YUV Ongelma

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Jekkuu, 07.08.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Jekkuu

    Rekisteröitynyt:
    08.06.2007
    Viestejä:
    15
    Ostin tuossa vuosi sitten taulutöllön. Telkkari on Philipsin HD Ready, mallista en varma kun ei lue missään päällä. Nyt ostin Xbox 360 ja pitäisi saada HD kuvaa ulos.

    Telkkarissa ei ole kiinteänä komponennti-, eli YUV-liittimiä, mutta sen mukana tuli jonkinmoinen YUV-hässäkkä. Hässäkä sen takia koska tuo mahdollinen adapteri on hukkunut ja ainoa mitä muistan tuosta kyseisestä kapistuksesta, että se littyi jotenki YUV:hen.

    Eli ratkaisuja miten saan YUV:n kiinni töllöö. Oliko hukaan mennyt kapistus mahdollisesti SCART-YUV -adapteri? Vaiko jokin muunlainen adapteri?
     
  2. Jekkuu

    Rekisteröitynyt:
    08.06.2007
    Viestejä:
    15
    Nettiä selaillessani löysin vastaavan käyttöoppaan telkkariin. Oppaassa HD kuva pitäisi saada muuttamalla DVI->VGA ja VGA:sta komponentti, tai ainakin näin sen ymmärsin. http://www.p4c.philips.com/files/2/26pf5320_10/26pf5320_10_dfu_fin.pdf tapahtumasarjasta kuva sibulla 13.
     
  3. jinx1980

    Rekisteröitynyt:
    14.02.2003
    Viestejä:
    1 629
    Esim. verkkokaupasta Tuote 0780 (komponetti - vga adapteri) ja tohon sitten vielä lisäksi vga - dvi adapteri ("halvaksi" tuli ja kasa rojua peräkkäin). Tuossa tölsysi dvi-liittimessä kulkee myös analoginen tavara eli voit tehdä tuon adapterin itse (manuaalissa puhuttiin vain adaptereista ei konverttereista). Ostat 75 ohmista koaksiaalikaapelia ja DVI- sekä 3kpl RCA-liittimiä. Katsot vain netistä VGA- ja DVI-liittimen speksit, niin tiedät mihin nuo kaapelit juotat tuolla DVI-liittimessä. Komponentti - VGA kaapelissa YUV tulee VGA-liittimen RGB-nastiohin (1,2,3) ja maat voit jouttaa erikseen tai yhteen (tuolla liittimessä ei ole kovin häävisti tilaa 3:lle koaksiaalikaapelille).

    Eli alla olevan informaation pohjalta koaksiaalikaapelit C1, C2, C3 ja kaikki maat C5, näin teet muutamalla eurolla itsellesi hyvälaatuisen kaapelin...

    VGA-liittimen nastat
    DVI-liittimen nastat

    PS. Tämä kaikki parin minuutin googlettamisella 8).
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti