Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jazz_hands

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2013
  Viestejä:
  6
  http://www.filedropper.com/zinzinomediassalow-360p

  Siinähän tuo. Huomatkaa klikalta tuota harmaata download namiskaa, ei vihreää mainosta.
   
 2. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Ne kahvinkeittimet ovat pelkkä sivujuonne siinä pyramidiosuuksien kaupassa.

  Jos kahvin ja kahvinkeittimien myynti olisi oikeasti tärkeää, niin niiden esittelyt hiottaisiin varmaan viimeisen päälle jokaista kädenliikettä myöten kohdilleen. Eihän kurasta mitään priimaa laatukahvia saisi silti, mutta kauppa kävisi varmaan paremmin kun kahvintekeminen näyttäisi helpolta ja näyttävältä.
   
 3. Baabloo

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2006
  Viestejä:
  179
  Harmi, että video poistettiin (toivottavasti se tuli jollekin talteen). Videossa kuitenkin kerrottiin, kuinka vastaavat tuotteet maksaa gigantissa +400 euroa. Zinzinon sivuilta (https://www.zinzino.com/web/product/fully-automatic-zinzino-z7/)
  Zinzino Z7
  "Water tank 1.3 litres
  Collection box for 10 used pods
  Adjustable nozzle and removable drip tray so that a latte glass can also be accommodated
  Dimensions: B 21 x D 33 x H 32 cm
  Weight: 6.5 kg
  Pump: 16 Bar"

  Hinta:
  - partnerille 395 €
  - asiakkaalle 305 € + 96 podia, pakollinen 12 kk poditilaus 36 podia/kk hintaan 24 €/kk = 305 € + 24 € * 12 = 593 € (sis. 528 podia)(https://docs.google.com/file/d/0B9NqPfJ9vYxQNTVmQ3MwdDdUOVU/edit?usp=sharing)

  vertailutuotteena Paulig Cupsolo 19017 (Paulig Cupsolo kapselikeitin 19017 (hopea) - Gigantti)

  Tuotetiedot:
  "Toiminto Automaattinen
  Tilavuus (l) 1,00
  Suuttimen paine (baari) 19
  Vaahdotin Kyllä
  Korkeus (cm) 29,70
  Leveys (cm) 15,00
  Syvyys (cm) 37,80
  Paino (kg) 3,74"

  Hinta
  - 79 € (myönnän tuolla hintaa saa vain netistä ja normihinta on 119 € vastaavalle Paulig Cupsolo Verus kapselikeitin 19100 - Gigantti)
  - Podit 5,99 €/16 kpl (Paulig Cupsolo Espresso Fortissimo kahvikapselit - Gigantti) tai 15 €/48 kpl (Paulig kahvikapselit (3 makua) 19091 - Gigantti)

  12kk jälkeen vastaavalla podimäärällä 33 * 5,99 € + 79 € = 276,67 € tai 11*15 € + 79 € = 244 € (tai jos hakee paikan päältä tuon 119 € koneen niin 316,67 € tai 284 €, jos ostaa noita isompia paketteja).

  Hintaeroa tulee Cupsolon hyväksi vuodessa 316,33 € tai 349 € (ja sille kalliimmalle koneelle 276,33 € tai 309 €). Ilmeisesti Z7 masiinassa ei myöskään taida olla maidonvaahdotinta, koska hinnastosta löytyy erikseen tämmöinen paketti ja se on partnerille 445 € eli pelkälle maidonvaahdottimelle on laskettu 50 € hintaa (kuluttajalle varmaan vielä korkeampi).

  Edit. ja heti perään hieman edittiä eli cupsolosta löytyy kanssa samanlainen säiliö tyhjille podeille "Käytetyt kapselit menevät automaattisesti laitteen sisälle säiliöön, johon mahtuu 10 kapselia, jonka jälkeen säiliö tarvitsee tyhjentää."
   
 4. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 712
  Mutta asioiko Belgian kuningashuone Gigantissa? :rolleyes:
   
 5. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Entä ZinZinolla..? :think:
   
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Asioiko Belgian kuninkaalliset Zinzinossa tai ovatko peräti tunkkeja?

  Asioiko Ruotsin prinsessa Victoria henkkamaukalla? Käykö Englannin kuningatar Elisabeth paskalla?

  Itse en oikein ymmärrä mitä hienoa siinä on jos joku kuninkaallinen tekee jotain. Tekeekö se itsestä siniverisin jos käyn paskalla kuten Elisebetinkin huhutaan käyvän?

  Romboutsin kahvin liittää Belgian kuninkaallisiin vain tuo pian 50 vuotta vanha juttu:

  Rombouts Coffee

  "1966
  Rombouts was awarded the title of Certified Royal Warrant Holder of Belgium. This distinction brings a sense of pride at having been recognized in the most prestigious way possible, but also imposes a sense of obligation to uphold the highest standards of quality, resulting in the utmost in consumer satisfaction.
  "

  Hakutermillä "Certified Royal Warrant Holder of Belgium" Google löytää 48 osumaa. Näistä suunnilleen kahta vaille kaikki liittyvät tuohon Rombouts 1966 juttuun. Tämä viittaa joko siihen että tuo Zinzino-kahvin saama huomionosoitus "recognized in the most prestigious way" on luokkaa kerran vuosituhannessa myönnettävä kunniamaininta. Tai sitten siihen että koko titteli "Certified Royal Warrant Holder of Belgium" on täyttä paskaa ja kyseistä titteliä ei ole edes olemassa.

  Ilmeisesti Belgian kuningashuone jakaa oikeasti sen sijaan tavarantoimittajille nimityksiä "Fournisseur breveté de la Cour de Belgique". Niillä listoilla zinzino-kuraa ei ilmeisesti vuosikymmeniin ole näkynyt.

  Aika hauskaahan se on kun jonkun kurapikakahvin suurimpia myynti"valtteja" on se että samalla nimellä kaupattua kahvia on juotu puoli vuosisataa sitten jossain eurooppalaisessa kuningashuoneessa vähintään palvelusväen toimesta. Sitähän on silloinkin itsekkin vähän niin kuin kuningas tai ainakin siniverinen ja pitäisi melkein soittaa hetimmiten Suomen Ritarihuoneelle ja alkaa muistuttaa että lisäävät nimen Suomen Aateliskalenteriin.
   
 7. suppah

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2002
  Viestejä:
  397
  Tämä +1. Sivulla on yksi "asiakkaana" -linkki alalaidassa, josta pääsee sivulle, jossa ohjataan johonkin zinzinon puhelinvaihteeseen tai sähköpostiin, jos haluaa ryhtyä zinzinon asiakkaaksi. Todella sujuvaa kaupankäyntiä, joka tuo varmasti paljon uusia asiakkaita. Mikäli zinzinon tarkoitus olisi oikeasti myydä sitä kahvia ja niitä "balance"tuotteita, niin tuonne sivulle olisi varmasti kasattu edes alueittain niiden partnerien yhteystiedot, jotta potentiaalinen asiakas voi suoraan ottaa yhteyttä häntä lähimpänä olevaan jälleenmyyjään.

  Nyt siis täytyy ensin bongata tuo "asiakkaana" -linkki sivun alalaidasta, klikata sieltä erikseen yhteystietosivulle ja sieltä soittaa johonkin zinzinon puhelinvaihteeseen tai lähettää sähköpostia (ja toivoa, että joku vastaa, koska juurihan uutisoitiin kuinka kuluttajavirastoon on otettu paljon yhteyttä, koska asiakkaat eivät saa hoidettua mm. reklamaatioita) ja pyytää sieltä, että "auttavat sopivan jälleenmyyjän etsimisessä". Sen jälkeen sitten soittelemaan sille partnerille ja sopimaan jotain aikaa ja paikkaa kahvinkeittimen myynnille. :D Todella tehokasta ja varmasti menee kahvinkeittimiä paljon kaupaksi. :rolleyes:

  Partnerihommat sen sijaan tulevat enemmän ja selkeämmin esiin tuolla sivulla.
   
 8. adtt

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2001
  Viestejä:
  373
  Jep, viimeistään tässävaiheessa pitäisi tajuta, että jotain mätää tässä touhussa on. Jos firman tuotteena on podikeittimet + kahvi ja kalanmaksaöljy niin miksi niitä ei saa tuolta sivulta ostettua tai löydy lähimmän jälleenmyyntipaikan / myyjän tietoja ? Lehdistöyhteys, aspa ja pääkonttorin yhteystiedot kyllä on esillä ja kaikenmaailman hehkutusta löytyy sitten senkin edestä.
   
 9. Mteho

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2001
  Viestejä:
  436
  Esimerkiksi Tupperwarella on näemmä tällainen kätevä haku, josta löytyy suoraan myyjien tiedot: Tupperware - Täältä löydät Tupperwaren - Tupperware-Esittely . Ihan täydellinen tuo haku ei ole vaan kun syötin oman postinumeron, niin tuo ohjasi sivulle, jonka oikeasta yläreunasta piti vielä klikata "FIND CONSULTANT" ja tämän jälkeen haku palautti postinumerolla yhteystiedot. Toki tuota karttaa pystyi ihan ilman postinumeroakin selaamaan.
   
 10. Alppis

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2008
  Viestejä:
  1 263
  Verkkokauppa.comista tuon saman koneen saa hakea ihan kivijalkaliikkeestäkin hintaan 78,90e Paulig Cupsolo, hopea. | Kapselikeittimet | Kahvi | Verkkokauppa.com
   
 11. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 547
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Tuollaisten sijasta kannattanee ostaa vaikka Nespresso keitin. Siihen saa sitten tuollaisia uudelleen täytettäviä tarvikekapseleita noin 1,5 euron kappalehintaan:

  10pcs Refillable Reusable Nespresso Capsule Set Built in Stainless Steel Filter | eBay

  Tuollaisella yhdellä keittänee useammat kymmenet sumpit. Pesee vain välissä sen. Kahvina siinä voi käyttää mitä kahvia ikinä haluaakin käyttää. Joko valmiiksi jauhettua tai jauhaa pavuista itse. Hinta kahvikuppia kohti jäänee varmaan alle viidesosaan zinzinon kahveista ja kahvinlaatukin on heti monta pykälää parempaa kuin zinzinon moska.
   
 13. J.L

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2000
  Viestejä:
  1 201
  Onhan nämäkin asiat tulleet moneen kertaan esille, mutta...

  Pyramidipelit kehittyvät koko ajan ja Zinzino on hyvä esimerkki siitä, miten homman todellinen luonne voidaan naamioida suhteellisen uskottavastikin. Näissä on kuitenkin aina samat pääpiirteet:

  -Aloittavan tunkin on maksettava isohko aloitusmaksu tavalla tai toisella. Zinzinossa ostetaan alussa tuotteita itselle "liiketoiminnan" pyöritykseen ja aloitusmaksu on piilotettu törkeään ylihinnoitteluun. Tämä on pyritty vielä edelleen peittelemään siten, että on hommattu yksinoikeudet ko. vehkeen myyntiin tietyllä alueella, jotta vertailua olisi vaikeampi tehdä.

  -Suuri osa "liiketoiminnastasi" tulee aivan muusta kuin itse tuotteen myynnistä - eli uusien tunkkien värväämisestä. Kuten noista nettisivuista kävi ilmi, ei Zinzinolla ole niiden perusteella mitään mielenkiintoa myydä tuotteita suoraan kuluttajille, vaan houkutella ihmiset tunkkitapaamisiin pääasiallisesti värväystä varten, jotta saadaan lisää aloitusmaksuja pyramidiin. Siellä ne katteet lepää, sanoi Örjan. Turhapa sitä tosin on yrittääkkään internetin aikakaudella myydä kenellekkään mitään moninkertaisilla hinnoilla normaalissa kaupanteossa, aasithan tuollekkin nauraisi.

  -Argumentit homman toimivuudesta nojaavat vahvasti auktoriteetteihin ja mielikuviin kalliista elämäntyylistä. Taustalla liihottaa aina se ultimaattinen tavoite - piereskellä kotisohvalla, kun raha valuu itsekseen tilille. Aina voi saavuttaa mitä vain kunhan vain usko on tarpeeksi kova (tässä ajatuksessa ei ole sinänsä mitään vikaa), mutta jokainen epäonnistuminen on aina henkilön itsensä syytä. Systeemiä ei voi syyttää mistään. Ikävä tosiasia on vain, että ainoastaan pyramidin kärki pääsee tähän tavoitteeseen ihan puhtaan matematiikan perusteella. Raja tulee vastaan viimeistään maapallon väkimäärässä, mutta todellisuudessa nämä "pisnekset" ovat niin pienen piirin puuhasteluja, että montaa tasoa alaspäin ei tarvitse mennä, kunnes tulos on +- 0 tai jopa persneton puolella.

  Oma lukunsa on tietysti nämä seminaarit, missä ihmiset piiskataan entistä kovempaan hurmokseen, jotta järkiajattelun viimeisetkin rippeet saadaan karistettua. Samat metodit ovat tuttuja muun muassa herätysliikkeistä. Sinänsä nerokas tapa tehdä täysin laillista sivutuloa, täytyy myöntää.

  Pohdittavaa:

  Miksei Zinzino toimi kuten pölärikauppiaat Hedegrenillä, eli ovat siellä töissä / edustajana ilman aloitusmaksuja, saavat tuotteet firmalta suoraan ja menevät kauppaamaan niitä ihmisille tavalla tai toisella. Jokaisesta myydystä tuotteesta saadaan sitten jonkinlainen provisio. Tämähän on perinteistä suoramyyntiä kaikkein yksinkertaisimmillaan. Pitäisi olla selvä juttu joukon hitaimmillekin, että jotain mätää on oltava, jos tähän yksinkertaiseen systeemiin aletaan sekoittamaan roppakaupalla kaikkea extraa mukaan, joka ei ole millään tavalla tarpeellista itse tuotteen myynnin kannalta.

  PS. repeilin hiukan, kun Zinzinovideoissa tuli vastaan ilmaukset "pennin jeni" ja "tunkki" ihan itse värvääjien toimesta. Vielä kaipaisit pipsejä ja valuuttarobboteja mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2013
 14. tuuliviiri

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2013
  Viestejä:
  3
  ...täällä ollutkin jo toista tuntia ihan hiljaista...
  Onko Zinzino RadioRock hiljentynyt mittaustauolle? Tai Samsung latauksessa? Mittaustauolle ei ole saatavissa testikuvaa, mutta poppareita poksautellessa voi tsekata kotivideoita...
  Go?teborg Terveiset 2 - YouTube
   
 15. Liekeissä

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2009
  Viestejä:
  4 712
  Niinpä, ja siksi ":rolleyes:"

  Tuohan on vain huonon kauppamiehen epätoivoista mainostamista, kun rahvaalle yritetään myydä ylihintaista romua sillä perusteella että tätä käyttää joku "kuninkaallinenkin". Ja tuo on helppo mainoslause sujauttaa sinne tänne, koska mitenkäs tuon näytät toteen tai todistat toteaman vääräksi? Varmaan löytyy niitä hölmöjä joihin tuo uppoaa, ja jotka ostavat Prismasta samaa wc-paperia kuin millä S.Niinistö presidentillisen röörinsä putsaa. :)

  Myös aiemmin mainitut autobonus, krediitit jotka ei olekaan yks-yhteen oikean rahan kanssa, erikoiset nimikkeet eri "tasoilla" kuten Diamond, Director ja mitä näitä nyt olikaan. Paljon yhteneviä tunnusmerkkejä aiempiin vastaaviin höpläytyksiin.
   
 16. Manganello

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2013
  Viestejä:
  7
  Kerrotko tarkemmin miten tämä ilmainen rekisteröityminen partneriksi ja edelleen partnerina toimiminen maksamalla 0 € toimii?
   
 17. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Kaikkea sitä taas kirjoteltu, kattelin tossa tota laskusysteemiä ja onha se totta että Cupsolo on halvempi ja ne bodit on halvempia mutta se taas kertoo jotai laadusta.

  Toki onha tossa 12kk kahvin jatkotilaus (tavarantoimitukset 2kk välein) ja on se kalliimpaa ku pauligin cupsolo mutta sitä varten Zinzinon podit VOI SAADA ILMAISEKSI! Käsitättekö työ mitä sana ILMAINEN tarkoittaa?

  Ja se miten näitä bodeja voi ilmatteeks saada on se että ottaa yhteyttä siihen omaan kontaktiinsa ja suosittelee uusia asiakkaita.
  Kun saa suositeltua Zinzinolle 4 uutta asiakasta niin saa omat kahvit Ilmaiseksi, ja näiden 4 asiakkaan tulee kuluttaa 4 kertaa enemmin tavaraa kuin mitä oma tilaus sisältää.
  Eli jos sie juot kupin kahvia päivässä ni siun suosittelemien asiakkaiden tulee juoda kans kuppi päivässä ja ei suomalaisille tartte soittaa ja kysyy "muistikko juoda siun aamukahvit" vai onko kellee teistä kaveri soittanu ja kysyny näin?

  Elikkä kun yks ihmine saa omat tuotteet ilmaseks tavalla mikä on tuottanu 4 uutta asiakasta niin yhtiö ei menetä mitään ja tulee lisää tuottoa ja partneri saa asiakkaiden asiakkaista provikat kun kävi myymässä tuotteet niille.

  Ei tää oo ilmasta rahaa, tää on bisnestä ja sen eteen pitää nähdä vaivaa, ei ne asiakkaat kävele meijän luokse ja sano että miulle kaikkein kalleinta ja paskinta mitä löytyy vai kuka muka haluais maksaa huonosta tuotteesta?

  Suurin osa tän topicin väittämistä on niin järjenvastasia että oikein ihmetyttää miten joku voi tollasta paskaa sanoa, ainii täällä voi pysyä anonyyminä ni ei tartte kadulla tuntee häpeää ku kaverit nauraa päi naamaa.

  Miettikää ennen kun vastaatte.
  Ostaisko joku sellasta tuotetta kohtuullisen kalliilla jos tietäs sen olevan huono?
  Osan teistä logiikalla ihmiset ostas ennemmi Ladan miljoonalla vaikka vois saada ferrarin sadal tonnilla.

  Taikka olis keino millä pystytään todistamaan terveystuotteen paremmuus kilpailijaan nähden niin ostaisitko sen tuotteen minkä tiedät toimivan vai sen minkä toimivuudesta ei ole todisteita?
   
 18. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Niitä tuotteita ostetaan ihan vaa sen takia koska ne on PAREMPIA ja niitä kahveja sekä öljyjä on mahdollista saada ILMAISEKSI, ei taida porukka käsittää mitä sana ILMAINEN tarkoittaa?

  Ja sen takia 2 tiimiä ettei pyramidi ole mahdollinen, näiden kahden tiimin Crediit tulee olla tasapainossa, elikkä jos sulla on toisessa linjassa vaikka 10 000 crediittiä ja toisessa 0 ni sie et saa tuloja siitä, tää sen takia ettei yksi ihminen tienaa sillä että joku toinen tekee kaiken työn.

  Siun tulot riippuu siitä kuinka hyvin siun ns. heikompi tiimi toimii.
  Elikkä jos siun heikompi tiimi kusee niin et saa tiimiprovisiota vaan saat provision pelkästään siitä mitä itte myyt.
  Tällai mie homman käsitin enkä tiiä kui paljo menee mettää mutta suunnillee näin.
   
 19. Uppmas

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2012
  Viestejä:
  8 343
  Ei tietenkään, mutta paskaa ostetaan kaiken aikaa ihan silkalla hypetyksen (eli mainonnan, etenkin mielikuvien) voimalla.
  Suurin osa kuluttajista ei noita laatujuttuja ymmärrä, mutta kunhan se Matti Mainostaja vakuuttaa tuotteen olevan hyvä, niin Pentti Perusjätkä juoksee muna ojossa ostamaan se.
  Sina jummartaa vai vaantaako mina lisa ratakisko?
   
 20. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Toi 900€ koostuu 200€ myyntiprovikasta 100€ tiimiprovikasta sekä 600€ bonuksesta ja toi 900€ on laskettu summa mikä jaa partnerille puhtaana käteen.

  Se 100€-200€ on se provisio mitä firma maksaa partnerille tehdystä työstä eli tuotteiden myymisestä ASIAKKAALLE, ei partnerille.

  Ja miks pitäs pystyttää oma firma ja jakeluketju kun Zinzino hoitaa kaiken, huom KAIKEN tavarantoimituksen ja laskutuksen meidän puolesta, partnerien pitää vaa saaha ne sopparit tehtyä.
  Kuten EHKÄ osa porukasta on käsittäny niin Zinzino ei mainosta itteään missään ja zinzinon tuotteita ei saa kaupoista koska jos Zinzino myis kaupassa ni siihen syntyy kauhee läjä välikäsiä ja se maksaa ihan törkeesti mikä nostais tuotteen hintaa aikas törkeesti.

  Kaupassa Zinzinon täysautomaattine kone maksais 500€-600€, kun sen ostaa partner sopimuksella ni sen saa 110€ lisähintaan jolla korvataan se manuaalikone, ja ihan btw toi täysautomaattine on nyt saatavilla 0€ lisäkorvausta vastaan koska joulukamppanja!
  Zinzino tuotteiden hinnat on ASML-liiton hyväksymiä ja noudattaa sopimuksia ja ennen ku Zinzino ees sai oideudet myydä tuotteitaan suomessa ni se jonotti vuoden ku kaikki asiat tarkistettii ja kaikki on kunnossa.
  Ja tietenkii meidän kaikkien rakastama Jouni Laiho nosti kohun ja nytte KRP tutkii ja hutkii ja senku tutkii, parin viikon päästä vaa todetaan ettei tässä mitään rikollista ole.
   
 21. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Zinzinon tuotteiden laadusta kertoo helvetisti se ketkä käyttää mein kahvia.
  Vai luuletko että 19 Michelin-tähden ravintolassa tarjoiltais huonoa kahvia??
  Jos tiiät sellaset henkilöt kuin Alain Ducasse ja Paul Bocusse niin heidän henkilökohtasissa ravintoloissa (jotka ovat ansainneet 19 Michelin-tähteä)
  tarjoillaan Rombouts & Malongo kahvia, eli sitä samaa kahvia mitä Zinzino markkinoi 9 eri maassa ja Marraskuun alusta myös USAssa.

  Ja jos et näitä kahta henkilöä tiiä taikka ei ole käryä Michelin-tähdistä ni kato googleta vaikka, kyllä sie tietoa niistä löydät.

  Ja sitte tietenki Café de Paris Monacossa jotka myy R&M kahvia 500 000 kuppia vuodessa, edelleen samaa kahvia mitä Zinzino myy.
  Ja toi kahvila ei myy tota kahvia halvalla, löydät varmaan tietoa netistä lisää jos ginostaa ettiä.

  Ja sitte tietenki on Belgian kuninkaalline perhe ja Ranskan presidentin jotka käyttää R&M kahvia, luuletko että noin arvokkaat ihmiset jois paskaa kahvia?

  Ja sitte mein Öljy jonka tehokkuus voidaa todistaa testillä ja se testi tehää Trondheimissa St. Olavin yliopistollisessa sairaalassa eli täs on mukana koululääketiede mikä on aikas kova juttu.
   
 22. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Jos Zinzino olis huijaus ni ei sillä todellakaan olis noin kovan luokan yhteistyökumppaneita, vai luuletteko että R&M kahvitalo sokeesti luottas ihan keneen tahansa eikä tarkistais yrityksen taustoja ennen kun lähtis yhteistyöhön?

  Luuletteko että valtion virkamiehet esim. poliisit sais hakea sivutuloja Zinzino liiketoiminnalla jos se olis rikollista?
  Kyllä tää mein systeemi vaa on tutkittu aika tarkasti ja tutkitaan uudestaan, myö pystytään luottamaan mein firmaan ja olla ylpeitä siitä, mitään rikollista ei tule löytymään.
   
 23. Uppmas

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2012
  Viestejä:
  8 343
  Googleta ite vaan noita Michelin tähtiäsi.
  Jos olisit itse viitsinyt tietoa hakea, tietäisit, ettei Michelin-tähtiä voi saada kuin 3kpl per ravintola. Toki isommat luvut myyvät aina...
  En lukenut pidemmälle.
   
 24. järkikäteen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2013
  Viestejä:
  67
  Ja sitten tää tiimin rakentamine.
  Sillon kun siulla on 1000 ASIAKASTA zinzinossa ni siun arvioitu kuukausitulo on noin 2000€-3000€/kk.
  Miten 1000 asiakasta on helpoin tehdä alla olevista vaihtoehdoista:
  a) Tehdä yksin tuhansia asiakas tapaamisia (100% tapaamisista ei päädy sopimuksen tekoon).
  b) Tehdä 10 henkilön myyntitiimi joista jokainen tekee 100 asiakasta.
  c) Tehdä 100 henkilön myyntitiimi joista jokainen tekee 10 asiakasta.

  Todennäköisyys sille että sie tunnet 1000 ihmistä on aika pieni, mutta se että parikymppinen ihminen tuntee 100 ihmistä on lähestulkoon fakta, vai kuinka monta kaveria siulla on facebookissa taikka numeroa puhelimessa, yli 100 aika helposti veikkaan.

  Vai tunnetko 10 ihmistä jotka tuntee eri ihmisä ku sie ite, 100% varmasti kyllä!

  Lopputulos on se että kun siulla on tarpeeks tiimiläisiä ja asiakkaita ni siulla ei ees oo käryä ketä kaikkia on siun asiakkaina, omalta organisaatiosivulta sie tiiät sen nimen ja nimestä voit päätellä onke se mies tai naine.
  Luulenpa että osa porukasta ei kässää ees murto-osaa siitä mitä mie koitan selittää mutta eipä sillä väliä, ettehän työ haluu hyötyä tästä liiketoiminnasta.
   
 25. Jarppih

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  207
  Miksei Manu & Kumpp. pistä pystyyn Zinzinon nettikauppaa? Voitaisiin eliminoida nämä turhaa työtä toimittavat kalliit partnerit siitä välistä ja myydä huippulaatuista kahvikonetta huippuhalvalla nimenomaan niille asiakkaille?

  Voisin myös heittää ilmaan kysymyksen joka esitettiin alkuperäiselle öhlommöhlömille jonkun sata sivua sitten.. Väitätkö tosiaan että Café de Paris Monacossa myy nimenomaan tätä 79 euron koneella puristettua euron podikahvia? Ota kuitenkin huomioon että R&M:llä on paria muutakin kahvia myynnissä kun tätä euron pödimössöä.

  Ja onko näille Michelin-tähdille ja nimille oikeasti edes mitään lähdettä? Ihan yhtä hyvin voin väittää että ei, Alain Ducasse ja Paul Bocusse käyttävät näissä 19 Michelin-tähteä ansainneissa ravintoloissaan Pauligin Juhla Mokkaa. Niin, näin on, koska näin on.

  Tai Belgian kuninkaallinen perhe. Tai Ranskan presidentti. Tai Vladimir Putin. Kaikki juovat oikeasti Juhla Mokkaa. Josset usko kun sanon, voin tehdä nettisivun Oy Kahvi Ablle jonka sivuilla lukee sama asia. Koska se on netissä, se on pakko olla totta, eikö niin? Vähän niinkun Zinzinon sivuillakin.

  Tätä taidettiin sanoa ihan samaa Wincapitastakin.. Ja no, Hannu tuomittiin vuoden alussa 5 vuodeksi vankeuteen. Sotkun selvittely jatkuu vielä, mutta rikollisuudesta ei ole epäilystäkään tässä vaiheessa (poislukien niillä kiihkouskovaisilla jotka edelleen uskovat kaikenmaailman salaliittoteorioihin ja muuhun hölynpölyyn oikeasta valuuttakaupasta..)

  Ihan samalla tavalla sillonkin oli Wincapitan koijareilla ihan yhtä aukottomat vastaukset sunkaltaisille kavereille. Kyllähän siinä hölmömpää höynäytetään, ei siinä. Taitavia kavereita ovat puhumaan.

  Kuitenkin, sen sijaan että selität suu vaahdossa virkamiehistä, ranskalaisista ja kuningasperheistä, voisitko vastata noihin SPun esittämiin kysymyksiin? Tai josset osaa, niin viitsitkö kysyä joltain sun ylälinjalaiseltasi vastaukset?

  http://murobbs.plaza.fi/yleista-kes...-uusi-verkostohuijaus-113.html#post1711855719

  Tuosta vielä linkki jos on vahingossa unohtunut.

  -Jarppi

  ps. Cool murre.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti