Worpress (& Javascript): Ravintolan ruokalistat nettiin (ratkaisusta palkkio!)

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi' , aloittaja SpeedHawk, 11.07.2018.

 1. SpeedHawk

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2000
  Viestejä:
  76
  Moikka!

  Eli hommana ois saada ravintolan ruokalistat nettiin. Kotisivut on Wordpressissä, mutta ruokalistan laittaminen verkkoon pitäisi olla helpompaa /nopeampaa kuin WP:n päivittäminen. Lisäksi toiveissa olisi, että sama systeemi laittaisi ruokalistan näkyviin näytölle itse raflassa. Parasta olisi, jos ruokalistat voisi syöttää tabletilta keittiöstä.

  Eli mitkä ois parhaat työkalut homman toteuttamiseen? Oon suht IT-lukutaitoinen eikä pieni koodaaminen ole mahdottomuus. WP hostattuna suomalaisella kaupallisella hostilla eli pitäisi onnistua omien skriptien ym virittely jos on tarpeen. Tarjota saa sekä vinkkejä että koko ratkaisua - ratkaisusta palkkioksi lahjakortti tai muutama ravintolaan Keski-Suomessa 4-tien varrella :)


  Nyt oon suunnitellut, että keittiönväelle tulisi oma web-käyttöliittymä, josta päivittää ruokalistaa. Ruokalistan tiedot ilmaantuisi sitten yhdelle alasivulle WP-kotisivuilla ja toisessa muodossa salissa olevalle näytölle. Salin näytöksi kaavailin jotain näyttöä ja Chromebittiä.

  Voisinko jotenkin selvitä hommasta pelkästään WP-plugareilla? Jos en, niin mikä skriptaus/koodaus ajaisi asian kätevimmin ja helpoimmin?

  Tiedon pitäisi siis liikkua keittiön web-käyttöliittymästä palvelimelle jossa WP pyörii ja tallentua sinne.


  Tervetulleita ovat siis sekä vinkit että tarjoukset hoitaa koko homma lahjakortteja vastaan :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti