Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 690
  "Meidän Linjan kaksi perustajajäsentä: Helena ja Henri. Kun Henri esitteli puolisolleen Helenalle liiketoiminnan ensimmäistä kertaa vuonna 2011, ei Helenaa olisi voinut vähempää kiinnostaa! Urapolku korporaatiomaailmassa kiinnosti enemmän, kunnes alkoi vapauden kaipuu pitkien päivien ja kuukausia kestävän kesäloman odottelun sijasta. Parissa vuodessa Henri oli onnistunut rakentamaan suuren asiakasmassan tiiminsä kanssa, ja sen tuomat tasaiset passiiviset tulot saivat vasta Helenan kiinnostumaan." :D:D:D
   
 2. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  Manun firman WebinarStars Oy (www.puhujaksi.fi) kautta saisi tilattua parhaimmat Zino-miehet puhumaan kotiin. Tosin epäilen Rantaselle annettua vahvaa suositusta, kun arvioitsijalla on itselläänkin vahvat Zino-yhteydet.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Lazlo_

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2007
  Viestejä:
  2 339
  Tuotteita myyvälle yrittäjälle 4000 euroa on aivan surkea laskutus. Jos myy vain omaa työtään, ja kuluja ei ole vaikkapa työhuonetta ja normaaleja toimistohankintoja enempää, niin laskutuksen pitäää olla vähintään 6000 - 7000 euroa/kk, jotta voi maksaa itselleen melkeen suomalaisen keskipalkan suuruista palkkaa.
   
 5. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  43
  Osui tuolla somessa silmiin, että Suvisvillan perhe reissailee Suomessa vanhempien pihalla teltassa ja ystävien parvekkeella nukkuen. Peuriz taas kyselee asuntoautoa vuokralle. Näissä matkustus- ja majoitusmuodoissa ei siis ole todellakaan mitään vikaa, mutta kontrasti siihen mainostettuun luksuselämään on kieltämättä aika iso :) Eikö Zinzinon pitänyt mahdollistaa vaikka kymmenet luksusmatkat vuodessa, eksoottisiin kohteisiin hienoine hotelleineen.
   
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Jos nämä Zinzino-massipäällikkö-miljardöörit ovat jo hieman kyllästyneet siihen ylelliseen glamourelämäänsä ja halusivat vaihteeksi kokoe millaista on elämä perseaukisena teltassa asuen tai kaverin sohvalla tai parvekkeella loisien?

  :)
   
  electron06 tykkää tästä.
 7. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  Itse kiinnitin samaan huomiota, että Joensuussakin söivät ja yöpyivät pummilla kollegan luona. Ja ko. kollegan firman omavaraisuus ollut viime vuonna -1622% ja liikevaihto 40011€
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2019
 8. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Tauon jälkeen pitihän se zinzino taas tsekata.
  Ei taida olla vieläkään to the moon tämä brandi?

  Jokos suvisvillan firmat on raketoinut? En muista enää koko puljun nimeäkään... sen verran hyvin unohtuu nämä jutut.
   
 9. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  122
  Kävinpä minäkin lukaisemassa suvisilsan plokia. Herttaisia ovat nuo itsensäkorottajat virtuaalimenestysmaailmassaan. Vaatimattomasti satutäti hallusinoi tarinassaan "kasvustoori zinozino", että "Minut pyydettiin jokin aika sitten vieraskirjoittajaksi KasvuStoori nimiseen portaaliin. Oli mahtava päästä muiden menestyneiden yrittäjänaisten joukkoon kertomaan oma bisnestarina." Ottaen huomioon suvitädin firman liikevaihto (n. 60 000 €/v ja olematon tulos) tuo lausahdus "...muiden menestyneiden yrittäjänaisten joukkoon..." on aika raju loukkaus oikeasti menestyneitä yrittäjänaisia kohtaan. Siis oikeassa elämässä, vaan ei toki pyramidihörhöjen businesslarppimaailmassa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019
 10. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  122
  Pahoittelut (myös Suville) disinformaation levittämisestä, saatoin firman ja omistajan väärään valoon. Liikevaihto ei suinkaan ole 60 000 € vaan 49000 € viimeisimmältä tilivuodelta. Tekee siis yli 4000 €/kk. Tästähän jää kulujen ja verojen jälkeen yli 2000 € käteen. Siitä vielä 1000 € euroa asunnon vuokraan (oma osuus) niin toista tonnia jää ruokaan, vaatteisiin ja luksusmatkoihin, esim. HSL:n kuukausilippuun.
   
 11. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 655
  Toi oli liikevaihto ei voitto. Liikevaihdosta ei jää vielä mitään käteen vaan on pelkkä indikaattori paljonko rahaa kulkenut läpi.

  Mainitsemasi summat jäisi käteen jos olisit omassa asunnossasi koodia tekevä koodari jolla ei koodin eli tuotteen tekemisesta synny mitään kuluja oman työpanoksesi lisäksi. Mutta jos myyt jotain fyysistä tuotetta niin niillä on tapana maksaa joko suoraan tai valmistuskuluina ja niiden hinta ja logistiikka on iso lovi liikevaihdosta. Jos tuost 49000€ jää edes 10000€ firmalle sen jälkeen kun tuotteiden ostaminen ja logistiikka hoidettu niin siitä sit aletaan noita muita kuluja ihmettelemään. Noh summat mitä täällä voi olla hyvinkin erilaisia. Olennaista on se että tuollainen 49000 € liikevaihto ei ole menestyvän yrityksen liikevaihto eikä se myöskään riitä edes menestyvän ihmisen palkaksikaan vaikka kokonaisuudessaan sitä olisi. Hyvä teollisuusmyyjä saa tuon liikevaihdon määrän jo vieraallakin työskennelles palkkanaan. Ja sille maksetaan noista koulutuksista ja kissanristiäisistä joissa pyörii edustamassa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 12. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 149
  Zinopuuhissa vissiin ei itse myydä niitä tuotteita, vaan zino myy kamat suoraan loppuasiakkaalle ja myyjä saa provision. Eli tuossa mielessä zinoedustaminen vertautuu ihan suoraan omassa asunnossa koodia tekevään koodariin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 13. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Ei tuosta 49 kiloeuron liikevaihdosta jää paljoa mitään viivan alle. Siinähän esimerkiksi kirjanpitäjä haluaa omansa ja tainnut Suvisvilla ulkoistaa jopa sen velkaluukkujen vuokraamisen jollekkin vuokravälitysfirmalle. Taitaa myös Norjan orava haluta ne kuukausittaiset tilaukset että pysyy tunkittaja aktiivisena ja voi niitä orjarahoja yrittää "kotiuttaa".

  Siinä ja siinä onnistuuko tuollaisella liikevaihdolla tienaamaan niin paljoa että jää käteen enemmän kuussa mitä toimeentulotuen normilaskelman minimi on.

  Nolla tai mieluiten parikin nollaa perään tuohon liikevaihtoon niin sitten sillä varmaan jo hyvin pärjäämään.

  Perälautahan noilla käärmeöljykauppialla vuotaa eikä niistä "passiivisista tuloista" nauttimisesta tule paskaakaan kun tunkitetuista öljytilaajista 90+ prosenttia heittää ne öljytilaukset hevonvittuun kun se 2 vuoden määräaikainen tilaus loppuu. Eli pitää tunkitella päivästä toiseen että tuollainen "massiivinen" tunkittajan liikevaihto säilyy suunnilleen samalla tasolla.
   
 14. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  802
  Regions, SEK million|19 May|18 May|Change|YTD 2019|YTD 2018|Change|
  +--------------------+------+------+------+--------+--------+------+
  |Nordic Markets |31.6 |36.0 |-12% |154.6 |158.4 |-2% |

  Ikävän näköstä laskua koko pohjolassa, -12% viimeisellä kvartaalilla. Mitenkähän tämä mäppäytyy passiivisiin tuloihin? Ja jos olettaa että Ruotsi on vielä nousussa niin Norja ja Suomi lienee kumpikin lähempänä -20%
   
 15. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  VÄÄRIN, ei vertaudu. Suvin instasta huomaa, että viikottain matkustetaan jollekin eri paikkakunnalle puhumaan, kouluttamaan ja myymään starttipaketteja. Myös partnerien/mahdollisesti tulevien partnerien tapaamiset pidetään usein jossain kahvilassa tms. Näistä em. syntyy enemmän menoja kuin kotona töitään tekevällä.
   
 16. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Pienempi tuo Suvisvillan liikevaihto on mitä keskiverto vuokratuolilla toimivan parturin.

  Yllättävän paljon siihenkin menee varmaan rahaa kun joutuu eri kaupungeissa ravaamaan tunkittelemassa uusia tunkkeja mukaan. Jos ei yöksi jaksa kotiin ajaa toiselta laidalta Suomea niin hotelliinkin menee se toista sataa euroa yöltä. Sen verran pieni tuo liikevaihto että ei kummakaan jos yöpaikkaa alkaa etsiä sukulaisten ja tuttavien sohvalta tai vaikka parvekkeelta.

  Sitä en tiedä miten nuo massipäällikkötunkittajat hoitavat esimerkiksi ne kahviloiden tai ravintoloiden ruoka- ja juomamaksut jotka tunkitustilaisuudessa syntyy. Esittävätkö massipäällikköä värväyksen kohteena oleville tunkeille jotka ovat sinne kutsuneet ja sanovat että tilatkaa mitä huvittaa hän kyllä maksaa laskun vai pistääkö tunkituksen kohteen itse maksamaan kahvinsakkin? En tiedä mitä liikkuu tunkin päässä kun massipäällikkö kutsuu liiketoiminnan esittelyyn kahvilaan tai ravintolaan eikä sitten ole edes rahaa ruokia ja juomia maksaa vierailleen.
   
 17. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  40
  Ei noissa tunkitustilaisuuksissa mitään ihmeempiä tarjoiluja ole. Pelkkä kaljupääkahvi. Kerran kävin kaverin kanssa ja aateltiin että saatais ees pullat kahvin kanssa, mutta turha toivo oli sekin

  Kovin vakuuttava esitys ei ollut, ei lähdetty tunkitukseen mukaan. Joku pukuhemmo tuli siihen myöhemmin mukaan, varmaan aatteli että tekis vaikutuksen puku päällä mutta ei sekään auttanut asiaa. Varmaan harmitti kun meni pari euroa meidän (turhiin) kahveihin. Toivottavasti ei ollut massipäällikön viimiset rahat.
   
 18. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 149
  No kulut on tietenkin asia, jotka voi kummassakin tapauksessa olla joko isot tai pienet. Joku voisi tehdä zinottamista pääasiassa somessa ja puhelimella pitäen kulut pieninä tai sitten hiihtää jatkuvasti milloin missäkin.

  Vaikea toisaalta kuvitella että yhden miehen koodausfirmakaan toimisi ilman mitään myynti tms. tapaamisia, jotka voivat aiheuttaa kuluja. Ja koodarillakin saattaa tulla kuluja esim. ohjelmistoista ja/tai laitteista yms.

  Kaiken kaikkiaan pointti oli että kummassakin tapauksessa liikevaihto on palkkiota työstä, ei tavaran myyntihintaa. Eli kummallakin on tyypillisesti raaka-aineiden, puolivalmisteiden ja myyntituotteiden ostot pyöreä nolla.
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2019
 19. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  No tämä Zinottaminenhan alkaa jo kuulostamaan kannattavalta liiketoimelta. Mutta todellisuudessa 200€ tuotepaketin myymiseksi ei kannata pitkää myyntipuhetta ja esittelyä pitää, vaikka olisi 100% katetta hinnassa. Ja vielä kun muistaa, että osan rahasta joutuu lähettämään ketjussa ylöspäin.
   
 20. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 149
  Eihän tuosta zinon maksamasta palkkiosta itse joudu mitään ylälinjaan lähettämään. Siltikin liiketoiminta ei olisi kovinkaan kummoista jos liikevaihto on 49000 euroa vuodessa, vaikka kuluja ei olisi lainkaan.
   
 21. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  Ei tarvitse itse lähettämään. Mutta Zinzino kaupasta katsottuna 200€ alv 0, voisi olla tuotepaketti, jonka myyntipuheella lopulta onnistuisin myymään asiakkaalle. Ja tästä 200€:sta osa valuisi ketjussa ylospäin. Ja 49000€ liikevaihdossa todennäköisesti on Zinon lisäksi kaikkea muutakin bisnestä.. asuntovuokrausta, sisustussuunnittelua, tuoteesittelyä tms.
   
 22. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 149
  Niin siis jos zinokaupasta saisit myytyä 200€ tuotepaketin, niin siitä tulisi ehkä esim. 10€ tai 20€ "liikevaihtoa" sinun firmalle. Ei tosiaan ole mitään käsitystä mitä suuruusluokkaa se provisio on, mutta sen verran tiedän että siihen vaikuttaa 10 kertaa enemmän parametreja kuin järjellisessä liiketoiminnassa.
   
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Zinzinossa provikka tunkittajalle taisi olla se 5-15 prosenttia riippuen liikevaihdosta, kuun asennosta ja koipien tasapainoista.

  Sen verran huono tuo provikka varsinkin myyntikanava huomioiden, että pitää olla kyllä laskutaidoton aasi joka tuohon lähtee.
   
 24. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  Eli tuohan tarkoittaa sitä, että tuotepakettien myynti ei kannata, vaan kaikki yrittää myydä 1000€ aloituspaketteja uusille tulokkaille. Minullekaan kukaan ei ole markkinoinut tuotteita, vaan aina pelkästään bisnekseen mukaan lähtemistä.
   
 25. projek

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2017
  Viestejä:
  4
  Aivan totta, että yritys on kova myydä 1000 €:n paketteja. Nimittäin lähdin mukaan ja kun otin pienen paketin, minulle sanottiin että tukea ei ylälinjalta tule pienen paketin ostajalle. Kovasti painostettiin ostamaan kallis paketti, onneksi en sotunut.
   
 26. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  70
  Nyt voidaan kateellisina kuolata, kun Zinottajat ovat päässeet Norjaan työmatkalle. Itse pääsisi Norjaan ainoastaan lomalle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti