Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Juu siis oikein huikean hämmästyttävää ottaen huomioon että olen jo kertonut että a) Suvisvilla on ollut lempiblogejani ja b) Zinzino on muista yhteyksistä tuttu ja siis kiinnostaa minua. Näiden kahden kiinnostuksen kohteen yhdistyminen siinä vaiheessa kun Suvi lähti Zinzinoon mukaan on varmistanut sen että luen blogia aktiivisesti jatkossakin, vaikkei muita syitä siihen enää olisi.

  Loukkaannuin sen verran saamastani kohtelusta kun olin liittynyt tänne, että jokseenkin dramaattisesti ilmoitin että lopettaisin kirjoittamisen ja pyysin tämän käyttäjätunnuksen poistoa muutamaan otteeseen (miksi pyyntöihin muuten ei reagoida...?). Nyt huomattuani että olin yhdessä väitteessäni väärässä, eikä Suvi omistakaan asuntoaan, tulin korjaamaan erheeni kun kerran tämä tunnus vielä toimi. Jos olisin Suvi itse niin oletettavasti olisin osannut kertoa asian oikein jo ekalla kerralla, vai mitä :)

  Olisiko tämä nyt käsitelty...? Alkaa nimittäin toistamaan itseään nämä reaktiot kommentteihini.
   
 2. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Eipä tuossa mitään järkeä olekaan. Helsingissä vuokralla... Noh voihan sitä sanoa omistavansa 10 sijoitusasuntoa. Sitähän tuo meininki tuntuu olevan muutenkin ja puhe on halpaa.
   
 3. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Minäpä spämmään Suvisvillaa vielä lisää - kerta kiellon päälle jne.? Nimittäin Suvi on julistanut saaneensa kutsun 10.4. Huomenta Suomeen kertomaan näistä Zinzino- ja asuntosijoitusjutuista. Ihan vaan tiedoksi, jos jotakuta kiinnostaa katsoa (vaikka näyttääkin siltä ettei Suvisvillasta saisi täällä puhua).

  Aihe vapaalla muuten käydään tällä hetkellä hyvinkin vilkasta keskustelua otsikolla "Suvisvilla asuntosijoittajaksi", tai jotain sinne päin. Ihan vaan jos joku vielä epäilee että ei ole mahdollista olla kiinnostunut nimenomaan tämän bloggaajan Zinzino-urasta ja vaikeasti ymmärrettävistä sijoituskuvioista olematta bloggaaja itse. Hänellä kun on ollut tuota lukijakuntaa jo ennen Zinzinoa, allekirjoittanut mukaan lukien. Ehkäpä tuo tv-haastattelu valaisee asiaa lisää.
   
 4. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  "Ihan vaan tiedoksi, jos jotakuta kiinnostaa katsoa (vaikka näyttääkin siltä ettei Suvisvillasta saisi täällä puhua)"

  Kukas näin on kieltänyt? Se ettet pidä miten keskustellaan ei tarkoita sitä ettei saisi keskustella joten älä väännä asioita mitä selvästi tykkäät tehdä sekä uhriutua jokaisessa viestissäsi.
   
 5. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Olisi kiva olla uhriutumatta, lupaankin sen tehdä heti kun minua ei epäillä jokaisen viestini jälkeen Suviksi tai keneksi tahansa zinzinolaiseksi :) Samalla hetkellä voin uskoa että Suvisvilla on aiheena tervetullut lisä keskusteluun spämmisyytösten sijaan.
   
 6. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  :)

  Mitäs mieltä olet Suvin sijoitus strategioista ja siitä että maksavat 2400e vuokraa itse ja puheiden mukaan ostavat/haluavat ostaa 10 uutta sijoitusasuntoa vuodessa aivan kuin ei olisi mitään riskiä? Sekä myös epäkohdat tuloissa ja puheissa puhumattakaan pankeista mitkä eivät edes myönnä lainaa tuollaisille tuloille. :)
  Suoraansanottuna antaa aika typerän kuvan itsestään, kun epäkohdista huolimatta puhuu kuin olisi joku asiantuntija ja ilmeisesti sellaista menee larppaamaan sinne televisioonkin. (jos tämä edes on totta) :)

  Miten hän edes kehtaa puhua näistä julkisesti ottaen huomioon nämä epäkohdat mitkä kyseinalaistetaan varmasti. Ensinnäkin verotietojen mukaan rahaa ei ole tähän touhuun. :)
   
 7. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Pidän aihetta vähintäänkin mielenkiintoisena, muutamia syitä nimetäkseni mm. siksi, että tuo 2400 euron vuokra siitä asunnosta missä he asuvat on oikeasti todella korkea, ja mitä asuntolainoihin tulee niin siksi, että on lähestulkoon varmaa että korot alkavat tästä pikkuhiljaa nousta. Jokainen pystyy helposti laskemaan, miten paljon pienikin korkojen nousu vaikuttaa lainojen hoitokustannuksiin. Olisi toivottavaa, että lainasumma on mitoitettu siten että siitä selviää myös korkojen noustessa, tai käytetty muita keinoja suojautua jos/kun niin käy. Ikävä yllätys voi tulla vastaan myös mm. siinä vaiheessa, kun uudiskohteiden yhtiölainojen lyhennysvapaa loppuu, jos asiaan ei ole tajuttu varautua. Bloggaaja ei ole missään vaiheessa käsitellyt näitä ikävämpiä asuntosijoittamisen puolia sanallakaan, ja se on erikoista. Kuten itsekin toteat, ihan kuin mitään riskiä ei olisi. Meille blogia vuosia seuranneille muutos entiseen meininkiin verrattuna on aika suuri.

  Kukaan meistä ei tietenkään tiedä millaisia järjestelyjä Suvi on miehineen tehnyt, ja millainen heidän taloustilanteensa on (eikä asia ulkopuolisille kuulukaan), mutta kun lukijoille kerrotaan asioista vain pieni osa niin tietenkin uteliaisuus herää, että mitä tässä on taustalla. Siksi ainakin minä katson sen tv-haastattelun ja toivon että Suvi haluaa kertoa enemmänkin aiheesta :) Silloin 10.4. se nähdään, oliko haastattelukutsu totta vai ei.
   
 8. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  No jos vähän detaljeja saat. Vuokra itsessään ei kurnaa tahi klaavaa, enempi se mistä tuon vuokran maksavat, makustelee mielekkäisiin jatkopohdintoihin.

  Verrokkina omasta elämästä näiltä nurkin: Kalastajatorppa (NYSE:APLE) maksoi mulle viimekuussa 6,5% vuokroo..
  Ostohinta $18.25, osinko $0,1 jonka kuittaa kerran kuukaudessa.

  Subjektiivisesti: Aika olematon tuotto, mutta niin on riskikin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2018
 9. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
 10. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Tämä on selvästi se uusin viritys mihin alkavat siirtyä... Veikkaan "sijoitusneuvonnan" olevan yksi tärkeä kuppausmetodi mitä aletaan myymään. Lehdessähän oli tällainen juttu

  "Suvi ja Jarkko ostivat vuonna 2016 kaksi asuntoa ja seuraavana vuonna 4 lisää. Myös tänä vuonna on tarkoitus ostaa useampia. Pari ei itse ole tekemisissä vuokralaisten kanssa, vaan he ovat palkanneet sitä varten asiaan erikoistuneen firman."

  Aika mielenkiintoinen vaurastumismetodi jälleen käyttää välikättä tässä bisneksessä ja kustannukset taas nousee...En silti ihmettelisi jos tämä "erikoistunut firma" olisi täynnä tuttuja naamoja eräästä toisesta kahvinhajuisesta virityksestä. Tätäkin olisi hyvä myydä taas ja selvästi tunkkeja houkutellaan nyt ihan uuteen aluevaltaukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2018
 11. timov8

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  164
  Itse repeilin tälle kommentille oikein huolella: "olenkin kiitollinen siitä, että perusturva tulee joka tapauksessa Zinzinon liiketoiminnan kautta passiivisten tulojen muodossa." :D
   
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Siinä sivun lopussa toiseksi viimeisessä kuvassa oli myös toinen veijarinainen. Se joka postitteli tällaisia unelmataulujaa.

  :)

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 13. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624

  Tuo yksi lause kuvaa aika hyvin tätä touhua: "Kenen elämää elät" :)
  Larppaajiahan* nämä Zinolaiset kuitenkin ovat, mutta eivät myönnä sitä, mikä tietenkin kyllä kuuluu rooliin.

  *Pyydän anteeksi oikeilta larppaajilta larppaaja-termin käyttöä tässä yhteydessä.
   
 14. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Tämä on ihana kirjoitus juurikin tuosta syystä, eli tulee taasen kerran todistettua miten selittely on main streamia näiden lahkoutneiden pyramidikusettajien piirissä. Muutama lainaus, joita voinee pitää tahattomina paljastuksina:

  "Mielikuva, että tässä suoramyyntityössä voisi heittäytyä eläkkeelle ja vain kerätä rahoja muiden tekemästä työstä on täysin väärä. Tiimi tarvitsee johtajiaan auttamaan, kouluttamaan ja motivoimaan. Kuitenkin tällainen hetkellinen hengähdystauko on mahdollista, kun muut tiimin avainhenkilöt ottavat koppia asioista."

  Eikös homman pitänyt juuri mennä niin, että ryhtymällä tekemään zinzinoa pääsee pois oravanpyörästä ja voi vain katsella kuinka raha kilisee tilille... Kurjassa oravanpyörässä on muuten sellainen hassu puoli, että äitiysloman aikana ei kenenkään tarvitse "ottaa koppia", kun oravanpyörä takaa säännölliset tulot äitiyden alkuaikana.

  "...perusturva tulee joka tapauksessa Zinzinon liiketoiminnan kautta passiivisten tulojen muodossa. Niillä saa kustannettua muun muassa puhelinkulut, IT-kulut, autojen kulut, YEL-vakuutukset, sairauskuluvakuutukset, tapaturmavakuutukset, henkivakuutukset, autovakuutukset, yrityksen vastuuvakuutukset… onpas siinä muuten vakuutuksia!"

  Onpas siinä, vakuutuksia! YEL-vakuutusta ja yrityksen vastuuvakuutusta lukuunottamatta kuta kuinkin samat kulut kuin mitä se kuuluisa siwan kassa (disclaimer: en halua tällä dissata ketään kassatyöntekijää, arvostan ao. työtä ihan yhtä paljon kuin mitä tahansa rehellistä työtä) joutuu maksamaan. Ja ko. kuluthan ovat yhteensä ihan satasia kuukautta kohden. On se hienoa, että passiiviset tulot (joilla pitäisi elää, ostaa hienoja sijoitusasuntoja ja tehdä luxusmatkoja) riittävät näihin hirmuisiin peruskuluihin! Täsmää aika hyvin sen kanssa, että hyvin tienaava tunkki saa verotietojen ja zinozinon tilinpäätösten mukaan parhaimmillaan jopa useita satasia kuukaudessa.
   
 15. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Jäi vielä vaivaamaan tuon äityliparan juttujen ristiriitaisuus. Heidi Ekholm-Talas Kirjoitti jo 2016 plokissaan, että

  "Tunnen kymmeniä suomalaisia Zinzino kollegoita, jotka tienaavat enemmän, kuin moni ison firman johtaja. Halusin nähdä tiliotteet, ennen kuin uskoin ja lähdin itse mukaan liiketoimintaan. Tunnen satoja, jotka laskuttavat mukavasti 1000-4000€/kk ja suurin osa tekee nuo tulot sivutoimisena. Itse olen tehnyt tuottavaa liiketoimintaa ensimmäisestä kuukaudesta lähtien."

  Tämän jälkeen hän on tunkannut ahkerasti aina ulkomaita myöten, minkä tuloksena sai viime vuoden lopussa jopa koko helvetin pyramidihuijauksen ykköspalkinnon "recruiter of the year". Kriteereinä mm. uusien uhrien värvääminen, näiden piiskaaminen sekä verkoston kansainvälistäminen. Lisäksi titteli puljun hörhöasteikolla on noussut kohisten, taitaa olla ainakin jo black magic crown diamond director. Vaatimattomien kirjoitelmiensa perusteella tulee aina valittua jokaiselle eksklusiiviselle manipulaatiotripille, ja saa kaupan päälle ottaa miehensä mukaan. Jos näillä meriiteillä ei pääse johtajatason tienesteille tai edes noiden satojen mukavasti 1000-4000 €/kk tienaavien joukkoon, niin kannattaisikohan miettiä alan vaihtamista vaikka rehellisen työn tekemiseen tai paluuta rehelliseen yrittäjyyteen?
   
 16. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  802
  Mitenkähän nuo auton kulut oikein meneekään... Mikäli auto on yrityksen, niin silloin vapaa autoetu on verotettavaa tuloa ko. henkilölle. Jos taas ajellaan omalla autolla, niin noita kustannuksia ei saa vähentää yrityksen menoina, ainoastaan matkakorvauksina.
   
 17. Sram

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2013
  Viestejä:
  175
  Vähän lässähtäneet bileet Director tripillä
   
 18. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Oi kun olisi saanut olla mukana :D
   
 19. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Suvisvilla avaa "bisnes" juttujaan blogissaan. Nyt kannattaa lukea :D mutta laitan tähän jutut, koska moni ei varmasti halua edes avata koko sivustoa

  ASUNTOSIJOITTAMINEN

  Meidän toimintamalli vuokralla asumisessa ja asuntoihin sijoittamisessa on hieman massasta poikkeava. Aina kun puhutaan rahasta, niin ihmisiä tuntuu muutenkin kiinnostavan, mitä kukakin tienaa.

  Päätin ottaa nyt kollegani Heidin tavoin aiheeseen kantaa, sillä yrittäjänä toimivan ihmisen tulotietoja kannattaa etsiä yrityksen talousluvuista. Yrittäjänä pystyn itse päättämään paljonko nostan itselleni osakeyhtiön kautta palkkaa. Luonnollisesti koitan nostaa palkkaa minimaalisen vähän, sen verran mikä minulle riittää sijoituksiin, sekä elämiseen. Loput kannattaa jättää yritykseen, jos jätettävää jää. Laitamme palkasta joka kuukausi sijoitukseen menevät rahat syrjään ja elämme lopuilla. Tämä onkin mielestäni tärkeä sääntö vaurastumisessa; sijoita ensin, elä lopuilla. Monesti ihmiset tekevät juuri toiste päin, eikä sen takia jää juuri koskaan mitään sijoitettavaa.

  PÄIVÄRAHAT JA KILOMETRIKORVAUKSET

  Valmennusyhtiö Varapuun koulutukset on meille ensisijainen paikka kouluttautua raha & sijoitusasioissa. Yrittäjille suosittelen mm. Yrittäjyyden perusteet 2.0 kurssia. Kyseisessä valmennuksessa puhutaan verotuksesta ja kirjanpidosta nimenomaan yrittäjän vinkkelistä. Mitä kannattaa huomioida kirjanpitäjää valitessa & mitä kirjanpitäjälle kuuluu toimittaa ja koska. Työntekijän, yrittäjän ja sijoittajan ajatusmaailmalla on meinaan aika paljon eroja. Monesti perus palkkatyöläisillä menee ohi, kuinka paljon yrittäjänä pystyy nostamaan verottomana mm. päivärahaa & kilometrikorvauksia. Niistä myös omat tuloni palkan lisäksi koostuu. Todella paljon tulee koulutettua tiimiä ympäri suomen ja tämän takia niin päivärahoja, kuin kilometrejä kertyy. Myös monet ulkomaanreissut on työmatkoja, missä käymme valmentamassa tiimiämme ja niistä voi nostaa silloin myös päivärahat.

  LISTAAMATTOMAN YHTIÖN OSINGOT

  Listaamattoman yhtiön osingot eivät näy pääomaverotuloissa. Sen takia googlettelijat elävät puutteellisen & väärän tiedon varassa. Lisää osinkoverotuksesta täällä.

  TULOJEN MUODOSTUMINEN JA YRITYKSEN TALOUSLUVUT

  Yrityksen liikevaihto ei ole sama asia kuin yrittäjän bruttotulot. Zinzino ei maksa palkkaa vaan yrittäjä laskuttaa yrityksensä kautta saamansa provisiot. Näillä tuloilla maksetaan paljon myös erilaisia yrityksen kuluja. Yrittäjä voi itse päättää osakeyhtiömuotoisessa yrityksessä paljonko palkkaa nostaa. Perustin Oy:n kesken vuotta 2016, jolloin osa liikevaihdosta tuli vielä toiminimen kautta, sen takia edellinen tilikausi ei ole vertailukelpoinen. Yritykseni liikevaihto oli viime vuonna vajaat 64 000€ ja tulos voitollinen. Työskentelen n. 20 tuntia viikossa ja matkustelemme maailmalla ehkä kymmenen kertaa vuoteen. Paljon on työmatkoja, sekä jonkin verran myös lomamatkoja. Yrityksen talousluvut ovat julkisia ja kuka tahansa voi ostaa vaikka maksullisen Rating Alfa raportin.

  KIINTEÄT KULUT

  Teen työtäni pääosin kotoa tai tavaten ihmisiä kaupungilla niin kahviloissa kuin ravintoloissa. Jonkin verran tulee käytyä myös erilaisissa edustustilaisuuksissa, sillä ne kuuluu luonnolliseksi osaksi verkostoitumista.

  Zinzinon liiketoiminta on siitä loistava, ettei siihen käytännössä kohdistu mitään pakollisia kiinteitä kuluja. Toki yrittäjän pitää huolehtia vakuutusturvastaan. Itse tarvitsen autoa liikkumiseen ja tietenkin tietokoneet, puhelimet & muut yhteydet on välttämätön juttu. Lisäksi minulla on yrityksen nimissä vapaaehtoisia eläkevakuutuksia ja sijoituksena muutama uudiskohde.

  Kouluttautuminen on yksi asia mihin suoramyynnissä menestyneet investoivat. Itsensä kehittämisestä on hyötyä kaikessa elämässä ja se onkin loputon matka mitä opiskella. Erilaiset koulutukset ja valmennukset maksaa, mutta sanoisin että ne maksaa itsensä myös moninkertaisesti tulevaisuudessa takaisin. Henkistä pääomaa ei voi mitata rahassa. Onneksi liiketiloihin, henkilökuntaan tai markkinointiin ei tässä liiketoiminnassa mene euroakaan. Kaiken pystyy tekemään ilman taloudellista riskiä ja ilman isoja investointeja uuteen liiketoimintaan. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja Zinzinon tuoma yhteisöllisyys erittäin arvokasta. Monta meille läheistä ja rakasta ystävää on löytynyt tätä kautta. Puhumattakaan meistä Ilman Zinzinoa ei olisi minua ja miestäni, joten olen ikuisesti kiitollinen siitä kuinka löysimme toisemme. Yksin meidän ei siis tarvitse puurtaa, vaan tämä on tiimiyrittäjyyttä parhaimmillaan. Aina on apua tarjolla.

  Katso Facebooklive video meidän Teneriffan Directormatkalta, missä muutaman kollegani kanssa kerromme minkälaista suoramyyntiyrittyäjyys on ja kuinka se on meidän elämäämme muuttanut.
   
 20. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 827
  Melkoista paskanpuhumista koko video täynnä.

  Tuli mieleen sana tuulitunneli kun kuunteli noita rivissä istuvia bimboja.
   
 21. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Joo eipä tuota videota kannata katsoa. Itseä kiinnostaisi tietää mitä muron talousasiantuntijat sanovat näistä selvityksistä. Itseä olisi kiinnostanut kovasti mikä firman tulos oli mutta se nyt jäi taas ikävästi kertomatta. Muutenkin tuo 64ke liikevaihto ei anna pohjaa noille talohankinnoille jne. mitä hehkuttaa.
   
 22. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  No ei kyllä anna :D Ei ainakaan Suvin tuloilla kummoista sijoitusasuntoa hommata tai saada lainaa sellaista varten, vaikka lainaa nyt suht helposti tällä hetkellä saakin. Yksityisyrittäjänä toimiessa noin pienessä firmassa todennäköisesti ei saa edes luottokorttia.
  Jos on vähänkään fiksumpi sijoitusasunto hommattu, puhumattakaan monista, niin eiköhän takana ole muuta rahaa mikä mahdollistaa toiminnan. Zinzinotuloilla niitä ei ole hommattu.
   
 23. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Niin tai sitten ihan vain perus paskapuhetta hankinnoista. Ehkä joku halpa kämppä jostain löytyy millä voidaankin sitten myydä itseään asuntosijoittajana sekä antaa visioita kymmenien asuntojen hankinta SUUNNITELMISTA. Täytyy toki muistaa, että heidän nykyinen vuokrakämppä imee 2400e passiivista tuloa kuussa joten tarvii olla taas melkoinen taikaseinä mistä rahat revitään...
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2018
 24. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Jep. Ja tämä on myös hupaisa lause:

  "Listaamattoman yhtiön osingot eivät näy pääomaverotuloissa. Sen takia googlettelijat elävät puutteellisen & väärän tiedon varassa. Lisää osinkoverotuksesta täällä."

  Kyllä näkyvät. Joko pääomatuloissa tai ansiotuloissa. Osa on tietysti verotonta, mikä ei näy, mutta jotain näkyy jos yhtään on osinkoa maksettu.

  "
  Osingonsaajan verovuonna listaamattomista yhtiöistä saama pääomatulo-osinko on 150 000 euroon asti 25 %:sti veronalaista pääomatuloa. Raja on verovelvolliskohtainen, ei yhtiökohtainen. 150 000 euron ylittävästä pääomatulo-osingosta 85 prosenttia on veronalaista pääomatuloa ja 15 prosenttia verovapaata tuloa. (TVL 33 b § 1 momentti)

  Kahdeksan prosentin vuotuisen tuoton ylittävältä osalta saatu osinko on ansiotulo-osinkoa. Ansiotulo-osingosta 75 prosenttia on veronalaista ansiotuloa ja 25 prosenttia verovapaata tuloa. (TVL 33 b § 2 momentti)"


  Jos yrityksen liikevaihto on 64K€ niin ei tuollaisen yhtiön nettovarallisuus voi olla kovin korkea ja 8% osakkeiden matemaattisesta arvosta tulee täyteen varmaan jo muutaman tonnin osingoista, jos niitä ylipäätään on maksettu.
   
 25. Vihuri

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2009
  Viestejä:
  1 036
  klo 20 alkoi YLE 1 MOT- ohjelma jossa kuivaveritesti, ravintolisät jne
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti