WTC-iskut

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Pekko AikamiespoikaM, 29.01.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kommenttisi on hyvä esimerkki siitä miten hankalaa on väittely täydellisen idiootin kanssa. Kun oma äly ei riitä, keskitytään vastapuolen mollaamiseen. Itkupotkuraivari ÄÄÄÄ ULIULIULI!!!
   
 2. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Sun viestisi taas on hyvä esimerkki siitä, miten sivuutat kaikki todisteet, jotka sotivat narratiiviasi vastaan kunnes saat vittuilua osaksesi. Sen jälkeen keskityt vittuilusta ulisemiseen.

  Sitä saa mitä tilaa :smoke:
   
 3. Ihan yhtälailla sinä ja kumppanisi sivuutatte kaikki todisteet jotka sotivat omaa käsitystänne vastaan. "Ei voi olla totta koska eri mieltä kuin NIST". Vain täydellinen idiootti nielee jenkkien propagandakoneiston version tapahtumista koukkuineen päivineen, ja vielä toitottaa sitä suureen ääneen.

  NATO-jenkki-trollien paskamyrskyn saa toki aina kun uskaltaa ajatella omilla aivoilla ja olla eri mieltä heidän ja virallisen totuuden kanssa.
   
 4. Albireo Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  1 238
  Testing testing.. ikibannia saanko?????

  ** kun noin nätisti pyydetään.. adios:) t.Proc
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 25.11.2016
 5. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Kaikki ne väitteesi on kumottu, sinä vaan sivuutat sen. Välillä katoat nuolemaan haavojasi kuukaudeksi tai pariksi ja sitten palaat saman tai toisen "teorian" kanssa, joka torpataan ihan yhtä nopeasti. Eikö se tunnu itsestäkin ristiriitaiselta, että vaihdat selitystä lennosta? Etkö ole muodostanut edes mitään vaihtoehtoista teoriaa, josta olisi selkärankaa pitää kiinni?
   
 6. Long_John

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2015
  Viestejä:
  91
  Tuo kappale jota pidetään kädessä on selkeästi kasteltu vedellä viileästä päästä, jäähtyy aika tehokkaasti.

  Mutta teräksen kuumentamiseen tehdyn ahjon vertaaminen toimistopaloon vaatii muutakin kuin tietämättömyyttä...
   
 7. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Jos lämmönjohtuminen olisi sellaista, kuin Rauta-Ryssä väittää, jäähtyisi koko kappale samaa tahtia mustaksi kun päätä pitää vedessä niin kauan, että siitä voi ottaa kiinni. Totuus on, ettei tuollaisessa sepän hommassa mitään vedellä jäähdyttelyä tehdä. Laitetaan hanska käteen jos tarvitsee ja otetaan pihdeillä kiinni sitten kun hanskakin palaa.

  On meinaan omaa kokemusta noiden hommien kokeilusta.
   
 8. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 277
  Vierailija

  Jos haluat olla vakavasti otettava keskustelija, niin esitä kunnon todisteita ja yritä mahdollisesti myös ensin itse debunkata nämä, niin heti seuraava keskustelija ei todista sinun olevasi väärässä. Jätä myös mutuilu ihan omaan arvoonsa, äläkä puhu aiheista joista et ihan oikeasti tiedä mitään. Murossa on varmasti monen alan asiantuntijoita, joten nämä debunkataan nopeasti. Yritä myös hyväksyä virheesi, äläkä väitä olevasi oikeassa jos todisteet ovat sinua vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2016
 9. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Kannattaa myos muistaa etta ne muut teras rakenteet, joihin varmasti jonkun verran lampoa johtuu, on paallystetty palonkestavalla materiaalilla, jonka tarkoitus on estaa lammonsiirtyminen. Toisinsanoen ne muut rakenteet on eristetty niin hyvin, ettei sielta haihdu lampoa juuri ollenkaan, jos niita kuummennetaan sisaltapain (johtumalla tulipalon alueelta).

  Eli kaikki rakenteet kuumuu kuumumistaan, ja koko ajan mahdollinen viilennys teho pienentyy. Ja kun ne on tarpeeksi kuumunut niin niiden rakenne alkaa pettaa myos.
   
 10. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  No niin, jos jätettäisiin ne nimittelyt pois. Voisin laittaa varoitukset kolmelle samantien ja heistä yksi saisi 3pv automaattibannin, mutta jos ei lähdetä siihen ihan vielä?
  Kuumakin (pun!) väittely on sallittu, kun rajoitetaan vähän noita henkilökohtaisuuksia.
   
 11. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 277
  Pahoittelut omalta osaltani jos meni liian henkilökohtaisuuksiin. Yritin antaa neuvoja, mutta ehkä liian kärkkäästi.
   
 12. tonskulus

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  2 869
  Täällä on monia joille perus fysiikanlakien tunteminen riittää siihen jotta saat lokaa niskaasi kaikenmaailman järjettömillä viesteilläsi koska niissä nyt ei kertakaikkiaan ole päätä eikä häntää. Oikeasti, voisit joskus kyseenalaistaa myös omia näkemyksiäsi! Niin minäkin teen - fysiikanlakien ja tämän todellisuuden rajoissa.
  Ei siinä mitään jos puhutaan vaikkapa jenkkihallituksen tekosista tms, ne on eri juttu joista voi väitellä sekä spekuloida puolin ja toisin.. mutta älä nyt hemmetti ala täysin fysiikanlakien vastaista tuuaa suoltamaan! :D

  Vaikea saada aikaan laadukasta keskustelua, jos mukaan vedetään kiihkoissaan täysin totuudenvastaista matskua. No pyritään kuitenkin pysymään asialinjalla edes.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2016
 13. Ohos, moderaattoritkin hereillä, murolla on vielä toivoa...

  Tämä ketju on täynnä fysiikanlaeista mitään ymmärtämättömiä, jos kerta siinä ei ole mitään ihmeellistä että WTC7 romahti osan matkaa täysin vapaan pudotuksen nopeudella. En ole mikään fyysikko, mutta tajuan kyllä ettei tuollaista voi tapahtua ellei alapuoliset rakenteet hajoa jotenkin tieltä pois. Jos romahduksen tiellä on vastusta (kuten alapuoliset tulipalon tai minkään muunkaan vahingoittamattomat rakenteet), niin ei se voi mitenkään tapahtua vapaan pudotuksen nopeudella. Tätä ei mitkään toimistopalot selitä.

  Samoin on täysin mahdotonta että toimistopalot saisivat aikaan rakennuksen yhtäkkisen sortumisen kokonaisuudessaan tonttiin. Kyllä se tulipalon heikentämä teräs kuitenkin antaa varmasti jonkinlaista vastusta sortumiselle, saati sitten valtaosa rakennuksen täysin ehjästä tukirakenteesta jota tulipalo ei ollut heikentänyt. Teräsrakenteisia rakennuksia on sortunut osittain muulloinkin tulipalojen takia, mutta tällaista täydellistä rakennusten romahdusta ei ole tapahtunut kuin kolme kertaa, WTC1, 2 ja 7 samana päivänä 11.9.2001.
   
 14. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Puhut kerrankin asiaa.
   
 15. Ja sinä puhut taas paskaa. Minä puhun aina asiaa.

  PS. Mites monta fyysikkoa tähän keskusteluun on tähän mennessä osallistunut?
   
 16. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Ei ole kukaan ilmoittautunut vielä mutta luonnontieteiden (fysiikka, kemia, matematiikka yliopistotasolla) perusoppimäärän lukeneiksi on monikin. Sinä et ollut yksi niistä eikä käsityksesi fysiikasta vastaa sitä, mitä kouluissa opetetaan. Se taas johtuu siitä, että "luonnontieteet" on sinulle vain välikappale, joka taipuu sellaiseen muotoon, jossa se parhaiten tukee venäjämielistä ja länsivastaista maailmankuvaasi. Siinäpä sun juttusi pähkinänkuoressa.
   
 17. Veikkaanpa että valtaosa tässäkin ketjussa ei ole lukenut edes lukion pitkää fysiikkaa kuten allekirjoittanut. Ja sen kyllä huomaa.
   
 18. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ongelmasi ei siis selvästikään, että et osaisi fysiikkaa, vaan se, että et halua käyttää osaamistasi jos se ei tue harhakuvitelmiasi. Siinä sivussa annat itsestäsi kuvan, että peruskoulukin olisi tehnyt tiukkaa.

  Lukion pitkä fysiikka ja vähän päälle täällä suoritettuna. Tosin sinun käyttämäsi lähteet pystyy tunnistamaan valheelliseksi ilman sen kummempia fysiikan opintojakin, koska ne yleensä täyttävät useitakin valeuutisen tai valetutkimuksen tunnusmerkkejä.

  Ja sen jälkeen kun olet vasta-argumentit huomiotta jättämällä jankannut ja samalla yrittänyt asemoida virheellisesti itseäsi tiedoiltasi muiden yläpuolelle, on aika turha piiloutua modejen taakse jos joku palauttaa maan pinnalle. Suorat solvaukset ovat eri asia, mutta kirjoituksistasi annettu aiheellinen rankkakin kritiikki ei ole sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2016
 19. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No minäpä olen yliopistofysiikkani ja -kemiani kahlannut ja voin ihan rehellisesti sanoa, että suuri osa näkemyksistäsi perustuu "maalaisjärkeilyyn" mutta menee pahasti ohi. Esimerkiksi viittaukset vapaapudokseen. Kyseessä on lähes vapaapudotus, joka on fysikaalisessa mielessä ihan eri asia (ja täysin ympäripyöreä määrittely). Täydellinen vapaapudotus tarkoittaisi tilannetta, jossa ei ole mitään vastusta (ei edes ilman) kun taas lähes vapaapudotus voi olla hyvinkin monen asian hidastamaa. Toinen juttu on tuo lämmönjohtavuus. Esitit teräksen kuparin tai hopean veroisena erittäin hyvänä lämmönjohteena, mitä se ei tosiaankaan ole. Kyllä, metallit määritellään enemmänkin lämpöä johtaviin kuin lämpöä eristäviin materiaaleihin mutta suhteessa lämmönsiirtokertoimensa perusteella valittaviin johtaviin metalleihin, ei teräs tai rauta ole alkuunkaan hyvä johde. Koejärjestelynä voit vaikka ottaa teräslusikan ja hopealusikan ja pidellä niitä sormillasi kuumassa kahvissa.


  Lisäksi jatkuvasti vähättelet asioita, esimerkiksi "vain toimistopalo" ymmärtämättä, että toimisto palaa iloisesti eikä siinä palossa ole mitään vähäistä.
   
 20. T-Rex

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2001
  Viestejä:
  1 501
  .o/

  Tosin aika vähän olen osallistunut, lähinnä keskittynyt poppareita syömään ja naureskelemaan teorioillesi.
   
 21. jeannette

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2013
  Viestejä:
  457
  Okei, heitetään sitten "virallinen" selitys romukoppaan.

  Mitä vaihtoehtoisia selitysmalleja sitten löytyykään? Aluksi voi antaa yleiskatsauksen tapahtumienkuluista, annan esimerkin nykyisellä selityksellä:

  4 lentokonetta kaapattiin, joista kaksi ohjattiin kaksoistorneja päin. Yksi kaapattu kone rymähti pellolle ja yksi ohjattiin Pentagoniin. Pilvenpiirtäjiä päin ohjatut lentokoneet vahingoittivat rakennusten palosuojauksia ja kerosiinin avustuksella rakennukset syttyivät tuleen. Tulipalo heikensi teräsrakenteita, jolloin reilun puolentoista tunnin jälkeen rakennukset (kaksoistornit) romahtivat.

  Kun kaksoistornit romahtivat, niin tavaraa lensi myös wtc7 ja se myös syttyi tuleen (vai olik8 syttynyt jo lentokoneiden törmäyksessä?). Kaksoistornien romahdus vahingoitti myös 7 sprinklerijärjestelmää, joka ei siis toiminut ollenkaan. Tapahtuneen johdosta rakennusta ei edes yritetty sammuttaa, vaan keskityttiin evakuointiin. N. 7 tunnin palamisen jälkeen rakennus tuli (odotetusti) tonttiin.

  Jos joku on eri mieltä nykyisen mallin yleisselityksestä, saa korjata.

  Vaihtoehtomallien selitystä odotan siis ja kun yleistapahtumat on kuvattu, voidaan siirtyä vaihtoehtoselitysten yksityiskohtiin. Samaa mieltä kaikki ovat varmaankin siitä, että kolme rakennusta tuli tonttiin?
   
 22. dude86

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2011
  Viestejä:
  871
  Väännetäänkö vielä seuraavat 15 vuotta? Sulaa metalia valui kadulle ennen romahtamista ja minkään normaalin tulipalon lämpö ei tuohon riitä, viittaa aika vahvasti termiittipaloon, olen myös videon nähnyt siitä. Tästäkö oli kyse? Nanotermiittiräjähdykset ovat olleet spekulaation alla ja selittäisivät koko sortumisen, tuo ei ole jokaisen valmistettavissa, vaan "yllätys" jenkkien oman rahoituksen tuote.
   
 23. jeannette

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2013
  Viestejä:
  457
  No anna sitten vaikkapa se yleiskuvaus, mitä tapahtui.

  "Sula metalli" oli peräisin tietenkin niistä lentokoneista, jotka torneihin törmäsivät.

  Ja "paha jenkkien hallitus" ei nyt ihan vaan riitä vakuuttamaan mielikuvituksellisia skenaarioita. Ja tästähän ei oikeastaan ole edes mitään oikeaa vääntöä, mitä nyt jotkut ulisevat keskustelupalstoilla.
   
 24. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  alumiinin sulamispiste : 660.3°C

  duralumin sulamispiste : 630°C
   
 25. Kosk3lo

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  520
  Muron paras lanka. Rauta-Rasse ei varmaan anna koskaan periksi. Kuolinvuoteellaan jatkaa tätä salaliittohommaa lapsenlapsilleen, jotta perintö jatkuisi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti