Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. rutkis

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  461
  Suviksen mersu esiintyy aina silloin tällöin instassa ja rekisteriä en muista, mutta kyseessä on CLA-mersu. Sellainen muutaman vuoden vanha ja vähän ajettu (n. 100k tai alle) karvalakkimalli ei maksa kuin noin reilu 25 000 euroa
   
 2. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 032
  Onko jollain ajatusta mistä tämä raha tulee, siis 25k auto ei ole kallis, mutta jos tulot on tuota luokkaa niin silloin sen luulisi olevan ostajallee hyvinkin arvokas. Ostetaanko nuo firmalle vai miten? 49K liikevaihdolla ei nyt ihan hirveesti juhlita.

  Mistä se raha tulee vuokralla asumiseen, matkailuun yms. Eihän nuo matkat nyt mitään luksusmatkoja ole , mutta kyllä niihin jokunen tonni vuodessa menee väksinkin ja jokunen tonni on noilla tuloilla hyvinkin piukassa. Ei pätkälläkään voi loputtomiin venyttää, siinäkin leikissä loppu tulee jossain kohtaa.
   
 3. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 467
  [​IMG]
   
  Juhamies, Meikälä, Kala-Kalle ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  117
  Taitaa tälläkin satuilijalla (vrt. aitiyrittaa) mies juosta oravanpyörässä sen verran, että kulisseja pystyy pitämään toistaiseksi pystyssä. Mieshän siis esiintyy myös sarjayrittäjänä, mutta ainoan hengissä olevan firman (sixmix Oy) liikevaihto on 78 000€, tulos -27 000€ ja omavaraisuusaste -9%:facepalm:
   
 5. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  Ja lisäksi kulisseja pyöritetään, kun aiemmin hankitut autot ja asunnot vaihdetaan osamaksusopimuksiin ja omistusasuminen vuokrasopimukseen. Ja ns. lomamatkat on osittain Zinzinon maksamia ja on täyttä työntekoa, ei sellaisista kannattaisi mitään maksaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2019
 6. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  jos on rikkaat vanhemmat, niin he voivat maksaa tyttärensä elämistä aika pitkälle. Esimerkiksi oman lapsen asumisen voi maksaa kokonaan ja ilman minkäänlaista lahjaveroa. Tietääkseni myös muita elämisen kustannuksia pystyy vanhemmat maksamaan ilman veroseuraamuksia kenellekään. Ruokaa, kodinkoneita, kalusteita yms.
   
 7. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  Jaa, veronmaksajien liiton juristin vuodelta 2013 olevan vastauksen mukaan ei tarvitse edes olla sukulaissuhdetta moiseen toimintaan :) Tuon mukaan tosin huonekalujen ja kodinkoneiden ostaminen saattaisi mennä omaisuuden kartuttamiseen.


  "Perintö- ja lahjaverolain mukaan kyseessä ei ole veronalainen lahja, jos henkilö maksaa toisen henkilön kasvatus-, koulutus- ja elantomenoja.

  Säännöksen soveltaminen ei edellytä edes sukulaisuussuhdetta eikä asiassa myöskään ole merkitystä sillä, minkä ikäisen henkilön menoja maksetaan. Olennaista on, että elantokustannukset maksetaan suoraan esim. vuokranantajalle tai puhelinlasku puhelinyhtiölle, sähkölasku sähkölaitokselle jne.

  Toisin sanoen et voi maksaa vuokraa lapsesi tilille, josta lapsi maksaisi sen edelleen. Lapsihan voisi käyttää rahat silloin muuhunkin.

  Lain mukaan koulutus-, kasvatus- ja elatuslahjojen verovapaus edellyttää, että lahjansaajalla ei ole mahdollisuutta käyttää lahjoitettua määrää muihin tarkoituksiin.

  Voit myös maksaa ulkomaisen yliopiston lukukausimaksun.

  Elanto-, koulutus- ja kasvatusmenojen maksujen määrälle ei ole laissa asetettu euromääräisiä rajoja. Säännös mahdollistaa kulujen maksamisen, ei sen sijaan varallisuuden kartuttamista omaisuutta hankkimalla.

  Esimerkiksi et voisi ostaa lapsellesi autoa, vaikka hän tarvitsisi autoa päivittäiseen kulkemiseensa. Elantomenojen maksaminen ei vähennä verovapaiden lahjojen määrää. Vaikka maksat lapsesi elantomenoja suoraan kolmannelle, voit tämän lisäksi halutessasi lahjoittaa hänelle alle 4 000 euroa kolmen vuoden välein."
   
 8. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 915
  Kodinkoneita ja huonekaluja voi aivan huoletta lahjoittaa, kunhan yksittäisen esineen arvo ei ole 5000 euroa tai enemmän.

  Toi että "autoa ei voi ostaa verovapaasti lapselle" on ihan saivartelua. Joo, autoa ei voi ostaa lapselle, mutta auton voi ostaa itselle ja laittaa lapsen siihen vaikka haltijaksi. Eli kunhan omistajuus ei siirry, niin homma on ihan ok. Antaa lapselle vielä polttoainekortin ja maksaa huollot ja autoverot, niin kyllä siitä lapselle aika paljon tulee etua, ilman että toiminta on lahjaverotuksen piirissä.
   
 9. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 697
  Tässä kyllä keskustelu hieman lähtenyt sivuraiteelle kun pohditaan lakipykäliä tueksi spekulaatiolle siitä että suomalaisverkostoitujan vanhemmat maksavat hänen menojaan... :D
   
 10. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  28
  No Suvis on kyllä blogissaan joskus kertonut ettei tule erityisen varakkaasta perheestä ja tästä syystä haluiaisi itse menestyä paremmin elämässään. Tuskin siis kauheasti apuja sieltä suunnalta on tulossa.

  Harmi vaan että eipä tuo Suviksen valitsema tie ole mikään success ollut. Aika kusessa pian ovat, mitä firmojensa talouslukuja katselee. Ja kohta tosiaan iskee sioitusasuntojenkin rahotusvastikkeet päälle, siinä saa jo sitten tosissaan miettiä millä Kalasataman vuokrat maksetaan. Loppuun asti kai esittävät rikasta, vaikka pöllömpikin tajuaa että ei ole (kahden!) kansainvälisen myyntiorganisaation johtaminen ja lukuisat sioitukset tuoneet rikkauksia.
   
 11. DDT

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2002
  Viestejä:
  625
  Pitihän tuo katsoa, vaikka tiukkaa teki. Käsittämättömän mitäänsanomaton "luento". Jos joku kuuntelemaan tulleista vielä alussa ajatteli tuota jonain messiaana, varmaan tämän jälkeen tajuaa että aivan fuulaa koko jäbä. Ei mitään konkreettista tuossa jorinassa, ei kertakaikkiaan mitään. Pidetään vähän 50 euron seteliä taskussa niin rikastutaan.
   
 12. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  792
  Näytti olevan miljonäärin, Miikka Peuriz Peuravirta, tulot 0-luokkaa. Tältä "ammattiluennoitsialta" tarkistettiin voudin rekisteritiedot jokunen vuosi sitten; mikähän on nykytilanne. Kuinkahan voudin kirjeistä pääsee eroon nollatuloilla?
   
 13. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Minäkin kävin ensimmäistä kertaa tutustumassa tähän Peuriziin tarkemmin. Ihmettelen puheita ensimmäisestä tienatusta miljoonasta (täällä lienee selvitetty ettei sellaisia rahoja missään näy). Lisäksi puheet siitä ettei tarvita hyvää cv:tä ja että ZZ on "henkisen kasvun korkeakoulu" selventävät mielestäni hyvin sitä seikkaa, että verkostomarkkinoinnin suosio kasvaa taantumien aikana. Kun on vaikea löytää normitöitä sillä ei-niin-hyvällä cv:llä. (Ja mikä niissä normitöissäkään oikeasti on vialla? Omassa suvussani on 90-luvulla suuresti kärsineitä entisiä yrittäjiä, ja itselleni on suurin mahdollinen ilo voida tehdä kivaa palkkatyötä hyvällä työnantajalla. Joku puolen vuoden työsuhde ja sitten potkut olisivat hirveä häpeä, eikä mikään kehuskelun aihe.)

  Minua muuten henkilökohtaisesti häiritsee Hans Zimmerin hienoimpien ja dramaattisimpien teosten käyttö näiden ZZ-puheiden taustalla :D Mielestäni hänen musiikkinsa ei kuuluisi tällaiseen yhteyteen, ja toisaalta vaikutelma on hyvin ylidramaattinen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
  trotor tykkää tästä.
 14. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 915
  Ehkä se puhui ekasta miljoonasta pisteestä jossain Zinzinon "high scores" listalla :D
   
 15. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 467
  Tai sitten oli laskenut tulonsa Indonesian rupioissa. Videollakin välillä hehkuttaa, että siellä on hienoa kuljeskella, kun on miljoonia taskussa.
   
 16. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  Ja jos tarkemmin katsotte videota niin huomaatte, että Peurizilla on sekaisin eurot ja rupiat. Puhuu siis selkeästi rupioista euroina.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 17. Zeroko

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2015
  Viestejä:
  42
  Mä aloin juuri kerätä toista miljoonaani.
  Mullakin eka jäi pahasti kesken...
   
  trotor tykkää tästä.
 18. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Päädyin vielä zinzino.tv-sivullekin katsomaan Peurizin Royal Ambassador Recognition -videon, ja siitäkin on pakko raportoida tänne kun videon sisältö oli jotenkin niin hämmentävä! Ensin tämä Peuriz kertoo olleensa yrittäjä 15-20 vuotta, pyörittäneensä bisneksiä eri aloilla ja olleensa "superman-mindsetissa" teinistä saakka jne., ja sitten tuli vastaan Zinzino jota halusi sitten myös kokeilla. Ja heti perään ääneen pääsee puoliso joka kertoo hyvin suoraan että ennen Zinzinoa olivat siinä tilanteessa, että lisää rahaa oli pakko saada jostain, ja jopa ruokakaupassa piti laskea mitä on varaa ostaa.

  Molemmat näistä kertomuksista voivat periaatteessa olla samaan aikaan totta, tai ainakin sinnepäin, mutta kovin ristiriitainen kuva onnistutaan luomaan jo kolmen minuutin videopätkässä! Kiehtovaa.
   
 19. [Mac]

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2000
  Viestejä:
  192
  Tämä Zinzinon "tekeminen" jaksaa kyllä hämmentää. Koko ajan puhutaan "tiimien rakentamisesta", "busineksen luomisesta", "tiimien johtamisesta" jne. ylätason käsitteistä. Minua kyllä kovasti kiinnostaa että mitä se Z:n tekeminen päivätasolla oikein on? Eivät kaikki voi olla johtajia keskenään. Mistä nää Peurikset ym. venkulat oikein rakentaa päivänsä? Uuh, tänään taas johdan mun tiimejä ja rakennan uutta businesta mahtavalla fiiliksellä ja energialla? Vai kääritäänkö tässä paskaa lahjapakettiin? Jaahans, soitellaanpa taas tutut, tuntemattomat ja sukulaiset läpi jotta saisi käärmeöljyä matkaan.
   
 20. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  117
  Melkein noin, mutta nämä vajokitkin osaavat sen verran laskea, ettei käärmeöljyä kannata kaupata, vaan yrittää värvätä uusia tunkkeja. Provikka yhdestä tilaaja-asiakkaasta on 10%, suuruusluokkaa 3 €/kk kun on alle 200 tilaaja-asiakasta. Uusien tunkkien värväämisestä saa vähän enemmän, mutta senkin crediteinä eli leikkirahana. Creditien lisääntyessä mahdollisuus lapsellisen 100000-portaisen "johtaja"hierarkian seuraavalle portaalle pääsemiestä kasvaa. Creditit tosin vanhenee, jos ei koko ajan värvää lisää, joten siinä on "zinon tekemistä" kylliksi lahkoon huijatuille.
   
 21. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Minusta tässä on niin moni asia oudosti pielessä. Kun nyt on tullut noita videoita katseltua, niin niissä jatkuvasti toistuu tuotteiden ylivertaisuus, kiistämättömät terveysvaikutukset yms., mutta kuitenkin Zinzinon "tekijöillä" pääasiaksi näköjään muodostuu värvääminen, ja tuotteiden ilosanoma jää syrjään. Niiden tuotteidenhan piti suunnilleen pelastaa maailma? Tai ainakin parantaa jokaisen käyttäjän elämänlaatua vauvasta vaariin.

  Toinen hämmennyksen aihe on puhdas matematiikka. Jos jokainen Zinzinossa pyrkii vimmaisesti kasvattamaan tiimiään tai mitälie, niin ainakin Suomen kokoisesta valtiosta loppuvat aika nopsaan ihmiset. Ja muutenkin siellä alimmalla tasolla tulee aina olemaan niitä, jotka eivät hyödy toiminnasta mitään. Eli eivätkö ne johtoportaan ihmiset tiedosta asiaa, vai eivätkö välitä. Ei varmaan ole mahdollista että kaikki olisivat järjestään välinpitämättömiä, joten miten kunnollinen ihminen perustelee itselleen sen, että sen oman menestyksen taustalla on aina ihmisiä joilla homma ei edes voi sujua, kun tekijöitä on liikaa ja potentiaalisia asiakkaita liian vähän.
   
 22. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  117
  Vastaus on: a) eivät tiedosta sekä b) eivät välitä. A) johtuu siitä, että näihin verkostomarkkinointipyramideihin eksyy 99,9 %:sti kouluttamattomia tai vähän koulutettuja henkilöitä. Matemaattiset tai muut faktat eivät todellakaan uppoa kun ei ole mihin upota. B) johtunee siitä, että lahkojohtajat lietsovat hysteriaa, missä todistellaan, että kaikki ovat voittamassa ja kun kovasti yrität niin samalla autat muita. Lisäksi takaraivossa jyskyttää jatkuvasti toistetut valheet rikastumisesta ja passiivisista tuloista, eli kyse on ihmisen luontaisesta ahneudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019
  jatta88 tykkää tästä.
 23. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  2 697
  Tuolta toisesta ketjusta:
   
  jatta88 ja Kala-Kalle tykkäävät tästä.
 24. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Suvisvilla riemuitsee insta-storyissaan tänään hyvästä tekemisen meiningistä Zinzinossa. Tässä kuussa on porukkaa noussut uusille tasoille: uusia diamondeja on yli 10, he laskuttavat 4000e kuussa. Directoreja oli kai pari kappaletta, laskutus 6000-8000. Samoin pari kappaletta crowneja, laskutus 12 000e kuussa.

  Avaisipa hän tai joku muu tuota laskutusta. Se ei vaan voi tarkoittaa oikeaa rahaa tilille, joten mistä he oikein puhuvat silloin kun joku "laskuttaa 12 000 euroa kuussa". Minä en ymmärrä :D
   
 25. soundboard

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2015
  Viestejä:
  131
  Jos se meinaa että heidän alalinjansa maksaa pakkotilauksistaan yhteensä 4k, 6-8k tai 12 k ?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti