Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

 1. malailaama

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2020
  Viestejä:
  38
  Nyt raportoi natural high healing festareilta. Taitaa haistella uusia bisnesmahdollisuuksia vaihtoehto maailmasta ihan tosissaan.
   
 2. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 845
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. ruutu

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2018
  Viestejä:
  4
 5. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  332
  Ja keittiössä tavallinen Moccamaster sen sijaan, että siellä olisi Zinzinon oma keitin, joka firman mukaan tekee "maailman parasta kahvia"
   
  V.E tykkää tästä.
 6. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  126
  Tämä on jännä juttu. Piti kaivaa talosta tehty lehtijuttu, missä suoraan lainaten hehkuttivat: "Meillä on periaatteessa aikomus asua tässä kodissa "loppuun asti" ja sitten vanhuuden päivinä hissi voi tulla tarpeeseen".

  https://asiakas.kotisivukone.com/files/kipasu.kotisivukone.com/kk02_2013_ekholm-talas_v2.pdf

  Heidihän lopetti kaikki muut bisnekset ja heittäytyi lähes kokonaan zinon varaan. Se hurahdus päättyi lyhyeen kun huomasi, ettei mikkihiiri-crediteillä pidetäkään julkisivua yllä. Muutaman viimeisen vuoden vaikuttajamarkkinointia räpeltäneenä on vissiin huomannut, ettei sekään mahdollista rehellisestä työstä saatavaa tuloa. Viimeisimmät jutut on toukokuulta, ja omien sanojensa mukaan hinta on luokkaa tonni per juttu. zinosta ei juurikaan enää kohkaa, mainitsee vain ohimennen "edustavansa" zinoa Suomessa. Kaikkien firmansa BSG-Marketing Oy:n kautta laskutettujen pisnisten (ml. zinoilu) liikevaihto oli 2020 huimat 105 teur, ja tulos 25 teur.

  Syitä talon myyntiin on kiva arvailla. Todennäköisimmin rahoitus-ja ylläpitokulut ovat liian suuret tuloihin nähden. Tai sitten on tullut ryppy rakkauteen. Olisiko entinen kakkosdivarin vasen pakki käynyt tepastelemassa vihreämmällä nurmella? Toki jos saavat talon myytyä lähelle pyyntihintaa, niin mahdollistaisihan se uuden projektin toteutuksen. Eli myös "positiivinen" draivi on mahdollinen. Joka tapauksessa päässevät plussalle, toisen kuin Cannesin "kakkoskotinsa" (yksiö kerrostalossa Cannesin ulkopuolella sisämaassa) kanssa.

  https://www.op-media.fi/rakentamine...-ranskasta-ja-myivat-sen-11-vuotta-myohemmin/
   
  electron06 tykkää tästä.
 7. _tillintallin_

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2016
  Viestejä:
  18
  Nyt sitte kaikki instaan kuuntelemaan suvihavaja instatarinaa tältä päivältä. Koko rahan edestä matkustelusta ja koronasta. On se kyllä harmi ku itkusilmässä pitää nyt olla kun korona rajoittaa heidän suunnitelmiaan. Kertoo mm kuinka rajoitukset on tahallaan tehty jotta ihmiset ottaisivat rokotteen :) Samoin juttua siitä kuinka yhteiskunnan tilanne koronan kanssa ahdistaa ja kuinka eivät seuraa uutisia tms. Juttuja silti kuulema netti syytää silmille, ymmärrystä ei ole että algoritmit heittävät fasessa silmille niitä mitä eniten lukee - hänen tapauksessaan koronarokotteen haittakertomuksia jne. Sitten paasaa siitä miten paljon rokote aiheuttaa pahoja asioita. Miten ulalla ihminen voi olla? Miettii jopa sitä että jos on maailmalla kurja olla niin sitten palataankin Suomeen takaisin - miksi näin kun on aikaisemmin vaan haukkunut Suomea, menis nyt sinne maailmalle ja pysyis siellä. Pieni ajatus toki heräsi että jospa tämä maailmalle lähtö onkin vaan bluffia koska onhan se suurelle zinojohtajalle toki messevämpi tapa ilmoittaa lähtevänsä maailmalle kuin että sanoisi että asunto pitää vaihtaa pienempään kun rahat eivät riitä Kalasatamaan.. No itse ovat aikuisina vanhempina ajaneet itsensä asunnottomiksi kolmen tenavan kanssa, tietoinen valinta, turha itkeä enää tässä vaiheessa. En vaan ymmärrä että mitä ihmettä he meinaavat tehdä esim Portugalissa jos kumpikin vanhempi sairastuu koronaan ja joutuu esim sairaalahoitoon, mihin lapset pannaan silloin? Pientä riskianalyysia kannattais tehdä, vielä kun voi. Ja voin sanoa että mua ei ole yhtään korona ahdistanut, kahden rokotteen kera on ihan ok olla ja elämä soljuu ihan hyvin :)
   
  Jugemon, jatta88 ja electron06 tykkäävät tästä.
 8. Ibbidippi

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2020
  Viestejä:
  34
  Lisäksi tämän vuodatusen sisällä oli feikkivideoita, jossa mukamas rokotuksesta sairastuneet kärsivät nyt loppuelämänsä. Vähänkin videoita tarkastamalla huomaa, niissä erittäin huonoa näyttelemistä ja muutama on niistä on selkeästi jostain muusta sairaudesta. Huolestuttavaa on, että kuinka paljon tällä Havajalla on seuraajia, jotka uskovat sinisilmäisesti tätä Z "keisarinnaa"
   
  jatta88 tykkää tästä.
 9. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  82
  Suvi puhuu jatkuvasti "ulkomailta kantautuvista uutisista", jotka ovat juuri näitä täysin vahvistamattomia juttuja, joissa tuhannet ja tuhannet ovat sairastuneet vakavasti ja kuolleet välittömästi "kokeellisen injektion" seurauksena. Lähdekritiikistä ei tietoakaan. Oli jakanut aiemmin myös mm. ilmiselvän feikkiuutisen, jonka mukaan kukaan rokotettu ei pian enää pääse lentämään. Journalistisia ohjeita noudattavaa mediaa ja tieteentekijöitä ei uskota ollenkaan, vaihtoehtoisesta mediasta taas uskotaan kaikki.

  Tässä eilisessä vuodatuksessa oli sellainenkin kiva lisämauste, että kriittisen kommentin yksityisesti jättänyt henkilö yritettiin nolata julkaisemalla kommentti nimen ja kuvan kera koko seuraajakunnalle. Reilua...

  Kai heidän olisi vaan parempi jättää se palkintomatka väliin, jos on niin mahdoton ajatus käydä testissä, käyttää koneessa maskia ja ylipäätään kunnioittaa kohdemaassa vallitsevia rajoituksia.

  Onkohan Suvi muuten ostanut seuraajia instagramissa. Hänellä oli pitkään seuraajat tasaisessa laskussa, ja yhtäkkiä luvut ovatkin kääntyneet tasaiseen nousuun. Ei vaikuta luonnolliselta kehitykseltä.
   
  electron06 tykkää tästä.
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 874
  En taaskaan löytänytjuttua tästä. Laitatko linkin tänne.
   
 11. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  82
  Tuo ensimmäisen kappaleeni lentojuttu on hänen julkisessa facebookissaan (taisi olla kesäkuussa), muut mainitut asiat eilisissä instagram-tarinoissa, elleivät ole hävinneet, kun ovat näkyvillä vain 24h. Niihin ei kai voi laittaa suoraa linkkiä? Instasta hänet löytää koko nimellä.

  Lisään vielä, että yksi Suvin esiin nostamista rokotuksen uhreista löytyy instasta nimellä queencitydom. En lähde arvioimaan sen kummemmin mistä on kyse, mutta sen verran profiilista selviää että kyseinen henkilö kerää rahaa seuraajiltaan. Tietenkin. Twitterissä on useita kommentteja että tämä tapaus olisi feikki.
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2021
 12. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  82
  Jännitys tiivistyy, miten käykään odotetun palkintomatkan: Suvi kertoo eilisissä instagram-tarinoissa, että intuitio on alkanut varoittaa lähtemästä. Sen sijaan ovat jopa miettineet matkailuauton hankkimista. Ja kykkiminen marjapuskien edessä on saanut pohdiskelemaan mahdollista tarvetta olla tulevaisuudessa enenevässä määrin omavaraisia.

  Mielenkiintoinen tuo heidän pidemmän aikavälin polkunsa: ensin hyppy pois tavallisesta työelämästä ja oravanpyörästä, ja sittemmin puheet rahasta ja luksuksesta ovat vaihtuneet epäluottamukseen koko järjestelmää kohtaan. Ei luoteta mediaan, terveydenhuoltoon, mihinkään "viralliseen tietoon" eikä hallitukseen. Lapset otetaan pois koulusta. Asunnosta luovutaan. Milloinkohan suljetaan se some ja irrottaudutaan yhteiskunnasta kokonaan :D

  Ja mihin muuten jäivät ne lukuisat sijoitusasunnot, onko niistä puhuttu enää aikoihin...
   
  electron06 tykkää tästä.
 13. Arto75

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2019
  Viestejä:
  50
  No sitä olen miettinyt itsekkin, eikö väliaikaisesti voisi asua jossain sijoitusasunnossa, veikkaanpa, että asuvat Kolilla talkootöissä talven
   
  jatta88 tykkää tästä.
 14. sitkeä

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2018
  Viestejä:
  1
  Voin niin sieluni silmin nähdä heidät marraskuun räntäsateissa kähisemässä pienessä asuntoautossa Rastilan leirintäalueella. Oikein idyllistä kolmen tenavan kanssa :D Siinä sitä voi keitellä sitten aamupuurot kaikille ja lisätä niitä itsepoimittuja marjoja lautaselle. Olen kanssa miettinyt että mitäs sijoitusasuntobusineksille kuuluu, eikö se pitänyt olla tyyliin 10 asunnon lisäys/vuosi? Luulis että joku asunto joutaisi omaankin käyttöön. Ja vasta höpötteli että autonkin myyvät tietty ennen lähtöä, onko kukaan katellu onko jo kaupan?
   
  ruutu, jatta88 ja electron06 tykkäävät tästä.
 15. malailaama

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2020
  Viestejä:
  38
  Tämmöisiä taitaa z-porukka olla laidastaan. Muuankin oli kevättalvella yksityiskonetta kyselemässä lapinmatkoille. Nyt ihan muut suunnitelmat. Mahtaa passiivinen tulo ehtyä vähitellen. Ylellä taas muuten pyörii loistava Autobonus-dokkari
   
 16. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 845
  Eiköhän ne Suvisvillan "sioitusasunnot" ole menneet jo ajat sitten pakkomyyntiin. Ostaneet uusia asuntoja velaksi ja siinä velan alussa ollut joku vuoden parin lyhennysvapaa aika ainakin taloyhtiölainalle. Saadut vuokratulot on sitten syöty.

  Sitten kun alkanut pankki- ja/tai taloyhtiö karhuta asuntolainalyhennyksiä, niin asunto mennyt pakkomyyntiin ja siitä saatu vähemmän rahaa mitä asunnosta aikoinaan uutena maksettiin vuosi pari aiemmin.

  Zinzino-käärmeripuliöljyistä ja kuninkaallisten kahvinkeitinten kaupasta tuskin enää passiivista tuloa tulee niin paljoa että aktiiviset juoksevat menot niistä kattaisi.

  Portugalissa varmaan pärjää aika edullisesti vaikka teltassa asuen varsinkin jos työkkärirahaa nostaa samaan aikaan Suomesta.

  Liekkö Zinzino-massipäällikkö herätysjuhlat loppuneet kokonaan kun ei enää niistä ole aikoihin tullut kuvia ja videoita vastaan? Mitä partasuti nykyään hommaa? Entäs nakkisoppa?
   
  jatta88 tykkää tästä.
 17. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  46
  Ihan realistinen skenaario. Tosin tuohon pakkomyyntiin en usko, pankit ei kovin heppoisin perustein siihen lähde. Mutta veikkaan, että vähin äänin ovat laittaneet sioitusasunnot myyntiin, kun huomaavat ettei zinotuloilla lainoja noin vaan lyhennetäkään.
   
 18. V.E

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2020
  Viestejä:
  17
  Autobonus-dokumentti pitäisi jokaisen verkostomarkkinointiin mukaan lähtemistä harkitsevan katsoa, hyvä dokumentti ja ei ole tainnut asiat kauheesti noista ajoista muuttua. Netti muutenkin niin täynnä tekstiä monien verkostomarkkinointifirmojen huonoista puolista, joten luulisi että aika harva enää tosissaan uskoo rikastuvansa verkostomarkkinoinnilla jos 2021 lähtee siihen mukaan.
   
 19. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  130
  Peuriz on ollut pari päivää taas aktiivinen facessa. Eilen antoi ymmärtää että FB-live katkesi koska hän kertoi hieman totuuksia. Häntä siis selvästi sensuroidaan.

  Ja sitten sokeria pohjalla tänään herra kertoo että Zinzino-ura on tullut tällä päivämäärä päätökseen. Massikeisari myös kertoo Z-uransa kohokohtia, kuten kuinka 10 000€/kk tulot putosivat nollaan jonkun Klarna-osamaksusähellyksen vuoksi.

  Kaiken kaikkiaan kuitenkin jää sellainen käsitys että tällä hetkellä bisnekset luistavat hienosti mutta nyt on tullut aika siirtyä uusien haasteiden pariin.

  Ai että!
   
 20. eramuro

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2020
  Viestejä:
  8
  Tässäpä Peuriksen postaus aiheesta.

  Ihmetyttää tosin, että kuka ihmeessä haluaa olla missään tekemisissä yritystoimintansa kanssa tällaisen henkilön kanssa, joka on käynyt pelleilemään lennolla, kieltäytynyt lentoturvallisuuteen liittyvistä ohjeistuksista, heitetty ulos lennolta ja saanut porttikiellon Finnairille.
   
 21. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  46
  Noihin Peuritzin juttuihin usko Erkkikään. Hänellä 10 000 e kk-liksa Zinossa, bua hah haa.
   
 22. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  94
  Postauksesta: Peuriz tehnyt 2018 eteenpäin töitä 0-10 tuntia kuukaudessa. Ja sillä työmäärällä ansaitsi vuonna 2019 vuoden partneri tittelin.
   
  Yoakim tykkää tästä.
 23. Kapybara

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2016
  Viestejä:
  11
  Muistelen, että tätä himmeliä markkinoitiin nimenomaan lupauksella ikuisista passiivisista tuloista, jotka säilyvät vielä jälkipolville.:think:
  Nyt kuitenkin itse suurmestari jättää leikin kesken. Eikös ne ikuiset, valtaisat passiiviset tulot olisi sitten kannattanut pitää jauhamassa loputtomasti?
  On tää aika jännittävä kultti.:facepalm:
   
 24. malailaama

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2020
  Viestejä:
  38
  Olisko jopa niin, että on annettu peurikselle firman taholta ymmärtää että pitäisi muuttaa meininkiä jos aikoo lafkan "leivissä" pysytellä. Aikamoista badwilliä moni z-uskova kyllä firmalle koronadenialismilla ja kaiken maailman huuhaalla aiheuttaa.
   
 25. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 666
  Olisi toi klarna selitys jännä kuulla. Et miten se pystyi noi 10k€ tulot katkaisemaan. Saiko tuotteita jossain vaiheessa klarnalla kunnes se vetäyty välittämästä maksuja vai mikä hitto
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2021
 26. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  816
  Eiköhän tässä käynyt juuri niinkuin ennustettiin. Kasvun pää tuli täyteen Suomessa ja kun pyramidi ei kasva niin alas tullaan ja kovaa. Yhtäkkiä ei olekaan jalat tasapainossa ja oravakrediittejä ei tule enää tilille => porukkaa lopettaa => syöksykierre => the end
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti