Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja splice, 09.05.2019.

 1. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Oletan, että tuo oli jonkinlainen imitaatio Trumpin ulosannista. Ja olihan se sellaisena ihan hyvä ja hauska yritys.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 2. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2021
 3. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Siitä käytetään nimeä demokratia. Jokaisella on oikeus antaa äänensä millä perusteella sen haluaakaan antaa. Valtaosalla perusteena ei ole ehdokkaan poliittinen pätevyys, älykkyys tai muut ylevämpi ajatus. Äänestetään omasta mielestä "parasta tyyppiä". Älykköjä on niin pieni osa kansasta, että tunteella vetävät jyräävät kyllä suunnilleen 100-1.

  Sinällään kuvaavaa on, että lähes puolet äänestäneistä amerikkalaisista olisi halunnut Trumpin jatkavan presidenttinä. Heistä osa pitää trumpista ihmisenä ja osa kannattaa vanhoillisia ja tyypillisiä republikaanisia arvoja.

  Jos demokratiassa kansa haluaa Teuvo Hakkaraisen presidentiksi, niin se on täysin mahdollista, kunhan riittävän moni vain haluaa. Ei se ole sen monimutkaisempaa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2021
 4. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Joku varsin joukkopsykoottinen riehumisepisodi männäkeskiviikkona kieltämättä nähtiin, mutta minulta meni sitten varmaan kaikessa jännityksessä ihan ohi se, ketkä siellä riehuivat. Kuvittelin niitä Trumpin kannattajiksi, mutta se olikin sitten media. Herra presidentti vain piti MAGA-lippiksiin ja Trump-lippuihin sonnustautuneille median edustajille pikku palopuheen, jonka jälkeen tämä Valkoisen talon tiedotusosasto lähti marssimaan alas Pennsylvania Avenueta ja tunkeutui lopulta liittovaltion kongressitaloon, missä oli parhaillaan käynnissä kongressin molempien kamareiden täysistunto, jonka tarkoituksena oli vahvistaa laillinen vaalitulos.

  "Mutta kun ei se vaalitulos ollut laillinen!" huutaa nyt joku trumpetisti sieltä takarivistä. Mihin minä vastaan, että voi kuule lapsi rakas, sitä vaalitulosta on tässä yritetty laillisin keinoin kiistää viimeiset kaksi kuukautta. Toki joku pelkkää OANN:aa, Newsmaxia ja ties mitä oikeistoblogeja seuraava voi kuvitella, että todisteita vaalien vilpillisyydestä on vaikka millä mitalla - mutta kun ne todisteet eivät ole oikeustoimikelpoisia. Jos olisivat, niin niitä olisi esitetty ja käsitelty niissä n. 60 eri oikeusjutussa, joissa vaalitulos on yritetty kiistää. Mutta kyseiset jutut on kerta toisensa jälkeen naurettu eri oikeusistuimista pihalle ihan Yhdysvaltain korkeinta oikeutta myöten. Ja minkäs siinä lainsäätäjät voivat - jos tulos on oikeuden mielestä laillinen, niin ei se silloin laittomaksi muutu vaikka vaalien häviäjä kuinka Twitterissä rääkyisi.

  Ja kun alkoivat lailliset keinot loppua, niin sitten otettiin vähemmän lailliset käyttöön - kuten vaaliviranomaisten painostus ja uhkailu. Kirsikkana kakun päällä Georgian republikaaniselle osavaltionkanslerille viime viikonloppuna soitettu puhelu, jota kyseisen puhelun vastaanottaja piti niin tuuheana settinä, että päätti itse vuotaa sen medialle. Koko puhelun voi kuunnella vaikkapa tästä, niin voi vetää omat johtopäätökset siitä onko tuo nyt oikein presidentille sopivaa käytöstä, ettei tarvitse olla ihan vaan sen varassa mitä CNN asiasta sanoo.

  "Mutta hei," sanoo takarivin trumpetisti, "eihän toi nyt mitään ole. Noita samanlaisia täydellisen korrekteja puheluita presidentti on soitellut aiemminkin." Joo, ja voihan se olla, että vaihde vaan yhdisti väärään paikkaan, kun eivät ole kaikki entiset neuvostosatelliitit niin hallussa. Viimeksi otettiin ihan normaali diplomaattipuhelu Ukrainan presidentille, ja nyt oli tarkoitus jutella Georgian tasavallan ulkoministerin kanssa, mutta meni siinä kaikessa tohinassa vain suuntanumero hieman pieleen. Melania sattui justiinsa huutamaan taustalta, että "Mihin muuttolaatikkoon nää Pariisin-suurlähetystöstä lipastetut taideaarteet pakataan?"

  Ja siinä pääsi sitten vähän presidentillä tunteet kuohahtamaan, kun se ulkoministerinketku, vai mikä hiton sihteerikkö se olikaan, kirkkain silmin väitti, että "Meillä oli kyllä ihan rehelliset vaalit, Mr. President." Paskat, ei ne osaa siellä slobodavitsiassa vaaleja järjestää, johan ne on Valko-Venäjälläkin riehuneet sen takia monta kuukautta. Sen seurauksena sitten piti kutsua koolle joku kymmenen tuhatta parasta frendiä ja purkaa vähän tuntoja. Siinä sitten sattui täysin viattoman kansankiihottamisen seurauksena ikävä välikohtaus, jonka tuloksena viisi ihmistä kuoli, jokunen loukkaantui ja kongressille tuli muutaman tunnin ylimääräinen kahvipaussi.

  Mutta hei, rapatessa roiskuu. Ja onhan Capitol vallattu aiemminkin, viimeksi vuonna 1814, asialla joku kanadalainen turistiryhmä. Silloin kuoli vielä useampi, ja koko tönö poltettiin puoliseinään. Että pikkujuttuhan tää tämänkertainen vielä oli. Blame Canada! Ja pieni hintahan se on siitä, että oikeus lopulta voittaa, ja Yhdysvaltain erinomaisin presidentti ikinä saa jatkaa valtakauttaan, jonka häneltä yrittää vääryydellä ja viekkaudella ryöstää suuri salaliitto, jossa ovat mukana Ihan Kaikki, Mitch McConnellia, varapresidentti Pencea ja presidentin itse nimittämiä korkeimman oikeuden tuomareita myöten.

  Niin. Tai sitten voitaisiin ihan vaan ottaa lusikka kauniiseen käteen ja myöntää, että valtamedia taisi sittenkin olla aivan oikeassa Donald Trumpin kyvyistä toimia Yhdysvaltain presidenttinä, ja että tuli vähän fanitettua kohdetta, joka ei välttämättä ollut kaiken sen fanituksen arvoinen. Kun eihän näitä vaalien jälkeisiä tapahtumia oikein muulla selitetä. Ymmärrän kyllä haluttomuuden taipua siihen, kun ei se nöyryyspiirakan hotkiminen koskaan mitään herkkua ole, varsinkin jos sen päälle on ladattu peräti kaksi palloa realismijäätelöä. Mutta siitä huolimatta, eiköhän olisi jo aika päättää neljän vuoden kiertoratatrippi USS Alternative Factsilla ja palata samalle planeetalle meidän kaikkien muiden kanssa, jookosta?
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2021
  juhog81, electron06 ja santzes tykkäävät tästä.
 5. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Näitä kuvauksia lukiessa pitää aina facepalmata sille, miten ihmiset eivät koskaan tajua, että USA:ssa vaaleissa on käytännössä kaksi ehdokasta, joista kumpikin on usein todella huonoja, joten usein äänestetään vain oman puoluekatsomuksen mukaan. Lisäksi vaaleissa äänestämistä pidetään työläämpänä kuin esimerkiksi täällä Suomessa ja äänestysprosentti jääkin usein todella matalaksi.
   
 6. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Noinhan se on ja kahtiajakautuminen kiihtyy. Toinen ehdokas suurella todennäköisyydellä edustaa hyvinkin vastakkaista ääripäätä omaan maailmankatsomukseen nähden. Kaksipuoluejärjestelmässä on käytännössä kaksi ehdokasta. ”Hyvät ja pahat”. Kompromisseja ei ole.

  Tuttu jenkki äänesti Trumpia 2016. Ei ollut muutakaan ehdokasta republikaaneilla, vaikka hänenkin mielestään Trump oli lähinnä perseestä.
   
 7. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Siellähän oli hyvin sekava kokoelma Trump faneista yleisiin riehuntaharrastajiin. Tunnetuin sarvipäähän nopeasti tunnistettiin BLM mellakoitsijaksi. Kaikenlaista mummoa ja paapaa myös kuvista näkyy. Ja kyllä, suurin joukko on Trumpin faneja. Sieltä syvästä päädystä. Ei kait siitä mitään epäselvää ole ollut.

  Mitä isoja johtopäätöksiä tapauksesta voidaan vetää? Oltiinko siellä kaappaamassa valtaa siten aikuisen oikeasti kuten SDP Suomessa vuonna 1918. No ei taatusti. Pentagoniin sitä olisi pitänyt hyökätä.

  Oltiinko siellä tappamassa Bideeniä? Ei ainakaan porukalla ja suunnitelmallisesti. Mutta mistä sitä kukaan tietää mitä pahimmillaan olisi joku hörhö tehnyt.

  Oliko tämä historian törkein demokratian vaarantaminen USassa. No ei taatusti. Siellä on murhattu presidenttikin 70-luvulla.

  Uskomattoman typerää hölmöilyä, josta yksi maksoi hengellään. Ja kukaan ei tällaista halua. Mutta ne jotka HALUSIVAT BLM mellakoita joissa laitettiin paikkoja päreiksi kuukausia, ovat minun mielestä täysin jäävejä näyttelemään nyt moraalista jeesusta.
   
 8. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Meinasin jo päivitellä, että herran jestas, aiotaanko tähänkin jotenkin vääntää BLM-aktivistit ainakin osasyyllisiksi, mutta tarkemmin ajateltuna...

  Minähän meinaan jotenkin tykkään seuraavasta skenaariosta:

  FBI on jo käynyt poimimassa kyseisen kaiffarin parempaan talteen, ja luvassa lienee muutama vuosi täysihoitoa liittovaltion pane-mua-perseeseen -vankilassa. Ja sitten kun se lusii ja väistelee lattialle pudonneita saippuoita Leavenworthissa, missä nettiaikaa saa ehkä vartin viikossa, niin se pääsee kaiken huipuksi lukemaan joltain Q-ukkojen foorumilta, minne se on postaillut tuhansia Jumalkeisari Trumpia tukevia viestejä, että entiset palstakaverit onkin leimannut sen BLM:n ellei peräti Antifan infiltraattoriksi...

  Joo, mulla ei olekaan yhtään mitään tätä vastaan. Että pidetään vaan tää.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2021
  juhog81, Desgorr ja electron06 tykkäävät tästä.
 9. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Yllä oleva tekstisi on sitä tahallista kansan kahtiajaon yrittämistä. Aivan tarkoituksellista lietsomista ja suoraan sanottuna typeryyttä. Luepas nyt vielä uudestaan tekstini:


  jos tuohon on jotakin erilaista näkemystä niin voi sen ihan aikuismaisesti ilmaista.

  Ei meidän ole pakko haalia samaa kakkaa tänne mikä USA:ssa on menossa. Alat sinäkin suhtautumaan PS puolueeseen asiapohjalta niin ehkä löydät sisäisen tyyneyden.
   
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Aika paksua tekstiä sellaiselta, joka itse levittää valheita tyyliin "seassa oli tunnettuja BLM-mellakoitsijoita".

  Vaan no, kuten tuossa jo yläpuolella ilmaisin, eipä se minua haittaa jos idiootit syövät toisensa elävältä ja kuvittelevat sillä tavalla ojentavansa lipilaareja. Naurattaa vaan.
   
  Jankuttaja, electron06 ja juhog81 tykkäävät tästä.
 11. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  tehdäänpä pieni testi.

  Minä olen sitä mieltä että jos vihreä politiikko sanoo ajavansa turvetuotannon poistamista Suomesta sen takia että CO2 päästöt vähenisivät, niin lähden siitä että hän ajaa turvetuotannon poistoa Suomesta sen takia että hän haluaa pienempiä CO2 päästöjä. Onko hankkeessa kokonaisvaltaisesti minun mielestäni mitään mieltä on toki toinen tarina. Onko sinusta OK?

  Minä olen sitä mieltä että jos PS poltikko sanoo ajavansa saharan eteläpuolisen alueen Suomeen kohdistuvan maahanmuuton kiristämistä siksi että tilastollisesti sieltä tulevat ovat hurjasti yliedustettuja vakavissa rikostilastoissa ja työttömyystilastoissa, niin lähden siitä että PS politikko ajaa asiaa koska ..... Onko sinusta OK?

  Kansan kahtiajaon lietsominen olisi näissä tapauksissa esimerkiksi sitä että PS esimerkissä ryöntäisi Someen kirjoittamaan viestiä tyylilajissa: " PS vastustaa maahanmuuttuo koska ne ovat fasisti rasisteja joilla on jaettu ihmisarvo. Jopa heidän äänestäjänsä ovat rasisteja, ja kyllä se pitää uskaltaa sanoa."
   
 12. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Kyllä minustakin olisi hyvä, jos IKEAn Suomessa myytävät lihapullat valmistettaisiin suomalaisesta naudanlihasta eikä ruotsalaisesta.
   
 13. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Kansan kahtiajaon lisäämistä on minusta myös se että tietää Halla-ahon tuomion historian, mutta vihjailee aivan jotain muuta. Tuomio tuli edelleen jaossa olevasta blogi-kirjoituksesta jossa arvostellaan valtionsyyttäjää. Blogissa kysytään että kun kerran suomalaisista ja kristinukosta saa laillisesti kirjoitaa mitä vain niin saako SAMAN kirjoittaa muslimeista ja islamista. Kyseinen blogi on tässä

  http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html

  Mitä sitten tapahtui. Käräjäoikeus vapautti syytetyn kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Hovioikeus vapautti syytetyn. Korkeinoikeus äänestystuloksella 2-1 totesi syylliseksi pieneen sakkotuomioon. Vuonna 2012.

  Onko tämä asia johon on syytä palata uudestaan, uudestaan ja uudestaan?

  Puolustusministeri Kaikkonen sai vuonna 2013 viiden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen luottamusaseman väärinkäytöstä. Kuinka moni kaikkosen haastattelu alkaa tämän asian pyörittelyllä?

  Entinen pääministeri nyysi taloyhtiön rahat ja tuomittiin sakkoihin käräjäoikeudessa vuonna 2016. Kuinka monta haastattelua aloitettiin näillä asioilla? Kaveri on perustuslakituomioistuimen puheenjohtaja!

  Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Keskustelkaa hyvät ystävät asioista. Älkää tuoko USA kakkaa tänne suomeen omalla käytöksellänne.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2021
 14. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Naudanliha tulee pääasiassa Englannista ja Irlannista. Sianliha Ruotsista, Tanskasta tai Englannista kertoo mr Google. Brexit varmaan muuttaa jotakin.
   
 15. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Kotimaan politiikalle palstalla on omat ketjunsa, ja pikku-ukoille juttelijatkin saanevat tarvittaessa folioradiolla yhteyden Galaktiseen Neuvostoon; tässä säikeessä käsitellään USA:n vaaleja ja niihin liittyviä tapahtumia. Että palataanpa taas aiheeseen. Mennään seuraavaksi human interest -osastolle, ja esitellään parin rohkean vapaustaistelijan profiilit...

  ---

  Otetaan ensimmäiseksi Derrick Evans, jolla on edessään loistava poliittinen menneisyys:

  3.11.2020: Valitaan Länsi-Virginian osavaltionparlamentin edustajaksi.

  1.12.2020: Vannoo virkavalansa.

  6.1.2021: Tekee toivioretken liittovaltion pääkaupunkiin, missä lupaava poliitikonalku käy niin sanotusti hakemassa inspiraatiota tutustumalla vallan korkeimpiin kamareihin.

  9.1.2021: Luopuu penkistään Länsi-Virginian osavaltionparlamentissa, kun liittovaltion viranhaltijoiden taholta otetaan republikaanien nuoreen nousevaan tähteen yllättäen yhteyttä.

  Että mitä tässä vielä sanoisi. Näin nopeasta noususta osavaltiotason politiikasta liittovaltion tarjoamaa penkkiä kuluttamaan olisi varmaan itse Obamakin vaikuttunut.

  ---

  Seuraava tapaus pääsee osaksi sarjaamme tosi hyviä selityksiä:

  Miksi sulla oli nuo nippusiteet?

  -Löysin ne maasta ja meinasin antaa ohikulkiessani jollekin poliisille, mutta sitten tungin ne takkiini ja unohdin sinne.


  Miksi sulla oli kypärä ja taktinen liivi?

  -Pelkäsin saavani turpaan Antifalta tai BLM-aktivisteilta.


  Miksi olit kongressirakennuksen sisällä?

  -Luulin, että siellä oli avoimien ovien päivä.


  Nämä kuolemattomat sanat historian lehdille lausui Larry Rendall Brock Jr, entinen Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantti. Ehkäpä olisi kannattanut ennemminkin liittyä laivastoon, jos meriselitykset ovat tätä tasoa. Nykyinen siviilityönantajakaan ei kovasti Brockin harjoittamaa kansalaisaktivismia arvostanut, vaan antoi tylysti kenkää. Mutta onneksi sivistysvaltiossa sosiaalihuolto toimii: mies on jo otettu liittovaltion täysihoitoon, että kadulle joutumista ei sentään tarvinne pelätä.

  ---

  Vaikka nämä vallankumouksen sankarit ovat ennen kaikkea itse vastuussa omista teoistaan, niin voi tässä silti taas nostaa esille ne myös erinomaisen valtiojohtajan ominaisuudet. Oikeastaan kyse ei ole edes mistään sellaisesta, joka nostaisi johtajan valtiomiestasolla muiden yläpuolelle, vaan ihan perusedellytyksestä, jota jokaiselta presidentinvirkaa hoitavalta tulisi vaatia - kyvystä hahmottaa, millaisia seurauksia omia sanoilla ja teoilla voi olla, varsinkin asemassa, jossa suunnilleen jokaista sanaa ja tekoa seurataan erityisen tarkkaan. Kaikkialta kun löytyy vatipäitä, jotka eivät kummoistakaan yllytystä tarvitse, että heittävät menemään kaiken mitä ovat elämässään saavuttaneet.
   
  juhog81 ja electron06 tykkäävät tästä.
 16. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 462
  Ainakin joillain oli tiedossa... se miksi tieto ei kulkenut eteenpäin onkin ihan oma kysymys.

  https://www.washingtonpost.com/nati...d12748-546b-11eb-a817-e5e7f8a406d6_story.html
   
 17. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  174
  Kannattaa kuunnella uusin The Realigment podcast jossa on Eric Weinstein, mielenkiintoista keskustelua tämän hetkisestä tilaanteesta rapakon takana. Löytyy mm. Spotifysta ja Youtubesta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2021
 18. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 462
  Jos haluaa taustatietoa niin hyvä vilkaista ensin
  https://en.wikipedia.org/wiki/Intellectual_dark_web
   
 19. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  No niin, valta on vaihtunut Yhdysvalloissa. Katselin sen kunniaksi Bidenin hallinnon ensimmäisen tiedotustilaisuuden, vetäjänä uusi lehdistösihteeri Jen Psaki.

  Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin jotenkin oli vaikea tottua tähän uuteen formaattiin, kun kukaan ei esitellyt virkaanastujaisten katsojalukuja ja väittänyt niiden olevan parhaat ikinä, kaikkiin aikatauluja koskeviin kysymyksiin saatiin tarkat vastaukset eikä "pian" tai "parin viikon sisällä", eikä kukaan edes osoitellut Jim Acostaa sormella ja haukkunut fakenewsiksi. Lehdistölle annettu mahdollisuus esittää jatkokysymyksiä vaikutti ihan mielenkiintoiselta uudistukselta, mutta sekin vähän lässähti, kun vastaukset pysyttelivät tiukan asiallisella ja informatiivisella linjalla.

  Siis kamoon, miten ne meinaavat tällä tavalla pitää uskolliset katsojat ruudun ääressä? Ei tule toista neljää vuotta pyörimään tämä, sanokaa mun sanoneen. Jossakin vaiheessa niiden on vähintäänkin tuotava Sarah Sanders tai Kayleigh McEnany takaisin.
   
  santzes, electron06, Desgorr ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Helppo on puhua. Katsotaanpa sitten tekoja. Jo viime vuoden puolella muistaakseni tuli vuotoja, missä Biden pakittelee vaalilupauksiaan puhuessaan yksityistilaisuuksissa isoille rahamiehille.
   
  Rumsfeld tykkää tästä.
 21. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  174
  Juuri näin. Mediahan on jo tituuleerannut Bidenin messiaaksi, samoin kuin Obaman aikanaan. Kaikki nimitykset ja teot on HISTORIALLISIA!! Oih!! Kabinetti ja lähipiiri täynnä aseteollisuuden duunareita ja Big Techin edustajia. Jep jep, suuria muutoksia taas tulossa. Saas nähdä loppuuko armeijalta pommit kesken niin kuin hänen vara-presidenttiyden aikana?
   
  siperiankuu tykkää tästä.
 22. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 641
  Viimeksi muokattu: 24.01.2021
 23. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 462
  Täällä voi seurata. Vertailuna Trumpilla piikkipaikka 52% rikottua lupausta.
  https://www.politifact.com/truth-o-meter/promises/biden-promise-tracker/
   
  Desgorr tykkää tästä.
 24. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Kuinkas se menikään. Sillä ei ole väliä, kuinka monta lupausta rikkoo, vaan sillä että kuka pitää kirjaa niistä? Trumpin kohdalla on täysin turha toivoa objektiivista raportointia mihinkään suuntaan, koska hän on liian kiistelty hahmo.
   
 25. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 462
  Tässä vissiin viimeinen version Trumpin itsensä allekkirjoittamana, sopimus äänestäjien kanssa. Voisi olla hyvä referenssi, niin ei karvitse arpoa mikä lupauksista ollut vain huulenheittoa tai väärinymmärretty. En ole tarkistanut kuinka moni näistä löytyy tuolta trump-o-meteristä, mutta olihan nuo arvioidout viitteytettynä jo valmiiksi. Kukin voi tarkistaa ihan itse...
  https://assets.donaldjtrump.com/_landings/contract/O-TRU-102316-Contractv02.pdf

  Sinänsä jännä ettei tuota sopimusta ole enään linkitettynä näkyville donaldjtrump.com/contract -alla ;) Mistähän johtuu...
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2021

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti