Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SPu

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2010
  Viestejä:
  150
  Eli käytännössä siis olet yrittäjä ja nostat samalla työttömyyskorvausta. Mahtaa olla mukava maksella työkkärin rahoja takautuvasti takaisin kun tuosta jää kiinni..

  Hienoja "uraneuvojia" teillä siellä.

  Ja jos olet yrittäjä, vaikket tienaisi penniäkään, niin et sillon työttömyyskorvausta saa .. mutta jos yrität piilotella sitä yrittäjyyttä niin jonkun aikaahan sitä korvausta voi yrittää nostaa kyllä; kunnes nalli napsahtaa ... (Ja esim. KELA ei tiedä tuollaisista tulorajoista mitään (etenkin jos luetaan päätoimiseksi yrittäjäksi) ... http://www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhak...ysturva/01_edellytykset/04_yrittaja/index.jsp
  (.. tosin näissä tapauksissa kyllä varmaan katsotaan sivutoimiseksi; mutta jos ei muuta työtä ole niin sitten kysymys on taas erilainen))
   
 2. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Miulle on ihan sama mitä työ miusta ajattelette, mie postailen tänne ihan vaa omaksi huvikseni ja teijän kiusaks.
  Miulla ei ole minkäännäkösiä velvotteita todistella teille yhtään mitään ja kuten Powerille sanoin että voi postata sen oman tiliotteensa tänne kaiken kansan pällisteltäväksi jos haluaa en puhunu mitään siitä että miulla ois aikomusta näin tehdä.

  Ja SPu "Assumption is the mother of all fuckups" elikkä ei kannattais olettaa mitään, en ole kenenkään altteri, ei tartte uskoa jos et halua mutta tämä on totuus.

  Ja se että alotuspaketti makso ei todista Zinzinoa laittomaksi pyramidiksi, minä ostin Zinzinolta tuotteita jotka luettelin siinä postauksessa, tottakai firma ottaa maksun tuotteista jotka sieltä tilataan.
  Jos haluut paikan organisaatiossa ni se ei maksa mitään, alota Sales rep paketilla, kustantaa huikeet 0€ ja sie oot mukana Zinzinossa mutta eipä siulla ole mitään mitä voisit asiakkaalle esitellä.
   
 3. rehu

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  2 763
  Oot kyll ihan pihalla! Ei ole mitään suojaosaa, minkä jälkeen vasta vaikuttaa tyäkkärin (=KELAn) maksamiin etuihin. Ehdotus on 300€/kk, mutta päätöstä tuostakaan ei viälä ole. Ja jokaista tienaamasi €uroa kohti tyäkkäri vähentää 50c.
   
 4. Powertrippin

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2012
  Viestejä:
  388
  Eli puhut täyttä paskaa, nappasin sut valheesta kiinni, mutta et yrittänyt edes korjata sitä. No, mahdoton sitä olisikaan korjata, niin hyvin olet ristiin puhunut. Toisekseen, laitan nettipoliisille susta heti tutkintavinkin epäilynä petos tai sen yritys. Minä en ole paljoa tässä maailmassa oppinut, mutta sen olen, että verottajaa tai valtiota ei kannata kusettaa. Siinä saa nokilleen.
   
 5. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Jos ne rahat on siun Zinzino tilillä ni sie et pysty käyttämään niitä millään tapaa, ne pitää ensin siirtää siun omalle pankkitilille jotta sie pystyt käyttää niitä rahojas.

  Ja sillo kun sie siirrät enemmi ku 400€/kk siun tilille ni sitte tippuu työkkärin maksamat korvaukset samalla.

  Ja sillo ku niitä rahoja rupee siirtämään ni verothan niistä pitää maksaa elikkä mitään laitonta/sääntöjen vastaista ei ole tapahtunu.

  Kyllä sie voit pitää 12K€ siellä Zinzino tilillä ja elää kituuttamalla vaa sen takia että sais jotai minimaalista työkkärin korvausta taikka unohtaa ne korvaukset ja nostaa ne rahat ja matkustaa vaikka Caribialle.
   
 6. Manganello

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2013
  Viestejä:
  7
 7. Coldcash

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2004
  Viestejä:
  1 855
  :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016
 8. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Nii mitenkäs olen verottajaa kusettanu??
  Mie nostin Zinzinolta itelleni tonnin ja työkkärillä on siitä tieto, voipi olla turhaa kuvitella että saisin sieltä jotai korvauksia tässä kuussa ja verotkin oon maksanu niinkuin asiaan kuuluu.

  Ja uhkaus että ilmotat nettipoliisille, voi kuinka lapsellista, ottaako kenties päähän että mie tienaan jotain liiketoiminnalla joka on rehellistä :D
   
 9. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Tuolla on työkkärin soveltamisohje:

  http://www.artists.fi/files/320/tem_ohje_suomi.pdf

  Tuon sivulta 9 selviää miten verkostokoijarilta on evätty työttömyyskorvaus.

  Jokainen Zinzinosta tunkiin saama euro laskee 50 senttiä työttömyyskorvausta. Näin se tällä hetkellä menee. Edyttäen tietenkin että onnistuu saamaan mitään työttömyyskorvausta yrittäjänä.

  Eezyt eivät taida paljoa auttaa verkostokoijaria huijaamaan työttömyyskorvausta pisneksensä rahoittamiseen:

  SAK haluaa tappaa työosuuskunnat? — Kalle Salava
   
 10. markiisi

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2005
  Viestejä:
  630
  Paskapuhetta.

  Nimim. "Y-tunnuksen vajaa puoli vuotta sitten lopettanut"
   
 11. teppomies

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2011
  Viestejä:
  438
 12. SPu

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2010
  Viestejä:
  150
  Hoh-hoijaa Jos minulla on yritys jolla on oma tili (vs. zz:n tili), niin en yrityksen tililtä voi nostaa rahoja omaan käyttöön ellen maksa itselle palkkaa tai nosta osinkoa jne (vs. zz:n palkkio), mutta siitä huolimatta että omalle tilille tulee 0 euroa on status verottajan/fattan suuntaan "yrittäjä". Sillä saapuvalla rahamäärällä ei ole merkitystä.

  Se että onko ne rahat säilössä jossain muualla ei muuta sitä mihinkään että noita "bodeja" jne kaupusteleva on yrittäjä käytännössä siitä hetkestä kun kaupustelu alkaa, ei siitä hetkestä kun komissio maksetaan.

  Mutta ihan turhahan tätä on selittää...


  (käytännön merkitystähän tuolla ei sinänsä ole koska kyse on pikkusummista, koska sinun tahdilla jo ensi kuussa tulee maksuun 10000eur potti jota ei tietysti tuonne Manun tilille kannata jättää ... mutta noin periaatteellisesti, sillä ei ole mitään merkitystä kenen tilillä ne rahat odottaa maksua ulos)

  noh, eipä tässä muuta, taas väännettiin 10 sivua ja mitään oikeaa/todistettavaa faktaa ei saatu kehiin. Tai no, minä voin vaikka sanoa että olen muuten Belgian kuningas ja en juo tuota kahvia. Fakta mikä fakta.
   
 13. Powertrippin

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2012
  Viestejä:
  388
  Joo, mutta ei se näin vain toimi. En mäkään voi tehdä työnantajalle tunteja joka kuukausi sisään ja olla samaan aikaan työttömyyskortistossa. Sitten kerran vuodessa ottaa sellaisen kuukauden, että olenkin töissä ja työnantaja maksaa nuo sisääntehdyt tunnit kerralla. Se on nimittäin täysin rinnastettavissa tähän sinun caseen ja kulkee nimellä petos.
   
 14. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Sentää joku joka on kärryillä siitä kuinka homma toimii :D
   
 15. Mteho

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2001
  Viestejä:
  436
  Jossain varmastikin on kova värvääminen, koska tänään näin postissa ison zinzino-paketin. Olisiko ollut itse kuninkaallinen keitin?

  Seuraava tavoite on bongata zinzino-auto.
   
 16. Baabloo

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2006
  Viestejä:
  179
  Eipä varmaan taivukaan. Pitäisi tutustua paremmin lakiin, että osaisi sanoa, mihin tuo menee. Kuinka tuota muutenkin lain edessä tulkitaan, kun raha on krediitteinä "tilillä" eikä missään pankissa.
   
 17. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Eikö sinun pitänyt olla jonkinlainen tirehtööri siellä Zinzinossa ja toimia yrittäjänä? Miten nyt yhtäkkiä oletkin sitten työtön joka vain harrastelee Y-tunnuksella verkostokoijausta?

  Kokonaisen tonnin sait Zinzinosta kuukaudessa. Johan on huima palkka. Siitä kun vähentelet toiminnan kulut, pakolliset verot ja veroluontoiset maksut, varaudut siihen että alvit paukkuu maksuun jos vuoden yhtä huimia summia tienaat niin paljonko siitä jää nettona palkkaa itselle? Entä kun vähentää vielä ne poistuvat työkkaripäivärahat?

  Jokos olet Kelalle asumistuen muistanut lakkauttaa ja soskuun ilmoitella ne yritystulot?

  :D
   
 18. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Enpä saa kelalta asumistukea vaan pelkkää työttömyystukea (ja senkin voi jo unohtaa ku on tuloja liiketoiminnasta) ja sen työttömyyskorvauksenki sain 50% alennettuna ku asun viel porukoilla mutta eipä noita menojakaan oikee ole.

  Se että mie saan Zinzinolta yli 250€/kk ylittää sen mitä mie saisin työkkäriltä.
  Pitää vaa saada toi oma toiminta sellaseen kasvuun että vois ensi muuttaa omillee ja sitärataa, aikaa se vie helposti yli vuoden mutta eihän tässä maailmassa mitään saa ilman uhrauksia.

  Edit: Eli älkää työ huolehtiko miun yritystoiminnasta/veroista, kyllä mie osaan niistä itekki huolen pitää :)
   
 19. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Toki onha toi ihan mukavaa ku porukka on noi huolehtivaista sakkia ettei mikään vaa pääse menemään vikaan, oikeita mallikansalaisia :D
   
 20. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Älkää nyt tuon röllin viesteihin enää reagoiko.
   
 21. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Niinhän se tosiaan menee, että sitä on pääsääntöisesti heti täysipäiväinen yrittäjä kun työtön hankkii Y-tunnuksen. Siinä sitä riittääkin haastetta kuukausiksi jos yrittää osoittaa ettei ole silti päätoiminen yrittäjä ja pitäisi työttömyyskorvausta saada.

  Samoin esimerkiksi sosiaalitoimisto lähtee siitä etteivät he ala tappiollista yritystoimintaa tukemaan toimeentulotuen muodossa kuin korkeintaan kuukauden kaksi poikkeustilanteessa. Jos meinaa pidempään toimeentulotukea saada niin ehtona on yrityksen lakkauttaminen.


  Sillä ei tietenkään ole mitään merkitystä missä ne rahat ovat jemmassa. Jos alkaisin itse vaikka rakennusyrittäjäksi, hakisin Y-tunnuksen ja nikkaroisin talon urakoida jollekkin niin että urakkakorvaus maksetaan kerralla talon valmistuttua, niin selvää olisi ettei minulla olisi sinne talon valmistumiseen saakka oikeutta työttömyysturvaan. Sama vaikka sitä ennen tilille tulisi nolla euroa tuloja siitä urakasta.

  Minun mielestä yhteiskunnan on hyvä tukea yrittäjyyttä yrittäjyyden alkuvaiheessa, mutta sitä en hyväksy että yhteiskunnalla maksatetaan verkostokoijareiden tappiolliset ja mahdollisesti laittomat pyramidi-huijaukset. Eli yhteiskunta mahdollistaisi silloin sen että tunkit huijaavat menemään palkalla jolla ei maksella edes vuokria.
   
 22. snappa

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  562
  Ei taida onnistua kovin helposti. Ylälinjalaiset ovat perustaneet Viroon yrityksiä (https://www.inforegister.ee/en/12385643-EFFECTIVE-NETWORKS-OU/report,
  https://www.inforegister.ee/en/12161783-MAXIMIZE-OU
  https://www.inforegister.ee/12510812-FREEDOM-INVEST-OU
  https://www.inforegister.ee/12162392-REKOLA-GROUP-OU)
  https://www.inforegister.ee/12483481-WEALTH-ENTERPRISES-OU
  joten pelkästään Suomen verottajan tietoja kahlaamalla koko totuus ei tule ilmi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2013
 23. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Se ettet se voi tehdä niin johtuu siitä että sie oot palkkatyössä.
  Esim. Miun isäukolla on Y-tunnus ollu iät ja ajat koska meillä on maatila ja meillä oli siitä tuloja mutta myö lakkautettiin se toiminta ja miun ukolla on edelleen se Y-tunnus ja käy pätkätöissä.
  Työkkäri maksaa työttömyyskorvausta niiltä päiviltä kun sillä ei ole töitä.
  Eli sillä Y-tunnuksella ei ole paskankaan väliä jos ei ole tuloja yrityksestä.
   
 24. Baabloo

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2006
  Viestejä:
  179
 25. suppah

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2002
  Viestejä:
  397
  Jep, eli viikko sitten et vielä ollut rekisteröitynyt kaupparekisteriin tai Verohallinnon rekistereihin, koska kerroit tuolla aikaisemmin, että et omaa vielä y-tunnusta. Nyt täsä viikon aikana siis olet tehnyt perustamisilmoituksen kaupparekisteriin ja kaupparekisteristä on myös mennyt tieto Verohallintoon, joka on lisännyt sinut ennakkoperintärekisteriin ja Verohallinto on lähettänyt postissa tästä tiedon sekä ilmoituksesi perusteella ennakkoverolapun, jotka olet maksanut (sanoit, että olet tuosta 900 eurosta maksanut verot)? Joopa joo. :rolleyes: Jos alviin olet ilmoittaunut, niin tuosta 900 eurosta ei ole edes vielä palautettu kausiveroilmoitusta, maksamisesta puhumattakaan.

  Tässähän taitaa nyt olla kyseessä zinzinon ylälinjalaisten trollaus, jolla koijarit koittavat pitää asiakeskustelun poissa ja ylläpidettyä tuota epäolennaisuuksien kommentointia, jotta tulevat tunkitettavat eivät epäile mitään googlettaessaan zinzinoa. :smoke:


  Otetaanpas tässä nyt ajan kuluksi yksi henkilö "käsittelyyn" tuolta team zinzinosta. Eli MARGUS IAN ANDIMÄE. Kaupparekisteristä löytyy tältä seuraavat tiedot:

  "Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
  Ennakkoperintärekisteri: Päättynyt 28.02.2011
  Arvonlisäverovelvollisuus: Päättynyt 31.08.2013"

  Lisäksi zinzinon sivujen mukaan asuinpaikkana on Vantaa.

  Ennakkoperitärekisteröintihän tarkoittaa sitä, että yritykselle/henkilölle voidaan maksaa suorituksia palveluista ilman ennakonpidätyksen toimittamista, koska tällöin henkilö/yritys huolehtii omista veroistaan. Tässä suora lainaus Verohallinnon sivuilta:

  Ennakkoperintärekisteristä voidaan poistaa mikäli henkilöllä/yrityksellä on verotukseen tai kirjanpitoon liittyviä laiminlyöntejä tai henkilö/yritys ei harjoita elinkeinotoimintaa (eli ilmoitetaan verottajalle, että ei ole mitään elinkeinotoimintaa tai verottaja tekee päätöksen toiminnan luonteen perusteella).

  Tässä 2013 kuvatulla videolla kaveri kuitenkin heiluttelee 26.5.2013 päivättyä jotain tunkeilta kerättyjen rahojen bonuslappua:

  Team Zinzino Finland Event 26.5.2013 Vantaa Energy Arena - YouTube

  Eli tuota palkkiota (tai muitakaan suomessa tehtyjä tunkituskauppoja) ei ole voitu maksaa MARGUS IAN ANDIMÄElle ilman, että zinzino hoitaa itse 60% ennakonpidätykset noista palkkioista. Ellei sitten käytetä esim. ulkomaisia yhtiöitä, joista ei ole puhuttu Suomen viranomaisille mitään.

  Toivottavasti KRP:n esitutkinnassa selvitellään samalla näiden ylälinjalaisten viron yhteydet ja se, että mihin niitä tunkkien rahoja on siirretty ja että niistä on suoritettu asiaankuuluvat velvollisuudet. ;):smoke:

  Tässä vielä lainaus järkikäteen kirjoituksesta:

  Ja tuon andimäen kohdalla lukee, että Crown, eli hänellä on "sellaiset 12k€/kk tulot". :comp:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti