Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 915
  Jos virofirmasta (tai missä tahansa maassa olevasta) saa palkkaa ja asuu Suomessa, niin silloin verot joutuu maksamaan Suomeen. Useissa maissa kaksinkertainen verotus kuitenkin poistetaan, eli jos asut Suomessa ja saat maassa X palkkaa, josta menee verot maahan X, niin Suomeen maksetaan verot, mutta niistä vähennetään tuo maahan X maksettu vero. Toki jos maan X vero on suurempi kuin Suomen, niin sitten verot Suomeen on 0.

  Jos taas virofirma tekee voittoa ja ei maksa palkkoja, osinkoja tms. Suomessa asuvalle henkilölle tai suomalaiselle yritykselle, niin silloin se ei kuulu Suomen verottajalle mitenkään.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019
 2. Maidonjalostaja

  Rekisteröitynyt:
  03.05.2019
  Viestejä:
  1
  Olen seurannut tätä keskustelua alusta asti. Me Naiset lehessä oli Zinzinosta juttua, ja haastateltava oli kerranki rehellinen tulojensa kanssa. Toivottavasti teille on jotaki iloa näistä :D

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Meikälä ja Paranormal tykkäävät tästä.
 3. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  117
  "Suomessa on tiettävästi parikymmentä crown-tason myyjää, joiden kuukausitulot ovat yli kymppitonnin"
  Koulumatematiikalla tämä tarkoittaisi vähintään 120 000 euron vuosituloja. Miksei yhdelläkään ylälinjalaisella verotettavat tulot ylitä edes 50 000 euroa? Ja nämäkin, jotka pääsevät edes lähelle tätä tasoa, järjestävät joko maksullisia herätyskokouksia lahkolaisille tai sitten tekevät firmallansa myös muita sekalaisia busineksia. Miksi helvetissä toimittaja, vaikka kirjoittaakin oikeaoppisesti konditionaalissa, ei voi sen vertaa harrastaa tutkivaa journalismia, että selvittäisi julkisista verotiedoista pitääkö väite paikkansa?
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019
 4. Axcawer

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2016
  Viestejä:
  18
  Kivasti tossa Me Naisten jutussa unohdetaan 1000 euron starttimaksu parteriksi ryhtymisestä. Haastateltu proffa toi rivien välistä luettuna hieman ilmi, että ei välttämättä ole kovin hyvä business. Eniten kuitenkin ihmetyttää taas, että se on joku meriitti firmalle, että on ollut poliisitutkinnassa. Ilmeisesti tämä nyt laillista on, mutta ei se silti sitä tarkoita, että ei olisi kusetus.
   
 5. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  Aika hurjaa kuunneltavaa. Varsinkin kun tietää, että asuu vuokralla Espoon Nuottaniemessä ja ajaa vanhalla 10t€ Mersulla, eikä omista muutenkaan mitään. Videolla vielä haukkuu kaikki, jotka ajaa tuollaisilla autonrämillä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2019
 6. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  28
  Kiitos MeNaisten jutun jakamisesta! Tosiaan ihmetyttää tuo väite, että Suomessa olisi montakin crown-tason myyjää. Jos koko zinzinon liikevaihto Suomessa on 7 miljoonaa, niin siitä ei riitä crown-tason palkkoja edes kolmelle henkilölle. Ja silloin yksikään muu myyjä ei saisi latiakaan. Oletuksena siis, että myyntiprovikka 5 %. Jos provisio olisi 20 % niin tällöin crown-tason tyyppejä voisi olla kymmenkunta. Ja siinä kaikki. Kaikki muut myyjät jäisivät nuolemaan näppejään.
   
 7. Avatar

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2015
  Viestejä:
  339
  Mainio juttu Me Naisissa. Kiitos jakamisesta.


  Artikkeli oli varsin positiivinen ja ZZ tulee epäilemättä liputtamaan tätä juttua koko rahalla. Pari asiaa hyppäsi kuitenkin jutussa silmille;


  1 ) Elinan tulot 200 - 500 €/kk ja työmäärä noin 40 h/kk. Arvattavasti tämä ilmoitettu summa on liioiteltu ylöspäin, sisältää alv:n eikä kuluja ole vähennetty ts. todellinen ansio todennäköisesti muutamia Euroja per tunti ellei sitten negatiivinen. Kuluja ovat tapaamiset, koulutukset, tilavuokrat, polttoaineet, jne. Verkostokoijarit liiottelevat AINA tulonsa.


  2) Timanttien tulot 4000 €/kk - Suoramyynnistä ja verkostomarkkinoinnista tiedän, että 750 asiakkaan ryhmän pyörittäminen ei ole mikään puistokävely ts. vaatii vuosien kovan duunin, mikä onnistuu vain erittäin harvoille. Tulot ilmoitettu samoin liioitellen kuten edellä. Jutussa mainittu myös heppunen, joka neljän vuoden yrittämisen jälkeen ei ilmeisesti ole vieläkään päässyt asiallisille tuloille.


  3) Siteerattu professori oli erityisen oikeassa siinä, että verkostomarkkinointi business-mallina on edullinen vain ko. yritykselle eli ZZ:lle tässä. Homma voi onnistua jos, tarjolla on jotain uutta ja uusilla markkinoilla. Suomessa on kaupat ja netti pullollaan vastaavaa tauhkaa neljäsosahinnalla.


  4) Ansaintamalli on kryptinen. Väittäisin, että valta-osa mukanaolijoista ei aluksi ymmärrä mallia lainkaan ts. oppivat sen kantapään kautta, mikäli jaksavat mukana roikkua. Loppupeleissä artisti maksaa aina.


  5) Crown:t tienaavat varjopyramidista Suomessa, kuten Murossa on useaan otteeseen todettu. Partnerit pakotetaan hömppäkoulutuksiin, koska Crown:t tarvitsevat hilloa.


  6) Tuotteet voi saada ilmaiseksi, lupaa Elina. Näihin lupauksiin sisältyy yleensä kovia vaatimuksia ts. hankittava uusi partneri per kk, myytävä itse XX Euron arvosta, ryhmän pitää myydä tietty summa jne. Ilmaista lounasta ei ole!!! Nämä jostain syystä "unohdetaan" mainita.


  Mutta jos pitää larppaamisesta eli menestyvän partnerin esittämisestä samanhenkisessä porukassa, on ZZ kelpo vaihtoehto uskonnollisella tvistillä. En epäile lainkaan, etteikö ZZ-porukassa olisi hyvä pössis.
   
 8. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 858
 9. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  28
  Finderistä näkyy nyt Suviksen firman taloustiedot vuodelta 2018. Liikevaihto huimat 49 000 euroa ja tulos 8000 euroa. No, sentään liiketoiminta näyttää olevan kannattavaa, mutta eipä nuo luvut kyllä häävit ole. Millä leveä elämä oikein kustannetaan?
   
 10. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Suvisvillasta puheen ollen: en tiedä onko tämä kiinnostava asia kenenkään mielestä, mutta satun tietämään että Suvi on viime aikoina aktivoitunut huomattavasti erityisesti instagramissa mitä tulee Zinzinon ja elämäntyylin esittelyyn. Erityisesti storyjen kautta tekstiä ja videoklippejä esim. "bisnesesittelyistä" tulee nykyään todella paljon. Ja mikä mielenkiintoisinta, hän on alkanut ottaa yhteyttä seuraajiin suoraan insta-viestien kautta. Tavoitteena kuulemma tutustua seuraajakuntaan paremmin.

  En väitä tietäväni sen kummemmista motiiveista tämän takana, mutta erityisesti seuraajien työasioihin kohdistuva kiinnostus saa pohtimaan, onko nyt käynnistynyt entistä vahvempi Zinzinoon houkuttelu somen kautta.

  En kyllä ole se objektiivisin Suvisvillan seuraaja. Seuraan siis juuri siksi että Zinzinokuvion ymmärtäminen kiinnostaa, luettuani tätä teidän ketjua jo ties kuinka pitkään!
   
 11. Saukonpoikanen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  7
  Ei mene suvisvillan siipalla ainakaan paremmin, 2018 liikevaihto 78k ja tulos -26 k. Kohta voi olla pariskunnalla hätä mm niiden sijoitusasuntojen kanssa. Minä ihmettelen myös miten tuota palettia saa pyöritettyä noilla tuloilla, vuokrakin 2400 e/kk

  Minuakin suvisvilla lähestyi instassa, kyseli mitä ajatuksia zinzino herättää. Olin ystävällinen, en kertonut. Toki estin ettei hän voi lähestyä minua enää pm:llä. Alkaa varmaan pyramidi sortua tai ainakin kasvu tyrehtyä, pakko kokeilla kaikki keinot..
   
 12. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  28
  Heh, myös minua Suvis lähestyi instassa. Hän vaikuttaa todella sydämelliseltä ihmiseltä, mutta silti itsellekin tuli mieleen, mitä takaa-ajatuksia mahtoi olla kun kysyi työtilanteestani. Varmasti oli kyse ihan ystävällisyydestäkin, mutta varmasti osin pakon sanelemaakin. Kaikki kontaktit kannattaa ottaa käyttöön ja hyödyntää. Kuka tahansa seuraaja saattaa olla potentiaalinen zinzino-partneri.
   
 13. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 858
  Eiköhän tuo Suvisvillan vuokra-asunto "sioittaminen" toimi velkarahalla. Ostanut uusia kämppiä velaksi yhtiölainat tapissa ja siihen alkuun parin vuoden lyhennysvapaat yhtiölainoihin.

  Homma toimii paperilla niin kauan aikaa kun velkaa ei tarvi lyhentää kun siinä jää mukavat tuotot kun vuokrasta vähentää yhtiövastikkeet, vuokranvälittäjien kulut yms.

  Homma kusee kun yhtiölainaa pitäisi alkaa lyhentämään. Asunnosta tuskin saa enää myytäessään sen vertaa että yhtiölainoja maksaisi niillä pois kun käytetty asunto on aina käytetty uuteen verrattuna. Sen vuoksi rakennusliikkeetkään eivät niitä käsiin jääviä asuntoja vuokraa vaan pitävät mieluummin muutaman vuoden tyhjillään ostajaa odottaessa.

  Erityisen syvällä kusessa tuossa on jos tai kun asuntojen hinnat kääntyvät oven takana olevassa lamassa Helsingissä laskuun.

  Kannattaa katsoa tuo yllä linkkaamani video jossa on uusi BBC:n dokumentti verkostomarkkinoinnista. Siinä yhtenä kusetuksen tapana oli poistaa sosiaalisesta mediasta kaikki omat ristiriitaisten aiheiden kommentit vaikka politiikasta ja eläinoikeuksista ja sitten alkaa postittamaan niitä "positiivisia kuvia" ja viestejä glamour-elämäntavasta ja niistä moskista joita verkostomarkkinoi. Sitten vain alkaa kusettamaan tuttuja ja muita siellä mukaan siihen "myyjiksi".

  Yksi ohje oli myös hankkiutua eroon kaikista some- ja oikean elämän kavereista jotka suhtautuvat kriittisesti verkostomarkkinointiin.

  Myös ne herätyskokouset joihin piti maksaa pääsyliput ja jossa oli esillä niitä "motivaatiopuhujia" oli tunnettu kusetuskeino.

  BBC:n dokumentin mukaan se oli joku 5 prosenttia joka kyseisessä verkosmarkkinointivedätyksessä pääsi nollatulokseen tai hieman plussalle. Promillen osasia oli sitten niitä jotka tienasivat sillä keskivertoa vuosipalkkaa enemmän. Loput oli sitten niitä aaseja jotka maksaa koko lystin.
   
 14. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Dokumentti oli todella hyvä! Oli se tuote mikä hyvänsä, ovat taktiikat aina samoja firmasta riippumatta. Erityisen mielenkiintoista oli kuulla verkostomarkkinoinnin yhteydestä mormonismiin. Hyvin järkeenkäypää, kun ajattelee että kyseiseen uskontoon liittyy vahvasti naisten pysyminen kotirouvina, ja näin ollen perheellisten naisten keinot tienata rahaa ovat rajoitetut. Lisäksi uskontokunnalle on tyypillistä yhteisöllisyys ja me-henki, eli se myymiseen ja rekrytointiin tarvittava verkosto on jo lähtökohtaisesti olemassa. Kirsikkana kakun päällä vielä lähetyssaarnaamisen vahva asema uskonnon sisällä.

  Olen samaa mieltä Meikälän kanssa Suvisvillan sydämellisyydestä. Hän oli hyvin kohtelias ottaessaan yhteyttä, ja muutenkin hänen sosiaalisen median presenssistään välittyy mielestäni halu yrittää pysyä positiivisena, ja tulla onnelliseksi. Keinoista voidaan olla montaa mieltä, ja ylipäätään onnellisuuden liittymisestä niin kiinteästi rahaan.
   
 15. mikkoko

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2005
  Viestejä:
  120
  [​IMG]

  No nyt ne on tännekin Kainuun korpiin maastoutuneet :(
   
 16. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 467
  Kyllä siitä sydämellisyydestäkin voidaan olla monta mieltä, kun se näillä verkostohihhuleilla yleensä aina on kytköksissä oman taloudellisen edun tavoitteluun. Pyramidihuijaukset ja vilpittömyys eivät kulje käsi kädessä.
   
  Kala-Kalle ja nutjob tykkäävät tästä.
 17. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Ilman muuta juuri näin. Olen kuitenkin näkevinäni jonkinlaista aitoa uskoa siihen että verkostomarkkinointi on hyvä ja "kunniallinen" juttu, jonka vieminen eteenpäin esim. some-seuraajien värväämisellä ei olisi mitenkään arveluttavaa (minua ei siis ole yritetty suoraan värvätä, vaan itse tulkitsin kuulumisten ja tekemisten kyselyn ehkä tähtäävän siihen).

  Tuo aiemmin linkattu dokumentti ei näköjään enää toimi, se on sääli. Siinä tuli hyvin ilmi se ajatustapa, että on ihan ok listata kaikki mahdolliset puolitutut ja alkaa ottaa yhteyttä. Eikö jossain Zinzinonkin ohjevideossa neuvottu ottamaan ensin yhteyttä mukamas vilpittömästi, ja sitten vasta myöhemmin tuomaan verkostomarkkinoinnin mukaan keskusteluun? Minä pahastuisin jos joutuisin tuollaisen viestittelyn kohteeksi, ehkä ensin kuvitellen että minun kuulumisistani ollaan oikeasti kiinnostuneita.
   
 18. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
 19. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 191
  Millä tavalla teksti oli "mielenkiintoinen"..? Samaa lorinaa kuin muissa Äitylin jutuissa, haluaa sitä ja tätä. osa jopa valheita.
   
 20. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  22
  Mielenkiintoisena pidin esim. kohtaa jossa todetaan että yrittäjillä itsellään ei ole pienintäkään riskiä. No, jokainen kai määrittelee "riskin" kuten tahtoo mutta kyllä minä näen toiminnassa isojakin riskejä, riippuen siitä miten täysillä toimintaan lähdetään mukaan. Minusta on myös outoa kuvailla verkostomarkkinointiyrittäjää itsenäiseksi yrittäjäksi, sillä tavallaan se ei ole totta. Myytäviä tuotteita ei valita itse, hintoja ei päätetä itse, markkinoinnista ei päätetä itse jne. Eli ei tämä ihan sitä perinteisintä yrittäjyyttä ole.

  Mitään uutta teksti ei varmaan tarjonnutkaan, joskaan en muista kuulleeni aiemmin "globaalista verkkokaupasta" joka ilmeisesti avaa potentiaalisiksi asiakkaiksi koko maailman. Kunnianhimoiselta kuulostaa, mutta niinhän se aina.
   
 21. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  En ymmärrä globaalia verkkokauppaa. Eikös jokaisessa avattavassa maassa ole omat nälkäiset tunkittajat, jotka tarvitsisivat provikan myynnistä. Miksi siitä jäisi ylimääräistä rahaa lähetettäväksi tänne pohjoisen suviksille ja koko sadan tunkittajan ketjulle?
   
 22. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  792
  Suvi Jurveliuksella on yritys nimeltään Wealth life consept Oy jossa liikevaihtoa oli
  2016 29 k€
  2017 63 k€
  2018 49 k€. Tulos oli samoilta vuosilta -2, 2 ja 8 k€.

  Suvi Jurveliuksen verotettavat tulot vuodelta 2016 oli 16 k€ ja pääomatulot 2 k€. Vuodelta 2017 taasen 30 k€ ja 2,6 k€.

  Tässä hieman puitavaa analyytikoille.
   
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 191
  E voi muuta kuin ihailla. Tuossa aiemmassa "kasvustoori" -blogissa Suvi kertooo että--> "Toimin itsenäisenä yrittäjänä ja minulle maksetaan kahden kansainvälisen myyntiorganisaation johtamisesta." :D
  Kateellinen olen kuinka joku voi tienata tuollaisia summia...
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019
 24. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  792
  Upealla Mersulla taitaa massipäällikkö ajella.

  [​IMG]
   
 25. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  40
  Oliko mersun rekkaria, niin katsoisi huvikseen minkä rahoitusyhtiön omistuksessa on. Kaikilla muillakin ZZ-päälliköillä näyttää olevan autot rahoituksella.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti