuu kun maha olisi niin kuralla ettei edes Rapalan uistimet pysyisi nieltynä kahta minuuttia kauempaa matkalla suoliston läpi. :D

  Kick-Off Event herätyskokouksiin sitten hommata jokaisella osallistujalle oma bajama niin olisi minne istua maistiaisten jälkeen. :D
   
 5. Tero Rolli

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2014
  Viestejä:
  94
  Myöskin lapamatoja on käytetty tehokkaasti painonpudotuksessa historiassa. (Vink, vink Zinzino.) Luomua ja sillei. Kahvijuttu on oikeesti suuri salaliitto. Ne on huomanneet, että vatsa toimii, vähän turhankin liukkaasti. Heureka, myydään tätä laihdutuskahvina! Potilas menettänyt jo 15 kiloa ja mielenterveytensä, mutta ei se haittaa, se tilaa vieläkin ja värvää vanhoja koulukavereitaan tunkeiksi ja pelkästä lahkoon kuulumisen riemusta.
   
 6. Tero Rolli

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2014
  Viestejä:
  94
  Parasta on kuitenkin se, että nykyään elämämkolulaiset erottaa helposti. Karjalippiksestä tai sitten mustasta 10 vuotta vanhasta autosta, jossa lukee zinzino kyljessä.
   
 7. Jaakob

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  1 010
  Hyvä analyysi!

  Luulen että tuossa siirtymässä taustalla on se, että kahvibisnes alkoi tuottamaan taloudellista riippumattomuutta jo liian monelle. Kari Virtanen itseasiassa saavutti kaksi taloudellista riippumattomuutta. Kävi niin, että ne kumosivat toisensa ja sen vuoksi Kari on nyt balance-asiantuntija.

  Niin se taitaa olla, kuten täälläkin on jo moneen kertaan todettu: pyramidien ja verkostomarkkinoinnin luonnollinen suunta on Vitamiineja kohti. Ennen kaatumista siis. Olkoon tuo vaikka Kari Virtasen I laki.
   
 8. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  777
  Joo, se kari kuulemma luetteli kaikki numerot yhdestä äärettömään... kahdesti
   
 9. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Tästä päästäänkin siihen, että kuinka paljon Kari vielä oikeasti tunkittelee, kun Fb-päivitysten valossa vain lesoilee massikeisaristatuksellaan, veronmaksukyvyllään ja viiden pennin selfhelp-mietelauseilla. Ainoa Z-vihje oli, että kohta hän on "royal."

  Tässä vaiheessa on ihan aiheellista kysyä, kuinka aktiivisesti ylälinja on enää mukana touhuissa? Perustan kysymykseni näihin asioihin:
  • Team Zinzino Finlandin sivujen päivittäminen on lopetettu
  • Topleaders-verkkokaupassa (event-varjopyramidi) ei lainkaan markkinoida seuraavaa eventtiä saati sen sisältöä
  • Pääkoijarit (esim. massipäällikköveljekset Kari & Manu) ylälinjasta eivät taida juuri ollenkaan enää markkinoida Z-bisnestä omissa päivityksissään
   
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 164
 11. Jorma Suoros

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  56
  Ovatko nämä herätyskokoukset muuten kutsuvierastilaisuuksia, vai voiko niihin marssia sisään repeilemään kuka tahansa piletin lunastanut?

  Kuka vinkkaa tästä pölhöilystä MOT:lle?:D
   
 12. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Eräs ketjun ansioitunut käyttäjä (en nyt valitettavasti muista nimimerkkiä) kävi tunkittelutilaisuudessa, eli liiketoimintaesittelyssä ja ylen hienosti vielä tallensi sen kaikki puheet. Sitä oli komeaa kuunnella. En tosin tiedä, oliko hän kutsuvieras, mutta ihan veikkaan, että tunkittajat ottavat kyllä kenet tahansa kuuntelemaan sanaa.
   
 13. Jorma Suoros

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  56
  Onkos tätä tallennetta vielä jossain nautiskeltavissa?
   
 14. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 464
  Jos en vallan väärin muista se myyrämme oli Poppah.
   
 15. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Tämän ketjun ensimmäiseen viestiin on koottu linkkejä, joista pääsee nautinnon äärelle. Tunkittelutilaisuus löytyy kansiosta Audio ja tiedostonimi on LTE Seinäjoki.

  https://www.dropbox.com/sh/no0vp40xv04ua3c/AACSEmRvtxs_9btfJdNS3IwPa#/
   
 16. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  "Autobonuksessa on kiva ehto: auton pitää olla alle 6v vanha, musta, ja siinä tulee semmoset tosi tyylikkään näköiset zinzino-tarrat etuovien alapuolelle. Nyt kun meette tupakalle niin siinä on kolme diamond-autoa pihalla, käykää vähän ihailemassa niitä"

  Ziisas mitä skeidaa.
   
 17. Metacortex

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2013
  Viestejä:
  117
  Tuli tänään juteltua yhden ihmisen kanssa joka tuntee ylälinjan kaverin. On kuulemma todella asiallinen kaveri mutta fiilis on vienyt mennessään. Paska nakki mutta minkäs teet kun ei toiset tajua....
   
 18. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  221
  No hyvä ettei fiksuksi ainakaan kehunut.
   
 19. Sinne halutaan ihmisiä kuuntelemaan ja tarttumaan koukkuun. Sisältö on ihmeellisiä asiaan kuulumattomia tarinoita, satunnaisia sopivia faktoja Zinosta ja kaikki tämä todella amatöörimäisellä otteella. En suosittele kenellekkään.
  Sit kun AA-Kari lähestyi mua ja lämmitteli ehkä henk koht tunkitusta niin kun olin kovin torjuva ja ehkä negatiivinen/agressiivinen ja tein lähtöä niin kyseli kovasti että kuka tämä kaveri on ja kuka sen on kutsunut. Sanoin että katoin netistä ja tulin itse, heippa ja ovesta ulos.
  Ei sitä Karin vaimon vanhaa Volvoa kukaan käynyt katsomassa mun lisäksi, joku oli siinä tylsistyneenä röökillä.

  Tuo on niin monimutkainen setti kaikine vammaisine palkkiojärjestelmineen ettei siitä voi tajuta ilman kunnon opiskelua yhtään mitään. Siis sitä että kuinka hemmetin huonot ne ehdot ovat. Sen näkee sitten kun aivopesu ja sitoutuminen on jo tehty, rahaa on mennyt eikä mitään tulossa. Silloin ei niin helposti myönnetäkkään että tulipa laitettua kätensä paskaan.
   
 20. ZinoJee

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2016
  Viestejä:
  3
  Kyselin tuossa aiemmin tunkittelija-Kirsiltä tietoja tasapainoöljystä. Hän mainosti salaisuuden olevan oliiviöljy, joka tulee Espanjasta joltain tietyltä alueelta joiltakin tietyiltä farmeilta yksinoikeudella zinzinolle. Tarkempia tietoja pyysi kysymään BioActiveFoodsilta. Heiltä kun kysyin asiasta, ohjasivat he minut kysymään asiaa zinzinolta. Kun kysyin asiasta zinzinolta, sain vastaukseksi, että missä oliivit kasvavat, on yrityssalaisuus.

  Miten siis on, valehteleeko Kirsi, kerrotaanko tämä yrityssalaisuus jokaiselle tunkille, vaiko vain tietylle levelille kohonneille tunkeille?
   
 21. Jorma Suoros

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  56
  Kiitti asianosaisille informaatiosta, ja pahoittelut, etten ymmärtänyt suorittaa kaivauksia aloitusviestissä ennen audio-kyselyitäni.

  Saattaapa olla, että uteliaisuus vielä voittaa ja käyn ihmettelemässä yhden joukkokoijauksen livenä. Saa nähdä.
  Netistä viralliset HD-agenttivideolasit päähän ja hallittu soluttautuminen jakkupukujengiin:geek:
   
 22. JyKyKo

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2011
  Viestejä:
  51
  Mr. Kari Virtanen oli muuten tänään MP-messuilla massikeisarina! Uutta pyörää selvästi oli vakavasti hankkimassa :D
   
 23. mpower

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2001
  Viestejä:
  109
  Tubesta tuli vastaan ilmeisesti liettualainen(?) tunkitustilaisuuden video. Kielestä nyt ei mitään ymmärrä, mutta esityksen diojen perusteella vaikuttaa osin aika samansisältöiseltä kuin tuo seinäjoen LTE nauhoite.
   
 24. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Tällaisen näin Skepsiksen FB-sivulla. Tuli heti Zinzino mieleeni, koska bisneksessä pyörii näitä selfhelp-ammattilaisia. Eikös pohjimmiltaan tässä ole ihan samanlaisesta uskon asiasta kyse kuin siinä, että öljyseos parantaa kaikki taudit.[​IMG]
   
 25. Pirpana

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  26
  Mä en sinällään olisi huolissani tosta homeesta vaan siitä että olisin päivätolkulla jutellut riisipurkeille..
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti