Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Pitäähän sen Manun jostakin saada rahat siihen Göteborgin matkalla menneisiin kustannuksiin ja vaivanpalkkaakin siitä.

  Kuka hullu tuollaisiin ilman että siitä saa rahaa lähtisi. :D

  Onhan nuo zinzino-"koulutustilaisuudet" aika huvittavia. Joku tunkittaja puhuu lavalla paskaa ja porukka vielä maksaakin sen kuuntelusta.
   
 2. snappa

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  562
  Käsittääkseni tällöin alkaisi kasvamaan "kolmas haara" kakkoslinjalaiselle, ja olisit haarasi häntäpäässä mutta lähempänä toki huippua. Muistaakseni jotkin nimikkeet vaativat useamman kuin kaksi haaraa.
   
 3. Pöytä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2001
  Viestejä:
  4 255
  Juuri näin. EPA- ja DHA-pitoinen kalaöljyä sisältävä hyvälaatuinen lisäravinne on todennäköisesti ainakin jossain määrin hyödyllinen monille ihmisille. Itsekin käytän, sillä pidän todennäköisenä, että tämä jossakin määrin parantaa elimistön rasvahappotasapainoa ja -aineenvaihduntaa sekä saattaa vähentää tulehduksellisten sairauksien riskiä ja vakavuutta.

  Kalaöljyn myyminen ihmelääkkeenä hokkuspokkus-testien kera puolestaan on tyypillinen esimerkki käärmeöljystä. Erityisesti tietyn yksittäisen tuotteen markkinoiminen muita vastaavia valmisteita parempana. Ei kenenkään pitäisi mennä tällaiseen vuonna 2013. Huijaus on aivan vastaava kuin omenaviinietikan myyminen tehokkaana laihdutusihmelääkkeenä tai syöpähoitona. Tai ternimaitokapselit, sikäli kun niille luvataan vastaavia ihmevaikutuksia.

  Olemme siis selvästi jokseenkin samaa mieltä.
   
 4. geraniol

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2002
  Viestejä:
  442
  Nämä verkostomarkkinointithreadit on kyllä parhaita. Kiitokset päivän nauruista :kippis:
   
 5. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Liekkö Zinzinolla joku poonus-tsemppaus-viikot kun tännekkin palstalle tulevat epätoivoisena tunkittamaan? Vai onko Muron palsta noussut taas liian korkealla googlen haussa hakusanalla Zinzino ja jotain piti tehdä? :smoke:
   
 6. geraniol

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2002
  Viestejä:
  442
  En ole ihan alusta juttua seurannut, mutta mistä tuo "tunkki" -termi tulee?

  Itsekin oon käynyt muutaman kerran tällaisia herroja kuuntelemassa, mutta olenpa ainakin saanut ilmaiset kaljat siitä palkinnoksi. Hauskaa on myös ottaa kaveri mukaan, tehdä vähäsen tiedonhakua ja suoralta kädeltä debunkata kaikki mitä kaverit väittää.
   
 7. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 879
  Onhan nämä ihan kivoja, mutta kun on jo nähnyt kaiken alkaen Holiday Magicista, niin on tullut jo täysin immuuniksi näille huijausfirmoille.

  Ne tekevät toki yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää seulomalla väestöstä aina uuden ikäluokan helposti nenästävedettäviä, ja "kouluttavat" heistä järkeviä ottamalla hieman oppirahaa, eli ottavat uhreilta rahaa niin kauan, kunnes rahat on loppu tai uhri alkaa viisastua.
   
 8. snappa

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  562
  Mielestäni Manu Göteborg -videossaan kertoi juurikin jostain bonuskampanjasta, joka on vielä hetken voimassa.
   
 9. ginkong

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  756
  Oon aika saletti siitä että ylälinjalaiset repii ruudun ääressä pelihousujansa kun lueskelevat millaisia juttuja nämä tuoreet lahkolaiset täällä kirjoittelevat ;)
   
 10. joenssen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2012
  Viestejä:
  850
  Liukaste, joka auttaa työntämään tavaroita "bodiin". Ruotsin kuningashuoneen käyttämä, hovineitojen käsin pusertama neitsytöljy pahimpiinkin paikkoihin. Näin luki yhdellä nettisivulla ja se on "FAKTA".
   
 11. joenssen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2012
  Viestejä:
  850
  Järkikäteen: vastaa tähän rehellisesti. Kun sua rekryttiin ja mukana oli tämä ylälinjan jätkä, niin tuliko hälle "tärkeä businesspuhelu" jonka jälkeen jäit kaverisi kanssa kahden pöytään?

  Kun kavereisi soitti ja pyysi tapaamaan, kertoiko puhelimessa että on verkostomarkkinoija ja haluaa sinut mukaan bisnekseen.
   
 12. Webinar_Göteborgin terveiset Zinzinon vuosikonferenssilta - YouTube
  Manun satutuokio. Mukavimmat kohdat olivat ne, että on kuulemma Suomessa kehitetty maailman ensimmäinen 100 % biohajoava podi ja Rombouts tehny uuden superhyperkahvin, joka on kuten tavallista kahvia, mutta paremman makuista ja terveellisempää. Harmillisesti vaan Manulta taas unohtunut ne lähdetiedot/tutkimustulokset.
   
 13. zeke

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2002
  Viestejä:
  969
  Ylälinjalle on käytännössä mahdotonta nousta (ihan sama mitä jossain aivopesutilaisuudessa kerrotaan). Göteborg videossakin kerrotaan, että korkeimman tason tyypit pääsee haalimaan uusia tunkkeja ekana uusissa maissa. Samoin töitä tarjolla-videossa, jossa kerrotaan, että "pitää sallia muiden menestyminen". Viitaten ylälinjaan, johon kuuluu harvat ja valitut.
   
 14. Sram

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2013
  Viestejä:
  175
  Nyt mennään kyllä niin pahasti eettis- moraalisen linjan yli, jos tavikset lähtee ottamaan verinäytteitä ja lähettelee niitä kirjekuoressa ulkomaille analysoitavaksi. Ja sitten joku "laboratoria" analysoi ne ja tavis (tunkki) uskoo sumeilematta tuloksia. Etenkin tässä huolestuttaa vanhukset joita varmaankin myös yritetään mukaan tähän pyrämidipeliin.
   
 15. Jaakob

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  1 010
  Tämä Manun video: Webinar_Göteborgin terveiset Zinzinon vuosikonferenssilta - YouTube

  "1.marraskuuta alkaa USA:n partnerirekisteröinti kaikille, tähän asti on Crownit pystyny jo rekisteröimään"
  =saadaan Crownit ylälinjaan, jolloin heille saattaa jopa oikeasti tulla muutama leikkikrediitti nettiin passiivista tuloa.

  "Suurin haaste jenkeissä on se, että saadaan pidettyä kasvu mahollisimman hiljasena. Ku siel kasvaa lujaa niin sit kasvaa lujaa. Ois hyvä lähtee maltillisesti liikkeelle..."
   
 16. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Suurin haaste jenkeissä taitaa olla siinä miten saada laiton zinzino-pyramidi-koijaus mahtumaan siihen muotoon ettei zinzino-koijarit päädy useammaksi vuodeksi jenkeissä vankilaan ponzi-pyramidista.

  Ilmeisesti tuo Manun lause "suurin haaste jenkeissä on se, että saadaan pidettyä kasvu mahollisimman hiljasena. Ku siel kasvaa lujaa niin sit kasvaa lujaa. Ois hyvä lähtee maltillisesti liikkeelle..." on vedätystä tunkeille Suomessa. Tunkit sen kuultuaan innosta puhkuen ajattelevat että kohta raketoi ja yrittävät kaupustella niitä keittimiä täällä entistä innokkaammin. Ja jos jollakin on joku tuttava Yhdysvalloissa niin saattaa yrittää sitten tunkittaa sitä kun kuvittelee että kohta raketoi ja miljoonat taalat ilmestyy tilille kun saa jonkun tuttavan värvättyä Yhdysvaltojen zinzino-pyramidin huipulle.

  Mielenkiintoista miksei Finn Ørjan Sæle, Manu Rekola ja muut zinzino-koijarit ole perusteneet vielä omaa uskonlahkoa. Hyväuskoiset opetuslapsethan heillä olisi valmiina ja kahvinkeitinkaupustelun sijasta voisi keskittyä siihen että keräisi hillot vain opetuslapsilta parempaan talteen ja satuilisi menemään. Kun uskonnosta on kyse, niin kaikkihan perustuu pelkkään uskoon, eikä yhtään mitään tarvi perustella tämän maailman faktoilla.
   
 17. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Manu & kump. ovat hyvin nopeasti oikeudessa jenkeissä, jos tuonne värväämään lähtevät. Sen takia yrittävät kusettaa mahdollisimman montaa jenkeissä "hiljaisesti" ja nopeasti karistaa maan pölyt. Unohtavat vain sen , että jenkit saavat haastettua nuo oikeuteen myös Suomesta.
   
 18. Keppana

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2012
  Viestejä:
  1 661
  Jos tuota "palkkiojärjestelmää" koittaa tulkita, niin jantterit saa palansa piiraasta sen perusteella, että kuinka monta opetuslasta he itse ovat keränneet, ja kuinka monta heidän opetuslapsensa ovat itselleen keränneet jne.

  Eli ilmeisesti vaikka sinut rekryäisi itse galaktisen federaation ylimarsalkkakonduktööri, niin olet silti pahnan pohjimmaisena pyramidin hierargiassa siihen asti, että saat oman tunkki katraan pyörimään ja palkkio-ohjelma alkaa sylkeä credittejä. Last come, last served.

  Oikeastaan pyramidi ei välttämättä ole se kuvaavin termi. Hämähäkinseitti olisi varmaan osuvampi. Keskellä on kuprun perustaja ja mitä ulommas mennään, niin sitä enemmän turskaa tulee. Örjanilla keskellä on niin perkeleesti credittiä. Tuore tunkki saa ensimmäiset hassut crediittiä riippumatta siitä kuka hänet mukaan koijasi kun hän saa vielä tuoreemman tunkin koukkuun.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2013
 19. Jarppih

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  207
  Tullee englannin sanasta donkey, jota käytetään kuvaamaan juurikin näitä suomalaisia tunkkeja.
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838
  Tunkittajan tunkille myymän zinzino-tuotteen hinta jos on 100 yksikköä, niin siitä ehkä 25 prosenttia on se tuotteen käypä arvo millä Zinzino-firma ostelee niitä tehtaalta. Tunkittajalle ja alimmille tasoille jaetaan ehkä se 25 prosenttia. 50 prosenttia menee sitten pyramidin huipulle Finn Ørjan Sælelle, Manulle ja kavereille.

  Tuon vuoksi se on sama miten paljon pyramidin alemmille tasoille mukaan lähtevä tunkki hommaa alleen uusia jalkoja ja muita tunkkeja niin siitä ei voi saada parhaimmillaankin kuin vain hiluja. 98-99 prosenttia alimman tason tunkeista tienaa siitä vain persnettoa.

  Kun kyseessä on pyramidikauppa jossa kauppatuotteena on osuus ponzi-pyramidista ja kulissina on ylihintainen huono kahvinkeitin, niin eihän tuossa muuta mahdollisuutta ole. Kun uusia tunkkeja ei tule mukaan sitä tahtia kun entiset tunkit kaikkoavat niin se roskahan kaatuu lopulta.
   
 21. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Mistä se loput 30% tulee? Yleensä kauppaa käyvillä firmoilla 100% liikevaihdosta tulee asiakkailta. Ja nimenomaan asiakkailta, ei asiakkaista. Ellette sitten harrasta ihmiskauppaa.

  Kieltämättä se on vähän vaikeaa erottaa tässä tapauksessa.:D
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2013
 22. PJNews

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2013
  Viestejä:
  29
  Jotenkin musta tuntui aika uskomattomalta, ettei kukaan huomannut puuttua tähän lauseeseen... :D

  Siis tässähän ihan faktana tiedetään kertoa, että tapaamiset menevät poikkeuksetta reisille! ;) Voishan se alkaa hieman harmittaan, jos tuhannesta tapaamisesta 100% ei tee sopparia
   
 23. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Vahvistaa vain sitä käsitystä, että ne asiakkaat eivät ole se todellinen myynnin kohderyhmä.:rolleyes:
   
 24. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 838


  Kyllä sitä luulisi että sitkeinkin koijari ymmärtäisi ottaa järjen käteen tehtyään tuhansia "asiakas"tapaamisia joista 100 prosenttia ei johda sopimukseen, että tuotteissa tai myyjässä taitaa olla vikaa ja kannattaisi vaihtaa alaa. :D

  Nyt olisi zinzino-tunkeille ja muille tyrkyllä laadukasta koulutusta nimellistä korvausta vastaan: :smoke:

  Lifestyle Forum 2.11.2013 Espoon Dipoli

  "Lifestyle Forum 2.11.2013 Espoon Dipoli

  Tuotekoodi: Lifestyle Forum 2.11.2013 Espoon Dipoli
  Saatavuus:Ok
  Hinta: 199,00€

  --
  Puhujina mm. Nick ja Ashley Sarnicola, Drew ja Lynn Manning, Duudsonit ja Aleksi Litovaara

  Nick & Ashley Sarnicola pitävät verkostomarkkinoinnista erikoiskoulutuksen mm. aiheella "How to build network marketing in USA".

  Tämä erikoiskoulutus vain Zinzinon partnereille ja tämän lipun ostaneille!"
   
 25. teppomies

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2011
  Viestejä:
  438
  Onko duudsonitkin lähteny mukaan hyvään bisnekseen :think:

  Veikkaan kyllä että zinzino on vain palkannu ne paikalle vetämään pienen shown.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti