Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 273
  Paitsi, että tuossa postaamassani kuvassa hänellä ei ole Daytona. Daytonassa ei ole lovia kellokehässä ja viisarit on liian paksut ja lyhyet. Halpa kiinadesign patterikello kyseessä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2018
 2. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  221
  Joo näin vähän epäilinkin. Tai oikeastaan tiesinkin.
  Kuitenkin tuokin implikoi tuon olevan aito ja käyttää sitä todisteena homman menestyksestä.
  Onhan noita kalliita rolexeja ihan perusjampoillakin ei se miljonääriä vaadi, mutta näiden ollessa kyseessä feikki on se juttu kuten ovat itsekin.
   
 3. BrunoX

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2017
  Viestejä:
  17
  Ai. No en tästä kaverista tiedä mtn enkä etenkään mistään hänen menestyksestä, mutta ei sitä nyt millään helvetin kellolla päätetellä. Itseasiassa usien menee päinvastoin, menestyneet ei jaksa koreilla jollain hiton helyillä ja autoilla
   
 4. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 032
  Omien kokemusten mukaan varakkailla on kyllä kalliita kelloja. Se on monelle ihan oma harrastuksensa. He eivät vaan mene valokuvaajalle ja sano, että otetaanpa pari räpsyä joissa kello näkyy kunnolla. Ei ole mitään tarvetta esitellä hankintojaan, se joka huomaa ja ymmärtää tekee sen, mutta erikseen esittelemistä pidetään jopa moukkamaisena. (Kymmenien)Tuhansien eurojen kelloja pitävät ovat kiinnostuneita tyylikkään klassisesta käsityöstä. Ei he niitä sen takia pidä, että voi esittää varallisuutta. E:Toki poikkeuksia on vaikka kuinka paljon, mutta näin omasta vähäisestä kokemuksesta.

  Kelloja kun en tunne niin en arvaa sanoa onko tuo feikki vai ei.


  [offtopic]
  Tunnen miehen joka osti valmistujaislahjaksi itselleen hyvinkin hinnakkaan kellon ja otti sitä varten aika miehekkään pankkilainan. Mielenkiinnosta kysyin, että miksi otti lainaa kelloa varten, niin sanoi, että jos hän olisi ostanut ruostuvan matolaatikon kukaan ei olisi ihmetellyt lainaa, mutta kun osti kellon samalla rahalla niin jo on ihmeellistä :D.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2018
 5. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 992
  Kello ei todennäköisesti menetä arvoaa edes samalla tavalla kun se luksusbimmeri, joka on monen mielestä tosi järkevä hankinta. Tai joku monen sadan tuhanen vessankoppi Kampista, siinä jälleen todella monen mielestä hyvä ja järkevä ostos ;)
   
 6. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  221
  Jep ja 95% ihmisistä ei tiedä kelloista mitään muutakuin tietyt tutut merkit ja arvokkaimmista tuo rolex on tietenkin sen jonka kaikki tietää... sen takia tuo varmaan näiden käsistä korostettuna löytyykin. Jopa tyhmä tunkki tietää mikä rolex, mutta jos kädessä olisi vaikka patek philippe (vielä kalliimpaa) niin varmasti tuo 95% ei tunnistaisi sitä. Siksi tuttu rolex tai jopa hieman eksoottisempi breitling.
   
 7. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 855
  Onhan niitä Rolexia kalliimpia kellomerkkejä luokkaa kymmeniä. Patek Philippe on yksi, mutta sitten on kaikenlaista muutakin merkkiä, kuten Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Piaget, Audemars Piguet ja niin edelleen.

  Ongelma on siinä niiden kanssa ettei tunkituksen kohderyhmä eli ne tunkit edes erota sitä onko ranteessa ison uuden omakotiltalon hintainen aito Ulysse Nardin merkkinen mekaaninen rannekello vai 5 euroa Alibabassa Kiinassa maksava "Hui-Lai-Lee" kvatsikello. Eli se massipäällikön feikki rannekelloa pitää olla Rolex tai Omega tai muu vastaava merkki josta joku tunkki on saattanut jopa kuulla joskus ja ymmärtää että kyseessä on kallis merkki.

  Eihän noita erilaisia kalliita rannekelloja erota ja tunnista muuta kuin ehkä promille ihmisistä eli se osuus jotka ovat niistä kelloista kiinnostuneita. Todennäköisesti se sama kohderyhmä on vielä suunnilleen se sama joka usein tunnistaa jo metrien päästä ranteessa olevan rantarolexin. Tehnee huonomman vaikutuksen silloin se rantarolexi kuin Kiinasta ostettu muutaman kymmenen euron hintainen rehellisesti "Hui-Lai-Lee" nimellä myytävä kello.

  Noille Zinizino ja muille massipäälliköille voisi joku valokuvaamo hankkia kuvausrekvisiitaksi jotain aitoja arvokelloja ja koruja. Sinne kun menisi potrettia ottamaan itsestä, niin esimerkiksi 50 euron lisähintaan saisi kuvauksen ajaksi käteen jonkun aidon arvokkaan Rolexin ja sormiin ja muualle sen verran timantteja ja kultaa näkyville että manne tangokuningaskin ja venäläisen mafiosokin olisi niistä jo kateellinen. :cool:

  Jotain vanhoja matrikkeleita jos selailee niin hauskoja ne 1900-luvun alun valokuvatkin jostakin liikemiehistä ja muista "merkkihenkilöistä' kun usein niissä oleva naamakuva on otettu niin että kuvaan saatu mukaan myös lankapuhelinluuri korvalle. Ollut vissiin kallis statussymboli siihen aikaan lankapuhelin. Itä-Euroopassa vastaavat potretti-"rannekellokuvat" olivat yleisiä vielä 1980-luvulla. Zinzino- ja muilla ponzi-pyramidiveijareilla ne rannekello-poseerauskuvat taitavat olla yleisiä vielä vuonna 2018. :D
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2018
 8. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  303
  Surkeat talousluvut näkyivät taas Zinzinon kurssissa, joka kävi tänään 8,1 kruunussa eli alempana kuin koskaan historiansa aikana. Että sellainen "menestys" tämä pulju...
   
 9. BrunoX

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2017
  Viestejä:
  17
  Olikohan yksi tarkoitus osingon nostolla saada kurssia vähän nousuun, en oikein muutakaan selitystä keksi. Sekin on huono syy. Eikä edes toiminut.
   
 10. LJ123 Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  740
  Kyllä se usein menee niin, että persaukinen, menestyvää larppaava, pistää ranteeseen feikkikellon tai jotain tunnettua merkkiä muistuttavan kiinalaisen mukaelman, jossa on sitä kiiltoa ja kultaa.
   
 11. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  116
  a) Kalaöljyn pitkäaikainen käyttö voi olla maksalle vaarallista
  b) käärmeöljykauppiaiden tavoite on kestotilauksilla saada ihmiset nauttimaan kalaöljyä päivittäin elämän tappiin asti
  c) profit... tai miten se menikään

  http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201802052200720274_we.shtml

  Edit: Artikkelissa parasta antia on kommenttikenttä. Muutama höyrypää kalaöljykauppias (jotka usein argumentoivat teilaamalla kasvisrasvat) on järkyttynyt, ja käyttää kommenteissaan kaikkia ryssätrollikeinoja: whataboutismia, artikkelin tyrmäämistä asiantuntemattomaksi, tekeytymistä tyhmäksi ja puhumalla asian vierestä, asiaan liittymättömien tieteellisten "lainausten" käyttö ym ym ym
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2018
 12. BrunoX

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2017
  Viestejä:
  17
  Jaa. No ehkä mulla vaan ei tarpeeksi lähipiirin otantaa sellaisista. Vaikka kuinka yritän niin en muista millainen kello on edes vaimolla.
   
 13. GhostDivision

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2018
  Viestejä:
  1
  Juu-u. tässä kävin viikko sitten "kahveilla" parin tälläsen zinzinolaisen kanssa. Suoltivat kyllä hurjia väitteitä. Tosin kun täällä on sanottu niin tuo "Miljoona asiakasta vuoteen 2020 mennessä" on vielä niillä käytössä. Samoin koittivat hehkuttaa kuinka Zinzino menee Intiaan ja luo siellä uudet markkinat. Ai niin, ja asiakkaita on kuulemma 250 000, mutta tuoreimmat löytämäni lähteet vuodelta 2016 väittävät asiakkaita olevan 100 000. Nopeaa kasvua vai kusetusta?

  Muita väittämiä joilla koittivat hehkuttaa tuotteita tai liiketoimintamallia:
  • Muista kalaöljyistä poistetaan joku ainesosa mikä estää niiden härskiintymisen --> möllerit härskiintyy heti kun ne menee meidän kehoon. SinZinon tuotteissa on jotain oliiviöljyä mikä estää härskiintymisen. Nopean googlailun jälkeen löysin lähteitä joiden mukaan möllereiden laatua valvotaan erittäin tiukasti ja niissä on jotain härskiintymisenestoainetta.
  • Appelssiineissa ei ole vitamiineja koska ne kuljetetaan kaukaa tänne suomeen. Nopean googlailun jälkeen en löytänyt mitään mikä edes viittaisi tälläiseen.
  • balanssiöljy voi parantaa adhd:ta
  • Painotettiin sitä kuinka he eivät saa mainostaa sen öljyn oikeasti parantavan mitään mutta kertoivat että "ihmeitä on tapahtunut" kun öljyn käyttö on aloitettu
  • implikoi öljyn voivan auttaa myös muiden sairausten kanssa
  • liittyminen kuulemma ilmaista mutta suositteli vahvasti ostamaan lähes tonnin maksavan kitin missä on kaikkia tuotteita sun muuta paskaa (esittelytarkoitukseen)
  En saanut selville miten tämä bisnes tarkalleen pyörii. Pitääkö partnerin ensiksi itse tilata tuote itselleen ja sitten myydä se eteenpäin asiakkaalle? Vai tuleeko tuote suoraan SinZinolta? Koitin myös kysyä että paljon niitä korkeamman asteen myyjiä suomessa on mutta en saanut tähänkään vastausta.

  Että semmoista. Harmittaa kun pari kaveria on hairahtanut tähän pelleilyyn. Päätin rekisteröityä ihan vaan että voisin nämä tiedot toimittaa teille.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2018
 14. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  116
  Joo, tämä on mielenkiintoista, firman sioittajainfosivuilla näin mainitaan:
  https://www.zinzino.com/site/FI/fi-FI/page/About/Vision-And-Goals

  Kuitenkin tj. pettersseni on osareissaan feidannut tämän tavoitteen säännöllisesti, ja puhuu välillä 20% vuotuisesta kasvusta ja viimeisessä tulosvaroituksessa "1 billion SEK revenue within 3-4 years" eli liikevaihdon tuplaantuminen 3-4 vuodessa. Nämä suunnilleen vastaavat toisiaan. Petterin varovaisuuden ymmärtää. Tällä hetkellä asiakkaita on suurella todennäköisyydellä reilusti alle 200000. Miljoona asiakasta parin vuoden päästä vaatisi yli 100% vuotuista kasvua. Valitettavasti kasvu vuonna 2017 oli ainoastaan 13%, ja pienenemään päin...

  Mitä tästä jää käteen on se, että säälittävä verkostopyramidi on sotkeutunut itse kutomaansa verkkoon oikein kunnolla. Firman toiminta perustuu huijaamiseen, hörhöilyyn ja faktoista piittaamattomuuteen, ja johdossa on kaiken maailman kiertopalkintoja sekä konserni- että maaatasolla. Listautuessaan first northiin pulju on kuitenkin sitoutunut raportoimaan totuudenmukaisesti liiketoiminnastaan. Tälöin todellisuus väkisin paljastuu, ja johdon, tunkkien ynnä muiden maanikoiden puheilta putoaa pohja. Kiilusilmät ajautuvat jankkaamaan totuudenvastaisia puheita talousasioista ihan samalla lailla kuin he puhuvat järkyttävää paskaa käärmeöljyn ihmeitä tekevästä vaikutuksesta tai satumaisista passiivisista tuloista. Ugh.
   
 15. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  221
  Kiitos tiedoista. Sama meno jatkuu edelleen ja oikein Intia vai? Kuulostaa taas hyvältä jonkun mamman korvassa, kun miljardin ihmisen alueelle tuodaan tätä bisnestä ja rahantuloa ei voi estää. Selvästi ovat ottaneet varovaisen linjan noissa "ihmeparantumisissa" eivätkä suoraan lupaa tai takaa mitään, mutta silti heitetään tornaria että näin on vissiin jossain jollekin joskus käynyt.
   
 16. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  120
  Olikos se jonkun maistömaindin yhteydessä ison meren takana kun kerrottiin kuinka äiti oli itkenyt oikein onnesta kun autismi oli öljyllä parantunut? Tuotteesta oli kuulemma tulossa siellä päin uskonto. Mites ne jenkkimarkkinat nyt raketoikaan?
   
 17. Tester13

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2014
  Viestejä:
  777
  • painotettiin sitä kuinka he eivät saa mainostaa sen öljyn oikeasti parantavan mitään mutta kertoivat että "ihmeitä on tapahtunut" kun öljyn käyttö on aloitettu
  • implikoi öljyn voivan auttaa ykköstyypin diabeteksen hoidossa (jälleen sanoi että ei voi suoraan sanoa mitään, mutta kertoi että "ihmeitä on tapahtunut" diabetesta sairastaville asiakkaille)

  "Ihmeitä" sattuu ihan satunnaisesti muutenkin, sillä isossa joukossa on aina mahdollisuus tilastolliseen sattumaan. Esimerkiksi jos taudista X paranee henkilöistä 1% itsestään ja käärmeöljyn käyttäjiä on vaikka 200, niin odotusarvoisesti käärmeöljyn käyttäjistä 2 paranee taudista X kyseisenä ajanjaksona. Nyt huijarit sitten nappaavat nämä kaksi jannua korokkeelle ja kehuskelevat että öljyn käytön aloituksen jälkeen on tapahtunut ihmeparantumisia. Well, niin onkin tapahtunut, mutta ei käärmeöljyn ansiosta vaan ihan puhtaasti tilastollisesta sattumasta.

  Ja koska kyseessä on nimenomaan tilastollinen sattuma, eikä merkittävä poikkeama normaalista todennäköisyydestä => käärmeöljyä ei saa mainostaa ihmelääkkeenä mihinkään.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2018
 18. BrunoX

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2017
  Viestejä:
  17
  Sillä ei myyjälle ole mtn väliä, jos zz on miljoona asiakasta maailmanlaajuisesti, ja avaisi iintia markkinat, jos toimii suomessa. Siksihän sitä keskustelua viedään eri sfääreihin, koska suomalaisia ja Suo.messa toimivia tällä toiminnalla hyvin pärjääviä zz-myyjiä ei ole. Jos olisi, niin se löytyisi kyllä verotiedoista tai muksta julkisista lähteistä.
   
 19. whathappenedtocoffee

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  2
  Olen miettinyt case Peurizia. Kaverillahan oli käsittääkseni talo Vantaan Kivistössä, nykyään asustelee Saksassa. Verotietojen perusteella Peuriz ei kai ole ansainnut pennin jeniä, tai ainakaan tarpeeksi talon ostoon Kivstöstä, Zinzinolla. Olisiko mahdollista että verottaja on jossain vaiheessa kiinnostunet herran talousasioista siinä määrin että talo oli menossa ulosottoon maksamattomien verojen takia? Peuriz kunnollisena "serial entrepreneurina" myynyt talon ja lähtenyt Saksaan velkoja karkuun.
   
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 166
  On sillä pikkubisnestä Virossa. Wellness Masters OU. Liikevaihto v2017 noin 300 000eur. Ei ole palkkaa nostanut.
  https://www.teatmik.ee/en/personlegal/12940642-Wellness-Masters-OÜ
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2018
 21. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  303
 22. Tavismami

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2017
  Viestejä:
  8
  Terveysportti.fi jakaa sivuillaan tätä tutkimusta. Ammattilaisilta ammattilaisille. Pointtina, ettei omega-3 taida sittenkään "parantaa" kansantauteja. Vaatimattomasti miltei 78 000 osallistujaa mukana tutkimuksessa.

  "Tämän tutkimuksen perusteella näyttää siltä, että kalaruoan edulliset vaikutukset sydän- ja verisuonisairauksien vaaraan johtuvat muista tekijöistä kuin pitkäketjuisista omega-3-rasvahapoista. Tutkijoiden omat loppupäätelmät ja suositus ovat yksiselitteisiä. EPA-lisät eivät näissä tutkimuksissa käytetyissä annoksissa vaikuta sepelvaltimotaudin kulkuun eikä niitä siten voida suositella sepelvaltimotaudin tai aivoverenkierron häiriöiden ehkäisyyn korkeariskisillä ihmisillä."

  https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2670752
   
 23. rehu

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  2 763
  Zinzino B osake jo reilusti alle 9 kruunun! Nyt zinolaiset tukiostoihin!
   
 24. robert223

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2018
  Viestejä:
  1
  Tullut pari vuotta tiiviisti seurattua tätä keskustelua ja muutenkin Zinzino touhuja kun lähipiiriin osunut muutama zinzinolainen. Kyllä tästä koko puljusta on jäänyt todella syljettävä maku. Ainakin Kivistössä Peuriz asui vuokralla, nykyisistä Saksan kuvioista ei ole tietoa. En tiedä kuinka helposti pankit alkaa edes rahoittamaan näitä verkosto-alan ihmisiä, voisi kuvitella että saattaa olla aika tiukassa isommat asuntolainat.
   
 25. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  303
  Zinzinon osakkeen päätöskurssi torstaina oli 8,52SEK eli huonompi kuin koskaan olemassaolonsa aikana.

  Olikohan siitä nyt 4 vuotta, kun yksi ZZ:n pomo kehui jäsenille suunnatussa postauksessa, miten ZZ:n öljy parantaa autismin ja päätti kirjoituksensa ohjeeseen: "Nyt ostamaan Zinzinon osakkeita". Ne ZZ-jäsenet, ketkä noudattivat tuota ohjetta ovat saaneet huomata, että rahoista n. 70% on jo kadonnut taivaan tuuliin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti