Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  71
  Näillä isoimmillakin pampuilla näyttää olevan kaikenlaista sijoitusta ja rahoitusta kirjanpidossa ym. Eihän tässä Zinzinossa pitänyt olla minkäänlaista riskiä ja investointeja. Onko se varsinainen liiketoiminta kuitenkin jotain muuta?
   
 2. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  40
  Mut kun kohta liiketoiminta räjähtää! Sit voi maksaa kaikki velat heti pois. Ei mitään riskiä.
   
 3. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  71
  Viva-tabletit melko ihmeellisiä. Suvi nukkui vain 4h, kun unohti illalla ottaa kaksi Viva tablettia. Seuraavana iltana söi neljä ja nukkui yli 7h yöunet.
   
  V.E tykkää tästä.
 4. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  44
  Tämä on kyllä huvittavaa. Uskookohan hän itse tuon, vai onko moinen liioittelu vain yritys houkutella uusia asiakkaita? Jos hän itse uskoo että tämä viva säätelee hänen untaan tuollaisella tarkkuudella, niin ei voi kuin ihmetellä. Tämä väki on niin ristiriitaista: tavanomaista lääketiedettä, valtamedioita yms. epäillään ja kyseenalaistetaan, mutta Zinzinon tarjoama "vaihtoehtoinen" tieto niellään pureksimatta.
   
  V.E tykkää tästä.
 5. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Miten lie Suvisvillan Airbnb pisnes sujuu?

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006496098.html

  "
  Airbnb-vuokraisännät rakensivat velkarahalla mini-imperiumeja, jotka ovat nyt romahtamassa – ”Mehän olemme menettämässä kaiken”
  Yrittäjät rakensivat lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettujen asuntojen imperiumeja. Liikevaihtoa vastaan otettiin hulvattomasti velkaa, mutta nyt koronaviruksen aiheuttamat eristämistoimet ovat vieneet liikevaihdon.

  Tilaajille
  ”Minä ajattelin, että voi herranjestas sentään, mehän olemme menettämässä kaiken”, ajatteli rouva Dopp, kun karanteenit alkoivat. Kuvassa hänen vuokraamansa asunto Miamissa. Kuva: SCOTT MCINTYRE

  Tripp Mickle, The Wall Street Journal
  Julkaistu: 2:00
  ”Maagista rahaa.” Niin Cheryl Dopp tulkitsi vuosien ajan puhelimensa kilahdusta, joka merkitsi jälleen uutta varausta Airbnb:ltä.

  Doppin kertoman mukaan hänen Jersey Cityssä New Jerseyssä Airbnb:n kautta vuokralle antamansa asunto saattoi tuottaa kuukaudessa enemmän kuin 8 000 dollaria (7 300 euroa). Pitkäaikaiset vuokralaiset maksaisivat vain puolet siitä.

  Nyt Dopp yhdistää ne puhelimensa kilahdukset vain peruutuksiin ja taloudelliseen surkeuteen. 54-vuotias tietotekniikka-alan yrittäjä sanoo, että noin 10 000 dollarin arvosta varauksia katosi kertaheitolla maaliskuussa. Hänen asuntosalkkunsa aiheuttaa noin 22 000 dollarin kuukausittaiset kustannukset. Hänellä on myös toinen asunto New Jerseyssä ja talo Miamissa.

  ”Tein kaupat paholaisen kanssa”, hän kuvaa nyt lupausta, jonka mukaan vuokratulojen kasvu kompensoisi velkojen lisääntymisen.

  Dopp kuuluu alustatalouden eliittiin, ryhmään asuntojen omistajia ja keinottelijoita, jotka ostivat tai vuokrasivat asuntoja tavoitellessaan voittoa Airbnb:n kautta. Yhtiö synnytti kokonaisen kotikutoisen vuokranantajien teollisuudenalan, jonka yrittäjät pyörittivät omia kiinteistöimperiumejaan. Samalla startup-yhtiö Airbnb:stä tuli hotelliyrittäjä vailla yhtään hotellia.

  KORONAVIRUKSEN leviäminen on paljastanut Yhdysvaltain kansantaloudesta kokonaisia toimialoja, jotka sopivat huonosti kriisiin. Ne ovat erinomaisia tarjoamaan edullisia tuotteita ja palveluja nopeasti.

  Taloudellisen tuhon iskiessä ne ovat kurjia.

  Jakamistalous on osoittautunut erityisen epävakaaksi pandemian oloissa. Piilaakso oli etunenässä muuttamassa Amerikkaa sellaisten yrittäjien maaksi, jotka hyödynsivät joustavia työaikoja ja joita säädökset tai koulutuksen puute eivät jarrutelleet. Tämän idean omaksuneet ihmiset muuttivat autonsa Uber Technologies- ja Lyft-yhtiöiden työasemiksi ja ryhtyivät DoorDashin kaltaisten ruuan jakeluyhtiöiden kuriireiksi.

  Niitäkin on nyt kuritettu, mutta Airbnb:n ongelmat ovat pahempia.

  Isännät toivat mukanaan siivousyhtiöitä, sisustussuunnittelijoita ja kiinteistönhoitajia, jotka olivat apuna kiinteistöalan pienoisimperiumien rakentamisessa. Niiden kohtalolla on nyt seurausvaikutuksia laajemmallekin taloudessa.

  AIRBNB-ASUNTOJEN vuokraajilta katosi maaliskuun puolivälissä matkailuteollisuuden hyytymisen myötä noin 1,5 miljardin dollarin arvosta varauksia. Näin laskee markkinatutkimusyhtiö AirDNA LLC, joka analysoi varauksia. Airbnb palautti varauksen tehneiden rahat täysimääräisesti ja pakotti asuntojen omistajat kaivamaan syvälle taskujaan tai rukoilemaan anteeksiantoa huhtikuussa erääntyviin lainoihin ja vuokriin.

  ”Vuokraisäntien olisi koko ajan pitänyt varautua siihen, että tämä tulolähde ehtyy”, sanoo Gina Marotta. Hän on johtaja Argentia Group-yhtiössä, joka tekee riskianalyysejä kiinteistöalan lainoista.

  ”Sen sijaan he rakensivat itselleen sen tuotoilla kalliin elämäntavan.”

  Lyhytaikaisen vuokrausbisneksen takana oleva startup-yritys leikkaa nyt kustannuksiaan ja otti tämän kuun aikana kahden miljardin dollarin arvosta lainoja. Yhden, miljardin dollarin luoton, korko on korkea.

  The Wall Street Journal raportoi maaliskuussa, että pandemia oli aiheuttanut Airbnb:lle satojen miljoonien tappiot. Yhtiö ei ole raportoinut lukujaan julkisuuteen.

  Useimpien kiinteistöekonomistien mielestä Airbnb-kiinteistöjen määrä on liian pieni aiheuttamaan laajempaa kiinteistömarkkinoiden kriisiä.

  Silti Airbnb-talouden murtuminen saattaa rasittaa luotonantajia, nakertaa kiinteistöjen arvoa ja osoittaa todeksi joidenkin paikallisviranomaisten pitkään hautomat epäilyt, joiden mukaan Airbnb oli mukana synnyttämässä edullisen asumisen kriisiä. ...."

  Loput uutisesta alkuperäisestä lähteestä maksumuurin takaa:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006496098.html
   
 6. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  859
  Minua ihmetyttää, minkä vuoksi idiootit postailevat täyttä paskaa nyt ihan minne sattuu koronan varjolla. Ei tuolla yllä olevalla jutulla ole mitään tekemistä Zinzinon tai Zinzino-ihmisten kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2020
 7. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Suvisvillan perheen oma asunto oli ainakin viime kesänä airbnb:ssä vuokrattavana hinnalla 300 euroa yö.

  Täällä Suvisvilla esittelee asunto"pisnestään":

  https://www.menaiset.fi/artikkeli/t...00-tonnin-kattohuoneistossa-haluaisimme-ostaa
   
 8. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Tämä "iso pamppu", joka aikanaan hurahti täysillä tähän lahkotouhuun ja lopetti suht kannattavan tapahtumabisneksen (omien kirjoitteluidensa perusteella sen takia, että joutui tekemään niin paljon töitä:rolleyes:), tekee yrityksensä puitteissa nyt "vaikuttajamarkkinointia"-

  https://aitiyrittaa.fi/2020/05/vaikuttajamarkkinointi.html

  Laskutus on kai n. 1000 € per juttu, joten sivuilta löytyvien juttujen määrästä laskien pääosa liikevaihdosta tulee tältä saralta.

  Yllättäen käärmeöljyä tai muitakaan huuhaa-tuotteita ei äityli mainitse enää kuin satunnaisesti, joten taisi tämän lahkon ylipapittarenkin osalta hurahdus päättyä kuraan. Niin kuin etukäteen ennustettiinkin.
   
 9. Zinomember

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2020
  Viestejä:
  8
  Tänä keväänä eronneen Royal Ambassadorin exä kirjoittaa Tinder-profiilissaan: ”Egosta käsin elävät ihmiset saavat minussa vilun väreet, joten jos se on sinulla hallitseva ominaisuus ei hukata tällöin kenenkään aikaa”

  Tarkoittaako tämä, että on saatu tarpeekseen miljonäärin egolla varustetusta miehestä, joka löytää kuukausittain ylimääräisiä 500€ seteleitä taskuistaan?
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2020
  jatta88 tykkää tästä.
 10. Minniminni

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2010
  Viestejä:
  53
  Hohhoijaa. Mitähän seuraavaksi? Ei siitäkään ympäriinsä kuljeskelusta läpinäkyvästi kehumassa milloin mitäkin vierailukohdetta oikein mitään tullut.
   
 11. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  44
  Suvi on taas avautunut instassa. Hän on kauhistunut suomalaisen terveydenhuoltosysteemin rasva- ja maitosuosituksista raskaana oleville. Onneksi hän tietää paremmin, ja rivien välistä luki myös neuvolan tädin olleen samaa mieltä hänen kanssaan. Kyseinen terveydenhuollon ammattilainen ei vaan voi ääneen näkemyksiään ilmaista, koska systeemi Suvin mukaan kieltää. Ilmeisesti Suvi aikoo valistaa seuraajiaan huomenna lisää, koska hän sattuu edustamaan parasta ravintolisien tarjoajaa. Myös zinzinon testit olisivat raskaana oleville ilmeisesti tärkeitä. Kummaa, ettei valtio silti näitä suosittele......
   
 12. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 656
  Onko väärin että vähän käy mielessä että osuispa kohdalle koliikkivauva. Tai joku muu mikä ei lapselle itselleen haitallista, mutta teettää helvetisti töitä vanhemmille.
   
 13. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  44
  Ja tulihan sieltä tänään kauheat sepustukset xtendistä (vai mikä se nimi nyt onkaan). Kun se nyt vaan on paras ravintolisä. Siinä on kaikki tasapainossa. Paul claytonit käytiin läpi jne. Suvi ei millään malttaisi odottaa, että suomalainen terveydenhuoltokin kehittyisi sen verran eteenpäin että nämä hänen jo tuntemansa viisaudet tulisivat yleisiksi suosituksiksi. Voi että. Saahan sitä toivoa toki; tulisihan siitä heille kovasti lisätuloa. Kukapa ei sitä itselleen haluaisi.

  Kerran jossain tv-ohjelmassa (harmi kun en muista missä) joku asiantuntija sanoi ravintolisistä, että ihminen ei loppujen lopuksi pysty edes hyödyntämään niitä kovin suuria määriä. Muistaakseni sanoi että siinä ostetaan käytännössä "ingredients for very expensive urine". Tuo fraasi alkoi kummasti kaikumaan pääkopassa kun noita Suvin storyja katselin :D
   
  electron06 tykkää tästä.
 14. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  316
  Selvisi, miksi niin monet Zinzinon pomoportaaseenkin edenneet niin aktiivisesti etsivät muita töitä. Viime vuonnahan Zinzino syytti Suomen markkinan romahtamisesta Suomen edustajia ja heidän passiivisuuttaan. Toissa viikolla julkaistu osavuosikatsaus kertoo samaa alkuvuoden osalta:

  "The decline continued in Finland and Iceland, despite positive translation effects but where the distributor activity continued to be low in both markets."

  Islannistahan Zinzino on jo käytännössä loppunut kokonaan ja Suomeakin mainitaan jo samassa lauseessa sen kanssa.

  Lähde: https://zinzinowebstorage.blob.core.windows.net/financialdocuments/en-zinzino-Q1-2020.pdf

  Muutenhan Zinzinolla menee hyvin - myynti kasvanut 44%. Mutta tämä johtuu vain siitä, että se etenee uusille markkinoille. Ja siinä mielessä Zinzino muistuttaa vähän metsäpaloa, eli se leviää ja voi hyvin niin kauan kun riittää valloittamattomia metsiä, mihin tuli voi tarttua. Mutta ensimmäisinä syttyneet alueet jäävätkin sitten hiillokselle, kun momentum hiipuu ja ja kerran tilauksiin haksahtaneet tunkkien ysätävät/sukulaiset peruvat tilauksiaan. Ja Suomessa ollaan jo tilanteessa, missä momentum meni, ja ollaan jo siirtymässä hiillosvaiheeseen.

  Mitenköhän näkyvästi Zinzino-ryhmässä aletaan tiedottaa siitä, kun pomojen tittelit alkavatkin pudota alemmiksi siinä heidän hierarkiassaan? Nousuistahan aina tiedotetaan isosti, mutta nyt suunta alkaa kääntyä.
   
 15. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  859
  Puhut ikään kuin titteleiden taustalla olisi koskaan ollut varsinaisia kriteereitä... Julkisuussyistä valtakunnan parhailla kauppamiehillä pitää olla jokin raflaava titteli vaikka tulostavoitteet jäisivätkin saavuttamatta. Eivätköhän manut ja henrit säilytä tittelinsä vielä siinäkin vaiheessa, kun jäsenmaksut ovat jääneet maksamatta muutaman kuukauden ajan.
   
 16. Zinomember

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2020
  Viestejä:
  8
  Ei näytä kovin vakuuttavalta Peurizin meno. Vuokraa pariksi tunniksi Skipperiltä venettä ja kylkeen hankkinut julkisen liikenteen kk-kortin.
   
 17. Zinomember

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2020
  Viestejä:
  8
  Suvi ja Jake saavat molemmat oireita 5G verkosta. Saattaa siis olla, että zinzino-pillerit käyvät kiertämään vatsassa 5G säteilyn seurauksena.
   
 18. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  802
  Naulan kantaa Maxfalco. Erityisesti metsäpalo-vertaus osuu täysin nappiin. Suomessa aletaan olla tosi pahasti hiilloksella. Vertaaminen Islantiin tässä yhteydessä on likimain pahinta mitä Suomen Zinzinon tilasta voidaan kertoa... Islannin myynti kun taisi laskea sen -90% parissa vuodessa.

  Nooh, alkavat Muroennustukset realisoitua viimein tunkeillekin... :kippis:
   
 19. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  802
  https://www.bbc.com/news/technology-52810220

  Tässä jo odotellaan milloin vastaavaa tuotetta alkaa saamaan Zinolta. Kvanttioskillaatio olisi varmasti kova juttu käärmeöljy-piireissä

  Edit: "Through a process of quantum oscillation, the 5GBioShield USB key balances and re-harmonises the disturbing frequencies arising from the electric fog induced by devices"
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2020
 20. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Näinpä näin. Ainut tarkennus, jotta eivät tunkit käytännössä hyödy mitään ystävien/sukulaisten tilauksista. Uusien uhrien värväys sekä omien tilausten voimassaolo ja määrä vaikuttaa noiden lapsellisten titteleiden saavuttamiseen tarvittavien crediittien kertymiseen.

  Hauskinta tässä on se, että tuo tunkkien palvoma firma kusi tyylikkäästi lahkolaisten niskaan kehittämällä toimivan verkkokaupan. Sieltä kai voi tilata tuotteita suoraan, pitää ainoastaan valita listalta sadoista vaihtoehdoista joku random tunkki, ikään kuin tilauksen järjestäjäksi (tietysti sen takia, että ko. tunkki voisi ottaa yhteyttä tilaajaan ja yrittää värvätä mukaan lahkoon). Käytännössä kyse on siitä, että tunkit joutuvat kilpailemaan toimeksiantajaansa vastaan. Saattaapi tulos olla verkossa toimiva firma vs. ABC:n (tyhjissä) kahviloissa kauppaava tunkki 6-0
   
 21. Zinomember

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2020
  Viestejä:
  8
  Yritän tilata Zinzinon verkkokaupasta tavaraa, mutta homma kaatuu siihen, kun en löydä edustajista mm. Peurizia.
  Mutta eihän Peurizi edes markkinoi kamaa sosiaalisessa mediassa. Yleensähän sen päivitykset käsittelevät ainoastaan ”luksusta” ja vaurautta.
   
 22. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  316
  Viimeksi muokattu: 01.06.2020
 23. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  802
  Mitenkä käy nyt varjopyramidiveijareiden.... ne ainoat jotka tällä vedätyksellä tienasivat edes jotain.

  Edit: Ihan kuin katselisi jotain Ketonen & Myllyrinne-sketsiä, ihan uskomatonta tuubaa koko setti :D
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2020
 24. Lessnarx

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2012
  Viestejä:
  38
  Tämä asiantuntija taisi olla Sheldon Cooper ja ohjelma Big Bang Theory. Mut eipä siinä mitään, siinä sarjassa on pääsääntöisesti faktat hanskassa.
   
 25. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  44
  Haha, Sheldon on kyllä ihan paras, mutta kyllä se heppu jonka kuulin näin sanovan oli joku vanha ja harmaa :D Pitänee päätellä että kyseinen heitto ei olekaan ihan uniikki. Ja kai tuollainen lentävä lause lähteekin helposti kiertämään, kun se on ihan naulan kantaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti