Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta lopetettu

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 18.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Nää samaiset uusavuttomat amikset perustelevat Z-ripuliöljyn käyttöä myös sillä, että se on niin paljon helpompaa kuin nähdä vaivaa ja tehdä kalaruokaa.
   
 2. Koge33

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  467
  Ari Widellin kommentti oli aika hauska ja osuva:

   
 3. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826

  Vielä halvemmaksi se massipäällikön sukulaisille tulee jos tyytyy muun merkkiseen käärmeöljyyn ja ostaa jotain muun merkkistä kalaöljyä ja oliivioljyä. Silloin riittää se, että pyytää isiltä, äidiltä ja isovanhemmilta kultakin sen 3-4 euroa pullolta rahaa.
   
 4. soundboard

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2015
  Viestejä:
  131
  Näppäimistö kastui kahvisateesta.
   
 5. Djillon

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2015
  Viestejä:
  23
  http://www.aitiyrittaa.fi/2017/02/zinzino-huijaus.html

  Siltä varalta, että kirjoittaja tulee tyypilliseen tapaan katumapäälle tai et halua antaa klikkiä äitylille, teksti spoilerissa:


  Ulvonauroin viimeiselle anekdootille:

  "Onko Zinzino huijaus? Ei ole. Piste."
   
 6. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Yliyrittäjä-äiti: "Onko Zinzino huijaus? Ei ole. Piste."

  Muro: "kyllä on. Piste"

  Pisteet tässä vaiheessa 1-1.

  Jatkoajalle mennään :eek:
   
 7. DDT

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2002
  Viestejä:
  625
  Ensiksi täytyy toivottaa jaksamista ja tsemppiä. Sinulla on paskamainen tilanne. Olen vinklubrulezin kanssa samaa mieltä, ei tuon tulisi silti avioliittoa kaataa.

  Edelleen täytyy todeta, että olet hyvin kärryllä tilanteesta, koska kutsut tuota toimintaa lahkoksi. Nimenomaan, se on lahko, bisneslahko jossa kupataan rahaa aivopesulla ("koulutukset"). Osa vähättelee ja naureskelee tälle toiminnalle, ja kuvittelee että tuonne haksahtaa vain umpitollot. Ei se mene niin. Siellä on ihan tavallisia ihmisiä, kuten jossakin uskonlahkoissakin. Poislukien johtohahmot, hehän ovat tosiasiallisesti rikollisia.

  Koska olet tilanteen tasalla ja rehellinen, tee joku suunnitelma, ja ala toteuttaa sitä. Saat luultavasti puolisosi jossakin vaiheessa järkiisi.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017
 8. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Hiukan mua ihmetyttää, että miksi tuolla on edelleen aktiivisesti mukana henkilöitä, joilla vm historiaa on vuosia.
  a) onko abc:llä juokseminen niin hauskaa, että sitä tekee rakkaudesta lajiin (sic)
  b)Eikö niitä paljon puhuttuja passiivisia tuloja sitten tulekkaan passiivisesti, vaan pitää tehdä oikeasti helvetillinen tuntimäärä töitä, että saa edes pienen tulovirran. Eikä kyse ole siitä, että saa tehdä sitä mistä pitää vaan tuntipalkasta.

  Koko homma on perustunut -enkä yhtään epäile, että ei perustuisi vieläkin- täysin katteettomiin lupauksiin satumaisista tulovirroista tekemättä mitään(kunhan nyt alussa jaksaa hetken painaa). Tässä tilanteessa ei taida Suomessa olla kukaan. Koko VM sonta perustuu rahaan ja makean elämän tavoittelemiseen halutussa lomakohteessa (usein Florida), nyt kuitenkaan kukaan ei tunnu Suomessa tällaisesta elämästä nauttivan, vaan istuvan 10v vanhojen premium Volvojen ratissa ajaen putket punaisena rekrytilaisuudesta toiseen.

  Kuten jo tuossa aiemmin sanoin, niin kansalainen Jussila on taas youtubessa ja sen kun katsoo ei voi välttyä löytämästä isoa määrää yhtäläisyyksiä ZZ ja Ternimaitobisneksestä:

  Isot tulot/raha-ahneus
  Maksamattomat velat
  Kyseenalainen tuote
  Ensi kuussa/vuonna pamahtaa
  Eventit, ts. herätyskokoukset

  Oikein nauratti katsoa Jussilaa, kun se voisi olla kuka tahansa ZZ massipääliköistä yhtä hyvin.
   
 9. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Valehtelu ja moraalittomuus on joillekin elämäntapa.

  Manu oli vissiin jääny kotiin asentamaan kotiteatteria. En ainakaan bongannut kuvista.

  Kysymyksiä herättää myös, että miksi ylälinjaan ei juuri tuoreita naamoja ole tullut, vaikka firma joka vuosi mukamas räjähtää ja mennään kohti next leveliä. Päin vastoin, ylälinjasta on lähtenyt väkeä pois, jotka ilmeisesti sitten on korvattu tuoreemmilla naamoilla.

  Dokumentissa oli myös hauska palaveri, kun ylimmät tunkittajat (Walruskin siellä oli) keskustelivat miten edetä, kun ternimaitokapseleista oli menty silleen tuhmasti esittämään täysin päättömiä terveysväittämiä ja firma oli saanut siitä huutia.
   
 10. Bio

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2015
  Viestejä:
  23
  Mä voin kertoa yrittäjä-äidille (ja muillekin) sen vähän tavallisemman tarinan siitä, mitä zinzino on ihmiselle antanut.

  Perheenäiti, 28, työtön yh

  1. Kaverin kaveri vei kahville ja lupasi helpot lisätulot kahvi- ja lisäravinnekaupalla. Ihan omassa kotona saisi tehdä myyntiä, lapsia ei tarvis järkätä hoitoon ja asiakkaina ystävät ja sukulaiset. Sanoin etten hirveesti osaa myydä, mut ei se kuulemma haitannu kun on niin hyvät tuotteet. Ja tyyppikin oli ihan hyvännäköinen, olis ollu tosi kiva tutustua paremmin ja ehkä päästä treffeillekin. Ja niillä on kuulemma ihan huippubileitä koulutuksissa. Tottakai kiinnosti!
  2. Aloituspaketti maksoi liki tonnin, mutta lainasin äidiltä ja otin vähän pikavippiä. Esittelykone ja matskut piti kuulemma olla kaikilla. Ihan parissa kuukaudessa pitäis rahat tulla takaisin, ei tarvis edes paljoa myydä. Järkkäsin parit kahvikutsut kavereille tän mun mentorin kanssa. Se yritti houkutella niitä kanssa mukaan, mut kukaan ei suostunu. En ihmettele, kun ei niilläkään sitä tonnia ollu laittaa.
  3. Sain myytyä kahvikoneen ja podit kolmelle kaverille. Yks niistä perui kyllä tilauksen seuraava päivänä. Ne kaks muuta oli vähä vihaisia, kun se ei ollutkaan kertatilaus vaan kestotilaus. Mulle tuli jotain kredittejä, mutta en saanu niitä rahaksi kun ei ollu y-tunnusta. Seuraaville kutsuille en sit enää saanu tulemaan ketään. En mä jaksanu koko hommaa enää, kun ei ketään kiinnostanu eikä kukaan firmasta auttanu kun ne tajus etten mä olekaan mikään myyntitykki. Jäi sit se tonni velkaa, mut menköön nyt edellisten jatkoks.

  Tämä henkilö roikkui siellä partnerilistoilla varmaan vuoden päivät senkin jälkeen kun oli jo luovuttanut, ilmeisesti makselemassa passiivista tuloa jonkun muun taskuun. Kredittejään ei koskaan saanut. En viitsinyt hirveästi painostaa kertomaan miten paljon rahaa oikeasti menetti, vaikutti olevan arka aihe. Onneksi pääsi irti, kyseessä kuitenkin sellainen kiltti ja hyväuskoinen elämänkoululainen, joka lähettäis varmaan nigerialaisprinssillekin rahaa jos se sattuis pyytämään.
   
 11. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  Yh äidillä nälkä vaan loppui liian aikaisin. Tuotteethan on maailman parhaita. Näin joku partneri sanoisi varmaankin. Mutta juu, tuo on se yleisin skenaario valitettavasti.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017
 12. Asenne kohdallaan

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2015
  Viestejä:
  140
  Kirjauduimpa vaihteeksi Zinzino sivuille ja huomasin Virtasen kasvaneen taas yhdellä persoonallaan omiin pyramideihinsa.Siis minun (haaroissani) on nyt ylempänä Kari Virtanen sitten alapuolella Kari A Virtanen ja nyt oli ilmestynyt Antero Virtanen...Siis tämä on vain minun listassani.Herää kysymys montako Virtasta loppujenlopuksi löytyy hänen kaikista jaloistaan ja montako Peurizia tai Rekolaa löytyy heidän jutuistaan ? Saisikohan tällaisen tekaistujen partnereiden lisäämisestä liiketoimintaan jollain lailla kuseen näitä keisareita ??
   
 13. Yoakim

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2013
  Viestejä:
  2 489
  Oisko noin paikattu (myös) niitä hommasta pudonneita liidereitä? Esim. Saku, Tunkelo jne.
   
 14. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  Kari Virtanen on kyllä sellainen nimi että niitä on tusinassa 13. Järjestyksistä en ymmärrä, mutta etu- ja sukunimenä Suomen yleisimpiä. Miksi edes laittaa nimiyhdistelmää joka viittaa massikonsulttiin?
   
 15. Asenne kohdallaan

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2015
  Viestejä:
  140
  Niin ja minun toisessa jalassa 50 henkilössä on kolme Kari Virtasta..Uskomatonta :) Sama saatanan partasuti jokatapauksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017
 16. frankiess

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  109
  Zinzino: Tuotteet on erinomaisia, myynti on helppoa ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Jos epäonnistut, olet surkea nälätön huonomyyjä.

  Tosielämä: Tuotteet on ylihinnoteltua krääsää, myynti on huijaukseen ja tuputtamiseen perustuvaa manipulointimelua, ja rahaa ei tule kuin tapahtumien järjestäjille, mutta tässähän ollaan mukana vaan hyvän meiningin vuoksi.

  Hyvä vaan yh-äitille jos tonnilla otti opikseen. Se on halpa hinta vrt. näihin raukkoihin jotka tuhraa tähän paskaan vuosia ja vuosia.
   
 17. susiruma

  Rekisteröitynyt:
  22.09.2009
  Viestejä:
  106
 18. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Nyt kyseessä ei olekkaan enää tavallinen kansalainen Kari Virtanen vaan poliitikko Kari Virtanen. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tulkinlinjan perusteella yksityisyydensuojasta on vai rippeet jäljellä poliitikoilla.

  Nythän sitä voikin puhua tälläkin palstalla avoimesti vaikkapa poliitikko Virtasen ulostottorekisteristä tai luottotiedoista.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017
 19. Yksi huijari lisää muiden huijareiden joukkoon, mikäli tulee menestymään poliittisella urallaan :D
   
 20. Solmyr

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  152
  "Myöhemmin jouduin opettelemaan uuden tavan ajatella myös rahasta. Ja nykyään opetan vaurastumista muille."

  Kartsa jumalauta. Verkostokusettamalla massikeisariksi myymällä törkeän ylihintaista ripuliöljyä ja muovisia kahvirimpuloita, joita kukaan ei varmaan edes muista enää, vaikka oli maailman parhaat kahvit suoraan Belgian hovista.

  Siinä vasta luotettava talousneuvoja, jonka omatkin raha-asiat ovat ilmeisesti päin helvettiä, mutta ensi vuonna kuitenkin varmaan viimein raketoi.

  Politiikkaan Kartsa kuitenkin sopii siinä mielessä hyvin, että on erinomaisen kova kaveri puhumaan paskaa, aina verojen maksamisesta leffateatterin vuokraamiseen.

  Toivotan Kartsalle kovaa menestystä vaaleihin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017
 21. frankiess

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  109
 22. Kospi

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 038
  joo, näihin olisi kiva saada jonkinlainen vahvistus. Hänellä kuitenkin on omissa nimissään muutaman kympin Volvo. Ulosotossa tuo ei liene mahdollista.

  Jos jotain vuosien takaisia juttuja, niin sellaisia on nyt sitten se ja sama kaivella. Itsekin sanoo, että aiemmin meni heikosti.
   
 23. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Perusteliskohan että työnsä takia tarvii autoa niin sitä ei vouti vie. Eli kun kiertää ABC-asemilla puhumassa paskaa ja yrittää koijata ihmisiä mukaan tähän himmeliin. Aiemminhan ajeli akkansa nimissä olevilla autoilla ja edelleen taitaa elää akkansa siivellä.
   
 24. lammaskoira

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  227
  Partasuti voi vaikka päästäkin, kun valjastaa zinzinoarmejansa äänestämään häntä. Sopii kyllä nykysuomen paskapolitiikkaan kuin nenä päähän.
   
 25. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  808
  Siinä armeijassa ei ole kuin pettyneitä tunkkeja, joista 90 % ainoastaan kiroaa kuulleensa Zinzinosta ja Karista koskaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti