Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Päädyin vielä zinzino.tv-sivullekin katsomaan Peurizin Royal Ambassador Recognition -videon, ja siitäkin on pakko raportoida tänne kun videon sisältö oli jotenkin niin hämmentävä! Ensin tämä Peuriz kertoo olleensa yrittäjä 15-20 vuotta, pyörittäneensä bisneksiä eri aloilla ja olleensa "superman-mindsetissa" teinistä saakka jne., ja sitten tuli vastaan Zinzino jota halusi sitten myös kokeilla. Ja heti perään ääneen pääsee puoliso joka kertoo hyvin suoraan että ennen Zinzinoa olivat siinä tilanteessa, että lisää rahaa oli pakko saada jostain, ja jopa ruokakaupassa piti laskea mitä on varaa ostaa.

  Molemmat näistä kertomuksista voivat periaatteessa olla samaan aikaan totta, tai ainakin sinnepäin, mutta kovin ristiriitainen kuva onnistutaan luomaan jo kolmen minuutin videopätkässä! Kiehtovaa.
   
 2. [Mac]

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2000
  Viestejä:
  193
  Tämä Zinzinon "tekeminen" jaksaa kyllä hämmentää. Koko ajan puhutaan "tiimien rakentamisesta", "busineksen luomisesta", "tiimien johtamisesta" jne. ylätason käsitteistä. Minua kyllä kovasti kiinnostaa että mitä se Z:n tekeminen päivätasolla oikein on? Eivät kaikki voi olla johtajia keskenään. Mistä nää Peurikset ym. venkulat oikein rakentaa päivänsä? Uuh, tänään taas johdan mun tiimejä ja rakennan uutta businesta mahtavalla fiiliksellä ja energialla? Vai kääritäänkö tässä paskaa lahjapakettiin? Jaahans, soitellaanpa taas tutut, tuntemattomat ja sukulaiset läpi jotta saisi käärmeöljyä matkaan.
   
 3. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  122
  Melkein noin, mutta nämä vajokitkin osaavat sen verran laskea, ettei käärmeöljyä kannata kaupata, vaan yrittää värvätä uusia tunkkeja. Provikka yhdestä tilaaja-asiakkaasta on 10%, suuruusluokkaa 3 €/kk kun on alle 200 tilaaja-asiakasta. Uusien tunkkien värväämisestä saa vähän enemmän, mutta senkin crediteinä eli leikkirahana. Creditien lisääntyessä mahdollisuus lapsellisen 100000-portaisen "johtaja"hierarkian seuraavalle portaalle pääsemiestä kasvaa. Creditit tosin vanhenee, jos ei koko ajan värvää lisää, joten siinä on "zinon tekemistä" kylliksi lahkoon huijatuille.
   
 4. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Minusta tässä on niin moni asia oudosti pielessä. Kun nyt on tullut noita videoita katseltua, niin niissä jatkuvasti toistuu tuotteiden ylivertaisuus, kiistämättömät terveysvaikutukset yms., mutta kuitenkin Zinzinon "tekijöillä" pääasiaksi näköjään muodostuu värvääminen, ja tuotteiden ilosanoma jää syrjään. Niiden tuotteidenhan piti suunnilleen pelastaa maailma? Tai ainakin parantaa jokaisen käyttäjän elämänlaatua vauvasta vaariin.

  Toinen hämmennyksen aihe on puhdas matematiikka. Jos jokainen Zinzinossa pyrkii vimmaisesti kasvattamaan tiimiään tai mitälie, niin ainakin Suomen kokoisesta valtiosta loppuvat aika nopsaan ihmiset. Ja muutenkin siellä alimmalla tasolla tulee aina olemaan niitä, jotka eivät hyödy toiminnasta mitään. Eli eivätkö ne johtoportaan ihmiset tiedosta asiaa, vai eivätkö välitä. Ei varmaan ole mahdollista että kaikki olisivat järjestään välinpitämättömiä, joten miten kunnollinen ihminen perustelee itselleen sen, että sen oman menestyksen taustalla on aina ihmisiä joilla homma ei edes voi sujua, kun tekijöitä on liikaa ja potentiaalisia asiakkaita liian vähän.
   
 5. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  122
  Vastaus on: a) eivät tiedosta sekä b) eivät välitä. A) johtuu siitä, että näihin verkostomarkkinointipyramideihin eksyy 99,9 %:sti kouluttamattomia tai vähän koulutettuja henkilöitä. Matemaattiset tai muut faktat eivät todellakaan uppoa kun ei ole mihin upota. B) johtunee siitä, että lahkojohtajat lietsovat hysteriaa, missä todistellaan, että kaikki ovat voittamassa ja kun kovasti yrität niin samalla autat muita. Lisäksi takaraivossa jyskyttää jatkuvasti toistetut valheet rikastumisesta ja passiivisista tuloista, eli kyse on ihmisen luontaisesta ahneudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019
  jatta88 tykkää tästä.
 6. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 004
  Tuolta toisesta ketjusta:
   
  jatta88 ja Kala-Kalle tykkäävät tästä.
 7. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Suvisvilla riemuitsee insta-storyissaan tänään hyvästä tekemisen meiningistä Zinzinossa. Tässä kuussa on porukkaa noussut uusille tasoille: uusia diamondeja on yli 10, he laskuttavat 4000e kuussa. Directoreja oli kai pari kappaletta, laskutus 6000-8000. Samoin pari kappaletta crowneja, laskutus 12 000e kuussa.

  Avaisipa hän tai joku muu tuota laskutusta. Se ei vaan voi tarkoittaa oikeaa rahaa tilille, joten mistä he oikein puhuvat silloin kun joku "laskuttaa 12 000 euroa kuussa". Minä en ymmärrä :D
   
 8. soundboard

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2015
  Viestejä:
  131
  Jos se meinaa että heidän alalinjansa maksaa pakkotilauksistaan yhteensä 4k, 6-8k tai 12 k ?
   
 9. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Joo, olisi se ainakin järkevämpi selitys kuin se että tuon rahan diamond, crown yms. laskuttaisi jotenkin itselleen.
   
 10. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Sitähän se tarkoittaa jos laskutuksesta puhutaan normaalissa merkityksessä. Käytännössä olisi siis yrityksen liikevaihtoa ja neljä tonnia on vaatimaton liikevaihto millekään yrittäjälle. Tavallisella omia tuotteita myyvällä yrittäjälläkään ei tuosta paljonkaan jäisi katetta, vielä vähemmän liikevoittoa ja vielä vähemmän voittoa verojen ym. jälkeen. Tsintsino-yrittäjälle liikevaihto on pelkkä firman maksama provisio joka ei noista muutaman tonnin myynneistä taida olla enimmilläänkään kuin satasia ja siitäkin sitten kulut ja verot ym. pois.
   
 11. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Noin se sitten varmaan on. Joskin tuosta näkökulmasta vaikuttaa vielä uskomattomammilta ne jutut, että nuo crownit ja muut titteli-ihmiset tienaisivat niin isoja summia kuin väitetään tai ainakin vihjataan, ihan omaan taskuun! Sillä silloinhan sen laskutettavan summan pitäisi olla tähtitieteellinen. Näitä videoita, blogeja yms. tutkailleena olen nyt sitten sillä kannalla että termejä (kuten laskutus, palkka, tulot ja tienaaminen) käytetään keskenään aivan sekaisin, että saataisiin luotua haluttu vaikutelma.
   
 12. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 004
  Viimeksi muokattu: 03.06.2019
 13. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Suvin Wealth Life Consept Oy omavaraisuusaste noussut edellisen vuoden 5%:sta 15%:in ja tulos 11000€.
  Mutta Jarkon Sixmix omavaraisuus vastaavasti tippunut edellisen vuoden 58%:sta -9% omavaraisuuteen. Ja Sixmixin tulos ollut 27000€ tappiollinen.
  Sixmixin varat syöty viime vuonna pois.

  Samoin Manet Oy verovelkaa yli 10000€ ja omavaraisuus miinuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2019
 14. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Eivät kuulosta ihan luksuselämää ylläpitäviltä luvuilta... Anteeksi tyhmä kysymys, mutta osaako joku kertoa miten osakeyhtiössä vaikuttavat maksetut palkat? Jos ne vähentävät tulosta, niin olisiko yrittäjä itse voinut siis nostaa vaikka palkkana itselleen niin paljon että vuoden liikevaihto katoaa siihen, ja tulos jää nollaluokkaan tai jopa miinukselle? Teoriassa eikö niin voisi jatkaa aika pitkäänkin, että nostelee vaan palkkana firman tulot, vai puuttuuko joku taho (verottaja?) tappiolliseen toimintaan jossain kohtaa?
   
 15. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Ei ole kassassa montaa vuotta mistä nostaa, jos miinusta tekee. Ja toisekseen liikevaihdot ovat alhaisella tasolla palkanmaksuun, kun kokoajan jonnekin suuntaan menossa puhumaan liiketoiminnasta. Suvilla liiketoiminnan kulut esim. matkat Porvooseen, Joensuuhun ym. ja tiimiläisten tapaamiset syö äkkiä kassavirran pois.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2019
 16. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 145
  Vähentävät tulosta
  Verottajaa ei kiinnosta jos verot maksetaan (palkasta ja tai voitosta). Kovin isoa palkkaa ei voi maksaa ilman että siitä menevät verot olisivat suuremmat kuin vastaavasta voitosta yrityksellä. Eli sikäli verottaja hieroo vaan käsiään tyytyväisenä jos yritys maksaa palkkoja niin paljon että tulos on nollalla tai negatiivinen. Ja negatiivisesta tuloksestakin verottaja on vaan tyytyväinen, kun sen saa vähentää vasta mahdollisista tulevien vuosien voitoista ja voi vanhentua tai monissa tilanteissa sitä ei saa lainkaan vähentään (esim. omistajanvaihdos).

  Jos sen sijaan on verovelkaa ja yrityksen omavaraisuus menee negatiiviseksi, niin verottaja voi hakea konkurssiin. (Toki konkurssiin voi hakea vaikka omavaraisuus olisi plussallakin mutta ei esim. ole maksuhalukkuutta eikä -kyvykkyyttä) Ja ylipäätään negatiiviseksi menevästä nettovarallisuudesta pitää tehdä välittömästi ilmoitus kaupparekisteriin, mutta tämä ei ole erityisesti verottajaa varten vaan kiinnostaa kaikkia velkojia.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2019
 17. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Kiitos Juusooo ja Grez, taas ollaan hiukan fiksumpia... :) Sitä voipi sitten kummastella että jos firmojen luvut ovat huonolla tolalla, niin miten menestyjävaikutelmaa ja yltiöpositiivisuutta edes pystyy ylläpitämään somessa. Oma olemukseni varmaan kirkuisi epätoivoa, vaikka jotain muuta yrittäisinkin esittää.
   
 18. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Sinulla epätoivo, mutta Zinolaisilla suuri palkinto ja rikkaudet häämöttää nurkan takana.
   
 19. shruthi1

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2014
  Viestejä:
  42
  Miten muuten nuo kilometrikorvaukset ja päivärahat; voiko "firman tulosta"/veroa yms kikkailla noilla pienemmäksi ja saada kuitenkin itse rahaa?
   
 20. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Voi sitä kikkailla, mutta kannattaa autoon ruuvauttaa mittariin kilometrejä yhtä paljon, kuin on korvauksiakin maksanut. Tai vaihtoehtoisesti ajaa oikeasti ne kilometrit, mutta silloin suurin osa korvauksesta menee auton ylläpitoon ja kulutukseen.
   
 21. Drontal

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2002
  Viestejä:
  493
  Onko tämän kyhäyksen ulkomaan virityksistä uutta tietoa?

  Asun Sydneyssä ja duunista kotiin tullessa oli taloyhtiön aulassa loota jonka logo kiinnitti huomion:
  [​IMG]
   
 22. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 661
  Naapuri on tilannut starttipaketin. Kohta saat kutsun "mahtavaan tilaisuuteen".
   
 23. Avatar

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2015
  Viestejä:
  343
 24. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Onhan tuo vittumainen tilanne kun on luulut että Australiaan muuttamalla pääsee Zinzino-syövästä kokonaan eroon, niin eiköhän se sinnekkin leviä ja kohta saa naapurin massipäälliköltä kuulla "rikastumismahdollisuuksista" Zinzino-tunkituksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2019
  Kala-Kalle tykkää tästä.
 25. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  314

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti