Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. akir0

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2000
  Viestejä:
  1 171
  Pitkästä aikaa tuli kurkattua Zinzino ja löysin vanhan helmen, eli palkkiojärjestelmän. Jos joku tästä ottaa mitään selkoa niin nostan hattua.

  Director -tasosta sanotaan muuten seuraavaa:
  "Kun saavutat X-Teamin ja 24 000 credittiä tasapainossa kalenterikuukauden aikana, olet saavuttanut tason Director. Tavallisesti 24 000 credittiä vaatii noin 1500 asiakasta tasapainossa tiimiisi. Nyt sinun on mahdollista saavuttaa myös 5000 €:n Title Bonus. Uutena Directorina olet automaattisesti pätevöitynyt Director Trip -matkalle" Tuo asiakasmäärä vaan tässä mietitytti, että jos Suomessa olisi kasa oikeasti Director -tason tekijöitä niin noita asiakkaita pitäisi olla todella hurja määrä. Liikevaihtoluvut taas eivät sitä tue.

  https://zinzinowebstorage.blob.core.windows.net/filelibrary/CompensationPlan-Finnish_FI.pdf
   
 2. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  782
  Q2:

  In the Nordic countries, total revenue dropped by 4% to SEK 106.4 (111.0) million. In Sweden the positive trend continued with good sales growth and a high level of distributor activity. Development on the Danish market also continued to be positive

  Dropping sales in Norway, Finland and Iceland started to level off during the quarter, but sales were still lower han the corresponding period last year. This is mainly due to continued lower distributor activity in the countries during the quarter. Norway and Finland have been key growth markets for the company for a long time and Zinzino is therefore working actively to reverse the negative trend by making big investments, in the form of the development of digital platforms and brand, increased presence at regional events as well as by supporting strategically important distributors. In Norway and Finland, the company believes that the sales decline will continue stabilising during the second half of 2019, but that it may take longer than previously announced.
  -------------

  Elikäs sama suomeksi: Ruotsin ja Tanskan hyvä (positiivinen) kehitys piti Pohjolan VAIN -4% pudotuksessa. Tuosta nopeasti extrapoloimalla voi todeta, että Norja ja Suomi syöksyvät siis hirveää vauhtia, ettei muiden pohjolan markkinoiden tulokset pysty paikkaamaan syöksyn aiheuttamaa laskua. Voi olla että useampi tirehtööri siirtyy taas tekemään Securitasta tms., elleivät ole jo siirtyneet :think:
   
 3. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  127
  Kohta Nettiauto tulvii valkoisia 320 diesel Bemuja.:D
   
 4. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  185
  Eikös niiden pitänyt olla mustia että on kunnon zinonino auto?
   
 5. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  Margus ainakin on tyytyväinen vanhaan Jaguaariin. Tuskin on sitä ihan lähivuosina vaihtamassa uudempaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2019
 6. pro82

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2010
  Viestejä:
  9
  Suomen tilastot Q2:

  Vuosi 2018, 22,07 miljoonaa SEK. Raportissa Suomen osuus kokonaismyynnistä 15,3%

  Vuosi 2019, 16,15 miljoonaa SEK. Raportissa Suomen osuus kokonaismyynnistä 9%
   
 7. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  305
  No niin, romahdus on tosiasia!
   
 8. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  782
  Reilu neljännes näyttäisi kadonneet maksavista asiakkaista. Kestotilaukset lienee viimein loppuneet :think:

  Vaikea siinä on ABC:llä kertoa loistavasta rikastumisen mahdollisuudesta kun nykyisiäkään asiakkaita/ tunkkeja ei saada pidettyä maksumiehinä pyramidivedätyksessä. Tosin tosiasiat eivät ole ennenkään häirinneet ylälinjan huijareiden satuilua, joten eiköhän siellä huoltsikalla yhä viilataan elämämkoululaisia linssiin normaaliin tapaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2019
 9. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  305
  Laskeva myynti tarkoittaa näiden Zinzinon leikkititteleiden osalta sitä, että jokaista asteikolla nousevaa zinzinolaista kohti on kaksi, joiden tittelit tulevatkin asteikolla alaspäin. Ja se on kova paikka, kun ansaittu diamond-status muuttuukin alemmaksi. Ja noita putoajia ei eventeillä huomatakaan...
   
 10. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  782
  Veikkaan että tämä on itseään ruokkiva kiersiö. Kun tittelit laskee samalla haihtuu viimeisetkin rippeet (turhista)haaveista äkkirikastumiseen. Siitä seuraa että tämäkin tunkki lopettaa zinzinon tekemisen => syöksy jyrkkenee. Sama koskee noita kavereita jotka ovat saaneet ilmaiset kahvit/öljyt hankkimalla 4 höynäytettävää maksumiehiksi.... yhdenkin poistuminen lopettaa ilmaiset tuoteet => tilaus loppuu myös itseltä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2019
 11. Arto75

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2019
  Viestejä:
  9
  Missä on meidän vuonna 2019 kaikki timanttien ja muiden ylälinjalaiseten, auto, loma ja muut ”superelämän” poustaukset, kun tahtoo, vain tulla selityksiä ym ym
   
 12. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 194
  Työttömällä ex -tunkittajalla ei ole varaa nettiin.
   
 13. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  127
  Saa nähdä milloin alkaa tulemaan photoshopattuja lomakuvia!:D
   
 14. Arto75

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2019
  Viestejä:
  9
  Eikö Suvi ja Miia viihdy enää samoissa pöydissä?
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 859
  Voihan se näitä "elämäm-koululaisia" alkaa taas securitaksen tekeminenkin kiinnostaa kun massipäällikkö roolileikki meni vituksi.


  Siinähän tunkittajat saavat nyt nauttia niistä "passiivisista tuloistaan" joita piti tulla itsestään loppuelämän.
   
 16. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  23
  Mahtaakohan Suvi käydä täällä lukemassa, kun nyt on julkistettu 5 lomakohdetta vielä tämän vuoden puolelle? :)

  Suvi tosiaan aika kovasti korostaa teksteissään sitä miten pitää olla positiivinen, nähdä hyvää kaikissa ja kaikessa ja kaikille pitää toivoa menestystä jne. Mutta silti monesti paistaa läpi hirveän voimakas "me vs. muut" -vastakkainasettelu. Nytkin kun oli joku yrittäjän päivä, niin taas sai lukea tutut litaniat siitä miten HÄNEN juttunsa on rohkeus ja asenne, ja miten vasta yrittäjänä hän osaa unelmoida asioista, hän ui vastavirtaan eikä tallaa muiden kulkemia polkuja ja ties mitä muuta. Ja kaikki tämä siitä huolimatta että muut ihmiset yrittävät mielipiteineen ja epäilyineen olla tiellä. Kaikesta kuultaa minun silmiini läpi aika ikävät ennakkoluulot muita ihmisiä kohtaan. Vaikka, ehkä se sitten on joku alitajuinen vastareaktio sille että verkostomarkkinointia ei tosiaan yleisesti arvosteta kovin korkealle.

  Ai niin, ehkä hauskin kuva jonka hän julkaisi yrittäjän päivänä oli eräänlainen vertailu menestyjien ja ei-menestyjien välillä. Parhaiten mieleen jäi se, että menestyjät pitävät päiväkirjaa. Ei-menestyjät taas väittävät pitävänsä, mutta (shock and horror) eivät oikeasti pidäkään. Tuolle naurahdin :D
   
  Paranormal tykkää tästä.
 17. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  118
  Hienosti Suvi tosiaan ui vastavirtaan. Harva pitää itseään menestyneenä yrittäjänä alle 50 000 € liikevaihdolla, ja edes 50 kiloa alimman viivan alla ei olisi minkään menestyneen bisneksen tunnusluku, paitsi ehkä kuukausitasolla. Inhottavia nuo julkiset tilinpäätökset, ajatteleepi varmasti Suvi.
   
 18. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  Olette ymmärtäneet väärin. Kyllä siellä on käsittääkseni miljardiluokan tulot taustalla. Suvin mies postasi viikko sitten seuraavaa:

  "Tiesitkö, että yli 15 vuotta sitten Mark Zuckerberg Facebookin luoja, kutsui 5 ihmistä Harvardin yliopiston huoneeseensa?
  Syy?
  Hän halusi kertoa business mahdollisuudesta.
  Vain kaksi viidestä tuli paikalle ja otti haasteen vastaan. Tänään molemmat ovat Miljardöörejä!
  Dustin Moskovitz jonka omaisuus on nyt 6,5 Miljardia.
  Ja Edurdo Saverin jolla yli 3,4 Miljardia.
  Kun ystäväsi puhuu sinulle business mahdollisuudesta. Kuuntele. Pidä mieli avoinna.
  Koska hän on nähnyt jonkin mahdollisuuden ja hän näki sinussa jotain suurempaa!
  Sulkeutunut, rutinoitunut mieli on täynnä mielipiteitä ja usein kompuroi mahdollisuuksien ohi ilman, että tunnistaa niitä mahdollisuuksisi.
  Niin tein melkein minäkin."
   
 19. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  28
  Ohhoh! No tämä kyllä todistaa että miljardöörejä ovat. Ja siis wau, minä oon aatellu että höynäyttävät mukaan niitä kaikista yksinkertaisimpia pahveja vain siksi, että ovat helpoiten vietävissä. Mutta ei, näkevät näissä suuren mahdollisuuden ja siksi tarjoavat businessta. Nyt on kyl jaloa! Ehkä jalointa liiketoimintaa mitä kuvitella saattaa.
   
 20. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  987
  Oi vittu kun ottais vaarin kaikista bussin kyytiin tulevista rahattomista miljonääreistä! Kuinka heillä on metsää, autoa, kaivosta ja rahaa, mutta ei juuri nyt kun pitäisi bussikyyti maksaa. Yllättäen jos raha löytyykin taskusta, niin alennusta pitäisi saada koska "minähän vaan käväisen kyydissä". Eiköhän matkan jatkuttua ala leveily olemattomasta omaisuudesta ja jatkuu vaikka bussikuski sanoo, että vitut sinä mitää omista oot vaan tavallinen juoppo.
   
 21. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 859
  Kuinkahan monta vituksi mennyttä startup-yritystä on yhtä Facebookia tai Googlea kohti? Sata tuhatta? Miljoona?

  Harvard College on sen sen verran arvostettu opinahjo ja tiukan karsinnan valinnoissa tekevä, että itsekkin kyllä todennäköisemmin kuuntelisin jotain Harvardin kasvattia tai siellä vielä opiskelevaa kuin jotain amitsupohjalta ponnistavaa jostakin Suomesta jos pitäisi valita. Toki sillä amiksella voisi viisaampaa asiaa kuin sillä Ivy Leaguen kasvatilla.

  Liekkö se Suvisvilla-Suvi sitten itse oikein peräti Harvardin kasvatteja vai kenties Yalen tai Oxfordin? Vai MIT:n propelihattuja?

  Vai liekkö sittenkin koulutuksena esimerkiksi ammattikoulu tai joku opisto tai ammattikorkeakoulu tai osa siitä? Mikä? Itse en oikeasti tiedä.

  Eikö Zuckerbergin sijasta Suvisvillan kannattaisi kertoa tarinaa vaikka siitä Nakkisopasta joka kuunteli ja uskoi Zinzino-tunkittajan tarinat? Tai sitten vaikka siitä "masipäälliköstä" joka sai häädön kaupungin vuokra-asunnosta Vantaalta?

  Verkostomarkkinointi-kusettaja tuskin näkee kenessäkään mitään muuta kuin ääliön jolta voi yrittää ainakin kusettaa tunkittaa rahat pois omaan taskuun.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2019
  trotor tykkää tästä.
 22. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 928
  Nää että kerrotaan jostain maailmanluokan onnistumisesta mukamas analogiana puheena olevaan tilanteeseen on ihan vakio varoitusmerkki kusetuksesta. Eli hyvä että Suvin mies postasi tuon, tietävät kaikki kärryillä olevat pysyä kaukana.

  Toisaalta tuosta voi alkaa pohtia että miksi nämä 3 eivät tulleet kuuntelemaan...

  Syy lienee se, että jos kun keskimäärin joku haluaa tavata kertoakseen loistavasta tilaisuudesta, niin

  - 99% tapauksissa kyse on verkostomarkkinoinnista tmv. kusetuksesta
  - 0,99% tapauksissa kyse on liiketoimminnasta, joka kuitenkin lopulta epäonnistuu
  - 0,009999% tapauksissa kyse on liiketoiminnasta, joka on ihan OK
  - 0,000001% tapauksissa kyse on liiketoiminnasta joka vastaa jollain tasolla tuota Facebook keissiä

  Koska kellään ei ole aikaa käydä jokaista kusetusta kuuntelemassa, jokaisen täytyy kieltäytyä osasta kutsuista. Nuo 3 Zuckerbergin kutsuista voivat siis syyttää tilanteesta osittain noita verkostomarkkinoijia ja muita kusettajia. Jos niitä ei olisi niin olisivat saattaneet lähteä mukaan tapaamiseen.

  (Oikeasti pätevällä ihmisellä saattaa ehkää nuo viimeiset rivit hieman korostua keskivertoon nähden)
   
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 859
  Kyllähän siinä hönömmälläkin tapauksella varoituskellojen pitäisi soida kun joku edellisessä elämässä ollut kaukainen tuttava soittaa, että "mitä kuuluu kun ei ole 20+ vuoteen sanaakaan kuulunut ja oltiin kuitenkin yhtä aikaa samassa päiväkodissa tai armeijassa tms? Ai et oikein muista edes naamaa tai nimeä? Nyt olisi kuitenkin todella tärkeää mukavaa asiaa jota ei voi puhelimessa kertoa kun on niin iso juttu, mutta voisi lounaalla siitä ABC-huoltoasemalla kertoa parin päivän päästä kertoa. Ja muista ottaa oma lompakko mukaan kun ei ole vara tarjota moista hänellä kun likviditeetit on kiinni "siotuksissa". "

  Kai sitä pitää olla jollakin tavalla vajaaälyinen jos tuollaiseen lähtee eikä ymmärrä lyödä luuria korvaan suoraan tai sanoa vaikka jotain että "nyt on kyllä elämässä kaikenlaista muuta kiirettä, mutta ei muuta kuin tsemppiä sulle elämään ja heippa" ja lyödä sitten luuri kiinni.
   
 24. pro82

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2010
  Viestejä:
  9
  Facebook on perustettu vuonna 2004 ja Zinzino vuonna 2005.

  Eli kun "ystäväsi" puhuu bisnesmahdollisuudesta, on se kummankin firman osalta jo mennyt.

  Kukaan Zinzinoon vuonna 2005 lähtenyt ei ole tänään miljardööri.
   
 25. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  782
  Tämä. Nämä verkostoskoijarit käyttää todennettuja onnistumistarinoita houkutellakseen elemäm-koululaisia pyramidiin. Se vaan että moisilla tarinoilla ei ole yhteyttä skoijarin esittämään vedätykseen (vaikka skoijari yrittää antaa sellaisen vaikutelman, kuten yllä )

  Facebook oli aikanaan täysin uusi konsepti jonka menestymisestä ei ollut varmuutta.

  Zinzino on vuosikausia ollut pyramidiskoijaus, jonka vaikutuksista on empiiristä näyttöä. Ja tämä näyttö suorastaan huutaa välttämään tätä vedätystä. Eli jos haluaa saada kuvan mikä on mahdollisuus menestyä, niin ei tarvitse kuin valita joku pari vuotta mukana ollut tunkki ja kyselllä joko olet miljonääri.... tai että onko auto edes katsastettu...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti