Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
 2. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 668
  Millä tavalla teksti oli "mielenkiintoinen"..? Samaa lorinaa kuin muissa Äitylin jutuissa, haluaa sitä ja tätä. osa jopa valheita.
   
 3. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Mielenkiintoisena pidin esim. kohtaa jossa todetaan että yrittäjillä itsellään ei ole pienintäkään riskiä. No, jokainen kai määrittelee "riskin" kuten tahtoo mutta kyllä minä näen toiminnassa isojakin riskejä, riippuen siitä miten täysillä toimintaan lähdetään mukaan. Minusta on myös outoa kuvailla verkostomarkkinointiyrittäjää itsenäiseksi yrittäjäksi, sillä tavallaan se ei ole totta. Myytäviä tuotteita ei valita itse, hintoja ei päätetä itse, markkinoinnista ei päätetä itse jne. Eli ei tämä ihan sitä perinteisintä yrittäjyyttä ole.

  Mitään uutta teksti ei varmaan tarjonnutkaan, joskaan en muista kuulleeni aiemmin "globaalista verkkokaupasta" joka ilmeisesti avaa potentiaalisiksi asiakkaiksi koko maailman. Kunnianhimoiselta kuulostaa, mutta niinhän se aina.
   
 4. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  En ymmärrä globaalia verkkokauppaa. Eikös jokaisessa avattavassa maassa ole omat nälkäiset tunkittajat, jotka tarvitsisivat provikan myynnistä. Miksi siitä jäisi ylimääräistä rahaa lähetettäväksi tänne pohjoisen suviksille ja koko sadan tunkittajan ketjulle?
   
 5. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  793
  Suvi Jurveliuksella on yritys nimeltään Wealth life consept Oy jossa liikevaihtoa oli
  2016 29 k€
  2017 63 k€
  2018 49 k€. Tulos oli samoilta vuosilta -2, 2 ja 8 k€.

  Suvi Jurveliuksen verotettavat tulot vuodelta 2016 oli 16 k€ ja pääomatulot 2 k€. Vuodelta 2017 taasen 30 k€ ja 2,6 k€.

  Tässä hieman puitavaa analyytikoille.
   
 6. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 668
  E voi muuta kuin ihailla. Tuossa aiemmassa "kasvustoori" -blogissa Suvi kertooo että--> "Toimin itsenäisenä yrittäjänä ja minulle maksetaan kahden kansainvälisen myyntiorganisaation johtamisesta." :D
  Kateellinen olen kuinka joku voi tienata tuollaisia summia...
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019
 7. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  793
  Upealla Mersulla taitaa massipäällikkö ajella.

  [​IMG]
   
 8. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Oliko mersun rekkaria, niin katsoisi huvikseen minkä rahoitusyhtiön omistuksessa on. Kaikilla muillakin ZZ-päälliköillä näyttää olevan autot rahoituksella.
   
 9. rutkis

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  468
  Suviksen mersu esiintyy aina silloin tällöin instassa ja rekisteriä en muista, mutta kyseessä on CLA-mersu. Sellainen muutaman vuoden vanha ja vähän ajettu (n. 100k tai alle) karvalakkimalli ei maksa kuin noin reilu 25 000 euroa
   
 10. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Onko jollain ajatusta mistä tämä raha tulee, siis 25k auto ei ole kallis, mutta jos tulot on tuota luokkaa niin silloin sen luulisi olevan ostajallee hyvinkin arvokas. Ostetaanko nuo firmalle vai miten? 49K liikevaihdolla ei nyt ihan hirveesti juhlita.

  Mistä se raha tulee vuokralla asumiseen, matkailuun yms. Eihän nuo matkat nyt mitään luksusmatkoja ole , mutta kyllä niihin jokunen tonni vuodessa menee väksinkin ja jokunen tonni on noilla tuloilla hyvinkin piukassa. Ei pätkälläkään voi loputtomiin venyttää, siinäkin leikissä loppu tulee jossain kohtaa.
   
 11. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  [​IMG]
   
  Juhamies, Meikälä, Kala-Kalle ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  122
  Taitaa tälläkin satuilijalla (vrt. aitiyrittaa) mies juosta oravanpyörässä sen verran, että kulisseja pystyy pitämään toistaiseksi pystyssä. Mieshän siis esiintyy myös sarjayrittäjänä, mutta ainoan hengissä olevan firman (sixmix Oy) liikevaihto on 78 000€, tulos -27 000€ ja omavaraisuusaste -9%:facepalm:
   
 13. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Ja lisäksi kulisseja pyöritetään, kun aiemmin hankitut autot ja asunnot vaihdetaan osamaksusopimuksiin ja omistusasuminen vuokrasopimukseen. Ja ns. lomamatkat on osittain Zinzinon maksamia ja on täyttä työntekoa, ei sellaisista kannattaisi mitään maksaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2019
 14. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  jos on rikkaat vanhemmat, niin he voivat maksaa tyttärensä elämistä aika pitkälle. Esimerkiksi oman lapsen asumisen voi maksaa kokonaan ja ilman minkäänlaista lahjaveroa. Tietääkseni myös muita elämisen kustannuksia pystyy vanhemmat maksamaan ilman veroseuraamuksia kenellekään. Ruokaa, kodinkoneita, kalusteita yms.
   
 15. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Jaa, veronmaksajien liiton juristin vuodelta 2013 olevan vastauksen mukaan ei tarvitse edes olla sukulaissuhdetta moiseen toimintaan :) Tuon mukaan tosin huonekalujen ja kodinkoneiden ostaminen saattaisi mennä omaisuuden kartuttamiseen.


  "Perintö- ja lahjaverolain mukaan kyseessä ei ole veronalainen lahja, jos henkilö maksaa toisen henkilön kasvatus-, koulutus- ja elantomenoja.

  Säännöksen soveltaminen ei edellytä edes sukulaisuussuhdetta eikä asiassa myöskään ole merkitystä sillä, minkä ikäisen henkilön menoja maksetaan. Olennaista on, että elantokustannukset maksetaan suoraan esim. vuokranantajalle tai puhelinlasku puhelinyhtiölle, sähkölasku sähkölaitokselle jne.

  Toisin sanoen et voi maksaa vuokraa lapsesi tilille, josta lapsi maksaisi sen edelleen. Lapsihan voisi käyttää rahat silloin muuhunkin.

  Lain mukaan koulutus-, kasvatus- ja elatuslahjojen verovapaus edellyttää, että lahjansaajalla ei ole mahdollisuutta käyttää lahjoitettua määrää muihin tarkoituksiin.

  Voit myös maksaa ulkomaisen yliopiston lukukausimaksun.

  Elanto-, koulutus- ja kasvatusmenojen maksujen määrälle ei ole laissa asetettu euromääräisiä rajoja. Säännös mahdollistaa kulujen maksamisen, ei sen sijaan varallisuuden kartuttamista omaisuutta hankkimalla.

  Esimerkiksi et voisi ostaa lapsellesi autoa, vaikka hän tarvitsisi autoa päivittäiseen kulkemiseensa. Elantomenojen maksaminen ei vähennä verovapaiden lahjojen määrää. Vaikka maksat lapsesi elantomenoja suoraan kolmannelle, voit tämän lisäksi halutessasi lahjoittaa hänelle alle 4 000 euroa kolmen vuoden välein."
   
 16. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 146
  Kodinkoneita ja huonekaluja voi aivan huoletta lahjoittaa, kunhan yksittäisen esineen arvo ei ole 5000 euroa tai enemmän.

  Toi että "autoa ei voi ostaa verovapaasti lapselle" on ihan saivartelua. Joo, autoa ei voi ostaa lapselle, mutta auton voi ostaa itselle ja laittaa lapsen siihen vaikka haltijaksi. Eli kunhan omistajuus ei siirry, niin homma on ihan ok. Antaa lapselle vielä polttoainekortin ja maksaa huollot ja autoverot, niin kyllä siitä lapselle aika paljon tulee etua, ilman että toiminta on lahjaverotuksen piirissä.
   
 17. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 004
  Tässä kyllä keskustelu hieman lähtenyt sivuraiteelle kun pohditaan lakipykäliä tueksi spekulaatiolle siitä että suomalaisverkostoitujan vanhemmat maksavat hänen menojaan... :D
   
 18. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  39
  No Suvis on kyllä blogissaan joskus kertonut ettei tule erityisen varakkaasta perheestä ja tästä syystä haluiaisi itse menestyä paremmin elämässään. Tuskin siis kauheasti apuja sieltä suunnalta on tulossa.

  Harmi vaan että eipä tuo Suviksen valitsema tie ole mikään success ollut. Aika kusessa pian ovat, mitä firmojensa talouslukuja katselee. Ja kohta tosiaan iskee sioitusasuntojenkin rahotusvastikkeet päälle, siinä saa jo sitten tosissaan miettiä millä Kalasataman vuokrat maksetaan. Loppuun asti kai esittävät rikasta, vaikka pöllömpikin tajuaa että ei ole (kahden!) kansainvälisen myyntiorganisaation johtaminen ja lukuisat sioitukset tuoneet rikkauksia.
   
 19. DDT

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2002
  Viestejä:
  625
  Pitihän tuo katsoa, vaikka tiukkaa teki. Käsittämättömän mitäänsanomaton "luento". Jos joku kuuntelemaan tulleista vielä alussa ajatteli tuota jonain messiaana, varmaan tämän jälkeen tajuaa että aivan fuulaa koko jäbä. Ei mitään konkreettista tuossa jorinassa, ei kertakaikkiaan mitään. Pidetään vähän 50 euron seteliä taskussa niin rikastutaan.
   
 20. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  793
  Näytti olevan miljonäärin, Miikka Peuriz Peuravirta, tulot 0-luokkaa. Tältä "ammattiluennoitsialta" tarkistettiin voudin rekisteritiedot jokunen vuosi sitten; mikähän on nykytilanne. Kuinkahan voudin kirjeistä pääsee eroon nollatuloilla?
   
 21. jatta88

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2019
  Viestejä:
  41
  Minäkin kävin ensimmäistä kertaa tutustumassa tähän Peuriziin tarkemmin. Ihmettelen puheita ensimmäisestä tienatusta miljoonasta (täällä lienee selvitetty ettei sellaisia rahoja missään näy). Lisäksi puheet siitä ettei tarvita hyvää cv:tä ja että ZZ on "henkisen kasvun korkeakoulu" selventävät mielestäni hyvin sitä seikkaa, että verkostomarkkinoinnin suosio kasvaa taantumien aikana. Kun on vaikea löytää normitöitä sillä ei-niin-hyvällä cv:llä. (Ja mikä niissä normitöissäkään oikeasti on vialla? Omassa suvussani on 90-luvulla suuresti kärsineitä entisiä yrittäjiä, ja itselleni on suurin mahdollinen ilo voida tehdä kivaa palkkatyötä hyvällä työnantajalla. Joku puolen vuoden työsuhde ja sitten potkut olisivat hirveä häpeä, eikä mikään kehuskelun aihe.)

  Minua muuten henkilökohtaisesti häiritsee Hans Zimmerin hienoimpien ja dramaattisimpien teosten käyttö näiden ZZ-puheiden taustalla :D Mielestäni hänen musiikkinsa ei kuuluisi tällaiseen yhteyteen, ja toisaalta vaikutelma on hyvin ylidramaattinen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
  trotor tykkää tästä.
 22. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 146
  Ehkä se puhui ekasta miljoonasta pisteestä jossain Zinzinon "high scores" listalla :D
   
 23. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Tai sitten oli laskenut tulonsa Indonesian rupioissa. Videollakin välillä hehkuttaa, että siellä on hienoa kuljeskella, kun on miljoonia taskussa.
   
 24. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Ja jos tarkemmin katsotte videota niin huomaatte, että Peurizilla on sekaisin eurot ja rupiat. Puhuu siis selkeästi rupioista euroina.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 25. Zeroko

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2015
  Viestejä:
  42
  Mä aloin juuri kerätä toista miljoonaani.
  Mullakin eka jäi pahasti kesken...
   
  trotor tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti