Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Scarab

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2015
  Viestejä:
  84
 2. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Yksi mahdollisuus on siinä, että ovat ostaneet uusia asuntoja joissa taloyhtiölainan osuus on luokkaa 80 prosenttia myyntihinnasta ja diilin alkuun on vielä leivottu viisi lyhennysvapaata vuotta.

  Hommahan toimii mukavasti niin kauan aikaa kun asuntojen hinnat vain nousevat nousemistaan ja vuokralaiset maksavat vuokransa. Myy sen asunnon sitten pois kun lyhennysten alkaminen häämöttää.

  Tosin tuo on tuollaista rulettia jossa paska lentää perusteellisesti tuulettimeen jos asuntojen hinnat ja asuntokauppa vähän yskähtelee jolloin edessä on 15-20 vuoden ulosotto.
   
 3. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  "Palkka on moninkertainen verrattuna aiempiin töihin"...

  ????????????????? Yrityksen liikevaihto 64000€. Mitäköhän sijoittajaguru on tehnyt aiempina töinä?
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2018
 4. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 542
  "Suvin palkka on moninkertainen verrattuna aiempiin töihin" :D. Palkka?!! Mikä palkka ja mistä..? Zino mitään palkkaa maksa. Ottaa päähän tuon paskainfon levittäminen.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2018
 5. Tofe

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  49
  Hyvin ovat itsensä saaneet esille, nostan hattua, nyt on mammat kuumeisina lähdössä mukaan zinoon ja kuuntelemaan taloudellisesta riippumattomuudesta.
  Nyt jos koskaan olisi oikea aika ostaa zinon osakkeita, pikavoiton paikka kun kohta "raketoidaan" hurmoksen hetkellisen kasvun ansiosta :think:
  Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan, hienoa jos oikeasti pärjäilevät noin hyvin mutta vituttaa ihan tosissaan tuo että muille pulliaisille toitotetaan Suomen suurimmissa lehdissä että zinolla rikastuu, eikä toimittajallakaan taida olla minkäänlaista lähdetietojen tarkistamisen velvollisuutta :mad:
   
 6. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  710
  Aika usein näissä piireissä "palkalla" tarkoitetaan kaikkea tilille tulevaa rahaa ansiotuloista aviomiehen maksamiin viikkorahoihin, minkä jälkeen ne ikään kuin vahingossa nimetään kaikki pyramidipelistä saaduiksi tuloiksi. Toinen klassinen esimerkki on ottaa parhaan kuun tulot ja antaa se kuva, että kyse on vakaasta tulovirrasta.
   
 7. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  Helsingin Sanomat:
  "Asuntosijoittamisesta tuli tuulipukukansan bisnestä"

  Sopii jotenkin kivasti näiden käärmeöljylahkolaisten brändiin. Ryhdytään paukuttelemaan henkseleitä olemattomilla asuntosalkuilla ja kirjoitellaan puuta heinää siitä, miten zinozinotuotoilla maksetaan mm. asuntojen oman pääoman osuus. Ei niin, että asuntosijoittamisessa olisi mitään vikaa, mutta nämä keinokangaspukuiset tai halpatyövoiman mecco-mekkoihin pukeutuvat herätyskokouksissa ainoan koulutuksensa saaneet directorit eivät sattumalta tuo esiin sellaisia seikkoja kuten riskeihin varautuminen (korkojen nousu, asuntojen ylitarjonta, vuokrien laskeminen, yhtiölainan vapaakuukausien päättymisen vaikutus, vuokralaisriski, ilman vuokralaista seisovan asunnon vaikutus kokonaistuottoon, korjauskustannusten vaikutus tuottoihin ym.). Vähänkään asiaan perehtynyt laskutaitoinen tajuaa, ettei asuntojen nykyhinnoilla pääse Helsingissä tai edes muissa isommissa kaupungeissa sellaisiin nettotuottoihin, että niillä voisi rahoittaa elämistänsä. Hyvä kun saa rahoituskulut ja vasikkeet ym. katettua. Pitkällä juoksulla asunnon arvonnousu saattaa parantaa tuottoa, mutta se realisoituu vasta myydessä. Tästäkään ei ole varmoja takeita nykyisillä asuntojen hinnoilla. Toki +10 vuoden kuluttua, jos vuokrat nousevat edes inflaatiotahtiin, myös vuokratuotot saattavat olla sillä tasolla, että rahaa jää vähän myös käteen asunnon kulujen ja lainakustannusten ja -lyhennysten jälkeen.

  Kuvaavaa on se, että Suvisilsan oman vuokrakämpän tapauksessa asunnon omistajalle jää nettotuottona peräti lähes 2% tuotto vuodessa. Jos ja kun vuokralaiset tajuavat vajaan vuoden kuluttua, ettei olekaan varaa asua tuon hintaisessa kämpässä ja häippäsevät hissukseen, niin tyhjänäolokuukaudet pudottavat tuotot nollaan tai miinukselle ison asunnon korkean yhtiövastikkeen takia.

  Tässä markkinatilanteessa ostan mieluummin ylihintaisia osakkeita taksikuskien sijotusvinkkien perusteella kuin ryntään asuntomarkkinoille massihörhöjen ohjeiden mukaan. Selviän pienemmillä tappioilla.
   
 8. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Äläs nyt. Olihan Suvillakin kiinteistöimperiuminsa riskiä pienentämässä pankin hyvää hyvyyttään lanseeraama korkokatto. :psmoke:
   
 9. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Eivät nämä korkokatotkaan taida olla ilmaisia? Taas vähemmän passivoituvaa tuloa
   
 10. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Tuossa oli Suvisilsan tapauksessa oli vielä ulkoistanut sen vuokranvälityksen vuokravälitystoimistolle. Sehän kustantaa tyypillisesti yhden kuukauden vuokran vuokranantajalle. Jos vuokrasuhde kestää keskimäärin kaksi vuotta, niin sehän on 1/24 osa siitä sen ajan vuokrasta eli nelisen prosenttia.

  Luulisi ettei se ole niin vaikeaa hoitaa itse se vuokraus ja pitää ne rahat itsellä. Vuokrasopimuskaavakkeet saa netistä maksutta, luottotiedot voi tarkistaa muutaman euron hinnalla vuokralaisehdokkaalta eikä se ilmoittelukaan rakettitiedettä ole.

  Jokuhan tuossa asunto-"sioittamisessa" haiskahtaa pahemman kerran. Veikkaisin että se kuvio perustuu siihen että ostaneet uusia kämppiä joissa käsiraha on ollut 20 prosenttia ja loput on yhtiölainaa ja alkuun on leivottu vielä joku viiden vuoden lyhennysvapaa aika. Silloin niinä ensimmäisinä vuosina vastike voi olla esimerkiksi 400 euroa ja kämpästä saa vuokrattuna 1800 euroa kuussa. Sitten kun pitää vastikkeessa alkaa maksamaan myös rahoitusvastikkeen lyhennystä niin se saattaakin olla sitten vaikka 2800 euroa kuussa. Vuokra kämpästä jos on 1800 euroa kuussa niin vähän on vaikea tilanne kun pitäisi tuhat euroa itse maksaa kuussa siitä vuokraamastaan asunnosta. Kun asunnon myy sitten niin eihän se enää uusi asunto ole ja eikä siitä tyypillisesti kukaan maksa sitä hintaa mitä ihan uutena siitä on maksettu.
   
 11. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Ilmeisesti sarkasmi ei ollut kyllin selvää. Viittasin humoristiseen sävyyn siihen, että Suvin mielestä korkojen noususta ei tarvitse asuntosijoittajana olla huolissaan, kun lainoissa on korkokatto. Tottahan se toki on, mutta pankkihan hinnoittelee nuo siten, että jäävät 99,9 % todennäköisyydellä voitolle itse. Oikeasti taitava sijoittaja miettii myös sitä korkoriskiä ihan aidosti ja mikäli se vaikuttaa tarpeeksi korkealta, niin sijoitus jää tekemättä. Tuollaiset ”lisäpalvelut” ovat helvetin kalliita ja nimenomaan syövät sitä nettotuottoa. Toki jos tarkoitus on vain kasvattaa hiljalleen varallisuuttaan ja nollatuloskin riittää vuositasolla, niin sittenhän tuo on aivan se ja sama. Silloin en kyllä kutsuisi itseäni asuntosijoittajaksi.

  Toinen vaihtoehto tietenkin on, että pankki on ollut hieman epäileväinen takaisinmaksukyvyn suhteen, mikäli korot nousevat jonkin verran ja on siksi ”pakottanut” ottamaan korkosuojan mukaan. Joko vakuudet tai bisnesidea, tai molemmat on olleet riittämättömät. Kuulostaisi toki zinodinolaisella aika epäuskottavalta, että bisnesvainu olisi pielessä ja rahaa ei olisi tilit pullollaan...
   
 12. DevilAngel

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2003
  Viestejä:
  224
  Zinolla näytti olevan eilen Seinäjoella teknologiakeskus Framilla koko päivän neukkari varattuna... varmaan jotain helkutin tärkeetä koulutusta pukkas ::smoke
   
 13. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  35
  Zinon sivuilla muuten mainostetaan että eventin 95 euron pääsymaksun voi maksaa myös osamaksulla. Outoa, että tällaista mahdollisuutta tarjotaan kun zinokaiset kuitenkin kylpevät rahassa.

  Herkkuja on tarjolla Tampere-talon eventissä: porkkanaraastetta, lihapullia ja muusia. Että saa ainakin rahalle vaatinetta!
   
 14. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Onko lihapullissa sama max 7 kpl kuten kouluruokailussa? Vai onko kyseessä Ikea-satsi, eli ehkä peräti 15 kpl?
   
 15. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 304
  Onko Karva-Kirsi Salosta kuulunut mitään? Eikös se ollut viimeksi jossain hippiretriitissä sen uuden playboy-miehensä kanssa harrastamassa estotonta seksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2018
 16. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  208
  Ai luulet että on seisova pöytä?
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2018
 17. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 542
  Kirsi lopett zino -hommat ja muutti muistaakseni Kolumbiaan luomuviljelijäksi tjsp.
   
 18. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 491
  Mitä olen sivusilmällä tuota hommaa seurannut naisten lehdistä, niin ei se hippikommuuni ottanut ilmeisesti tulta alleen. Ei se Kolumbian valtaus olekaan niin helppoa, jos ei voi pyramidin varaan rakentaa. Kirsikin on tainnut kupata enemmän Suomessa kuin Kolumbiassa viime aikoina, mitä sitä nyt lehtien palstoilla on bongannut.
   
 19. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  Ah niin osuva on tämänpäiväinen Taloussanomien otsikko, kun on saanut lueskella massimammojen Heidin ja suvisilsan lapsellisia yksinkertaistuksia asuntosioittamisella rikastumisesta realisoitumattomien zinobsneksen tuottojen korvaajana:

  ”velkakeinottelu voi päättyä kuin pyramidihuijaus - kyyneliin”

  Siis ihan lukemisen arvoinen juttu

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005649281.html
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2018
 20. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Jutun alku on vähän paasaava ja ”lapsellinenkin”, mutta lähtee hiljalleen käyntiin. Jos tuo finanssimaailman keinottelu kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti katsomaan elokuva ”The Big Short”. Kertoo edellisestä finanssikriisistä paljon ja kertoo avoimesti, kuinka siitä ei lopulta opittu mitään.

  Mitä sitten tämän zinovillan sijoitusbisnekseen tulee, ja miksi siinä on helvetillinen riski korkokatosta huolimatta on se, että velkavivulla vuokra-asuntoihin sijoittava ei ehkä osaa laskea kassavirtoja oikein. Esim. 10 sijoitusasuntoa ja ihmisellä ei ole mitään normaaleja tuloja päivätyöstä... pari asuntoa tyhjillään muutaman kuukauden ajan vuokralaisen lähdettyä -> käyttöluotot on nopeasti höylätty tyhjiksi ennen kuin rahaa tulee jälleen tarpeeksi lainojen lyhentämiseen. Lyhennysvapaita voi tietenkin pitää toisinaan, mutta se kaikki maksaa. Ja kun etenkään Helsingissä ei mitään suuria nettotuottoja asunnoista saa, niin noinkohan riskit on mietitty loppuun asti. Tai no, koulutustahan nuo ovat varmaan ostaneet pyramidista, joten tietenkin kaikki on loppuun asti mietittyä.
   
 21. PhillyNott

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2013
  Viestejä:
  248
  Mikäs näiden Zinzino-mammojen riski tässä asuntoruletissa sitten on? Mitään omaisuutta (poislukien velalla hommatut vuokra-asunnot) ei taida olla. Oma asunto on vuokrattu muualta. Mitään tuloja ei juurikaan ole, joten mahdollisesta ulosotosta ei tarvitse murehtia. Eikä oikeuslaitosta tarvitse Suomessa pelätä, vaikka osuisikin vähän kakkaa tuulettimeen.
   
 22. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Luuletko oikeasti pankin myöntävän sijoituslainoja tulottomalle ihmiselle? Mitä oikein edes selität?
   
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 861
  Jos on vakuuksia riittävästi niin eiköhän ne myönnä.

  Vielä jos ovat saaneet esimerkiksi Suvisilsan vanhempien ja appivanhempien yhteisvastuullisen henkilötakauksen.

  Paskahan tuollaisessa osuu vielä tuulettimeen. Eihän se tarvi muuta kuin asuntojen hinnat vähän laskee niin korttitalo romahtaa siihen.
   
 24. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Huokaus... Alkaa olemaan melkoinen korttitalo, jos tämä onnistuu noin ja kaiken maailman yh-mammat alkaa "sijoittaja guruiksi".

  Taidan alkaa muuttamaan osakesalkkua käteiseksi pikkuhiljaa... Kohta varmaan rytisee oikeasti taas.
   
 25. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  Ei kai siinä mitään, jos ja kun omat asiansa sotkevat, niin kuin kunnon pyramidinpyörittäjän kuuluukin. Mutta kun ovat niin kovaäänisinä muita vokottelemassa mukaan:mad:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti