Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. rutkis

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  468
  Toivottavasti rouva zinzinot eivät myy verotukseen liittyvää koulutusta. Ja jos yrityksen liikevaihto on 64000 niin ei sillä kovin suurta sijoituskuningatarta leikitä kun tuosta voi karkeasti sipaista kolmasosan pois kaikenlaisiin pakollisiin sivukuluihin.
   
 2. Yritys on siis ilmeisesti Wealth Life Consept Oy. On se kyllä, kun ei edes osata kirjoittaa oikein konsepti-sanaa. Eikä tuo tilinpäätösanalyysi kovinkaan ruusuinen ollut, tosin se on vuodelta 2016 kun uudenpaakaan ei ole.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 10.04.2018
 3. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Ahaa eli tuo olisi sitten se firma. Eikös 2017 luulisi olevan saatavilla jo nyt? Olisi hauska katsoa onko sekään puheiden mukainen.
   
 4. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 074
  Jos tilikausi on kalenterivuosi niin tilinpäätös täytyy tehdä viimeistään 30.6.2018 ja siitä sitteen vissiin kuukausi aikaa toimittaa se eteenpäin. Tosin veroilmoitus täytyy tehdä jo huhtikuun loppuun mennessä ja siinä yhteydessä yleensä menee myös tuloslaskelma ja tase kaupparekisteriin.
   
 5. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  Eikös muuten Suvisvilloista tulevien passiivisten vuokratulojen pitäisi näkyä pääomatuloissa? Vai onko nekin jollain konstilla saatu sellaisiksi, että ne eivät jostain syystä näykään missään? :D
   
 6. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Olen nyt toisen käden tietojen varassa, mutta korjannette, jos olen väärässä:

  Suvisvilla biittaa markkinatalouden säännöt ja pääsee passiivisille tuloille siis
  - maksamalla 2400 e/kk vuokraa zinopuolisonsa kanssa,
  - velkavivuttelemalla asuntoja vuokralle ja samalla
  - suojaamalla massiivista velkamäärää pankin markkinoimalla korkokatolla (joka ainakin omalla kohdallani olisi ollut silkkaa rahan lapioimista pankille).

  Kaikki tämä Zinzinon pahvisekkien, osa-aikaisten siivoojatason ansiotulojen ja 64 000 e liikevaihtoisen firman turvin. Ei hitto, pitäisikö sitä itsekin alkaa tanssia yhdellä jalalla eventeissä? Jotenkin passiivisia tuloja todennäköisempää on protestilistalle pääseminen, mutta ehkä mä en vain ymmärrä tätä maagista konseptia.
   
 7. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  ------
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2018
 8. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Suvisvilla oli jo pari pv sitten korjannut blogiaan "listaamattoman yhtiön osingot"

  LISTAAMATTOMAN YHTIÖN OSINGOT

  Listaamattoman yhtiön osalta yrittäjällä on mahdollista nostaa osinkoa, jos yhtiön tase on kunnossa. Aiemmin osinko oli yhteen kertaan verotettua eli yhteisöveron jälkeen pystyi nostamaan ilman veroja tietyn prosentin. Systeemi muuttui jokunen vuosi sitten ja sen jälkeen osa tästä summasta on verotonta ja osasta maksetaan veroa. Nämä osingot eivät näy pääomaverotuloissa jos katsoo maksullisen palvelun kautta jonkun ihmisen verotettavia tuloja. Sen takia googlettelijat elävät puutteellisen & väärän tiedon varassa. Lisää osinkoverotuksesta täällä.
   
 9. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  No eikös tuo ole vieläkin harhaanjohtavaa, kun jokatapauksessa 25% osingoista on verotettavia ja tuosta 25%:sta maksetut verot näkyvät jokatapauksessa julkisissa verotiedoissa. Eli jos firma maksaa yhteensä tonnin osingot omistajalleen, niin julkisissa verotiedoissa pitäisi näkyä pääomatuloissa 250€, eikö niin?
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2018
 10. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Joo niin munkin mielestä ja en taas tajua mitä tuo selittää ettei muka näy, mutta se oli selvää, että googlettajat ELÄVÄT PUUTTEELLISISSA JA VÄÄRISSÄ TIEDOISSA.

  Internet on kyllä inhottava paikka noille, kun sieltä löytyy helposti googlettamalla se totuus vaikka tottakai nuo muuta väittävät.
   
 11. Muikkeli

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Viestejä:
  1
  piti rekata ihan tätä keskustelua varten...

  Työkaveri laittoi toissapäivänä hämärän viestin ja pyyteli kahville, on kuulemma keräämässä "hyviä tyyppejä" tiimiinsä. Koko viesti oli tosi epämääräinen, eikä millään halunnut kertoa mistä on kyse. Huoh.

  Lopulta tuli mieleen, että kyse on varmaan Zinzinosta, kun puhui viestissään testauksesta ja terveydenhoidosta.

  Nyt vaan pitäisi keksiä miten tapaamisen sopimisesta pääsisi luistamaan. Toisaalta kiinnostaisi mennä kuuntelemaan minkälainen rekrypuhe olisi :D
   
 12. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Käy ihmeessä. Itse menisin mutta ei ole kutsua vielä tullut mistään. Olisi muutenkin mukava kuulla uusimmat bisnes-ideat zinzinon leiristä.
   
 13. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  205
  Itse olin edellisviikolla ensimmäistä kertaa kosketuksissa pyramidirekryn kanssa. Oltiin pomon kanssa lounaalla ja hänelle ruvettiin kaupittelemaan juurikin tuolla menetelmällä; "Kerään hyviä tyyppejä tiimiini jolla lyödään rahoiksi". Kyseessä oli kylläkin joku cashback tai joku tämmönen.
   
 14. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 074
  Lyoness?
   
 15. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625

  On kyllä hupaisaa, että pitää erikseen ilmoitella, että kuulkaas nyt googlettelijat, kyllä niitä tuloja voi olla, vaikka ne eivät näy verotuksessa :) Mikseivät muuten Suvi ja muut kaltaisensa sitten avaa niitä tulojaan kaikille nähtäviksi ja todista googlettelijoille ja kanssalarppaajille, mitä oikeasti tienaa, kun se tuntuu olevan niin tärkeää näyttää ja esittää, että näin hyvin tässä bisneksessä edetään kohti taloudellista riippumattomuutta? Loppuisi googlettelijoiden epäily ja vittuilu :D

  Ei kai tässä meistä kukaan sitä vastaan olisi, jos Suvi kumppaninsa kanssa oikeasti tienaisikin niin paljon, että ei tarvitse lähitulevaisuudessa tehdä muuta kuin sisustaa ja matkustella, kun ei se meiltä ole kuitenkaan pois. Päinvastoin, jos oikeasti on saanut asiansa niin hyvin hoidettua, niin voisin itse jopa ottaa opiksi ja vinkkejä vastaan, mutta tähänastisilla näytöillä ja omaamalla käsittämättömän tarpeen selitellä 'suuria' tulojaan muille harhaanjohtavin sanankääntein, epäilen vahvasti, että ei Suvisvillassa kaikki mene aivan niin kuin bisnesströmsössä ja miten annetaan ymmärtää :D
   
 16. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Niin ja onhan se nyt päivänselvää, jos nämä tienaisi siis oikeasti tienaisivat olisivat ne esillä tilinauhoja myöten tyyliin instagramissa, koska nämä hehkuttavat aina kaikkea keksittyjäkin juttujaan somessa ja livenä. En tiedä uskovatko jo itsekin valheisiinsa vai tuleeko siitä helpompaa ajankanssa, kun sitä tekee jatkuvasti. Pystyykö tuon väitetysti omistamia vuokrakämppiä toteamaan mistään?
   
 17. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  Jos kämpät ovat omissa nimissä, niin vuokratulot näkyy henkilökohtaisessa verotuksessa pääomatuloina (olettaen, että on löytänyt vuokralaisen joka maksaa enemmän kuin on asunnon kulut...). Jos taas on ostettu firman piikkiin, niin näkyy firman tilinpäätöksen taseessa. Taseen pitäsi tässä tapauksessa olla satoja tuhansia.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2018
 18. Meikälä

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2018
  Viestejä:
  35
  Kyllähän nuo vuokratulot näkyvät verotuksessa pääomatuloina. Sitten jos siellä näkyisi vaan muutama hassu satanen tai tonni, niin alkaisi varmaan selittely, että oikeasti asunnot on ostettu firman nimissä ja syystä x tulot eivät näy missään. Tässä on nyt muutama kuukausi aikaa keksiä selityksiä, marraskuussahan kuka tahansa voi taas tarkistaa zinolaisten tulot vuodelta 2017 ja siellähän kaikki vuokratulot on nähtävillä.

  Jostakin syystä epäilen vahvasti, että sieltä mitään hurjia pääomatuloja paljastuisi. Mutta sittenpä nähdään. Kuten aikaisempikin kirjoittaja totesi, eihän ne tulot muilta ole pois.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2018
 19. Tofe

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  49
  Paljon on tullut tätä aihetta seurattua sivusta, osittain ihan viihteenä ihmisten hyväuskoisuudesta ja pääosin henkilökohtaisen tunkituskokemuksen takia josta jäi kyllä melkoisen hämmentynyt olo.
  Jäätävän hyviä kavereita ovat puhumaan, sitä ei käy kieltäminen, itse myyntikonkarina väittäisin että nuo koijarit voisivat tehdä oikeasti isoa hilloa kunnollisissa myyntitöissä.

  Minulla on sellainen muistikuva että asuntosijoittajana olisi mahdollista kikkailla sijoitusyhtiön tase korkeaksi asuntojen nettovarallisuudella, tämä taas kasvattaisi tasetta joka vuosi sitä mukaa kun lainat lyhenisi. Osingon veronalaisen tulon laskemisessahan käytetään yhtiön laskennallista matemaattista arvoa.
  Voisiko olla mahdollista että tasetta on pumpattu ylös, liikevaihto muodostuisi osittain vuokratuloista ja tällä kikkailulla saisi nostettua hyvän potin osinkoja verovapaasti joka taas ei luonnollisesti näy verotiedoissa?
  Voin olla täysin väärässäkin mutta joku viisaampi varmasti osaa korjata.
  Suvihan on eron yhteydessä ja sen jälkeen myynyt vissiin parikin taloa joista varmasti on myös jotain voittoakin tullut, tämä taas puoltaisi tuota sijoitusasuntojen vivuttamista koska sitä pääomaa ei sidottu siihen asuntoon jossa asutaan

  Tuli muuten huomio tämän Suvin miehestä Jarkosta, mies on googgeilun perusteella jo pitkällä keski-iässä ja on ilmeisesti tehnyt vuosikausia töitä isompana tilikkana mm. kiinassa eurooppalaisten yrityksien palkkalistoilla. Sieltähän on varmasti kertynyt huomattavakin potti hilloa johonkin koska monesti on myös työsuhdeasunto jne. ulkomaan päivärahat ovat myös ihan merkittävän kokoinen lisä liksaan. Lisäksi hänellä on ilmeisesti jonkinlainen ohjelmisto tjsp yritys jonka toiminta on ainakin ollut jossain määrin tulostakin tekevä.

  En pitäisi mitenkään mahdottomana että tämän pariskunnan tarina olisi ainakin osittain totta, tuollaisilla historioilla varustettu pariskunta pääsisi kyllä halutessaan ja riskiä ottaessaan kiinni useisiin sijoitusasuntoihin.
  Toki jollainhan ne kämppien lainatkin pitää lyhentää ja zinosta tuskin tulee rahaa korkeintaan kuin perus ruokaostoksiin, tosin yhtiövastikkeita saa kyllä vähennettyä verotuksessa. MUTTA, Suvi bloggaa ja bloggaamisella voi oikeasti tienata, tämä muron ketjukin on varmasti tuonut satoja ellei tuhansia käyntejä blogiin, puhumattakaan noista me naiset ja huomenta suomi caseista kun palstamammat sormet rakoilla into piukeana lukee taloudellisesta riippumattomuudesta ja ahdistelee ukkoparat itsarin partaalle zino innostuksissaan.

  Kyllä mielestäni tuollainen elämä voisi hyvinkin olla heille mahdollista, mutta zinolla siinä tuskin on suurta roolia muuten kuin mahdollisina vuokralaisina ja blogin lukijoina.
  Minun puolestani onnea heille jos ovat oikeasti onnistuneet, kuten moni muukin on todennut niin ei ole meiltä pois ja itsellänikin on ihan mukavasti pullat uunissa rehellisellä ansiotöistä tienatulla rahalla tehtyjen sijoituksien ansiosta ☺
   
 20. Tofe

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  49
  Huomasitteko muuten tuossa MOT ohjelmassa tämän uuden omegaöljyn, Balanstri? Nopealla googeilulla taustalta löytyy Henri Helskyaho.
  Miten en ole yhtään hämmästynyt että jotakuinkin zinon konseptia vastaavan, testeineen päivineen samalla tavalla toimivan idean ja firman takaa löytyy entinen zinon ylälinjalainen, kilpailuvaltti taitaa olla 20-30% halvempi hinta. Kyllä nämä jaksaa, mahtaa olla kova nälkä :eat: :facepalm:

  Muokkaus: toiminta näköjään eroaa zinosta ainakin siinä että tätä käärmeöljyä on saatavissa paristakin oikeasta kaupasta eikä vain kahvilan nurkassa paskaa puhuvalta henkilöltä tilaamalla, ei tosin mistään merkittävästä mutta kuitenkin.
  Muutenhan tuo vaikuttaisi olevan samaa "syvän meren superkala"/ oliiviöljy sekoitusta kuin zinollakin, pullokin näyttää samalta ja myyntiteksteissä samat tulehdus, polyfenoli jne jargoniat.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2018
 21. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366

  Tämä on ihan hyvää pohdintaa. Tartuin tuohon bloggaamisen tuottamien tulojen aspektiin ja laitoin googlen töihin. Joku ammattimaisesti bloggaava ihminen kertoi saaneensa viime vuonna yhteensä 1500 euroa palkkiota kaupallisista yhteistöistä. Lisäksi laatujournalismista tunnettu Seiska on listannut suosikkibloggaajien tulokärkeä eikä Suvisvillan emäntä siellä listalla ole. https://www.seiska.fi/Uutiset/Suosi...pa-120-000-euron-vuositulot-Metti-Forssell-ja Tähän on tietenkin vastaus valmiina siitä, että kaikki tulot kierrätetään firman kautta (siis sen, jonka nimessä on kirjoitusvirhe). Tietenkin tuore tilinpäätös antaisi osviittaa asiasta.

  Joka tapauksessa sekin on totta, että näin kovasti menestymistä ja materialismia janoavalla ihmisellä olisi varmasti somessa esillä kaikki mahdolliset tiedot/näytöt varallisuudesta, jos sellaista olisi olemassa. Lisäksi lienee aivan selvää, että olipa varallisuutta tahi ei, niin Zinzinon osuus sen varallisuuden hankkimisessa taitaa olla aika pieni.

  Kaikkinensa kyllä jännä kuvio. Uudemmille lukijoille on hyvä muistuttaa, että emme me täällä kateuttamme ihmisten tuloja pohdiskele. Moni zinottaja on tutustunut ulosottomiehen palveluihin ja nauttii osa-aikaisen siivoojan vuosituloja. Eräältäkin massipäälliköltä vouti vei Honda Civicin pihalta ja toisen rehvakkaat puheet jättihuvilan vuokraamisesta vaihtuivat telttaretkeksi korpimailla. Silti puheet verkostomarkkinoinnilla menestymisestä ovat kovat ja 30 000 $ millionaire -syndrooma hyvin vahva.
   
 22. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Eihän tuolla Suvisvilla-blogissa näy olevan edes mainoksia, joten eihän sieltä mainostuloja voi tulla. Luulisin, että tuon blogin tarkoitus on lähinnä tukea omaa yritystoimintaa eli vissiinkin sisustustamiseen liittyvää (?) ja Zincapitaa vai mikä Zinziino se olikaan.

  Lisäys: Mitä nyt yritin webissä olevilla mittareilla tsekata kävijämäärää, kyseiseen blogiin, niin ei tässä nyt mistään varsinaisesta tulonlähteestä voine puhua. Alexa suostuu näyttämään vain koko alustaan kohdistuvan suosion, mikä ei sekään ole mikään ihmeellinen:
  https://www.alexa.com/siteinfo/casablogit.fi
  YouTubessakin täytyy videolla valtavat määrät katsojia, jotta mainostuloista jotain kostuu.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2018
 23. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 863
  Joskus luin tässä ketjussa kyseisestä "Perviksen" mökin vuokraamisesta juhannukseksi kun huhuili sinne seuraa juhannukseksi.

  Itse ajattelin että kaveri huhuilee muuten vaan seuraa mökilleen. Joku sitten avasi tässä ketjussa että "Pervis" huhuilee sinne seuraa jotta saisi maksajan mökille. :D Ilmeisesti maksajia ei löytynyt jonoksi saakka kun vuokramökki vaihtui teltaan. :cool::cool:

  Monelaisilla luksus huviloilla olen itsekkin joskus ollut vieraana Saimaalla, Levillä ja ulkomailla. Koskaan ei kukaan ei ole edes vihjannut että pitäisi maksaa siitä isäntäväelle kun kutsuttuna vieraana olen sinne tullut. Toisaalta koskaan ei ole käynyt edes mielessä että omille mökeille tulleiden vieraiden maksaa jotain siitä kun kutsuttuina vieraina ovat sinne tulleet kyläilemään. Tosin yllätysvieraat saavat kyllä itse ruokansa ja viinansa tuoda mukanaan kun sellaiseen en osaa varautua.
   
 24. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Kateudestahan ei kyse ole tälläkään ketjulla vaan sillä, että väitetyillä omistuksilla, sijoituksilla, bisneksillä ja yleisellä glamour habituksella kaupataan zinzinon tasoista kusetusta ihmisille. Edellämainitut ovat markkinointikikkoja mukavasti sanottuna näiden virityksissä. Niin moni viisas ihminen on loogisesti koittanut järkeillä miten tämä väitetty tulo muodostuu ja vesiperää on vedetty. Siksi tätä seurataan ja siksi nämä ovat seurannassa. Toki tämä on taktiikka hiljentää nämä ikävät keskustelut, mutta eipä se ole onnistunut ennenkään.
   
 25. Tofe

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  49
  Hyvä huomio tuo bloggaamisen todellisuus, en itse ole aiheeseen muutamaa kymppiä enempää koskaan tutustunut joten huutelin hieman puskista.
  Nämä muutkin pohdinnot tässä edellisen viestini välissä ovat hyviä pointteja, "mahdolliseksi" tulonlähteeksi voinee enää laskea fiksulla verosuunnittelulla tehty firma joka laskuttaa vain ns. vastikkeetonta korvausta, eli myy aikaa/palvelua.
  Tässä tapauksessa jos ajatellaan vaikka 1/3 osan 64k vaihdosta tulevan vuokratuloista, jäisi zino/palvelu/mikälie pomppueventti hässäkälle karvan vajaa 43k vastikkeetonta rahaa, eli puhdasta tulosta.
  Tähän jos laskee vaikka 2-3 sijoitushuoneistoa joiden nettoarvo (eli arvo - velat) olisi vaikka 500te, saisi tuosta kerta vuoteen potista jaettua per kuukaudelle hyvän keskituloisen ihmisen nettopalkan käteen.
  Nyt väsyneenä ei jaksa tämän enempää miettiä mutta tuohon kun äkkiä tempaisee että A:todennäköisesti nettoarvoissa ollaan kaukana noista lukemista, B: tuolla erotuksella ei montaa vipusijoitusta lyhennellä pääomaverojen jälkeen, C: muunkin ketjun pohdinta näistä todisteista, pitää todennäköisesti paikkansa koska SoMe on täynnä juuri tämäntyyppisten ihmisten kanavia joissa myös näkyy ne saldot. Zinolla ei.
  Loppujen lopuksi kun ajattelee, meiltä Suomestakin löytyy monia erilaisia lahkoja/kultteja/mitäketäkin, jotka vetoavat ihmisissä juuri tähän yhteisöllisyyteen ja laajan ihmispiirin tuomaan turvallisuuteen, useimmiten jonkun auktoriteettia omaavan henkilön johtamana. Monesti tuppaavat valitettavasti olemaan niitä hyvin ystävällisiä ja kilttejä unelma kansalaisia, joita hyvinvointi yhteiskunta kaipaisi pitämään rattaat liikkeessä.
  Pidän kuitenkin edelleen kiinni mielipiteestäni että tuollainen elämä heillä on kyllä hyvinkin mahdollista, zinzinolla siinä vain ei todennäköisesti ole mitään osaa eikä arpaa, ehkä on jotain toki saatu mutta niillä tuskin saa noiden vuoden vuokraakaan kuitattua vaikka laskisi yhteen.

  EDIT: Empä huomannut mainita että noista lonkalta tehdyistä laskuista puuttuu vielä kaikki yrityksen muut maksut ja velvollisuudet, jotka voivat olla ihan merkittäviäkin kuluja helposti.
  Puhumattakaan yrittäjän eläkkeestä....
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti