Yleinen suositelkaa peliä / Mitä peliä alkaisin pelaamaan-ketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Rikama, 01.04.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. pilsneri

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2003
  Viestejä:
  637
  Maistuisko Dying Light? Ei nyt varsinaisesti shooter peli. :)
   
 2. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Tuossa vissiin mäiskitään enemmän kuin ammuskellaan? Sinänsä vaikuttaisi mielenkiintoiselta, muttei jotenkin jaksa innostaa.
   
 3. Mentos

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2009
  Viestejä:
  491
  Hakusessa ps4 peli itselle sekä vaimokkeelle. Lainaan nyt häntä: "Sellainen vähän niinkuin tasohyppely tai seikkailu peli missä pitäisi ratkoa jotain ongelmia tai mikä vaatisi vähän älyä."

  Eli tollaisella kuvauksella jokin peli :D Plussaa jos kaksinpelimahdollisuus.
   
 4. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  PS4 / XO -> Prey / Prey demo
  PC -> Prey

  julkaisu: 5.5.2017
   
 5. YGrizzly_

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2015
  Viestejä:
  124
  Ekana itelle tuli mieleen Trine 2, täyttää ainakin vaatimukset ja löytyy cooppi.
   
 6. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  364
  Pidin aikoinaan Battlefield 1942 pelistä. Onko nykyään jotain samanlaista, kun tuo ei oikein suostu toimimaan W10? Eli siis peliä, jossa voi pelata tekoälyä vastaan tai sitten verkossa ja WW2 teema ja niin, että voi pelata tankeilla, sotilaana jne.
   
 7. Persojet

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2008
  Viestejä:
  867
  Ekan persoonan pelejä ei oikeen ole mutta men of war sarjaa voin suositella. Siinäkin pääsee käyttämään yksittäistä sotilasta tai tankkia niin halutessaan
   
 8. Daryl Dixon

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2015
  Viestejä:
  25
  Vaikka Battlefield 1 on nimellisesti ensimmäisen maailmansodan peli, niin käytännössä se muistuttaa useimmissa pelimoodeissa huomattavasti enemmän WW2 teemaa: Tankkeja, konepistooleja, pikakivääreitä ja puoliautomaattikivääreitä viliseee niin, että heikompaa hirvittää ja historiafriikkejä vituttaa. Hauskaa on silti, kun pauketta riittää joka puolella ja rakennukset voi vetää tykllä paskaksi camppereista.

  Itseäni pelissä ärsyttää lähinnä poliittinen korrektius(mustien naurettava ylikorostus), mutta jos tuollaiset eivät häiritse, niin erinomainen sotaräiskintä.

  Eli pelit pelinä: jos Battlefield 1942 on kolahtanut, niin aika varmasti pitää myös uusimmasta Battlefield ykkösestä.
   
 9. nick_amongst_others Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  26
  Suosittelen Wildstar MMORPG:ia.
  Linkki: http://www.wildstar-online.com/en/what-is-wildstar/

  Omat sanat

  Aluksi: Teemana on sci-fi ja fantasia.
  Kyllä, se on ladattavissa steamista ja ehkä hoituu nopeammin sitä kautta.
  Ei! Se EI ole P2W! Se on oikeastaan yksi niistä harvoista MMORPGeista joissa P2W on äärimmäisen minimiin kiristetty.
  Valitse Jabbit PvE (EU), euroopan ainut server mikäli aijot pelata. Täällä on muutama suomalainenkin! Ja /Nexus chätissä voi kysyä jos tarvitsee apua.
  Englannin kielen osaaminen lisää sitä todennäköisyyttä että saat jelppiä.
  Pelin valikko näyttää varmaan sekavalta kun sen löytää, mutta opit käyttämään sitä ajan kanssa joten huoli pois. Kokeile painella kaikkia nappeja niin mysteeri selviää. :D

  Levuttaminen ja loppupeli
  Kaikki aktiivisuus sijoittuu vähäisestä ihmismäärästä johtuen loppupeliin eli tasolle 50 (joka on maximi), kuten "raids" ja PvP joten huonona puolena voi mainita tuon grindaamisen joka pitää tehdä oikein mikäli haluaa nostaa tasot äkkiä ja päästä asiaan. Wildstarissa on globaali /nexus chätti jossa jutut veivaa laidasta laitaan mutta usein sen kautta etsitään ihmisiä raideihin ja mainostetaan PvP:tä (arena, battlegrounds (BG) ja warplots paljon aktiivisempana aikana).
  Voit myös ostaa lvl 50 hahmon mutta se pitää tehdä uusiksi, eli jos olet vaikka päässyt jollain hahmolla tasolle 5 niin sitä ei voi taikoa 50:een. Joka muuten maksaa saman verran euroissa (lähemmäs 50 e)
  Levuttaminen ei varmaan houkuta, vaikka olen kuullut jonkun mestarin tekevän sen nollasta loppuun kuudessa tunnissa - tähän on luultavasti käytetty ainakin Signature bonusta, tupla exp event bonusta (ei tapahdu niin usein) ja Flask of Advancement esinettä jonka voi ostaa omnibitseillä game storesta.

  Selitän vähän edellämainittuja termejä. Signature on subi, eli maksat tietyn verran rahaa kuussa pelille ja saat monia erilaisia etuja, mukaanlukien enempi expaa. In-Game storessa on muutaman kuukauden erikokoisia paketteja joita voi ostaa. Wildstar itsessään on F2P.
  Tupla Exp on kokeneille MMORPG-pelaajille tuttu juttu, pelin tekijät siis pistävät kekkerit pystyyn tietylle aikavälille ja pelaaja saa tuplasti enemmän EXP mitä tavallisesti.
  Flask of Advancement on esine joka antaa +50% enemmän bonus expaa.
  Luulen että kaikki stackaa.
  Omnibits, ne on kuin 5-senttisiä joita löydät samalla kun seikkailet jeesaamassa pelimaailman tyyppejä, hakkaat monstereita, tai ihan mitä tahansa teitkään tulet näitä löytämään vaikket haluaisi, paitsi silloin kun rakennat taloa. Omnibitseillä voi ostaa suurimman osan valikoimaa In-Game Storesta, mikä on hirveän hieno juttu, mutta hirveän huono juttu on että omnibitseillä on soft cap (eli viikkoraja) jonka jälkeen niitä tippuu todella huonosti. Subaajat (Signature) saavat enemmän omnibitsejä, mikä ei varmaan yllätä.
  Kaikki resetoi keskiviikkona, se on tyypillinen maintenance-päivä.
  Hyvä asia: Wildstarissa weekly maintenance kestää harvoin tuntia tai kahta kauempaa.

  Housing - Talon rakennus

  Wildstarissa voi alkaa rakentamaan omaa taloa tasosta 14 lähtien (tai aikaisemmin jos ostaa oikean asian storesta).
  Onko oma talo ja nätti piha oikeasti niin siisti juttu? Laimeaa. (muistelee Runescapen palikkamaista talorakennusta jossa ruutu pimeni joka kerta kun huone lisättiin)
  [​IMG]

  Maan, taivaan, musiikin ja kaiken siltä väliltä voi vaihtaa ja se rajoittuu ainoastaan siihen mitä pelillä on sinulle tarjota. Uutta tulee koko ajan lisää!
  Kuvan "kaivurikone" on "decor" jota voi kääntää, suurentaa ja pienentää tai asettaa tarkat numero-arvot mitkä haluaa kuvassa näkyviin kenttiin. Jos tunteja kestävä säätäminen ei kiinnosta, voit vain klikata maata ja decori ilmestyy siihen. Jotkut decorit antavat resting-bonusta, mikä näkyy violettina värinä exp-lätkässä (eli saat bonus expaa siitäkin, ja nopeammin kun et ole pelin sisällä). Se on vähän vaikea selittää, sori jos et ymmärtänyt.
  Omasta tontista on myös hyötyä: ympäri pelimaailman löydät FABkitsejä joita voit laittaa yht. kuudelle eri alueelle (joiden keskellä on itse talo, josta ei varsinaisesti ole mitään teknistä hyötyä) ja eri FABkitseissä on omat hyvät puolensa.
  Tässä pitää tietää että omalle kotitontilleen voi teleportata mistä tahansa.
  Joissakin FABkitseissä on portaali tietylle levutusalueelle, toisissa on portaali instanceen josta saat palkintoja, useimmissa on challenge joiden tekeminen myös tuottaa palkintoja ja muissa on omat hyötynsä kuten kuvassa näkyvä vendbot. Hyvä silloin kun reppu on täynnä ½!"#¤% ja se pitää saada myytyä pois.

  Tietenkään liikkuvuus ei rajoitu kotitontille...

  Liikkuvuus
  -Ympäri Nexuksen (Wildstar-peli sijoittuu tämän nimiselle fiktio-planeetalle) löytyy "Transmat Terminal" paikkoja joihin voit tallentaa ja palata halutessasi olit missä vain.
  -Voit kulkea tarvittaessa robotin ajamalla taksilla joka höpisee paljon tyhjänpäiväistä.
  -Pystyt ostamaan ratsun! Parhaan liikkumisnopeuden voi ostaa omnibitseillä storesta, ja toiseksi parhaan nopeuden voi ostaa tason 40 jälkeen. Ratsun voi hankkia tasolla 15 mikäli on rahaa, mutta teknisesti sillä ei ole mitään level-rajaa eli storesta saa myös ratsun jos ei hermo kestä (mutta sen ei pitäisi olla niin iso ongelma...).
  -Kun tarvitsee päästä uuteen levutuspaikkaan joka on planeetan toisella puolella, sinun valitseman puolen pääkaupungissa on alue jonka kautta voit teleporttailla minne haluat (vaikka ne näyttävätkin helikoptereilta ja lentokoneilta, joiden luona valinta tehdään).
  -Pääkaupunkiin voi aina palata teleportilla. (Tähän pitää tehdä quest joka suoritetaan tasolla 14 tai eteenpäin. Siihen sisältyy "Illium/Thayd Tour" jossa NPC:t kertovat sinulle kaupungista samalla kun ajat ympäriinsä ohjelmoidulla moottoripyörällä.)
  Teleporteilla joita voit käyttää vaikka synkimmästä pusikosta on aina "Cooldown" (tähän lukeutuu pääkaupunki, kotitontti, transmat) ja ne löytyvät Action Bar:in vasemmalta puolelta joka on alhaalla keskellä peliruutuasi.

  Raids, dungeons, expeditions, WB ja muu PvE
  Tästä minun on paha sanoa paljon mitään koska en ole oikeastaan levuttanut tasolle 50 kertaakaan (mutta tein lvl 50 hahmon kun se oli ilmaista aikasemmin tänä vuonna...)
  Mikäli ymmärsin oikein, queue ei toimi tarpeeksi hyvin PvE:n suhteen ja tämän takia ihmiset kokoontuvat /nexus chättiin etsimään ihmisiä joukkotoimintaan.
  PvE:ssä on roolit: tank, healer, dps. DPS käyttää assault statseja (vaatteissa), tank ja healer käyttävät support statseja karkeasti laitettuna. Tietenkään asia ei ole näin yksitoikkoinen vaan kaiken maailman päätä vaivaavia statseja tulee pelatessa vastaan, ja sitten on näitä "buildeja" joita pitää seurata kuin koiranpentu tietyissä tapauksissa...
  Raids ja dungeons on varmaan tuttuja. Sinne mennään joukolla ja piestään kaikki monsterit, ehkä tehdään jotain muutakin siinä ohessa.
  Expeditions on samanlainen konsepti, mutta cross-faction ei toimi siinä (eli Dominion + Exiles ei voi mennä yhdessä sinne)
  Alempitasoiset Expeditionit voi solottaa vaikka olisi pelkästään 10 tasoa ylempänä. Tunnetaan myös nimellä "Adventures".

  Levuttaminen on myös PvE:tä. Healer specci ei sovellu tähän yhtään, mutta tankkina se on jopa OK vaihtoehto tosin silloin pitää valita support-gear quest rewardeista koska support antaa voimaa näihin skilleihin, ihan niin kuin assault DPS:ään mikä on oletettu levutus-specci. Stalker, Warrior ja Engineer voi olla tankkeja, mikäli assault-specci alkaa tympimään.

  WB: World Boss. Saatat havaita näitä levuttaessasi, mutta ne on tarkoitettu loppupeliksi. Kun WB on tapettu isolla joukolla, kaikki voivat palkinnoksi avata aarre-arkun jonka huono puoli on siinä että siihen joutuu ostamaan omnibitseillä avaimen... muutakin loottia saa mikäli haluaa säästää omnibitsejään johonkin parempaan.

  PvP: BG, Arena ja Warplots
  Olen nähnyt mainostettavan BG:tä (Battlegrounds, ryhmä vs ryhmä) kaikkein eniten sekä vähän Arenaa (pieni ryhmä vs pieni ryhmä). Warplots tapahtuu prestige-weekend eventtien aikana kaikkein todennäköisimmin (ne ei ole kovin yleisiä). Syy miksi Warplotseja ei tehdä on siinä, kun siihen tarvitaan niin paljon ihmisiä että halukkaita ei valitettavasti aina riitä. Olen lukenut että se on kuin kotitontti yhdistettynä PvP:hen, ja ryhmät ovat yli kaksinkertaisen kokoiset mitä BG:ssä.
  Kokeilin BG:tä ja se on ollut todella hauskaa! Tai ehkä olen masokisti.
  Aluksi BG:ssä kuolee todella paljon, ja täytyy pitää huoli että olet ostanut pelinsisäistä valuuttaa vastaan PvP kamat koska PvE kamoilla ei pärjää. Kun olet kuol... pelannut tarpeeksi matseja, sulla on Prestige-valuuttaa jolla voit ostaa paremmat PvP vehkeet ja sitten alat olemaan tasoissa kokeneempien pelaajien kanssa. BG:ssä on 3 eri aluetta ja voit satunnaisesti joutua johonkin niistä, tai valita tietyntyyppisen mutta siitä ei saa random palkintoa. Muista hakea daily quest josta saa palkinnon kun ehdot on täyttyneet. PvP Daily pitäisi löytyä pääkaupungista.
  "Open World" PvP on harvinaista.

  Muoti
  Ei ehkä maailman tärkein asia mutta jos sua ikinä ärsyttää kuinka ruma ja epämuodikas hahmosi on, ei hätää.
  Ensiksi on tärkeää tietää että voit tallentaa jokaisen vaatekappaleen ulkonäön "Holo-Wardrobeen"! Siellä voi piilottaa vaatteet, vaihtaa ne, tai värjätä vaatteista tietyt kohdat (värjäämiseen käytetään "Dye" esineitä, ja kun olet kerran saanut ja tallentanut värin, se pysyy jokaisella hahmolla account-laajuisesti. Toisin oli vuosi sitten...).
  Ja kyllä, voit tehdä naishahmon ja taistella monstereiden kanssa ilman että statsit menisivät pois päältä - alusvaattein. Eikö olekin mahtavaa? Ps. Granok miehillä on sellainen patti housuissa.
  Holo-Wardrobeen pääset suuresta valikosta joka on ihan alavasemmassa kulmassa. Klikkaa sitä ja etsi Holo-Wardrobe. Voit lisätä vaatteita kokoelmaasi painamalla "Unlock Costume Items".
  Tässä selventävä kuva:
  [​IMG]

  Sitten kun olet kerännyt parhaat kappaleet levuttamisen ohella, uskon että sinusta tulee vuoden huippumalli Wildstarissa.
  Oranssista silmänappulasta voi valita näkyykö vaate vai ei.
  Ja kyllä, se maksaa vähän pelinsisäistä taskurahaa, mutta se ei ole ongelma jos kaikki mitä tekee on levuttaminen, koska silloin massia kerääntyy. HUOM! Lvl 50 muotikustomisaatio maksaa huomattavasti paljon enemmän kuin ensimmäisillä tasoilla, hinta siis nousee.

  Etkö ole tyytyväinen siihen mikä hahmon ihonväri on? (hei, kukaan ei tuomitse.) Tai silmien väri? Tai kasvojen muodot? Suun koko? Eli kaikki nämä mitkä teit hahmoa luodessasi. Se on vaihdettavissa!
  [​IMG]

  Tuollainen raskaasti hengittävä alieni (mene sen lähelle ja kuuntele, true story) tekee työn sulle, kunhan valitset mitä haluat muutettavan.
  Load / Save Modification on nappula josta voit tallentaa hahmon ulkonäön copy/pastettavaksi johonkin koodina. Samaa voi käyttää hahmon luomisessa!

  Toivottavasti peli herätti kiinnostusta!

  PS: nyt kesäkuussa on synttärit, ja luvassa VIIKON VERRAN double exp. Sori etten maininnut aikaisemmin. http://www.wildstar-online.com/en/news/2017-05-25-starfall-anniversary-celebration-june-130/

  Week 4: June 23–30
  • EVENT: Double XP X-Plosion!
   • Double all XP gains
   • Stacks with other bonuses
  • LOGIN REWARD: Protostar Party Parcel
   • DJ Turntable
   • DJ Discoball
   • Starfall Cupcake Year 3
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 10. nukkesoturi

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2015
  Viestejä:
  629
  Heräs joo kiinnostus jos kerran ovat muuttaneet hinnoitteluaan. Tosin, kävin kurkkaamassa cash shoppia niin Free editionin ja membershipin välillä on aika huikea ero: Kiltoihin, Arena tiimeihin, Wardpareihin ei voi liittyä ja queue ajat jotain toista -- ilman Signature subscriptionia.
  https://shop.wildstar-online.com/product/signatureMembership

  En nyt sanoisi että tuo olisi sinällään F2P kun pelin ominaisuuksista asioita on lukittuna rahan taakse. Mutta tämä on heidän bisnesmallinsa. Voishan tuota kokeilla ja katsoa kuinka paljon tuolla asioita on rajoitettu. Varmaan pakko hommata tuo subscriptioni jos endgamessa haluaa hieman enemmän sisältöä (sieget/raidit). Mutta se täytyy sanoa että ihan hyvään suuntaan Wildstar menossa.

  Ainoa F2P peli johon oon törmänny on Warframe. Toki tuossa on rajoitettu hahmo ja ase -slotteja mutta nämä saa auki farmaamalla ja myymällä farmattua matskua muille pelaajille -- platinaa vastaan. Aikaahan tuo vie mutta saat kaikki pelissä olevat rajoitukset auki ilman että laitat siihen oikeaa rahaa sisään. Erikoisuutena Warframessa on prime access, mutta kaikki prime -kama on myös farmattavissa.
   
 11. nick_amongst_others Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  26
  Halusin selvittää väärinymmärryksen itsekin ja sain vastauksia minuutin sisällä:
  [​IMG]

  Niihin voi liittyä ilman signaturea.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2017
 12. nukkesoturi

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2015
  Viestejä:
  629
  Tämähän oli ilonen uutinen. Vois lisätä tuon kirjastoon ja jauhaa sitten kun löytyy vähän paremmin aikaa.
   
 13. Satch

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2009
  Viestejä:
  249
  Hei,

  koitan saada tyttöystäväni innostumaan videopeleistä, ja kaipailisinkin peliehdotuksia.

  -2D
  -Helpot kontrollit eli ohjauksen lisäksi 1 tai 2 näppäintä (Rayman Legendsissäkin hypyn ja ''isku maahan'' combon yrittäminen sai hänet turhautumaan).
  -Ei örkkejä eikä haltioita.
  -Ei Mario-pelejä.
  -Saa kuulemma näyttää vanhalta ja simppeliltäkin.
  -Ei auto-pelejä.
  -Ei saa olla ''kahden tunnin'' backstorya alussa.
  -Pitää olla peli, missä ei jaella hirveästi ohjeita, eikä kuulemma halua, että jokaisen muutaman metrin jälkeen joku npc tulee höpöttään jotain.
  -Ei pidä apinoista.
  -Saa näkyä verta ja lupa tappaa.

  Pelit, jotka eivät ainakaan napanneet: Donkey Kong Tropical Freeze, Yoshi's Woolly World, Giana Sisters, Trials, Trine. PS4:lla piti Injustice 2:sta, mutta häntä ärsytti, että joku voisi muka mukiloida Supermanin.

  Alustoina PS4, Wii U ja PC.

  Aikoinaan pelannut Save the Sheriff selainpeliä (se, missä on se possu). Siitä piti kuulemma. :D

  Simppeli peli sen olla pitää.

  Kiitos kaikista vinkeistä jo etukäteen. Ja jätetään kaikki ''tyttöystävä vaihtoon'' kommentit pois tästä. This one is a keeper! <3
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2017
 14. LoweredHawk

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2012
  Viestejä:
  398
  Suosittelen little big planettia, sitä ollaan oman muijan kanssa pelailtu ja on tykännyt vaikka ohjain meinaa välillä lennellä vitutuksen seurauksena.
  Kaikkia ei kyllä tosiaan pelaaminen vaan kiinnosta, itsekkin yrittänyt saada emäntää kiinnostumaan pelaamisesta mutta aina tulee vastauksena se perus "en mä osaa kuitenkaan" ja kun esim tappaminen yms muu sotiminen ei nappaa niin se karsii paljon hyviä pelejä listoilta...

  Nooh onneksi sitä keksii muutakin tekemistä noitten tyttöystävien kanssa:)

  E: LBP:ssa annetaan alkuun jonkin verran ohjeita mutta kun peli on saanut opettaa sen ensimmäisen kentän ajan niin sen jälkeen annetaan aika vapaat kädet, plus peli on täynnä muiden vääntämiä kenttiä mikä lisää pelattavaa aika mukavasti.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2017
 15. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Mites naisille: Ori and the Blind Forest  Toinen on sitten ollut Destiny josta moni nainen tykkää sekä Minecraft
   
 16. Satch

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2009
  Viestejä:
  249


  Little Big Planettia en olekaan vielä näyttänyt hänelle, koitetaan sitä seuraavaksi!

  Ori and the Blind Forestin gameplayta näytin hänelle, mut lainaten hänen omia sanojaan, se oli kuulemma liian ''kolmiulotteinen''? Minusta tuntuu, että siinä on muutenkin liikaa painikkeita hänelle. Minecraft ei myöskään kelvannut.
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2017
 17. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Liian kolmiulotteinen? Jaahas... no olkoon. Naisesi on todella vaikea tapaus. Kaikkea hyvää kuitenkin, toivon että hänestä tulee pelaaja. Aika moni tyttö kiinnostunut Destinystä, joten D2.

  ...

  Tälläinen projekti jos täällä HALO-ihmisiä: https://installation01.org/

   
 18. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Aika moni valittanut että pelaaminen ei enää nappaa? Syytetään omaa ikää, mutta kyse varmaan masennuksesta tai siitä että on muuta tekemistä. Ne jotka pelaavat kuten minä (-80). Niin itse ainakin kaipaan peliä jossa pitää oppia / haastetta / syvyyttä.

  League of Legends


  ... pääsi yllättämään. Minusta jopa mukavampi kuin dota.
   
 19. finnleo

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2009
  Viestejä:
  664
  Olisikos Steamin aleista suositella jotain nykyaikaisempaa FPS-peliä, mikä ei olisi ainakaan kovin konsolihuttua (jos sellaisia enää tehdään :p). Tyyliin Crysis-, Far Cry- ja Half-Life-pelisarjat.
  Tai sitten jotain hyviä puzzleseikkailuja. The Talos Principle ja Obduction ainakin näyttävät mielenkiintoisilta.
   
 20. nukkesoturi

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2015
  Viestejä:
  629
  Mitenkäs olisi ihan tuossa 4 päivää sitten julkaistu Get Even? Taustalla The Farm 51 (puolalainen firma) joka tunnettu mm. NecroVisioN sekä Painkiller -sarjasta. Kyseessä tosin ei ole perineinen räiskintäpeli vaan enemmänkin tarinapainoitteinen kävelysimulaattori. Toki tuosta löytyy jotain pientä hiippailu-räiskintää (itse tosin kuljen tykit laulaen) ja kevyttä puzzle-ratkontaa, mutta pelailu on alkuun sellaista dekkarimaista todistusaineiston skannailua.

  Ei taida olla tällä hetkellä Steamin summer salessa mutta hinta siinä 29,99€ tienoilla.

  Ihan semmosta perus-rentouttavaa pelailua ainakin itselleni. Noi räiskintä kohdat olivat itselleni toisaalta hieman pettymys Painkillereitä ja NecroVisioN:eita pelanneena:


  Joitain innovatiivisia ratkaisuja tuolta löytyy kuten kulma-ase ja tarina on suht mielenkiintoinen ja musiikki yllättävän hyvää tuon hintaiseksi tuotteeksi. Pelityyli (tai elementit) likentelee Stanley Parabelia (pelikentän vaihtumiset), Quantum Breakkia (tehosteet), Condemned Criminal Originssia (kännykkä) ja tarinan puolella mennään Assassin's Creedistä tutuissa twisteissä (muisti imprinteistä toiseen hyppiminen).
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017
 21. Disturbia

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 133
  Jos Half-Life peleistä on yhtään tykännyt ja empinyt tuon Black Mesan hommaamista niin voin suositella. Ostin juuri steamin kesäalennuksista ja kyllä nappaa! Se tunnelma. Se tunnelma on mukana. Tunnelma joka on vahvempi half-life peleissä kuin muissa. Näin ainakin itselläni

  Day of Infamy on ollut mahtavaa myös jos realistisemmat sotapelit / FPS pelit iskee. Eli siis Insurgency tyylinen mutta WW2 liittyvä. Pulttilukkokiväärillä yleensä laukaus vatsaan tappaa, konepistoolilla pari osumaa jne. Eli ei mitään CoD tyylistä räiskintää. Äänet on mahtavia ja välillä ahdistaa kun pommitus iskee tai kulman takaa näkyy tulet tulevan kohti kun vihollinen lähestyy liekinheittimellä. Tämä Insurgencyn kanssa niitä harvoja pelejä missä tietynlainen "hieno" sotatunnelma. Luodit iskee vierestä ohi takana olevaan seinään ja iskee pieni paniikki kun ei tiedä mistä ne tulee. Iskee itsensä maahan ja yrittää löytää vihollisen ja pistää takaisin luoteja satamaan ennenkuin kuolema koittaa. Nyt alennuksessa steamissa
   
 22. KonE.

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2014
  Viestejä:
  394
  Houkuttelis toi Day of Infamy, mut pelaajamäärät näyttäs olevan aika pienet :/
   
 23. Ande92

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2016
  Viestejä:
  23
  Haussa olisi GranTurismo 2 tyylinen peli, jossa ajettaisiin kilpaa ja kilpailusta saaduilla rahapalkinnoilla voisi ostaa uusia autoja sekä osia autoihin. Löytyyköhän mitään tämän tyylistä uudempaa peliä PClle?
   
 24. Persojet

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2008
  Viestejä:
  867
  Forza horizon 3 taitaa olla ainoita
   
 25. rgp2.2

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Viestejä:
  34
  Suositelkaapas Fallout 1/2 tyylisiä pelejä, jotka toimisi läppärillä ilman 3d tukea.

  JA1/2 ei oikein iske, mutta muita? Ei välttämättä tarvi olla vuoropohjainen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti