Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Täysin irrelevanttia, koska mitään veneitä ei tietenkään koskaan osteta.
   
 2. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  797
  Tätähän se on. Pitää unelmoida isoja kuten nakkisoppa ja kumppanit. Postaillaan talojen, veneiden, autojen yms kuvia, joihin tässä pyramidissa heilumalla ei ole koskaan varaa. Toki jos haluaa jotain, pitää tietenkin unelmoida siitä, mutta toisaalta keinotkin pitäisi olla edes etäisesti hallussa. Maksumiehen roolissa ei ostella mitään ja jos rahat globeniinkin pitää lainata vaikka on ollut ties kuinka monta vuotta pyramidissä, niin luulisi pikkuhiljaa kilkuttavan. Mutta ei....
   
 3. Fantasos

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2016
  Viestejä:
  3 002
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 4. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Niin, mutta kun koko homman perustuu sille, että rahaa tulee ikkunoista ja ovista sisään. Mitä sen nyt niin väliä on jos jokusen tonnin joutuu antamaan vuodessa, jos tilille kolahtaa tuhansia joka kuukausi. Tekemättä mitään. Tämä on se koko homman kova ydin, Taloudellinen riippumattomuus.

  Ihan oikeesti jengi jaksaa uskoa tuohon vuodesta toiseen, että kohta räjähtää rahahanat auki. Osa on niin yksikertaisia, että paukuttavat visan tappiin ja sitten varmaan vielä päälle kaikki mahdolliset luotot. Tämä polku kun on käyty loppuun on viimestään otettava lusikka kauniiseen käteen ja todettava, että ei kannattanut (ja vaikka ei vieläkään usko, niin taloudellisesti jatkaminen on mahdotonta). Sitten ZZ porukoissa voidaan vetää viiva nimen yli, todeta että ei ollut tarpeeksi nälkää ja etsiä uusia hölmöjä narutettavaksi. Tosin ylälinjan tuloilla ei nyt oikein voi huijaamiseksi kutsua, kun mun mielestä huijaamisessa pitäisi tässä tapauksessa olla taloudellinen etu. Ei näy verotuloissa ainakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 5. Avatar

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2015
  Viestejä:
  343
  Ai per.... pääsee aina unohtumaan toi, et rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Ja näinhän se tietenkin on pakko olla, sillä tilillä tai kirjanpidossa/verotuksessa ei tuloja löydy.
   
 6. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Voisikohan joku värkätä laskurin, että milloin Zinzinolaisten järkyttävän suuret tulot julkistetaan? En malttaisi odottaa torstaihin.
   
 7. Axcawer

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2016
  Viestejä:
  18
  Ei kyllä viime vuonna löytynyt Iltalehden julkaisemasta eniten tienaavien listalta todellisia massipäälliköitä. Joskohan sitä jo tänä vuonna. Ensi vuonna viimeistään kuitenkin raketoi.
   
 8. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Suvisvilla on päässyt esille tällaisella sivustolla: https://www.talousvalmentaja.fi/l/suvi-jurvelius/

  Tuolta selviää ainakin se, missä päin maailmaa ne lukuisat sijoitusasunnot ovat. Joskin asuntosijoittaminen on ilmeisesti nyt pariskunnalla jäissä, vaikka tämän vuoden tavoite taisi olla 10 uutta asuntoa...? Hieman ihmeellisiä sanavalintoja ja ilmaisuja tekstissä ovat mm. "rahaihminen" (kai joku parempikin termi löytyisi?) ja "Zinzino on alan edelläkävijä, jossa tiede toteutuu ennen markkinointia". Lisäksi olen aikaisemminkin ihmetellyt mitä se oikein on tarkoittavinaan, että Suvi johtaa kahta kansainvälistä myyntiorganisaatiota. Siis mitä kahta...? Tietääkö joku mihin tällä viitataan?
   
 9. Aivan mahtava

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Viestejä:
  20
  Oisko tuossa nyt sitten kyseessä ne suuret ja mahtavat jalat, oikea ja vasen eli kaksi yhteensä :D

  Vertaus teslaan myös hieman huvittava eli siis seuraava. Suvi myös muistuttaa, että esim. Tesla tekee myös suosittelubisnestä. Se on yksi nykypäivän tapa tehdä liiketoimintaa. Tunnustan että en tiedä teslan suosittelubisneksestä mutta vaikuttaisi aika kaukaa haetulta verrata teslaa verkostomarkkinointiin. En tunne kyseisen jutun kirjoittajaa mutta jos itselleni valmentajaa valitsisin niin tuossa jutussa ei tee vaikutusta kirjoittaja eikä aihe.
   
 10. PhillyNott

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2013
  Viestejä:
  248
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/asuntosijoittamisen-suosio-hiipuu-korot-lahdossa-reippaaseen-nousuun

  Onnea vaan Suvin busineksille. Ja tälle ”talousvalmentajalle” myös, joka kertoo että ”jouduin lähtemään sijoittajaksi sataprosenttisella lainalla, joten lainanhoitokustannukset ovat isot.”
   
 11. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Siis hetkinen, eikö kahden kansainvälisen myyntiorganisaation johtajalla ole jäänyt latiakaan sukanvarteen, kun lainaosuus on 100%. :kahvi:

  E: Poistettu komentti talousvalmentajasta, sellainen ei Suvi jutun mukaan ole.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 12. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Artikkelin kirjoittaja talousvalmentaja on mukana käärmeöljybisneksessä. Toinen käärmeöljykauppis puffaa toista:facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 13. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  121
  Mainiota! Pannaan seurantaan, minkälaiset pääomatulot sioittajagurulla on viime vuonna ollut. Tämän pitäisi olla vaivatonta, kun yli 100000 ansainneet on esitelty median hakukoneilla. Ei tarvitse edes laittaa paikkakuntaa hakuun kun on sen verran harvinainen nimi.
   
 14. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Näen hieman ironiaa jonkun itseoppineen mututuntuma "talousvalmentajan" talous kuntoon- valmennuksesta mikä maksaa "vain" 400e :D
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2018
 15. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  121
  Nonni,
  ei talousvalmetaja osaa näköjään nimeään kirjoittaa oikein, kun ei tuolla nimellä tullut yhtään osumaa yli 100k€ ansainneista:o
   
 16. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  797
  Olisin hirveän yllättynyt jos sieltä löytyisi ketään näistä ylälinjan skoijareista. Ja heidän pitäisi edustaa sitä porukkaa jolla on 10 ke+ tulot joka kuukausi (ainakin omien graafien mukaan). => jos skoijaritkaan eivät ole siellä, vaikka ovat ambassadooreja ja mitä lie ylikeisareita, niin miten tästä muille jää mitään käteen.

  Vai lepääkö aarre sittenkin pyramidin pohjalla :D
   
 17. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 627
  Kuulemma parhaiten tienaavien keisareiden kokonaistulot eivät näy verotiedoissa koska kaikki tulot eivät ole verotiedoissa. Näin minulle sanoi aikoinaan joku tyyppi joka oli mukana tässä. Mitä ikinä sillä sitten tarkoitti??
   
 18. Koge33

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  467
  Niin toimeentulotuki tosiaan on verotonta.
   
 19. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  128
  Olipa kertakaikkiaan kielellisesti heikko ja huonosti toimitettu artikkeli. Harvoin puetaan haastattelu tuollaiseen kerrontamuotoon.

  Noh. Sisältö nyt olikin sitä tuttua z-laatua. "Toimittaja", "bloggari" vai "mikälie kehuikin omilla sivuillaan kuinka nyt on maailman parasta kahvia kotona tarjolla.

  Taas yksi pelkkä tyytyväinen asiakas?
   
 20. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  121
  +1
   
 21. Juusooo

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Viestejä:
  68
  Voisin itsekin hakea Zinzinolle töihin, mutta hommassa on niin huonot työajat ja pieni korvaus. Kaikki viikkotapaamiset ja koulutukset ovat iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisäksi joutuu ulkomaillakin tekemään duunia. Ikinä ei voi puhtaasti lomailla. Instagram ja facebook-päivitykset on hoidettava kuntoon myös matkoilla, että alalinja muistaisi, että hyvin heilläkin vielä jonain päivänä menee. Sinne "alalinjaan" verkoston kehittäjäksi en lähtisi, koska sieltä ei ole oikein kukaan tainnut nousta myyntiedustus-puolelle.
   
 22. pro82

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2010
  Viestejä:
  12
  Lainaus haastattelusta : https://www.talousvalmentaja.fi/l/suvi-jurvelius/

  ”Suvi on suoramyyntialan ammattilainen ja haluaa viedä suoramyyntialan mainetta eteenpäin. Toimiala on muuttunut valtavasti vuosien saatossa.”

  Oli pakko tarttua tähän haastattelun kommenttiin. Tässä paljastuu ainakin se, että suoramyyntialan maineessa on jotakin mätää. No tämä ei tietysti yllätä. Varmasti helpompi tunnustaa olevansa joku uskontohihhuli kuin verkostomarkkinointifirman jäsen.

  Mikä sitten toimialassa on muuttunut? Samat naamat ovat olleet mukana ainakin viimeiset 15 vuotta. Huono maine on seurausta huonoista tekijöistä. Varmaa on ainakin se, että kun homma sakkaa, niin rotat jättävät laivan, kunnes palaavat uuden mullistavan pyramidin kanssa ja toteavat taas kerran, että nyt toimiala on muuttunut.

  Nimimerkki olen nyt harkinnut asiaa ja valmis tekemään rahaa ACN:llä. Voisiko joku ylälinjasta olla yhteydessä.
   
 23. Löppönen

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  50
  Oon seuraillut tätä lankaa enemmän & vähemmän aktiivisesti/satunnaisesti vuodesta 2013 eli siitä asti kun mua koitettiin.

  Tämä muistui nyt taas mieleen kun oli yövuorossa tylsää ja lueskelin Face messengeristä keskusteluja joita kävin vanhan koulukaverini kanssa sen jälkeen kun hän soitti, ilmoitti löytäneensä kultasuonen pyysi "kahville" koska tahtoo mut mukaan. :) Tuttuun VM rekry tyyliin olin nähnyt tän ihmisen viimeksi yhden kerran vuosikausia aiemmin kaljan merkeissä, sitä aiemmin joskus yläaste ikäisenä.

  Nooh, kahvilla käytiin, mukana kokeneempi tunkki tottakai, pikkutakkeineen ja salkkuineen. Esitettä esiteltiin ja 12k€/kk tulot mainittiin ja ilmoitettiin että se on tietenkin tavoitteena ja sinne aiotaan päästä. Nettikirjoittelut on kuin vessanseinälle rustatut viestit joissa voi kuka vaa huudella mitä vaan, niistä ei missään nimessä tarvi välittää eikä edes lukea. Valkeni myös että tää kaverini oli ollut mukana tässä kultasuonessa jo peräti neljä vai viisi kokonaista päivää... :D
  En lähtenyt tietenkään messiin mutta uunituore Zino tunkki ei kuitenkaan luovuttanut vaan pisti viestiä lähes vuosi värväysyrityksen jälkeen linkkailemalla Zinon oman promovideon ja "Joko kiinnostaa alkaa tekemään? ;)"

  Lähemmäs 6-5 vuotta vanhoja siis vanhimmat näistä viestittelyistä ja kyllä tuli vähän hymyiltyä ääneen näitä lukiessa. :D

  Usko hommaan ollu tapissaaan, kaikki Manun ja muiden päälliköiden vakio fraasit käytössä ja asenne meikäläiseenkin muuttuu ylimieliseksi kun paljastuu et oon negatiivinen ja skeptinen.

  Voin kopsailla parhaat palat jossain kohtaa tänne. Ja siihen päälle vielä selvennän mikä oli lopputulema ja nykymeno. Tarina kutakuinkin kuin sillä Nakkisoppa heebolla.
  Toki sensuroituna ja tunnistaminen mahdottomaksi tehtynä jne. perusjutut.
   
 24. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  797
  " Esitettä esiteltiin ja 12k€/kk tulot mainittiin..."

  Helpompi on löytää Dodo-lintu kuin verotilastoista Zinottaja jolla on 12ke/kk tulot :D
   
 25. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 646
  Tähän voisi muistuttaa että olihan muutama niitä Zinzinolaisia joilla ollut tulojakin. Tulot tuli rinnalla olevasta varjo Zinzinosta eli Zinzinolaisille koulutuksia järjestävästä firmasta. Toisin sanoen Zinzinolaisten rahapussista. Eli jos sieltä nyt joky yksittäinen tulee esittämään todisteen kanssa tuloista niin ottakaa selvää tuleeko se tulo siitä samasta mitä yrittävät teille syöttää vaiko onko henkilöitä jotka pitää noita koulutuksia. 12k€/kk luokkaa ei tietääkseni kellään kuitenkaan ollut mut muistasin parhaimmat tulot kouluttavista firmoista olleen 70k€/vuosi. Ja liikevaihtohan ei koskaan ole mitä käteen jää. Eli vaikka esiteltäisiin 12k€/kk myyntiä niin siitä ei jää käteen vielä mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti