X-Files (2016-)

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja konvehteja, 18.01.2015.

 1. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
 2. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 677
  En muista seiska kauden loppua kunnolla mutta eikö se tavallaan jäänyt kesken, joka sitten piti lopettaa jossain elokuvassa.

  Mutta ekaa neljä kautta olivat hyvää menoa, sitten alkoi tasolaskemaan, toi X-Filesin tunnari on kyllä yksi "pelottavempia" tunnareita yhdessä äärirajoilla ohjelman kanssa. Muistan silloin kuinka penskana pelkäsin sitä musiikkia :D
   
 3. Malfunctioning Eddie

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2012
  Viestejä:
  345
  Hienoa olisi jos jatkoa tulisi..... asiaan liittyen, myös tuo alkuperäinen sarja on jo käännetty blu-raylle mutta jostain syystä Fox panttaa sen julkaisua eikä suostu antamaan mitään tietoa mahdollisesta myyntiin tulosta, outoa.... moni odottaa sitä kieli pitkänä.
   
 4. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  ^Ovat varmaan painaneet liian ison erän DVD:tä. Yrittävät ne myydä ensin kuleksimasta. DVD:llä oli muistaakseni vieläpä yllättävän huono kuvanlaatu.

  Onko Blu-ray reunaraiskattu versio?
   
 5. Malfunctioning Eddie

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2012
  Viestejä:
  345
  Voin olla väärässä mutta jos oikein ymmärsin niin blu-raylla ne ovat 1. kaudesta alkaen widescreen. Kuulemma kuvasivat sen alunperin niin, mutta tuli aikanaan töllöstä 4:3 kuvasuhteella.

  Eräs saksalainen tv-kanava on noita jo vuoden esittänyt. Se on myös herättänyt ihmetystä, antavat niille oikeudet esittää, mutta eivät julkaise myyntiin.

  DVD:ssä oli tosiaan erittäin huono kuvanlaatu, samaa tasoa kuin Babylon 5 DVD:t.
   
 6. Lirahti vähän ilopissaa housuun.
   
 7. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  Kausia oli yhdeksän. Suurin salaliitto sai päätöksen, eli se Samantha oli joutunut pedofiilin sieppaamaksi, eikä muukalaisten. Muutenhan siinä taisi kaikki jäädä auki.

   
 8. janusVal

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2014
  Viestejä:
  90
  Jaa alkaako nyt Twin Peaksin myötä myös muita sarjoja tippua jatkoon vuosien takaa. Duchovny näytteli roolia muuten myös Twin Peaksissa, nähdäänköhän paluu myös ko. sarjaan.
   
 9. Punde Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2002
  Viestejä:
  1 440
  Netflixistä tullut ekaa kautta katseltua, yllättävän vähän aika kullannut muistoja. Ihan hyvää settiä edelleen. Pitää vissiin alkaa nopeuttaa pari jaksoa/kk tahtia jos kerran jatkoa luvassa, että ehtii katsoa kaikki.
   
 10. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
  Jos ja kun sarja jatkuu, niin toivottavasti tähtäävät jälleen pitkän kaavan mytologioihin (esim. miksi alienin kolonisaatio ei onnistunut).
  Meno oli hyvä 6. kauden One Son -jaksoon asti, joka käytännössä päätti siihen astisen syndikaatti-juonen. Viimeiset pari kautta uusine agentteineen (joiden nimiä en saa edes päähän) olivat onnettomia. Samoin uusin elokuva hävisi 6-0 parhaimmille TV-sarjan jaksoille.
   
 11. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 340
  Kyllä se musiikki aiheuttaa vieläkin yöllä vähän fiiliksiä. :)

  /edit
  Mitä tulee tohon uuteen niin epäilisin että floppaa koska alkuperäisestä sarjasta on kulunut jo niin pitkä aika.
   
 12. Poistettu
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2016
 13. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 340
  Sääli ettei toi lone gunmen jatkunut.Itsehän pidin siitä kun oli kunnon häröilyä salaliitto juttuineen.Millenium taas oli omasta mielestäni tylsä.
   
 14. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  X-Files oli silloin alkaessaan helvetin kova juttu ja odottelin tiistaita(?) aina innolla. GA:n kuvia imutin korpun koulun ATK-tunnilla täyteen :) Ehkä neljän kauden jälkeen alkoi vain kiinnostus laskea ja lopetin katselemisen. DVD:t sain ilmaiseksi jo kuusi vuotta sitten ja en ole vain saanut aloitettua uudelleenkatselua. Ehkä siksi että se suuri salaliitto ei vain tuntunut etenevän mihinkään muistikuvieni mukaan.
   
 15. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 801
  http://www.imdb.com/title/tt0106179/technical

  "Runtime 44 min
  Sound Mix Dolby
  Color Color
  Aspect Ratio 4:3 (seasons 1-4)
  16:9 (seasons 5-9)
  Camera Clairmont Cameras
  Panavision Cameras and Lenses
  Laboratory DeLuxe
  Gastown Film Labs Ltd., Vancouver, Canada
  Negative Format 35 mm (Kodak)
  Cinematographic Process Super 35
  Printed Film Format Video (NTSC)"

  Näköjään kuvanneet sarjan 35 millin filmille. Eli siellä on lähdemateriaali josta voivat työstää laadukkaat fullhd-resoluution bluray-versiot ja myös 4K-versiot.

  Tiistai iltaisin se X-Files taisi Suomessa tosiaan näkyä aikoinaan MTV3 kanavalla kymppiuutisten jälkeen.
   
 16. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Eikös siinä finaalissa paljastunut, että toi kolonisaation tapahtuminen on väistämätön (en nyt muista minä vuonna), salaliittoherrat ovat sen tienneet jo kauan eikä Mulder ja Scully pystyneet mitään sen estämiseksi tehdä? Taisivat lopulta karata Kanadaan?
   
 17. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 386
  HD-remasterit on tehty jo mutta jostain syystä vain saksalaisten iloksi
  http://observationdeck.io9.com/x-files-remastered-in-hd-but-only-for-the-germans-1594416977
   
 18. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 801
  Näköjään X-files on näkynyt saksalaiselta "ProSieben MAXX HD" kanavalta [email protected] resoluutiolla.

  Torrentteina näyttäisi olevan sieltä tallennetut versiot netissä ladattavissa joihin englanninkielinen ääniraita on otettu jenkki-DVD:ltä.

  Saksalaisilla tv-kanavilla ymmärtävät muuten usein laadun päälle. Vuosituhannen taitteessakin saksalainen RTL kanava järjesti usein F1-kisoistakin omat kuvayhteydet ja roudasi paikanpäälle runsaasti omaa kamerakalustoakin kun kansainvälisessä jakelussa ollut kuva oli laadultaan liian paskaa heille. Aivan järkyttävää "laatua" se kyllä joskus olikin teknisesti mitä maikkarikin lähetti jostain Brasilian tai Japaninen GP:stä.
   
 19. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  Mitenkähän tuo nyt tuosta voisi jatkua? Eivät varmaan FBI:ssä enää voisi työskennellä? Varmaan ovat hommissa jossain NWO:n vastarintajärjestössä. Toivottavasti, nyt ei pelkkää Alieneita vastaan kamppailua kuitenkaan tule olemaan, vaan ratkoisivat myös muita mysteereitä.

  Mitenkäs se Scullyn lapsi? Eikös sillekin oltu tehty jotain kokeita? Ehkä sillä on jotain erityisominaisuuksia ja saavat siitä revittyä jotain juonta aikaiseksi.
   
 20. Poistettu
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2016
 21. f7de

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2014
  Viestejä:
  90
  Fringe on lähes täydellinen 2 ja 3 tuotantokaudella. Fringen ensimmäinen tuotantokausi ei ole erityisen hyvä, kun on vain random jaksoja ja Olivian näyttelijä on puinen.

  Fringen toisella ja kolmannella kaudella mukaan tulee ns. "toinen maailma" (alternative universe) ja pääjuoni selviää. Tämän jälkeen Fringen taso nousee huimasti, alun haparointi ja "tylsyys" on taakse jäänyttä elämää. Toisen maailman ihmisillä oli täysin omat motiivit ja ko. maailman (B)olivia oli lähes psykoottinen vs. "oikean" maailman hahmo. Ja olihan Fringessä hieno 80-luvun introkin kerran...

  ...
  Mitä tulee X-Filesiin niin Duchovnyn jälkeen sarjan taso laski kuin lehmän häntä. "Supersotilaat?" - aivan järkyttävää p*****. Alkupään jaksot X-Filesistä olivat loistavia, mutta sarjan taso alkoi todellakin hiipua vuosien kuluessa. Toinen X-files elokuvakaan ei ole erityisen hyvä, ensimmäinen oli ihan ok.

  Saa nähdä mitä tästä uudesta X-Filesistä tulee - Chris Carterhan oli kai tekemässä "The After (2014)"-sarjan pilottia ja sarjaa ei otettu edes tuotantoon. Omasta mielestä "The After" ei ollut erityisen hyvä vaikka imdb.com on 7.6.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2015
 22. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 008
  Onko X-Filesin episodeista jonkinlaista listaa, missä kerrotaan mitkä liittyvät pitkäkestoiseen mythokseen ja mitkä ovat irrallisia monster of the weekejä? Yritin tuossa taannoin katsella sarjaa alusta alkaen, kun muistelin pitkäkestoisen tarinan olleen varsin mielenkiintoinen, mutta en oikein jaksa maratoonata noin montaa tuotantokautta, kun valtava määrä MOTWeja, joiden taso heittelee ennalta-arvaamattomasti onnettomasta erinomaiseen.
   
 23. dixi

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2002
  Viestejä:
  434
  http://x-files.wikia.com/wiki/Mythology
   
 24. Nik0lai Banned

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  787
  Alternate timeline eli tehdään reboot ja sequel yhtäaikaa, kuten uudet Star Trek -elokuvat ovat. Eli juoni vois vaikka mennä silleen, että uhvomiehet on vallannut maailman, ja sitten joku vastarintaliikkeen homo löytää alienien aikakoneen, jonka avulla onnistuu matkaamaan ajassa taaksepäin ja estämään kolonisaation. Tää janari vois olla vaikka joku Mulderin pojanpoika tai sen sellanen. Se sitten jäis niiden kaikkien tulevaisuuden vehkeiden kanssa nykyaikaan, ja joutuis mielisairaalaan, mutta Mulder ja Scully onkis sen sieltä pois, ja sitten siitä tulis niiden kaveri, ja sitten ne yhdessä ratkois mysteerejä siten, että sillä jannulla olis niitä tulevaisuuden vehkeitä apuna jne.

  Miltäs kuulostais?
   
 25. Malfunctioning Eddie

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2012
  Viestejä:
  345
  Sarjan lopussa tosiaan annettiin ymmärtää että kolonisaatio on väistämätön, mutta ei kai siinä muistaakseni näytetty että niin olisi tapahtunut(?), kai siinä sitten on jokin voinut niiden suunnitelmissa mennä vituralleen, eikä sitä oikeasti tehty.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti