Xbox Scorpio tukee PC:n UWP-pelejä natiivisti

Viestiketju alueella 'Tietotekniikka- ja mobiiliuutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 09.11.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Persojet

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2008
  Viestejä:
  867
  Huoh "Muropaketin toimitus" eikö journalismissa ole enää tapana seistä työnsä takana?

  E: Kannattanee varmaan miettiä, jos ei omaa nimeään voi uutiseen laittaa, niin kannattaako sitä julkaista ollenkaan. Tämä ei ole miksikään iskuksi tarkoitettu mutta varmaan jokainen toimittajakin omaa työtänsä arvostaa ja haluaa näyttää mitä osaa eikä kirjoitella anonyymejä sanomia, tai näin sen ainakin pitäisi olla jokaisessa itseään kunnioittavassa mediassa.

  Omasta mielestäni tämä uutinen oli ihan ok mutta siitä huolimatta en tykkää lukea anonyymejä uutisia, niitä voin sitten katsella iltalehdestä jos kiinnostaa. Pieni lisäys olisi kuitenkin hyvä mikä ei silmään tarttunut, tuota UWP käsitettä voisi avata hieman niille jotka eivät sitä tiedä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2016
 3. Forgiven12

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2011
  Viestejä:
  135
  Kohta lähtee muropaketti.com Speed Dialista. Domen sivustolle pääse suorempaakin reittiä. Siis aivan hölmö päätös pistää loputtomat kännykkäjulkistukset muiden artikkelien joukkoon oletuksena, ja tuotetestaukset ja ylikellotus-jutut (saitin pihvi) ovat vähentyneet radikaalisti.

  Ei näin.
   
 4. BOT

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2010
  Viestejä:
  2 753
  Luulenpa että taas on luvassa ongelmia UWP:n kanssa, vaikka ajatuksena erittäin kunnianhimoinen tavoite yhdistää kaikki Microsoftin tuotteet yhteen alustaan. Ensimmäisten isompien UWP:n pelien julkistuksesta on nyt jo kuukauksia ja ongelmia on vissiin edelleen.

  ------

  Mitä toimitukseen tulee niin nimettömänä kirjoittamisen ymmärtää tänä internetin vihakulttuurin aikakautena, milloin saa aivan tarpeetonta lokaa henkilökohtaisesti sähköpostilla ja muualta, vaikka tekisi vain normaalisti työtään. En tiedä onko tämä ajatus nimettömyyden takana, mutta tulipahan mieleen.

  Samaa mieltä siitä että mobiililaitteiden artikkelit pitäisi erottaa omaan osioonsa.
   
 5. pullapoika

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2007
  Viestejä:
  313
  Osaisiko joku summata mikä tekniikka UWP:n takana on? Onko kyseessä joku tulkkiratkaisu, emulaattori, jokin muu mikä? Sivuraiteesta sen verran että isommissa organisaatioissa on yleinen tapa luoda rooleja, joita voivat hoitaa ja vastuuta jakaa useat henkilöt. Yhteystiedot pysyvät ajan tasalla eikä palaute henkilökohtaistu.
   
 6. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Muu, mikä. Se on rajapinta ohjelmille, jonka on tarkoitus korvata Win32.
  Tuosta alkuun: https://msdn.microsoft.com/en-us/windows/uwp/get-started/universal-application-platform-guide
  Ja laitetaan vielä Wikikuvaus:
  (joka ei tosin ole ihan oikein, koska UWP on suunniteltu pyörimään kaikilla Win10-laitteilla, ei vain työpöytä-Win10:llä ja Win10Mobilella)
   
 7. pullapoika

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2007
  Viestejä:
  313
  Ei ihan tuosta kyllä vielä auennut onko UWP WIntel maailman paluu vaikka XAML ja WinRT mainittiinkin. Kuulosti kuitenkin enempi Qt:n tyyppiseltä kehykseltä kuin Javalta. Tarttis varmaan tonkia vähän syvemmältä.
   
 8. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 434
  offtopic: Tuo "Muropaketin toimitus" näyttäisi olevan peitetunnus nykyisille muropaketin sisällöntuottajille. Tätä ymmärtääkseni tarvittiin, kun ymmärrettävästi io-median poispotkiminen aiheutti ankariakin reaktioita mm. murobbs:n keskuudessa. Onhan se aika keljua kirjotella anonyymisti näitä juttuja, mutta toisaalta, tuo murobbs:stä io-techin bbs:ään porukan valuminen ja ovien paukkuminen vielä senverran ankarasti käynnissä, että tälleensä varmaan pyritään vähentämään ääri-ilmiöiden esiintymistä.

  @Muropaketin toimitus ...kunhan pöly on laskeutunut, uusi edomepaketti on löytänyt muotonsa ja ihmiset ovat löytäneet fooruminsa (joillekkin pelkkä io-techin bbs, joillekkin pelkkä murobbs, joillekkin kumpikin), esitän näin kainona pyyntönä, älkää enää siinä vaiheessa julkaisko anonyymejä uutisia, vaan tuokaa ihmisyys niihin mukaan. Anonyymiteetin ehkä ymmärtää näin murrosvaiheessa, mutta asian tasaannuttua olisi suoraselkäistä toimia tunnistettavina henkilöinä (tai nikkeinä)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti