Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  224
  Zinzinon leikkiosake on nyt vakiintumassa 8 numerolla alkavaan eli nyt 8,8sek
  Suunta on ollut vain alaspäin ja tuntuu ettei riitä enää paukut edes 10sek maagiseen rajapintaan.
  Nyt tarvittaisiin jotain uutta ja ihmeellistä millä tunkit saataisiin nyt ostamaan pohjilta ja hullut nousut tulevaisuuteen!
   
 2. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  124
  Jep. Tämä on suunta.

  Oi aikoja, kun nämä wannabe-yrittäjät pissivät hunajaa osakkeen noustua 2 sek eventin tai johtajakoulutuksen jälkeen.

  Partnerit puhuvat aina kasvuyrityksestå mainospuheissaan. Nyt ovat kyllä jo kaikki mittarit laskussa.

  Vieläköhän tulee joku radikaali visionmuutos (kahvi-> öljy -> ?) vai jäähdytelläänkö näillä pyramidi nurin.
   
 3. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  307
  Yrityksen arvo on romahtanut makeista myyntipuheista huolimatta. Lopulta oikeat sijoittajat katsovat lukuja ja toimintaa, ja ymmärtävät olla koskematta tuohon sontakasaan. Ja Zinizinon johtajat taas yrittävät myydä omistuksiaan kun niistä vielä jotain saa - vaikkakin enää murto-osan parin vuoden takaisesta arvosta.
   
 4. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  513
  Olisko vielä joku tuote millä saisi yhden kierroksen rahastettua tunkkeja? Joku esim. Kirbyimurin kaltainen ylihintainen masiina mitä käytetäisiin jossain kuningashuoneessa, tai vielä joku terveyteen liittyvä huuhaa innovaatio...
   
 5. yunturihaukka Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2017
  Viestejä:
  68

  Mitenkäs teillä siellä Pietarissa, onko Zinzinolla toimintaa siellä? Tai minkälaisia verkostopelleilyjä on Venäjällä menossa? Jussila kävi ainakin aikoinaan vetämässä Venäjällä terninmaitoeventtejä.
   
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 862
  Feedpäkiä kyllä vähän kaivattaisiin.

  [​IMG]
   
 7. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 483
  Ilmainen illallinen Zinzinon tapaan. Ne jotka eivät suoriutuneet tuosta syyskuun kampanjasta, lipittävät ensi vuoden Balance Oilia illallisekseen.

  [​IMG]
   
 8. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  Kyllä sioittajat on tyhmiä! Eivät ymmärrä kuinka hieno firma zz on, vaan ostavat ja myyvät osaketta pilkkahintaan:confused:. Ihan kuin jotkut epäilisivät pyramidikusetuksen olevan huonoa liiketoimintaa? Suomen dressman- ja hippimekkohörhöasiantuntijoiden mukaan firma raketoi 2015, viimeistään 2016, kannattaa sioittaa. Tällä hetkellä kurssi SEK 8,75, ja tuhansia osakkeita myyntitarjouksessa alle SEK 9,00. Ilmeisesti osa hurmoslaisistakin on herännyt todellisuuteen ja koettaa pelastaa mitä pelastettavissa on. Kurssi siis pudonnut listahistorian aikana yli 70%, ja tämän vuoden alusta yli 23%. Käytännössä kaikkien muiden osakkeiden trendinä kurssinousu, zinzinolla käyrä osoittaa tiukasti kaakkoon.
   
 9. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  120
  Ajatelkaas tunkkia, joka on lähtenyt mukaan siinä vaiheessa kun kuvittelivat kahvibusineksen olevan hyvä idea. Kiusannut kaikki tutut ja lähellä olevat tuntemattomat tuputtamalla ylihintaista muovikonetta ja helvetin kallista kestotilausta kahvipodeista kehumalla niitä maailman parhaiksi, myyjänä maailman paras kahviaisantuntija zinzino. Yllättäen homma on kussut, ja on yritetty uudestaan kauppaamalla käärmeöljyä. Maailman parasta ja terveellisintä ja toimittajana maailman hienoin ja paras kalaöljyexperttifirma zinzino. Noh, ei käy kauppa kunnolla, ja passiivset tulotkin jäävät alle kulujen... Sitten tulee ylälinjalainen, vaikkapa rouva äitikusettaa, ja puhuu ympäri myymään 5€ arvoisia T-paitoja 45 eurolla. Maailman parhaita, tuleehan ne maailman hienoimmalta T-paitafirmalta zinzinolta! Tanskan kuluttajavirastokin on antanut todistuksen, että ovat periaatteessa ihan oikeita T-paitoja! Tunkki menee ja alkaa uskottavasti tuputtamaan koko 20 henkilön asiakaskunnalleen T-paitakestotilausta, silmissä kiiltää 90 €/kk passiiviset tulot. Kauppa varmasti käy. Ei tarvi töitä tehdä, sen kun vaan reissaa ja tekee zinzinoa hotellin terassilla merta katsellen!
   
 10. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  224
  Paljonkohan osallistuminen maksoi :DD
   
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
  "Hän johtaa kahta kansainvälistä myyntiorganisaatiota vieden Zinzinon suoramyyntialan liiketoimintaa maailmalle." Just joo. Eiköhän tälläkin äitylillä ole puoli sukua/perhettä "kansainvälisessä myyntiorgia -saatiossaan.
  http://suvisvilla.casablogit.fi/
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2017
 12. Taffeli

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  731
  Vieläköhän niitä kahvipodeja saa, vai onko kaikki keittimet nykyään koriste-esineitä?
   
 13. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  124
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 312
  Viimeksi muokattu: 10.12.2017
 15. BrunoX

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2017
  Viestejä:
  17
 16. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Lueskelen Jurveliuksen somesyötteitä ja kova tarve on ihmisellä tuoda itseään ja elämäntapaansa esille. Ei tietty mikään ihme, kun menestymisen kulissit on pakko pitää pystyssä. Kiinnostaisi kyllä tietää viime vuodelta hänen ja hänen miehensä Jarkko Huttusen (zinottaja myös) tulojen määrä.

  Nyyttäriperiaatteella Turengissa järkätyt pikkujoulut tuskin ovat kovin iso kustannuserä, enkä usko perusruokaa kotona tekevän kokinkaan maksavan kauheasti. Sen sijaan kyseenalaistan vähän tuota pyyteetöntä tiimin viemistä Peurizin luokse ilmaiseksi Müncheniin. Kysymys oikeastaan on, että mistä raha tulee näille "menestyjille" ja näkyykö se verotiedoissa?

  Ja toisena kauniina pyyntönä on tuon Maximize eventsin (järkkäilee hurmoshenkiset eventit, joissa tanssitaan yhdellä jalalla) taloustietojen perkaaminen tarkemmin.

  Pidetään ketjua ylhäällä vielä tänä ja ensi vuonnakin. :kippis:
   
 17. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  Eiköhän ketju pysy ylhäällä koska ensi vuonna pamahtaa! :D
   
 18. Saukonpoikanen

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  7
  Minäpä kävin kateellisena katsomassa

  Suvi Marianne Jurvelius 16 165
  Jarkko Tapio Huttunen 27 390

  Tienaan enemmän yksin kuin he yhtyeensä mutta en pysty todellakaan elämään kuin he, on matkoja, uusia huonekaluja, kallis vuokrakämppä. Ja kovasti tykkää kyllä esitellä elämäntyyliä, etenkin instassa
   
 19. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 020
  No kuinka kallis sit on kallis vuokrakämppä? Mihin sulla menee 44k+ bruttotulot jos et pysty tekemään matkoja, ostamaan huonekaluja ja pitämään kämpää? :eek:
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2017
 20. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Hei vaan kaikki!

  Olen seuraillut ketjua vuosia ja nyt päätin ihan konkreettisesti liittyä seuraan :)

  Zinzino on kiinnostanut minua siitä saakka kun eräs ystävä siihen haksahti. Minulle hän ei koskaan yrittänyt mitään myydä, mutta välimme menivät käytännössä poikki hänen aloitteestaan kun kyseenalaistin toiminnan perusajatuksen. Sain elämäni haukut, joiden mukaan minä (koulutukseltani KTM) en ymmärrä liike-elämästä mitään.

  Sen lisäksi että minulla on tämä kokemus entisestä ystävästä, olen myös sisustuksesta ja sen sellaisesta "hömpästä" kiinnostunut naisihminen, ja siksipä olen seurannut Suvisvilla-blogia jo vuosia. Erittäin mielenkiintoista oli nähdä Suvin siirtyminen muista hommista Zinzinoon. Aluksi ei edes tullut ilmi mistä on kyse; luksuskoulutusmatkat ja juhlareissut ulkomaille vaan ilmestyivät kuvioihin. Sitten olikin jo Zinzino-ylistyspostausten vuoro. Aviomies ja silloinen uusperhe-elämäkin vaihtui Zinzino-mieheen. Koukussa olen blogiin kaikkine käänteineen, myönnän! Suvi miehineen tuntuu elävän aivan eri planeetalla kuin me muut, tai ainakin minä. Matkojen ja juhlien ohella arkikin on myöhäisiä herätyksiä, nelipäiväisiä työviikkoja, huippuystäviä, iloa ja onnea (ainakin ulospäin). Erittäin mielenkiintoinen ikkuna zinzinolaisen maailmankuvaan.

  Uskoakseni ko. pariskunta muuten omistaa asuntonsa, eikä asu vuokralla?
   
 21. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  Morjens vaan Suvi.
   
 22. mugmuug

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  147
  Puhun varmaa kaikkien puolesta kun sanon tän: hahaahahahaahahahahahaahahah
   
 23. Aivan mahtava

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Viestejä:
  20
  No äläs nyt. Mukavahan se on välillä kuulla asioita muistakin näkökulmista. Tiedä vaikka tästä syntyisi vielä mielenkiintoinen keskustelu :comp:.

  Pienellä aasin sillalla päästäänkin sopivasti aiheeseen että on kyllä ihailtavaa kuinka luja usko näillä mestareilla on tekemiseensä. Kaikki viittaa tällähetkellä muuhun kuin raketoimiseen tulevaisuudessa. Otetaan nyt vaikka tämänhetken ja aika pitkänkin ajan kurssikehitys. Nyt käyty jo alle 8.5 kruunun ja on vain päivien kysymys kun kurssi alkaa 7. Mistä sen tietää kuinka pitkään homma vielä pyörii mutta kannattaako pelkkien toiveiden ja lupausten perässä loputtomiin elää? Ja kun kaikki tiedämme että tätä viestiketjua lukee myös ne kehen tässä kirjoituksessa viittaan niin kehottaisinkin nyt unohtamaan hetkeksi ne ylälinjan lupaukset ja miettiä hetki ennen seuraavaa hurmosjuhlaa kannattaako sinne ihan oikeasti mennä vai tekisikö sitä elämällään myös jotain muuta. Lopetan juttuni "lainaamalla" zz keisaria. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua jos lopetat zinon?:think:
   
 24. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 625
  No pahinta on tietysti "huippuystävien" ja "juhlien" häviäminen ja laskeutuminen normaalien ihmisten planeetalle.
   
 25. JJSS

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  19
  Hmm... onpa mielenkiintoista. Myönnettäköön että kirjallinen ilmaisu ei ole koskaan ollut vahvoja puoliani, joten ilmeisesti virheellisesti kuvittelin että viestissäni mainittu "ainakin ulkoisesti" -ilmaisu riittäisi kertomaan, että pidän Suvisvilla-blogin kuvauksia zinzino-elämästä vain ja ainoastaan ulkokuorena, joka näytetään maailmalle jotta se valittu elämäntyyli näyttäisi muka joltain luksukselta. Seuraan zinzinolaisten edesottamuksia juuri sen kontrastin takia, mikä vallitsee todellisuuden ja väitetyn elämäntyylin välillä. Enkä tarkoita tässä vain Suvisvillaa. Mutta mitä tähän Suvisvillaan tulee, niin olisi varmaan ollut minulta selkeämpää käyttää lainausmerkkejä tyyliin "luksus"koulutusmatkat ja "juhlareissut ulkomaille", jotta olisin tullut ymmärretyksi siten kuin tarkoitin: sarkastisesti. Yritän jatkossa kehittyä viestijänä tämän pohjalta.

  Yhden faktan tsekkasin teille: blogissa puhutaan muuton yhteydessä tarjouskilpailusta, joten varmaan omistavat sen kämppänsä.

  Mutta tuota noi niin, tämä ei nyt mennyt ihan kuten kuvittelin mietittyäni keskusteluun osallistumista kirjaimellisesti vuosia. Joten taidan jättää omalta osaltani tähän. Vielä kertauksena kantani; tämän keskustelun anti: hyvä, ja Zinzino: ei hyvä.

  Keep up the good work!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti