Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Joo itse tarkastin saman heti kanssa, kun tuli sellainen olo että "mitä vittua nyt taas". Tuokin oli täyttä valhetta tai virhettä sekä hupaisaa kuinka samassa lauseessa on tietävinään näistä ja "ohjeistaa" internetin negodiileja.
   
 2. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Oikeat rahamiehet ovat sitä tyytyväisempiä mitä vähemmän näkyy heillä tuloja missään verojuorukalentereissa.

  Nämä verkostoveijari "masipäälliköt" ovat taas toista maata ja niitä näyttää närästävän perusteellisesti se, että verotilastoissa ovat siellä köyhyysrajan alla. :D

  MOT ohjelmassa saivat Zinzinot ja muut käärmeöljykauppiaat vähän "feedbackiä" kusetuksistaan:

  https://areena.yle.fi/1-4303240
   
 3. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Siis... en edes tiedä mitä sanoa tuosta postauksesta. Ensimmäisenä pomppaa silmiin maininta kilometrikorvauksista ja päivärahoista osana tuloja palkan lisäksi. Ajatellaanko näin ihan yleisesti vai mitä ihmettä? Päiväraha on korvaus matkustamisen aiheuttamista kustannusten kasvusta, kuten ruokailuista kodin ulkopuolella jne., ja kilometrikorvaus on korvaus oman auton käytöstä. Ehkä nuo korvaukset ovat isompia kuin todelliset kulut, ainakin auton käytön tapauksessa, mutta silti. Silloin kun minä ikäväkseni joudun työmatkalle, pidän vain reiluna että siitä vaivasta saa vähän kompensaatiota, mutta en minä niitä korvauksia laske osaksi työstä saamaani varsinaista palkkaa. En osaa muotoilla ajatuksiani paremmin, mutta pidän tosi kummallisena sitä että tällaisessa tuloista kertovassa postauksessa nostetaan niin isoon rooliin kilometrikorvaukset ja päivärahat.
   
 4. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 148
  No tuossahan nimenomaan sanottiin että "eivät näy pääomaverotuloissa". Ja jos vielä tarkentaa, niin 0-arvoisen listaamattoman yrityksen jakamat osingot (eli matemaattisesta arvosta on 0 tai negatiivinen ja siten 8% raja on myöskin 0) jakamat osingot ei tosiaan näkyisi lainkaan pääomatuloissa vaan 75% osingosta olisi ansiotuloina. Se on sitten toinen juttu että miten ja miksi 0-arvoinen yritys jakaisi osinkoa.
   
 5. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624

  Nimenomaan. Oikeat rahamiehet lainaavat omille sijoitusyhtiöilleen rahaa, minkä yhtiö sijoittaa esim. osakkeisiin tai kiinteistöihin ja pistävät sitten omat yhtiönsä ensimmäisenä maksamaan velkoja takaisin –jos joskus tulee yllättävää käteisen tarvetta– sen sijaan, että maksaisivat verotettavaa osinkoa tai palkkaa ulos yhtään sen enempää kuin on öbauttiarallaa pakko. Ja tietysti sijoitusyhtiö yritetään pitää +-0-tuloksella jos suinkin mahdollista, että yhteisövero myöskin jää mahd. pieneksi. Kulujahan firmalle sitten saa sopivasti, kun tarjoaa omistajalleen auto,- vene,- ja asuntoedun, mikä on kuitenkin monasti halvempaa sekä firmalle, kuin firman omistajallekin jos katsotaan kokonaiskuluja.
   
 6. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Joo:D Tuossa tapauksessa kyllä näin on, eli jos yhtiön nettovarallisuus on nolla tai miinuksen puolella, niin siinä tapauksessa mitään ei näy pääomaverotuksessa. Oikeassa olet. Mutta jos firman arvo on edes satanen, niin sitten pitäisi jotain hiluja näkyäkin :)
   
 7. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Hahaha... voi olla huomenna kova paikka suvilla mainostaa zinzinoa huomenta suomessa :D

  Oikea lääkäri kyllä hyvin kiteytti, että huijauksiahan nämä ovat ja huijareita ne jotka näitä kovasti myyvät hyväuskoisille. Toivottavasti haastattelijat ovat perillä mikä tyyppi huomenna selittää asunto"sijoittamisesta".
   
 8. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Niitä Zinzino-massipäälliköitä on Suomessa useampi tuhat. Niistä taisi noin viisi kappaletta ansaita saman verran tai enemmän kuin ruokakaupan kassa. Sitten muutama kymmenen jäi tienestäissä sen alle, mutta kuitenkin plussalle jäi tulot.

  Lopuillahan zinzinoilla se tulos oli pahasti persnettoa.

  Siinäpä sitten tekee verosuunnittelua kun ei ole penninjeniä voittoa mistä tarvisi veroja maksaa.

  Olihan niillä muutamilla massipäälliköillä joskus ne Viron firmat joista jättivät kaikki alvit tilittämättä. :D

  Kusettajiahan nuo zinzinot ovat. Kaupustelevat moninkertaiseen ylihintaan jotain käärmeöljyä luvattomilla terveysväitteillä. Ja hölmöimmiltä tapauksilta putsaavat rahat uskottelemalla että tunkiks alkamalla rikastuu. Toki siinä Norjan orava rikastuu, mutta tunkilla ei ole muuta virkaa siinä kuin toimia maksajana.
   
 9. "Monesti perus palkkatyöläisillä menee ohi, kuinka paljon yrittäjänä pystyy nostamaan verottomana mm. päivärahaa & kilometrikorvauksia. Niistä myös omat tuloni palkan lisäksi koostuu"

  Jjss kanssa sama huomio. Kuinka paljon pystyy nostamaan. Just joo. Ei mene kauaa tätä menoa kun verottaja vaatii todentamaan ajot kun nämä wannabe kiinteistömogulit ottaa petoksella varat ulos ja vielä huutelee siitä julkisesti! Jeesus.

  MOT jälkeen vois pistää vähän kiinni zinoon kauppapaikassa.
   
 10. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Pitää katsoa MOT Areenasta huomenna. Näin tänään vain loppuosan siitä.

  Luin pariin eri otteeseen nuo Suvisvillan ja yrittäjä-äitylin selonteot (ja jopa jaksoin katsoa laimean bilevideon sekä puolet pitchauksesta hotellin aulasta), mutta en suoraan sanoen saa järkeäni leikkaamaan zinolaisittain. Ehkä tässä onkin se ero, miksi osa juoksee oravanpyörässä ja osa esittelee erittäin tyrkysti vaurauttaan naistenlehdissä ja blogeissa.

  Mutta siis: eikös meillä ole täällä Suvisvillan osalta hänen ja hänen miehensä verotiedot, firman/firmojen tiedot perattuna läpi? Ne tiedot osoittavat aika heppoista varallisuutta, mutta niin vain sitä sitten asutaan 2400 e/kk vuokrakämpässä ja velkavivutellaan asuntosijoitussalkkua. Mikä tässä mättää tai mistä sitä massia sitten tulee? Sugar daddy? Rahasuvut? Edessä siintävä protestilista? Pienestä firmasta tuskin saa lypsettyä jättiosinkoja eikä nyt varmaan kilometrikorvauksilla ja päivärahoillakaan sijoitussalkkua merkittävästi kasvateta. Lähtökohtaisesti tämä kaikki massipäällikköelämän esittely on hyvin falskia enkä puolta sanaakaan usko näiden mammojen jutuista.
   
 11. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Tietääkseni omien lastensa asuinkustannukset voivat vanhemmat maksaa ilman mitään veroseuraamuksia kenellekään ja riippumatta siitä, että kuinka vanhoja lapset ovat. Eli jos asumisesta Suvisvillaiset eivät maksa mitään, niin onhan se jo iso etu ja jos esimerkiksi ei ole autoakaan itse ostanut, vaan vanhemmat sen omistaa, maksaa huollot yms. ja lapsi on vain yksi käyttäjistä, niin siinäkin säästää jo pitkän pennin. Tosin itselle maksetut kilometrikorvaukset kuluttoman auton käytöstä voisi siinä tapauksessa mennä jo verottajan mielestä ainakin harmaalle alueelle. :D
  Näistä en kyllä ole satavarma, mutta aika paljon tukea vanhemmat pystyvät antamaan ihan laillisestikin.
   
 12. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  550

  täytyyhän sitä lasten, vaikka vähän vanhempienkin harrastusta tukea :D
   
 13. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Lyhyt oli Suvin haastattelu eikä vaikeita kysymyksiä esitetty. Juuri mitään uutta ei noussut esille, suurin osa asioista on jo blogissa käsitelty. Tässä muutama kohokohta niille, jotka eivät tv:n ääreen päässeet:

  Annettiin ymmärtää että alkupääomaa on ollut sen verran että asuntokaupoissa alkuun pääseminen ei ollut vaikeaa.

  Mainittu sekä varallisuusvalmennus, Zinzino että passiiviset tulot. Kuinkas muutenkaan.

  Kysyttäessä eikö esim. korkojen nousu huoleta, vastasi Suvi että ei huoleta sillä korkokatto on kätevä asia ja ainahan voi myydä asuntoja pois. (Helppoa siis kuin heinänteko? Tästä olisi ollut hyvä toimittajan kysyä vähän lisää...)

  Eivät pitäneet järkevänä käyttää suurta lainaa vain omaan asuntoonsa, ostivat siis mieluummin useampia pikkuasuntoja joiden vuokralaiset maksavat lainaa pois.
   
 14. rutkis

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  468
  Toivottavasti rouva zinzinot eivät myy verotukseen liittyvää koulutusta. Ja jos yrityksen liikevaihto on 64000 niin ei sillä kovin suurta sijoituskuningatarta leikitä kun tuosta voi karkeasti sipaista kolmasosan pois kaikenlaisiin pakollisiin sivukuluihin.
   
 15. Yritys on siis ilmeisesti Wealth Life Consept Oy. On se kyllä, kun ei edes osata kirjoittaa oikein konsepti-sanaa. Eikä tuo tilinpäätösanalyysi kovinkaan ruusuinen ollut, tosin se on vuodelta 2016 kun uudenpaakaan ei ole.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 10.04.2018
 16. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Ahaa eli tuo olisi sitten se firma. Eikös 2017 luulisi olevan saatavilla jo nyt? Olisi hauska katsoa onko sekään puheiden mukainen.
   
 17. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 148
  Jos tilikausi on kalenterivuosi niin tilinpäätös täytyy tehdä viimeistään 30.6.2018 ja siitä sitteen vissiin kuukausi aikaa toimittaa se eteenpäin. Tosin veroilmoitus täytyy tehdä jo huhtikuun loppuun mennessä ja siinä yhteydessä yleensä menee myös tuloslaskelma ja tase kaupparekisteriin.
   
 18. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Eikös muuten Suvisvilloista tulevien passiivisten vuokratulojen pitäisi näkyä pääomatuloissa? Vai onko nekin jollain konstilla saatu sellaisiksi, että ne eivät jostain syystä näykään missään? :D
   
 19. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Olen nyt toisen käden tietojen varassa, mutta korjannette, jos olen väärässä:

  Suvisvilla biittaa markkinatalouden säännöt ja pääsee passiivisille tuloille siis
  - maksamalla 2400 e/kk vuokraa zinopuolisonsa kanssa,
  - velkavivuttelemalla asuntoja vuokralle ja samalla
  - suojaamalla massiivista velkamäärää pankin markkinoimalla korkokatolla (joka ainakin omalla kohdallani olisi ollut silkkaa rahan lapioimista pankille).

  Kaikki tämä Zinzinon pahvisekkien, osa-aikaisten siivoojatason ansiotulojen ja 64 000 e liikevaihtoisen firman turvin. Ei hitto, pitäisikö sitä itsekin alkaa tanssia yhdellä jalalla eventeissä? Jotenkin passiivisia tuloja todennäköisempää on protestilistalle pääseminen, mutta ehkä mä en vain ymmärrä tätä maagista konseptia.
   
 20. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  ------
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2018
 21. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Suvisvilla oli jo pari pv sitten korjannut blogiaan "listaamattoman yhtiön osingot"

  LISTAAMATTOMAN YHTIÖN OSINGOT

  Listaamattoman yhtiön osalta yrittäjällä on mahdollista nostaa osinkoa, jos yhtiön tase on kunnossa. Aiemmin osinko oli yhteen kertaan verotettua eli yhteisöveron jälkeen pystyi nostamaan ilman veroja tietyn prosentin. Systeemi muuttui jokunen vuosi sitten ja sen jälkeen osa tästä summasta on verotonta ja osasta maksetaan veroa. Nämä osingot eivät näy pääomaverotuloissa jos katsoo maksullisen palvelun kautta jonkun ihmisen verotettavia tuloja. Sen takia googlettelijat elävät puutteellisen & väärän tiedon varassa. Lisää osinkoverotuksesta täällä.
   
 22. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  No eikös tuo ole vieläkin harhaanjohtavaa, kun jokatapauksessa 25% osingoista on verotettavia ja tuosta 25%:sta maksetut verot näkyvät jokatapauksessa julkisissa verotiedoissa. Eli jos firma maksaa yhteensä tonnin osingot omistajalleen, niin julkisissa verotiedoissa pitäisi näkyä pääomatuloissa 250€, eikö niin?
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2018
 23. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Joo niin munkin mielestä ja en taas tajua mitä tuo selittää ettei muka näy, mutta se oli selvää, että googlettajat ELÄVÄT PUUTTEELLISISSA JA VÄÄRISSÄ TIEDOISSA.

  Internet on kyllä inhottava paikka noille, kun sieltä löytyy helposti googlettamalla se totuus vaikka tottakai nuo muuta väittävät.
   
 24. Muikkeli

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Viestejä:
  1
  piti rekata ihan tätä keskustelua varten...

  Työkaveri laittoi toissapäivänä hämärän viestin ja pyyteli kahville, on kuulemma keräämässä "hyviä tyyppejä" tiimiinsä. Koko viesti oli tosi epämääräinen, eikä millään halunnut kertoa mistä on kyse. Huoh.

  Lopulta tuli mieleen, että kyse on varmaan Zinzinosta, kun puhui viestissään testauksesta ja terveydenhoidosta.

  Nyt vaan pitäisi keksiä miten tapaamisen sopimisesta pääsisi luistamaan. Toisaalta kiinnostaisi mennä kuuntelemaan minkälainen rekrypuhe olisi :D
   
 25. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Käy ihmeessä. Itse menisin mutta ei ole kutsua vielä tullut mistään. Olisi muutenkin mukava kuulla uusimmat bisnes-ideat zinzinon leiristä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti