Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  212
  ASYRA™ PRO on hirveää rahastusta, itse suosittelen ns. ELECTRICUTION™ CASUAL-testiä. Aloita katkasemalla vanhasta lampusta johdon, kuorimalla molemmat päät, laitat pistokkeen seinään ja otat molemmista kuparijötköistä kiinni. EDIT: Ja siis eri kätösillä eri johtimista, muutan antaa vain erroria tämä testi.

  Jälleen piiri sulkeutuu, eikä sen virtaa ole keinotekoisesti pienennetty = selvemmät tulokset. Jos kuolet, sinulla on vitamiinipuutostila johon suosittelen KREMATORIUM™ hoitoa, jos selviät on sinulla kaikki ihan kohtalaisen hyvin. Suosittelen silti syömään Papaija siemeniä ja mustikoita, jotka huuhdotaan alas keskiketterällä. Myös lääkärillä kannattaa käydä sydänkuvassa.

  - csharp, ravintoterapeutti, elämäm koulu lainen ja konekuljettaja

  DISCLAIMER: En ota vastututa testistä, enkä suosittele oikeasti kenenkään sitä tekevän. Laitteella ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Mittaus on kuitenkin oivallinen tapa lopettaa kurja elämä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017
 2. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 150
  Tohon kannattaa vielä täsmentää että ottaa molemmilla käsillä kiinni eri johtimesta :D
   
 3. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 692
  Älä yllytyä hullua, joku zinolainen voi vielä TARTTUA tuohon.:eek:
   
 4. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 297
  Tuo laitehan on kopio skientologien e-mittarista.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/E-meter
   
 5. csharpp

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  212
  Siinä se vastuu vapautus seisoo alla, oli muuten osittain kopioitu jonkun hörhöhoitolan sivuilta jossa sitä alkuperästä shokkimasiinaa käytettiin.
   
 6. TuhOz

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2012
  Viestejä:
  43
  Sen enempää ketjua lukematta, tulin vain toteamaan että onhan nuo Zinzino-öljyt pahimman luokan kusetusta. Ihmettelen miten helposti ihmisiä saa huijattua tuohon mukaan.

  Juttelin eilen jonkun Zinzinon mainostajan kanssa ja koitin kysellä tuotteen tieteellisestä pohjasta, eli missä sanotaan omega-6 rasvahappojen liikasaannin olevan haitallista. Vastausta en ikinä saanut, hyvin onnistui esittelijä väistämään kysymykset.
  Lopuksi tämä paholaisen markkinamies väitti WHO:n sivuilla lukevan, että omega-6/3 -suhteen tulisi olla 4:1. Noh, tarkastinpa asian WHO:n ravitsemussuosituksista, jossa sanottiin seuraavaa:

  "CONCLUSIONS AND RECOMMENDATIONS FOR N-6 TO N-3 RATIO
  Based on the evidence and conceptual limitation, there is no rational for a specific recommendation for n-6 to n-3 ratio, or LA to ALA ratio, if intakes of n-6 and n-3 fatty acids lie within the recommendation established in this report."

  Lähde

  Eli valehteli vielä päin naamaa. Toivottavasti firma menisi mahdollisimman nopeasti nurin, jotta tämä huijaaminen loppuisi.
   
 7. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  ......
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017
 8. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  316
  Surullinen esimerkki, mutta vastaavaa tapahtuu ihan koko ajan. Väitän, että 99% Zinzinon propagandaa kuulevista ei lähde koskaan kaivamaan noita faktoja ja huomaa, että tuokin tieto oli valhe. He uskovat vain, että asia on niin kuin sanottiin ja WHO:kin oikeasti olisi väittänyt tuollaista.
   
 9. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Ehkä se olikin Dr. Who...
   
 10. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  316
 11. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Täällä päin oli mennyt ohi turpaduunarin "terveysvalistus"blogin kommenttiosio, missä kiilusilmät esittävät uusia, mielenkiintoisia väitteitä:

  http://turpaduunari.fi/balanssioljya-vai-kaarmeoljya/

  [​IMG] Miikka Peuravirta sanoo:
  17/02/2017 19:02


  BalanceOilin kalaöljy on eri tavaraa mitä lysi myy apteekeissa ja päivittäiskaupoissa sekä meidän käyttämä oliiviöljy on ihan eri luokkaa kuin kaupan extra virgin oliiviöljyt.
  Ei siis ikävä kyllä ole sama asia sekottaa lysin kalaöljyä ja mitä tahansa oliiviöljyä, toki aina voi kokeilla ja testillä voidaan sit testata toimivuus


  Peuriz siis väittää, että Lysi tuottaa käärmeöljyä varten eri kalaöljytuotetta kuin mitä itse myy omalla nimellään. Onko kukaan törmännyt faktoihin, jotka puoltavat väitettä tai tyrmäävät sen? Tuo väite käyetyn oliiviöljyn ihmeellisyydestä on jo aikoja sitten osoitettu perusteettomaksi. En ihan tältä istumalta keksi, minkä firman kannattaa alihankkijana toimittaa parempaa tuotetta kuin mitä itse omalla brändillään myy. Tarkasti ottaen peuritisi ei kyllä väitä, että zinzinon käyttämä kalaöljy olisi parempaa, joten siinä mielessä laatuerossa olisi Lysin kannalta logiikkaa: kurat verkostokoijareille ja laatukama omaan pulloon.

  Kommentin loppuhan sitten on taas sitä itseänsä, omien "kokemusten" korostamista ja testaamisen autuaaksi tekemisen julistamista:facepalm:.

  Myös itse lahkon ylipapitar on ottanut kantaa ja omissa kommenteissaan kirjoittaa "lääkinnällisestä oliiviöljystä". Tähän joku on asiallisesti vastannut huomautuksella, että "BalanceOil on lisäravinne, ei lääke. Elintarvikkeiden markkinoinnissa ei saa esittää lääkkeellisiä väitteitä. Se on elintarvikelain 23/2006 9 §:n vastaista." Tämä ei valitettavasi ole aikaisemminkaan estänyt näitä hörhöjä väittämästä käärmeöljyllä olevan mitä ihmeellisimmpiä terveydellsiä vaikutuksia.

  Ja totta kai Heidi Ekholm-Talas sortuu jälleen ilman todisteita kylvämään väitteitä oliiviöljyn "suojaavasta" vaikutuksesta: "Oliiviöljy estää kalaöljyn härskiintymisen eli sen ansiosta BalanceOil imeytyy solutasolle saakka". Tähän asti tätä väitettä (mille ei siis ole ikinä esitetty mitään tietellistä perustetta) on käytetty selitykseksi, miksi zinoöjly on mukamas parempaa kuin esim. Lysin oma öljy. Nytpä on siis pulpahtanut uusi väite, ettei kyseessä olisi sama kalaöljy.
   
 12. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Jos käyttää BalanceOilia ja sillä saa elimistön hienosti tasapainoon, ei varmaankaan voi syödä enää rasvaista kalaa ja esimerkiksi salaatin kanssa oliiviöljyä. Loogisesti ajatellenhan tuo hieno tasapaino järkkyisi, jos ihan random määriä söisi merilohta.
   
 13. bb12

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 421
  Oliiviöljyhän on öljyistä huonoin, ei juuri omega3:sta.
   
 14. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  128
  Ensi viikonloppuna sitten tärähtääkin taas kun menestyjät kokoontuvat Globenissa vuosikokouksen merkeissä. Palautuminen on lyhyt, sillä jo 11.11 tunkitellaan menemään Jyväskylässä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2017
 15. iinappii

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2012
  Viestejä:
  5
  Eräs lukioaikainen tuttuni pyysi mua kahville. Ihmettelin, että monen vuoden jälkeen, mutta päätin mennä. Kertoi vielä tekevänsä hyvinvointi- ja terveysalalla yritystoimintaa, ja Zinzinoksihan se paljastui... Vähän oli hankala uskoa alkuun, pidin tätä tuttuani ihan fiksuna tyyppinä. Näemmä erehdyin.

  Kyllä oli todella sakeeta settiä se markkinointipapatus. Sanoin kyllä aika tiukasti, että mua ei saa tällaiseen huijaustoimintaan mukaan millää ja onnistuin kyseenalaistamaan väitteet pienelläkin ravitsemustieteellisellä tuntemuksellani. Kuulemma kaverini elämän muuttanut tuote, no placebovaikutusta on tieteellisesti tutkittu ja sen todistettu olevan olemassa. Ja tunnin tähän tuhlasin elämästäni.

  Tosiaan, kaveri kertoili useammasta esimerkistä kuinka tämä Zinzonon jumalallinen ihme oli parantanut häneltä ja hänen usealta tutultaan reuman. Verenpaine- ja diabeteslääkkeet voi lopettaa, kun Zinzinon öljykuurin aloittaa. EU:n lääkeviraston (tms.) vahvistamat terveysväitteet olivat tyyliä "D-vitamiini vahvistaa luustoa" - joo, niin tekee. D-vitamiinia saa myös purkista kymmenen kertaa halvemmalla kuin Zinzonin hullutus! En edes ehtinyt kuulla hintoja, kun kerroin heti nähdessäni Zinzino-nimen ettei ole ollut tapana syytää pyramidihuijauksiin rahaa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2017
 16. Tice

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  256
 17. Puntus

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2009
  Viestejä:
  366
  Toimin zinzinolaisittain kesällä! En tosin heilunut huonosti istuvassa puvussa parantamassa kansaa käärmeöljyllä autismista. Viittaan pikemminkin näihin herätyskokouksiin ja niiden paraatiovien eteen parkkeerattuihin autoihin.

  Mulla oli lainassa kaverin kalliimman luokan Audi. Ostohetkellä se on ollut varmasti älyttömän kallis, mutta nyt se on jo mopokortti-ikäinen. Tapasin tutun kanssa ja nojailin omistajan elkein autoon ja kehuin sen ominaisuuksia.

  Autokin kävisi zinobiiliksi merkkinsä ja ikänsä vuoksi. Toki siitä on verot maksettu ja katsastukset hoidettu toisin kuin tosimenestyjien autoista.

  Nyt mulla on sama auto uudestaan lainassa. Istuin parkissa, kun tajusin kesäepisodin ja sen, että tällaista se zinottajien elämä olisi. Parhaimmilla menestyjillä ei tosin ole edes avaimia autoihin, joiden vieressä poseeraavat fb-kuvissaan.

  Ps: onko enää missään tältä vuodelta hienoja kreisibailauseventtivideoita? Kansa kaipaa yhdellä jalalla tanssimista ja suuria ajatelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2017
 18. Idän tietäjä

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2014
  Viestejä:
  128


  Ohan siellä facessa tällä hetkellä vaikka mitä kun on erilaisia lahkon sisäisiä titteleitä pokattu.

  Mahtavaa settiä!
   
 19. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 692
 20. maxfalco

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2012
  Viestejä:
  316


  Ei tuolla muuten niin kauheasti olekaan porukkaa. ZZ-tyypit on aina puhuneet, miten täysin Globen bailaa, mutta tuosta huomaa, että yläkatsomot on kokonaan tyhjät ja sivukatsomoissakin alkaa jo puolivälin jälkeen olemaan tyhjää. Toki 200 euron lipuilla ei tarvitse täyttä ollakaan, että järjestäjät käärivät älyttömän potin.
   
 21. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Ha, Ha, Haa. En malttanut olla googlailematta tuota eventin pääesiintyjää Tim Storeytä. Ja Mertarannan sanoin "mitä sieltä tuleekaan..."

  Storey on Hollywoodin pappismiehiä, jolla on vähäisiä suurempia uskottavuusongelmia sanojen ja tekojen kanssa. Mies toimii rikkaiden julkkisten hengellisenä tukihenkilönä "mentorina", saarnaa rahasta, järkkää maksullisia raamatuntutkimistilaisuuksia (rikkaille) ja tietysti myy itseparannuskirjoja. Alla paikallista keskustelua miehen "hurskaudesta". On ilmeisestikin dumpannut sairastuneen vaimonsa, ja vaihtanut eheämpään :psmoke:

  Moraaliselta tasoltaan ja ansaintakeinoiltaan kaiken kaikkiaan täydellinen esiintyjä zinoeventtiin!

  1. Anonymous says:
   July 21, 2013 at 10:14 pm
   Jason, as per your comment above:

   Tim Storey’s actions are hardly those of a man of God. Interesting that you say you have never cheated on your wife, yet you say that you respect Tim as a man of God. Instead of respecting him, pray for him that he will let God change him to actually become someone worthy to respect in Christ.

   Reply
  2. Anonymous says:
   July 21, 2013 at 10:04 pm
   For those of you who are accusing others of throwing rocks and being judgmental, remember this…Christ forgave every dreadful sinner (like us all), including, for instance, the prostitute. HOWEVER…the key here is that EVERY SINGLE person, male or female, who came in touch with Christ CHANGED. It would appear that Mr. Storey has not, more to his shame. He needs to get in touch with some strong male leaders and Christian therapists who will confront and disciple him. and

   Reply
  3. Anonymous says:
   July 21, 2013 at 9:59 pm
   Tim Storey had a “Hollywood Bible Study,” some years back. He committed adultery and faded into the woodwork. I do not know if he ever apologized to his x-wife or attempted a reconciliation, but he should have.

   Reply
  4. nicksmom says:
   July 21, 2013 at 6:44 pm
   Just heard him speak this morning, and while he was entertaining and funny, I couldn’t help but feel like I was in the presence of someone who isn’t quite on the up and up….even before reading all of this. Actually, that’s why I came home and Googled him. Sure, lots of name-dropping, which didn’t surprise or bother me since that is what he does, Bible Study for the stars, but there was something else that just left me feeling like our church was in the presence of a fake. I hope I’m wrong, but something tells me I’m not…

   Reply
  5. Anonymous says:
   July 15, 2013 at 11:24 pm
   I attended Tim and Cindy’s wedding. He promised to be with her through sickness and in health. Well guess what he is not there in her sickness. her family is. It is sad to see someone who says he Loves G-d, when all you can see is that he loves money. Tim couldn’t preach a lick when I first heard him speak and then g-d used him mightly. My how the mighty have fallen. Teshuvah return to your G-d, wife and family.
   
 22. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Ja vielä muutama mainio kommetti pastori Tim Storeystä toisesta threadista:D

  Reply
  Anonymous says:
  December 28, 2012 at 10:34 pm
  I recently saw a video of Tim preaching in Hawaii. During his preaching he name dropped MANY celebrities, as if he were tight and best friends with them. He bragged about knowing this person and that person. He was glorifying himself. He claimed that HE would heal folks. He never healed anyone. And that woman named Kathleen that he claimed to heal, well, she walked better but I assure you she was NOT healed. She was afraid to say in front of all this people that she was NOT healed. Tim’s ministry is a scam, and anyone that thinks he is of God is not a true Christian. He is a name dropper and a narcissist that needs the help of a good counselor.

  Reply
  Anonymous says:
  March 10, 2012 at 5:36 pm
  Any of you who claim that the women he hurt, mislead, lied to and slept with are simply judging him….well, news flash, you are judging the women. And you will also be held accountable for judging those injured in our kingdom. I have a best friend whom he kept as his secret while sleeping with her. She was distraught, but never spoke against him. She struggled to tell me because she wanted to guard his image. And I believe the other posts from other women. What a mean group to try and deny a problem that has been happening for years. To prefer the image over the truth. You’re like the mom who denies the dad is abusive to the daughter…a new injury to the already injured. God knows the truth.
   
 23. K.Night

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  991
  Eikö tuo sitten ollut ihan sopiva kaveri saarnaa Zinzinolle? Kummatkin huijaa ihmisten kärsimyksellä rahaa, toinen vaan väittää että Jumala parantaa ja toinen että käärmeöljy parantaa.
   
 24. Paranormal

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2015
  Viestejä:
  123
  Joo, aika tyhjän näköinen sali, vaikka tunkkeja oli yritetty kusettaa taas oikein olan takaa: Järjestäjät (Örjani ja Petteri vai paikalliset Rekolat?) oli oikein julistaneet lipunmyyntikilpailun, missä lipun ostaneet(!) osallistujat kilpailivat siitä, kuka myy eniten lippuja. Palkinnoksi Zinon tuotteita (ihan kuin tunkeilla ei olisi niitä kaapit valmiiksi täynnä) sekä zinzino-koulutusta. Ei puhettakaan, että olisivat saaneet provikoita myymistään lipuista. Tästä voisi jokainen korporaatio ottaa oppia miten tienataan. Zinovajokithan väittävät, että he toimivat ihan samoin kuin muut "pörssi"yritykset. Olis ollut aikanaan vaikka hauska nähdä, paljonko Nokian työntekijöilleen järjestämiin get to gether-tilaisuuksiin olisi osallistunut porukkaa, jos osallistuminen olisi maksanut 200 € ja työntekijöiden olisi pitänyt lisäksi hoitaa lipunmyynti...

  Jottei tunkkeja ihan räävittömästi riistetty, tulkkauksen sai etukäteen tilaamalla ainoastaan 20 €:llä. Amispohjalta kun tuo englannin tai ruotsin kieli ei moneltakaan tunkilta taivu, niin varmaan aika moni tuonkin joutui kustantamaan. 10% hintaan lisää, ja muistetaan, että 20 € on tunkille yhtä paljon kuin 7 käärmeöljyasiakkaan tuottamaa kk-provikka. Eli keskimäärin neljäsosa kuukausituloista.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti