Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. baabel

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2015
  Viestejä:
  20
  Juuri jotain tuollaista itsekkin pohdin ja hyvin muotoltuna tuo tulikin tuossa sanottua..
  Miten noita tosiaan pitäisi tulkita jos joku tekee omaa pyramidiaan toiminimellä? Haastetaanko se toiminimi vai emoyhtiö vai molemmat ja kaikki molempien partnerit..
  Pitkäänhän tää pulju on pystyssä pysynyt sinänsä eli jotain on aikaisemmista opittu ja varmasti velmuiltu parhaan osaamisen mukaan ettei syytteitä pystyttäisi kevyesti nostamaan vaikka selvä rahankerjuu onkin.
  Vaikka 99% prosenttia mukana olijoista onkin tunkkiääliöitä lienee mukana joku aivotkin omaava joka kehitellyt noita pyrämidin muotoisia kuvioita ja silläpä sitten päässytkin varmasti yhtenä harvoista niihin muilta tuleviin rahoihin käsiksi..
  Global univerum presidentti örjaani nauraa kun kolikot kilisee taskuun, homma toimii ja ihmiset on transsissa
   
 2. Asenne kohdallaan

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2015
  Viestejä:
  140
  Tuli vaan mieleen että vaikka tuolla facebook sivuilla saisikin tuotua esiin laskutusfirman käytön provikoiden nostamisessa,tulisi Virtaselta oitis sellainen päivitys ettei märkätussumarttojen tulisi kuunapäivänä alentua käyttämään mitään muita konsteja rahan tekoon kuin oman yrityksen rekisteröinti.Ja kuten tiedetään,partasudin päivitys saisi 100000 tykkäystä ja pissaliisojen suuren ihailun. :)
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Mkähän hänen ytunnus on? Niin, aivan. Varmaan hänen autokin firman nimissä, *köh*.
   
 5. Homer J.

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2014
  Viestejä:
  277
  Onko Riihimäeltä ketään ZinZino tirehtööriä? Eräässä kasvisruokaa myyvässä pikkupaikassa näytti olevan Zino masiina ja tänään tuli ihka aito Zinobiili vastaan. Vanhempi tumma Volvo (saman oloinen kuin partasudilla) ja vaikka kovasti yritin katsoa niin nuorehko mies ei alle sekunnin näkemisen perusteella näyttänyt täältä tutulta.
   
 6. Tahvetti

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2010
  Viestejä:
  135
  [​IMG]

  [​IMG]

  Laitetaas viikon kevennys kehiin! Palstan kovin tunkki iloitsee, kun murot trollasi tämän ketjun kadonneen foorumin päivityksen yhteydessä. Mahto mennä öljyt väärään kurkkuun yhdellä jos toisella.
   
 7. jankko

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2015
  Viestejä:
  14
  Muistetaas vielä että team4success oli muron trolli ja itse en usko hetkeäkään että zinzino, vaikka paska kusettajapulju onkin, ei antaisi partnerin nostaa rahaa laskutuspalvelun kautta.

  Ihan suoraan sanoen tämän ketjun vainon taso on välillä lähes yhtä banaalia kuin partasudin hehkutukset ja Rekolan presidentin tulot. Noh, hyvää viihdettä sinänsä.

  Siitä olen aika varma että luulisi zinzinon (ehkä syystäkin?) selvittävän mm. team4successin ja monien muiden alterien keksineen trollin henkilöllisyyden ja nostavan syytteen yrityksen maineen lokaamisesta/mustamaalauksesta tai mikä se syytenimike sitten olisikaan. Onneksi ei olla Miamissa koska siellähän tämän ketjun kaltaisesta solvaamisesta ja henkilöiden suoranaisesta haukkumisesta varmaan saisi aika isot kipurahat käräjillä? Aika rohkeaa tekstiä täällä on moni heittänyt, itse en uskaltaisi vaikka "nimettömänä" netissä ollaankin.
   
 8. blackhorse

  Rekisteröitynyt:
  07.04.1999
  Viestejä:
  2 115
  Oli t4 suu sex sitten mikä tahansa, hyvin nopeasti muuttui Karin facebookseinä salaiseksi ja kirjoitustyylikin muuttui.

  Ketjun tasohan on aika korkea kun vertaa vaikkapa Wincapitan omaan, siellä mentiin välillä jo niin lujaa että ei malttanut koneelta poistua.

  Esim. eräs tyyppi (sanotaan nyt vaikka Hoki) halusi muuttaa koko ketjun omaksi moottoripyöräreissublogikseen, ja oli sulkemassa koko foorumia (taas) kun siitä tuli noottia.
   
 9. Jussi77

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2007
  Viestejä:
  251
  Mikäli y-tunnuksellisella toimijalla kuten yksityinen toiminimi, on vain yksi toimeksiantaja jonka lukuun työtä tehdään, voidaan tämä suhde katsoa työsuhteeksi. Vaikka siis oltaisiin naamioiduttu y-tunnuksen taakse.
   
 10. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 501
  Niin varmasti, mutta onko Zinzino vastuussa, jos joku toiminimellä alkaa rakentamaan pyramidia alleen ja väittää ripuliöljyn parantavan syövän jne.?
   
 11. Protku

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  33
  Aika selkeän toimintamallin zinziino taitaa tunkeille antaa kun ruvetaan bisnekseen mukaan. "värvää kaks jne jne". Mut nuo myyntipuheet mahtaa olla ihan jokaisen omalla vastuulla
   
 12. blackhorse

  Rekisteröitynyt:
  07.04.1999
  Viestejä:
  2 115
  Miten niin? Johan se on aukottomasti selvää että jos myyt 2 kahvinkeitintä ja hommaat alalinjaan 2 mitkä myy 4 ja siitä eteenpäin 16>32>64>128 votevö niin kaikille riittää loputonta massia loppuelämän ajan ja voit asua Floridassa.

  Kuvittele, tämä kaikki vain myymällä muutaman kahvinkeittimen ;)
   
 13. Asenne kohdallaan

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2015
  Viestejä:
  140
  Siis epäilet että minä puhun paskaa omakohtaisesti Zinzinon kanssa laskutusfirman käytöstä tapellessani ????????? Ihan kaikki kirjeenvaihto on tallella missä yrittävät venkoilla maksamista !!!!!!!!!
   
 14. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Aika tiukkaa damagecontrollia jälleen. Kovasti varmasti ottaa teitä päähän, kun täällä puidaan asiat kuten ne ovat. Pistää silmään nämä "syytteet" mitä te aina viljelette jutuissanne, kuten vähän surkeammat tunkittajat täällä ovat tehneet jo ties kuinka kauan. Zinzinon lahkoa varmasti kontrolloidaan paljolti myös pelolla ja näillä "syytöksillä". Tekstisi on niin läpinäkyvä vaikka varmaan vähän kouraisi kirjoittaa, että zinzino on kusettajapulju.

  PS. Ai oikeen zinzino metsästää "trollia" nimeltä team4success :DD Oikeen syytöksiä tälle annetaan? Voi elämä nyt lensi taas kahvit
   
 15. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 043
  Tuon keskustelun voisi kyllä julkaista. Nimet yms voi ja varmaan kannattaakin poistaa. Olisi ihan mielenkiintoista luettavaa.

  Kyllä täällä tietyissä asioissa on vainoharhaa ja yliampumista ilmassa. Ei tämä nyt mikään erikoinen kusetus ole, näitä on aina ollut ja aina tulee olemaan. Hauskaa tätä on sivusta seurata, kun massipääliköt selittää nollatuloilla, että älä ota neuvoja persauksilta. Ja se amis-drop out uskoo passiivitulot ja samalla sen, että on todellista liideriaineista. Olisi hyvä, jos jaksaisi lukea edes yhden kirjan elämänsä aikana, mutta ei siihen ihan välttämättä tarvita edes sitä selfhelp -kirjaa. Riittää kun käy motivoitumassa eventeissä:kahvi:
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2015
 16. selleri

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2001
  Viestejä:
  390
  Tuolta kun searchii kaupungin perusteella, niin tulee jokunen osuma.
  https://www.izinzino.com/orphan/login?
  Valitettavasti suurimmalla osalla naamakuva uupuu, eikä mikään nimi ainakaan suoralta kädeltä tuntunut tutulle.
   
 17. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Näkyy Jankkoa harmittavan kun netissä ihmiset paljastavat pyramidihuijaus Zinzinon... pyramidihuijaukseksi. Mitäs jos käyttäisit sinäkin tuon saman energian minkä nyt käytät tämän asian vatvomiseen, laittomuuksien piilotteluun ja massipäällikön esittämiseen niin ihan oikeaan yrittämiseen tai vaikka sen johtajan työpaikan hakemiseen (jos oikeasti uskot olevasi liideriainesta). Jankon betonilla vois olla paikka auki.

  Ei tää tavallinen, rehellinen yrittäminen ole mitään rakettitiedettä :) Kaikkeen mitä ei itse osaa löytyy tarvittaessa ammattilainen hoitamaan sen maksua vastaan (esim. kirjanpito, logistiikka jne) joten jäljelle ei jää kuin se, että keksii sen tuottavan bisnesmallin ja sitten yrittää niin maan perkeleesti.

  Zinzinossa ja muissa verkostomarkkinointikusetuksissa aina leimataan luovuttajaksi niitä jotka kyllästyvät maksumiehen rooliinsa pyramidissa. Sanovat että ei tullut menestystä kun ei tarpeeksi yrittänyt. Ei tarpeeksi huijannut muita mukaan. Tuohan ei täysin totta ole kun bisnesmalli on lähtökohtaisestikin niin paska ettei siitä mitään tule vaikka miten räpiköisi. Jos oikeasti uskot saavasi noin huonolla bisnesmallilla tulosta aikaan niin ai että miten hyvin pärjäisit oikeassa yritysmaailmassa missä ei ole laittomuuksia piiloteltavana eikä tarvitse esittää mitään. Tervetuloa kokeilemaan :)
   
 18. Jarppih

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  207
  Tää oli tässä jo kolmisen viikkoa sitten, laita ID kohtaan pelkkä alaviiva _ niin saat listattua kaikki koijarit.

  https://www.dropbox.com/s/bil76shb91svfcw/iZinzino Partnerit Marraskuu 2015.txt?dl=0 - Raaka lista marraskuun alulta.
  https://www.dropbox.com/sh/cmmsygm1zkitdzb/AAC3473kjFN3nmZd1vCClgCda?dl=0
   
 19. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Sä oletkin tyhmä tunkki etkä tiedä sitä, ettei Suomen lain mukaan yrityksen kunniaa voi loukata. Täällä päin saa vaikka sanoa Zinzinon raiskaavan hylkeitä ja syövän pieniä lapsia, eikä se ole laitonta. Ja kun kerromme faktoja firman harrastamista huijauksista, niin se on vielä vähemmän ongelmallista.
   
 20. Inkkari--

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2010
  Viestejä:
  1 003

  Ihan timanttinen kokoelma, päivän nauruannos saatu tästä. Joten henkinen indeksi alkaa olla kohdallaan tälle päivälle, harmittavasti puuttuu vielä mahtava ostokokemus - mutta jos sitä hakisi vaikka Prismasta.
   
 21. Matroskin

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2014
  Viestejä:
  765
  Onhan tainnut jokunen tapaus olla, jossa yrittäjä on haastanut netin mustamaalaajia käräjille. En kyllä muista millaisia tuomioita on tullut.
  Suomessahan näissä tapauksissa laskettaisiin aiheutettua vahinkoa, joka keskivertoparterin tapauksessa ei paljoa olisi.
   
 22. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Ainoa mahdollisuus saada firman nimen tahraamisesta syyte on se, että perusteeton kritiikki kohdistuisi selkeästi johonkin ihmiseen, jolloin siitä voisi olla haittaa yksityiselämässä tai uran kannalta. Mitä tulee Norjan oravaan, niin tässä ketjussa on kyllä paljon sellaistakin matskua, missä mennään suoraan henkilökohtaisuuksiin kiertämättä Zinzino-ruudun kautta.
   
 23. jankko

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2015
  Viestejä:
  14
  Just tätä meinasin. Vaikka postaisin oman nimeni niin jotenkin vedettäisiin minut zinzinolaiseksi :) no samapa tuo kun ei tähän ketjuun uskalla oikealla fooruminickillään osallistua.

  Tarkoitin lähinnä sitä että zinzino varmasti pitää liiketoimintamalliaan laillisena ja järkevänä ja tämän takia olisi varmasti kiinnostunut hakemaan syyllistä sille kun liiketoiminta kaatuu. Oikea syy on kyllä ylihintaisissa tuotteissa, väärässä markkinointitavassa yms yms. mutta jos sinä olisit yrittäjä ja sun bisnes kaadettaisiin niin aika varmasti yrittäisit saada jonkun syntipukiksi jos ei muuten niin korvausten takia? Vai nielisitkö kaiken paskan ja sanoisit että no can do? Siis jos ja kun uskoisit omaan bisnekseesi sillä samalla uskonnollisella fanaattisuudella mitä zinolaiset uskoo.
   
 24. Hesenkastike

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2015
  Viestejä:
  111
 25. jankko

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2015
  Viestejä:
  14
  Olen toiminut XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX vuotta. Ensin xxxxxxxxxx, nyt xxxxx. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxyritys, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx. Mutta ei tästä sen enempää. Luulin oikeasti että ihmisiä ei saisi netissä nimellä loukata mutta antaa olla, itse en uskaltaisi kyllä vaikka hauskaahan se olisi :)

  EDIT: Poistelin omia faktojani (tuossa oli lähinnä työhistoriaani) koska laittelen seuraavaksi päivitystä tähän ketjuun eräästä Zinossa mukana olevasta tuttavastani enkä halua että hän alkaa selvittämään identiteettiäni jos sille päälle sattuisi että koira älähtää kun kalikka kohta kalahtaa...
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2016
 26. jankko

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2015
  Viestejä:
  14
  Ok, sori mun moka. Luulin että mustamaalaaminen tai herjaaminen olisi kiellettyä. Enkä ole tunkki. Tyhmä ilmeisesti sitten. Aika sairasta puhua toiselle ihmiselle noin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti