Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  8 520
  Kun ottaa järjen käteen se katoaa samalla päästä. :think:
   
 2. Powertrippin

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2012
  Viestejä:
  388
  Man, you really are living the dream.

  Asut vanhempiesi kanssa, et ole koulussa, et käy töissä ja yrität oikeasti breikata läpi jollain verkostomarkkinoinnilla.

  Sanon tämän nyt niin nätisti kuin pystyn: nämä huijaukset on tarkoitettu juuri sinunlaisille ihmisille; nuorille, kouluttamattomille, työttömille hyväuskoisille hömöille. Et varmaankaan pahaa tarkoita ja unelmasi ovat varmasti ihan terveet, mutta usko tässä kohtaa minua: mene vaikka Siwan kassalle töihin, sieltä saat varman palkan, pääset muuttamaan omaan kotiisi, voit kunnioittaa itseäsi ihmisenä ja saat arvokasta työkokemusta, jota tästä hommasta et saa.

  Joskus reilu kymmenen vuotta sitten, kun olin parikymppinen, sen aikaisen tyttökaverini ystävä meni mukaan johonkin vastaavaan verkostopaskaan. Yritti meitäkin houkutella mukaansa ja puheet oli juuri tuota mitä sinullakin. Pari viikkoa mennyt ja rahaa tulee jo, tulevaisuus o turvattu kun painaa nyt duunia ja muuta sontaa. No, eihän siinä nyt niin käynyt. Hyväntahtoisuudessaan tyttö laittoi rahaa tuohon kiinni, pamautti itsensä vielä paksuksi ylälinjalaiselleen, jätti koulut kesken ja on nyt jämähtänyt Makuuniin töihin. Se ylälinjalainen äijäkin lähti nostelemaan. Ei toteutunut työtön unelmat punaisesta urheiluautosta, todellisuudessa taitaa olla punainen potkukelkkakin kovan luokan haave.
   
 3. Manganello

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2013
  Viestejä:
  7
  Mahtaisiko olla rinnastettavissa rinnastettavissa virtuaalivaluuttaan Verohallinto > Virtuaalivaluuttojen tuloverotus
   
 4. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Sama hemmo, joka ajelee Viron kilvissä olevalla autolla Suomessa.
   
 5. snappa

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  562
  Tuossa pari viestiä aikaisemmin listasinkin juuri näitä ylälinjalaisten Viron kytköksiä.
   
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  http://www.artists.fi/files/320/tem_ohje_suomi.pdf

  Yrittäisit lukea tuon soveltamisohjeen. Tuossahan ohjeessa lukee ettei sillä ole merkitystä tienaako yrityksellä nolla euroa kuussa vai kymmennen tuhatta euroa. Se on oleellista miten se yritystoiminta (kuten verkostokoijaus) estää mahdollisesti kokopäivätyön vastaanottamisen.

  Mikäli yritys ja Y-tunnus on ollut olemassa jo ennen työttömäksijäämistä, niin silloin on helpompi saada läpi se tulkinta että kyse on sivutoimisesta yrittämisestä joka onnistuu (todistetusti) palkkatyön ohessa.

  Kotona tulet asumaan vanhempien luona vielä nelikymppisenä jos Zinzinosta yrität sen verran rahaa saada että sillä saisit maksettua oman asunnon vuokran ja välttämättömät elinkustannukset.

  Koko roskahan on vielä kaatumassa. Sen kaatuessa kaikki verkoston rakentamiseen uhrattu työ valuu hukkaan eikä sieltä tule edes teoriassa koskaan mitään "passiivista tuloa". Samoin jos Manun ja kavereiden tilille on jättänyt rahaa odottomaan sitä päivää kun sitä on niin paljon ja tulee niin paljon että on vara perustaa oma Y-tunnus, niin ne kaikki rahat on mennyttä.

  Sinä päivänä kun Zinzino Oy (Y-tunnus 18255052) saa ensimmäiset maksuhäiriöt niin silloin on myöhäistä omia rahoja yrittää saada ulos. Konkurssihakemus seurannee hyvin pian perässä ja konkurssi raukeaa varojen puutteeseen. Zinzino pyramidihan kaatuu Suomessa todennäköisesti jo siihen kun poliisi esitutkina valmistuu, asia menee syyttäjälle ja syyttäjä ilmoittaa nostavansa syytteen.
   
 7. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Itte oon justiisa parikymppinen ja oon käyny ammattitutkinnon mutta ei se koulun penkki ole miuta varten Siwan kassasta puhumattakaan.

  Entine työnanataja ei ota töihi vaikka niillä on työmaita kesken iha tossa lähistölläkii ja miun työmaavastaavat anto hyvät suositukset miusta ja miun kaverista.
  Vaikka hakemalla hain oman alan töitä niin eipä kukaan huoli töihin nii pitkää ku pitäs Työehto-sopimuksen mukaa tehä se sopimus.

  Sitten miulle tarjotaan Verkostomarkkinointia mikä on kohtuullisen halpa alottaa ja millä mie voin saada kohtuulliset tulot 3 vuoden sisää kunha vaa jaksaa itte yrittää.
  Sekin on tyhjää parempi, etenkii nytte ku mie olen omani jo saanu takas.
  Voisinha mie ottaa viel toho ihan oikeen duunin, ja ottasinkii jos tarjottas/löytys ja pitää Zinzinoa lisätulonlähteenä.

  Lopputulos on kuitenki se että mie tulen tienaamaan Zinzinolla enemmän mitä mie tulisin koskaan tienaamaan normaalissa palkkatyössä missä loppujen lopuks niillä johtoporsailla on 10K€/kk paremmat tulot ku miulla ja ei mitään mahollisuutta ees päässä lähelle niitten tuloja.
   
 8. Manganello

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2013
  Viestejä:
  7
  Ennakkoperintärekisteriin hakeutuminen ei ole pakollista. Esim. yksityinen elinkeinonharjoittaja voi toimittaa suorituksen maksajalle työkorvausverokortin, jolla lienee perus-tunkkituloilla varsin pieni prosentti.

  Itse ainakin oletin tuolla "verot jo maksettu" -kohdalla viitattavan nimenomaan työkorvausverokorttiin / maksajan toimittamaan ennakonpidätykseen.

  Toki toinen vaihtoehto on paskan puhuminen, mutta ei tuo ensimmäinen vaihtoehtokaan mahdoton ole.

  Yksityinen elinkeinonharjoittaja, jollaisia ilmeisesti nämä tunkit ovat, voivat vapaasti siirtää rahavaroja yrityksestä itselleen.

  Osakeyhtiöillä nämä itselle palkan maksamiset ja osingot.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2013
 9. Spelman

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2013
  Viestejä:
  117
  Nämä on kyllä mielenkiintoisia keissejä.. Pyramidihuijauksiin mukaan lähtevistä henkilöistä saisi hyvää materiaalia esim.graduun. Pienellä tutkimisella löytyisi varmasti paljon mielenkiintoisia yhteneväisyyksiä ihmisten kesken.

  Mutta asiaan. Yritetään kaikki irtautua tästä tilanteesta täysin ulkopuolisen asemaan. Unohdetaan hetkeksi kaikki hienot tittelit ja tasot yms. ja ei mietitä, että mitä kahvia ne siellä Belgian hovissa juovat, niin kaksi asiaa nousee tästä "liiketoiminnasta" esille.

  1. Kaiken "kromin ja glamourin" alta paljastuu puhdas kahvinkeitinkauppa. Millä järjellä kukaan tulee miljonääriksi myymällä kahvinkeittimiä, varsinkin kun kyseessä ei ole millään lailla volyymikauppaa? Siis kahvinkeittimiä..

  2. Jos kyseessä olisi kaikinpuolin mahtavaa ja kannattavaa liiketoimintaa, niin miksi homma niin pienen piirin puuhastelua?? Jos rahaa tulee niin helposti, kun luvataan niin miksei vähintään joka toinen vastaantulija tee tätä upeaa "bisnestä"? Miksi ihmiset haaveilevat hyväpalkkaisista lääkärin/juristin ammateista, kun enemmän voi tienata helpommin (ja passiivisesti) verkostomarkkinoinnista?

  Mitä tulee Zinzinon yrityskuvaan, niin nimim. "Järkikäteen" kaltaiset "peruskoulusta kortistoon ja sieltä verkostomarkkinointiin"-tyyliset kaverit ovat kyllä omiaan suolaamaan kaiken mahdollisen positiivisen PRn yrityksen ympäriltä. Eiköhän mm. herroilta Rekola ja Jarrah ole irronnut muutama "naamapalmu" näiden sankareiden tekstejä lukiessa.
   
 10. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Ota kuva kun kaatuu, jos kaatuu.
  Ja se ei muuten kaadu koska Zinzino on täysin laillinen yritystoiminta mikä vaan ei mee teille luupäille jakeluun, noh aika sama miulle.
  Siinä kohtaa kun työ tajuatte että Zinzino on maailman laajunen yritys mikä tahkoaa voittoa ilman huolta huomisesta ni mie en enää aio asua Suomessa vaan jossai paljo lämpösemmässä, kuten vaikka Miamissa.

  Ootetaa muutama vuos ja kattellaa sitte mite kenelläkii hurisee :)
   
 11. Coldcash

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2004
  Viestejä:
  1 855
  :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  MARGUS IAN ANDIMÄE

  Margus Ian Andimäe from Vantaa, Finland - WAYN.COM

  "Hi, my name is Margus Ian Andimäe. I'm 35 year-old Finnish male, currently in Vantaa, Finland."

  En olisi yllättynyt jos selviäisi että Andimäekin nostaa nykyään reippaasti työttömyysetuutta Suomesta vaikka tosiasiassa toimii Zinzino-koijarina täysipäiväisesti.

  Tuskin kaveria on inspiroinut autoveroakaan maksaa Suomeen vaan ajelee reippaasti autoveroja maksamatta ulkomaille rekisteröidylla autolla.

  Melkoisia veijareita nämä verkostovenkulat.

  :smoke:
   
 13. snappa

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  562
  "Palaa takaisin ja näytä epäilijälle miten hyvin sinulla menee" - hyvin on oppi mennyt perille :kippis
   
 14. Coldcash

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2004
  Viestejä:
  1 855
  :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Oletko katsonut tuota edellisillä sivuilla linkattua Autobonus-dokumenttia?

  Siinähän oli aloittelevalla verkostomarkkinoijalla samanlaiset haaveet siitä että aikoo jatkossa viettää ainakin talvet jossain lämpimässä kunhan verkosto saadaan ensin pyörimään.

  :D

  Onko sinullakin haaveissa Zinzino-autobonus? Jokos olet autokuvastoja selaillut ja valinnut sen auton jonka käyt hakemassa kun zinzino-autopoonus kolahtaa tilille? Kenties liimannut seinälle tai jääkaapin oveen sen auton kuvan niin pysyy motivaatiot mielessä mitä varten hommaa tehdään?

  :D
   
 16. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Kukas ehtisi selvittää?
   
 17. SPu

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2010
  Viestejä:
  150
  On muuten Enirossa numero ja osoitekin Vantaalle Kiitäjäntielle, jos sillä nyt jotain merkitystä on.

  (niin ja ei sentään maassa asuva ulkomaalainen ole oikeutettu työttömyyskorvaukseen kuitenkaan; ellei ole asunut pysyvästi >4kk täällä ja ollut työsuhteessa sitä aikaa; eli Virolainen suomessa toimiva - yrittäjä etenkään - ei työkkäristä saa mitään, ellen ole käsittänyt ihan väärin; ref: http://www.mol.fi/mol/fi/02_tyosuhteet_ja_lait/02_ulkom_suomessa/06_ulkom_sosturva/index.jsp )


  (kyllähän se firma voi olla Virossakin ihan hyvin, jos vain firmalla on siellä vastuuhenkilö ja toimipaikka/käytännön toimintaa; mutta ei tosiaan mene niin että asut itse Suomessa ja pidät oman firmasi (jossa olet esim. ainoa omistaja/henkilö jne) Virossa vain verotussyistä .. se, että asutko/oleskeletko oikeasti siellä Virossa sitten vaadittavan määrän aikaa onkin eri asia ja vaikeasti selvitettävissä/todistettavissa, ja en tiedä onko tuollaisista kauheasti ennakkotapauksia. Ja ulkomaisten autojenkin tapauksessa Tulli ei kauheasti kiinni pääse ellet itse asiaa myönnä kysyttäessä... Noin normitapauksessa, eli ei ihmekään kun näitä virolaisia raksamiesten yms. autoja on kehäkolmonen täynnä aamuisin.)
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2013
 18. Työn puolesta löytyisi kyllä käyttöoikeus ETK:n rekistereihin, mistä tuonkin sällin työhistorian, henkilötunnukset sun muut saisi kaivettua. Näillä tiedoilla voisi sitten pyytää verottajalta joko laajan veroselvityksen tai sitten suppean.

  Muttei kiinnosta niin paljoa. Kaiveluista kun aina jää jälki eikä viitsi ottaa paskaa niskaan jonkun säälittävän tunkin asioiden kaivelusta.

  Mutta mahdollista se olisi.

  Edit: Asiakastiedosta kun katselee, niin hassusti tuon Andimäen hetua ei sieltä löydy. Toimialana 90020 eli Esittäviä taiteita palveleva toiminta. Se on näemmä päivitetty nykyiseen 47990:aan eli Muu vähittäiskauppa...
   
 19. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Tuo autoilu on todella yleistä. Mutta isompi källi tässä on, jos nostaa tukia. Ja ajelee samalla Maseratilla. :smoke:
   
 20. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Onkos kukaan oikeesti huomannu kuinka "Espressotrendi" on rantautunu suomeen, Kyllähän noita kahviloita joista kaikenlaisia makukahveja saa on ilmestyny tässä parin vuoden aikana useampikin jonka jotkut on jopa huomannu.
  Esim. Pauligin toimitusjohtaja on ennustanu että vuoteen 2025 mennessä 90% kotitalouksista tulee olemaan kerta-annoskahvilaite, nykyään 10%-15% kotitalouksista on jo sellanen laite.
  Zinzino käyttää yhtenä valttikorttinaan sitä että ne omat kahvit voi saada ilmaiseksi ja Pauligin Cupsolo tähtää halvempaan hintaan.

  Sitten terveystrendi, ihmiset kuluttaa miljoonia euroja vuodessa oman terveytensä ylläpitämiseksi ja ne lisäravinteet tavataan ottamaan purkista.
  Omega-6 ja-3 rasvahappo tasapainon tulis olla ihan yleistietoa joka jampalle ja uskon että aikas moni tietää suunnilleen mitä ne tekee.

  Omega-6 on vähä niinku suola, sitä on saatava mutta liiallisesti saatuna se on jo haitallista.
  Jos se Tasapaino on yli 5:1 (omega-6 ja -3) niin se aiheuttaa kroonisen tulehdustilan joka ei päällepäin näy ja altistaa siun kehon herkemmi sairauksille.
  Ja sitä Omega-6 saa käytännässö melkeen kaikesta ravinnosta mitä sie suuhus laita mutta Omega-3 tuppaa jäämää vähemmälle, se otetaan purkista kun ei keretä/jakseta valmistaa kunnon ruokia vaan syyän pikaruokaa.

  Ja sitten itte itte Zinzino, on ihmisä jotka haluaa rikastua tällä toiminnalla.
  Sitten on niitä jotka hakee pelkästään sivutuloja oman palkkatyönsä ohella,
  no mikäs siinä jos oikeesti työstään tykkää.
  Sitten on niitä jotka tykkäävät kahvista tai haluuvat pysyä terveempinä ja molempia samassa paketissa ja ne ihmiset ei halua tästä tuloja/eivät kerkee tätä liiketoimintaa tekemään taikka heille riittää ilmaset tuotteet.
  Ja sitten on ne jotka eivät ymmärrä verkostomarkkinoinnin voimaa ja laillisuutta ja ne jotka on kateellisia siitä että voi "helpolla" työllä ansaita rahaa ja eivät itte ymmärrä kuinka homma oikeesti toimii.

  Siinä on se syy miks kaikki ei lähde tähän mukaan. Ja suurin syy sille miks ihmiset lopettaa tän homman kesken/ei lähde mukaan on se että odottaa liikaa lyhyellä aikavaälillä ja liian vähän pitkällä.
   
 21. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Siinä vaiheessa ku on se Maserati ni sillo ei tartte enää mitää tukia nostella, ja jos nostaa tukia ni ei ajele maseratia, ja jos ajaa ni se ei ole ainakaa oma.
   
 22. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Ei niin varmasti ole oma, jolloin rikos vielä suurempi. :D
   
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Lujaa taitaa mennä myös sillä Nature’s Own/More For You/Nature’s of Scandinavia virityksellä joka oli Sevenin edeltäjä.

  Missä lie ne kaikki ACN Finlandin reilusti yli kymmenen tuhatta itsenäistä edustajaa? Elelevät miljonääreinä jossain Thaimaassa? Wincapitan tunkeillakin taitaa mennä todella lujaa nykyään? Entä miten miten lujaa sillä Autobonuksen NFLI-firmalla menee nykyään?

  Hauskojahan esimerkiksi nuo ACN-firman vanhat nettisivut ovat:

  ACN - one world, one vision

  Mitähän kuuluu esimerkiksi tuolle Rolfille nykyään?


  "Rolf Hjelm - Menestys vaatii yhteistyötä

  Rolf ja hänen koko perheensä elämänlaatu on parantunut huomattavasti.

  Rolfin vaimo Viveka antoi Rolfille puoli vuotta aikaa todistaa ACN:n olevan kannattavaa. Taloudenhoito jäi täksi ajaksi Vivekan vastuulle. Kuuden kuukauden kuluttua Rolf pääsi tavoitteeseensa ja yleni RVP-tasolle. Rolfin ja hänen perheensä elämäntaso parantunut huomattavasti, yhteistä aikaa on nyt enemmän.

  Enemmän yhteistä aikaa
  Tutustuttuaan ACN:ään ja perustettuaan Team Telluksen vuonna 1999, Rolfin ja hänen vaimonsa Vivekan elämäntaso on parantunut huomattavasti, heillä on nyt enemmän aikaa toisilleen ja lapsilleen.

  Rolf johtaa Team Tellusta yhdessä Matts-Olof Mattssonin kanssa. Molempien kumppanit ovat myös aktiivisesti mukana yrityksessä. Reilussa kolmessa vuodessa Team Tellus on hankkinut 100 000 asiakasta ja yli 10 000 edustajaa. Rolf ja Matts-Olof kuuluvat Circle of Champions -klubiin ja olivat vuoden 2002 parhaiten menestyneitä RVP:tä.

  Selvät tavoitteet ovat menestyksen salaisuus
  Rolf tutustui ACN:ään syyskuussa 1999 yhtiön tullessa Ruotsiin. ”Työskentelin aikaisemmin energia-alalla ja ansaitsin kohtuullisen hyvin, mutta minulla ei ollut aikaa perheelleni.” Kaksi ACN:n edustajaa pitivät Rolfille liiketoimintaesittelyn ja tutustuttivat hänet edustajatoimintaan. Rolf on heille edelleenkin kiitollinen. Matts-Olofin ja Rolfin perheet ovat olleet miehille todellinen tuki. Rolfin mukaan menestyksen salaisuus on päämäärien asettaminen ja jatkuva pyrkiminen niihin.
  Helmikuussa 2003 Team Tellus yleni tavoittelemalleen SVP-tasolle. Päästäkseen näin pitkälle Rolf auttoi kolmea edustajaansa ylenemään RVP-tasolle. ”Haasteet ovat tämän työn parhaita puolia."

  Tulevaisuuden suunnittelu
  ”Yhteistyömarkkinoinnin tarjoamat edut ovat vertaansa vailla”, sanoo Rolf. ”Edustajat työskentelevät itsenäisesti omien kykyjensä mukaan. Perinteisestä yksityisyrittäjyydestä poiketen edustajien ei tarvitse tehdä suuria alkuinvestointeja. Lisäksi heillä on kokenut edustajajoukko ja luotettava yhtiö tukenaan.”

  ”Päätämme itse omista työajoistamme ja etenemme omien kykyjemme mukaan. Voimme rakentaa jotain pysyvää.” Menestys edellyttää lujaa yhteistyötä. Edustajien tulee olla valmiita auttamaan toisia edustajia eteenpäin. Näillä eväillä Team Tellus on päässyt menestyksen makuun.

  Käännä uusi lehti elämässäsi!"
   
 24. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Kyllähä mie sitä vilkasin mutten jaksanu kattoa ku oli nii pitkä, aika epic video kuitenkii.

  Tiesitkö sie että se "Autobonus" maksetaan Zinzinossa rahana??
  Jotta sie sen Autobonuksen saisit ni siun pitää olla Diamond ja siun tiimissä pitää olla 4 Executive tason henkilöä joilla on "Puhelinbonus" (ja sekin maksetaan rahana).

  Autobonus on ainut bonus millä on jotain tekemistä auton kanssa, sen auton tulee olla musta, alle 6v vanha ja siinä on pienet Zinzino teippaukset etuovissa (takakontin tarra on vaihtoehtoinen muttei pakollinen).

  Ja vastaus kyssäriin, kyllähä mie oon omaa Z-Autoa aatellu että oishan tuo aika kiva mutta taitaapi mennä vuosi jos toinenki että haluamani auton saan.

  Ja en oo liimannu seinään ja jääkaapin oveen kuvaa mutta voishan sellasen kuvan taustakuvaks laittaa ihan vaa motivaation kohottajaks :D
   
 25. Powertrippin

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2012
  Viestejä:
  388
  ongelmahan tässä on se, että ei noita kahvikoneita oikeasti myydä. Jos myytäisiin, niin minäkin voisin niitä ostaa, vaikka en yhtään edustajaa tuntisi. Nyt sellaisen ostaminen on aina vaikeaa, kun ei ole tuolla teidän sivuilla sitä yhteydenottolomaketta/etsi lähin myyjä kohtaa, eli tästä voi päätellä, että kahvin myynti ei ole ZZ:n bisnes.

  Kysyin omassa facebookissani 1,5 tuntia sitten, kuinka monelle on myyty ZZ-kahvinkeittimiä. Vastaus: ei yhdellekään, mutta kolmelle on yritetty myydä tuota partnerihommaa tapaamisessa ja kahta oli pyydetty tapaamiseen. Kaikki näistä oli kieltäytynyt, eikä heille ollut siis yritetty edes myydä sitä niin kutsuttua päätuotetta eli kahvia. Tämä otos siis minun facebookista ja minulla on se +500 kaveria. Tuo kysely tähän aikaan ei varmaan monia tavoittanut, mutta tuokin tulos antaa aika hyvän kuvan koko hommasta ja siitä mikä se päätuote on.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti