World of Warcraft

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Man1ac, 23.06.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Niin, olen siis pari lokkia levuttanut lvl 60 ja yhden lvl 80, mutta en silti ymmärrä miten nuo tekevät ez moden. Skillien toiminnat ovat kyllä hallussa.
   
 2. Pe-Te

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  10 382
  Ai et ymmärrä miten manaa käyttävä casteripohjainen classi jolla on tankkaava petti olisi ez mode ? Tähän kun lätkitään päälle se, että käytännössä käytössä on loppumattomat manat.

  Vertaileppa tuota mihin tahansa muuhun casteriin... mage, juu voi vetää aoe frostilla kovaa tahtia ( ja sitten istua seuraavan minuutin persiillään ). Pullit siis paljon kerrallaan, mutta harvoin. Shadowpriestillä oikealla gearilla on aika lähellä loppumaton mana, mutta ei ole pettiä joka tankkais ne mobit. Ts. pullit yleensä yks kerrallaan, mutta putkeen.

  Warlock taas voi pullia yhden tai useamman, ihan sama. Mana ei lopu koskaan ja manaa napsiessa menetetyt HP:t saa imettyä takaisin siinä sivussa myös.

  Mitenkäs sitten kun vastaan tulee elite mobi, tässähän ne erot vasta alkaakin huomata...

  Njuu, onhan noita muitakin levelup-koneita... huntterit, feral druidit ja DK:t nyt etupäässä. Mutta noilla onkin huomattavasti samanlaisia ominaisuuksia mitä warlockilla. Hunttereilla petti joka vaikka sooloaa mobeja yksinään, dudut/dk:t kestää rankaisua paljon ja voivat hiiliä itseään.

  Onhan noita muitakin siis, paskimpia ainakin silloin kun itse noita altteja olen levuttanut on ollut shamaani, warru ja osittain priesti ( täsmälleen tämänhetkisestä tilanteesta en tiedä, mutta kyllä joku encha shamaani tuntu olevan outlandsilla aika paperia jo yhtä samanlevelistä vastaan ). Huntteria ja warlockia nyt mätkii vaikka silmät kiinni, muilla levelupkoneilla pitää sentäs vähän olla hereillä ja magella sitä aoe pullia pitää jopa vähän treenata ennenkuin se ylipäätään yhtään onnistuu.

  Pe-Te
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Tom Selleckin kalapuikot

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2004
  Viestejä:
  2 438
  Feral druidi oli kivoin ja helpoin classi levuttaa lvl70 mun mielestä, eikä se mun mielestä mitään hidasta ollut. :) Nonstoppina pysty grindailee ja elite questitkin pysty yksin tehdä, toki jotku oikeat dps classit tappaa nopeammin, mutta kuluttavat kuitenkin sitä aikaa syödessä/juodessa.

  Tosiaan taas shadow priesti oli tylsää ja hidasta puuhaa, oom vähän väliä vaikka spirit tappi pauhaa joka tapon jälkeen, näin siis 1½v sitten. :)
   
 5. Tom Selleckin kalapuikot

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2004
  Viestejä:
  2 438
  Jos tuo onnistuu tuolla 10day wotlk trialilla, mutta tuota jos se "kaverin" account saa 3x exp ja innostuisin vaikka joskus pelaa tätä, niin eikös mun pidä ostaa sitä kaveri accountia varten wow,bc ja wotlk?:confused:
   
 6. TRed

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  885
  Juup.. prot paladin .. bosanc päällä saa pullia melko älyttömiä laumoja kimppuunsa.. ja jos tuli liikaa niin kupla ja loh pitää pystyssä niin pitkään, että lauma on taas hallittavalla tasolla. Mana ei kertakaikkiaan voi loppua ..
   
 7. Pe-Te

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  10 382
  Jep, tiesin kyllä että paladinilläkin tuo onnistuu ( kuuluisa tämän expansionin se yks questi siellä luolassa missä mennään sillä robotilla katsomaan jotain kokoontumista, siellähän joku paukutti yksin jotain 500-800k/xp tunnissa ilman rested... en nyt ihan tarkkaan muista paljonko se oli, mutta ihan vitusti kuitenkin ), mutta listasin tuohon vaan ne joilla sitä itse olen myös koittanut. Paladin onkin ainut classi jota en ole pelannut vähintään 50-60 rangelle. Tein kyllä tuossa ~viikko pari sitten pala altin, ehkä sitä pitäis alkaa oikeen kunnolla pelaamaan.

  Ei vaan ole oikein hallinnassa ne skillit, mitä levelupissa pitäis käyttää.

  Pe-Te
   
 8. jarri

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2005
  Viestejä:
  1 450
  onpas täällä katkeruutta "muitten" classeista :D

  pelatkaa itte niitä classeja jotka on mielestänne easymodeja. monessa niistä mitä itse olen pitänyt ja myöhemmin todennutkin melkoisiksi juniksi levuttaa onkin myöhemmin ilmennyt miten saatanan tylsiä ne on pelata lopulta just sen takia(lock, hunter).

  viimeisin projekti oli prot warru levuttaa questaamalla. se oli kans melkoinen juna mutta liekö trollius auttanu regenerationin kanssa mutta melee mobit sille ei paljo damaa tehneet ja kun muutaman aina keräs kerralla oli aina raget tapissa sen ku paineli nappeja. castereitten kans piti jo kikkailla ja se olikin sit se asia joka piti levutuksen mielenkiintoisena. mobit ei ehkä kaatuneet välittömästi kun niitä vilkas mutta downtimea ei kyllä ollu sitte ku kerran vartissa jos teki mieli käyttää ruokaa. bandageita pursuaa jo korvista vaikka ois käyttäny joka minsa.

  warlock sen sijaan... delasin joku kk sitte 63lvl lokin ku meinas nukahtaa sen kanssa levuttaessa. vaatii erilaisen henkilön kuin minä jotta onnistuu sen levutus :D
   
 9. Bret

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2001
  Viestejä:
  1 354
  Newbie druidi tarvis vähän neuvoja veteraaneilta :)

  Eli.. eilen tuli vedettyä druidi levelille 80 asti, eka level 80 hahmo :) Edellinen oli level 60 huntteri vanilla wow ajoilta. Mutta peli on muuttunut todella paljon sen jälkeen..
  En tiedä oikein mistä edes pitäisi aloittaa. Vissiin noita heroic instoja pitäisi vetää? (Viimeinen insta jonka vedin oli Mana tombs outlandissa.)

  Vähän on ollut vaikeata vaan löytää grouppeja feralina. Tuntuu että pääsee vain healaamaan tai tankkaamaan. Noh, voishan sitä healaamaankin ehkä ruveta mutta tankkaaminen ei ollenkaan kiinnosta. Dps rooli oikeastaan kiinnostais tällä hetkellä.. Onko mitään toivoa edes päästä raideihin feralina?

  Pvptäkin voisi tietenkin kokeilla (BGt lähinnä, en todellakaan ole valmis areenaan astumaan vielä pitkään aikaan :D ) Mutta Pvptä vetäisin sitten tietenkin Honorin takia jotta sais ne PvP rewardit niskaan, ne kun ovat kuulemma todella hyviä? Mutta taas herää sama kysymys että mikä specci.. Honorin farmaamiseen tällä kertaa :)
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2009
 10. Skikuda

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2008
  Viestejä:
  3 330
  Turha keskustelu, mitä väliä sillä miten "helppo" tai "vaikea" joku classi on levuttaa?

  99% pelaamisesta tapahtuu kuitenki max levelillä ja levelaus on vain sanotaanko sellainen tutorial perusjuttuihin.
   
 11. Kabal

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2004
  Viestejä:
  117
  Kannattaa kokeilla eri specciä lokilla jos tylsistyttää, muuttuu peli paljon enemmän kuin monilla muilla classeilla respecistä.

  Afflina DoTteja kaikkeen lähellä olevaan ja jos kierrät juostessa oikein, yksikään 4-5 mobin pullista ei ehdi tehdä yhtään melee hyökkäystä suhun ja kaikki on sopivasti howl of terror rangessa.

  destrona puolestaan incinerate, immo, conflag, chaos bolt=>mobi kuollut tai yhden ammuksen päässä ja ottanut sen 2 askelta, ja dazessa.

  demona voi tietty petin kanssa rollata paremmin. Hullu Kirvesmies on aina kiva apuri =)


  Ja levelauksesta: Paladin, DK, warlock, shaman, mage&rogue ois tällä hetkellä omista hahmoista ne "parhaat levelaajat" tuossa järjestyksessä. prot palana teki aoe:ta komeasti eikä quest mobit saa mitään aikaan prottia vastaan, SoL&JoL pitää pystyssä, ja kun levelasin paladinia (main) sillon 3.0 aikana, Ret oli kohtuu järjetön soolokone kun JotW ei ollu nerffattu (esimerkkinä: off-spec rettinä soloamassa onyxian kun 3.0 tuli ja oltiin lvl 70.) . Vieläkin kova kone, harva mob vaatii että käytät jokaikisen FoL procin.

  Blood DK:ta ei tapa juuri mikään, mukaanlukien TBC 5man questit. Heart strike mukavasti vielä tekee lämää kahteen mobiin. Frost on omasta fiiliksestä parempi lämä levuttaessa, mutta ei yhtä kestävä noiden group questien suhteen.

  Warlock on kanssa aika hyvä, mutta omasta mielestä jotenkin nykysin tylsempi vaihtoehto. Mana ei lopu ikinä ja jos loppuis, pullaa joku heikompi mobi ja vaan muutama fear+drain life niin katos, taas täynnä. lemmikit pystyy tankkaamaan 3man group questeihin asti aika hyvin.

  shammyn levelasin elementalina ja kun sillä saa thunderstormin niin mana ei ole ongelma silläkään ja self-healaus on aina jees. Pari pientä group questia onnistu, mutta ei sitä samalla tavalla läpihuutona tehny.

  Roguella tappaa normaaleita todella hyvin ketjuna, normimobit kuolee 2 stunning aikana joten sisään ei tule koskaan lämää (mutilatella levelasin.).
  Ei juurikaan mahdollisuuksia group quest soloamisesta.

  Maagilla periaatteessa sama kun destrolokilla, mobit ei ikinä tavota sua ja mana ei ole ongelma. Itse levutan nyt northerendissa arcanena, 2. min cd evo= mana voisi olla melkein energyä ellen nyt yritä jotain jatkuvaa 3stack ABlastia spammia. Jotkut vähempi hp group quest mobit joita ei voinu kitettää, onnistu tuolla "Jumalauta mä tapan sut ennenkun sä tapat mut" tavalla, Arc Power+trinket+ABlast spammia siihen hp rangeen mistä se kuolee MBAM:lla. jos AP loppuu kesken, Blinkkaamalla rangea ja juostessa yksi PoM ABlast. Prepull manashield.). Yleensä kuitenkin joko se on kitettävissä oleva group mob, tai magella sitä et tapa. Northerendissa ne Ei yleensä ole kitettävissä (ei välitä Slow:sta tai Chilledistä vaikka debuff tarttuukin)

  Warru ja priest levutus jumittaa pahiten, warruna ärsyttää se sisään tuleva lämä ja tietty "heikkous" verrattuna nohin DK ja retriin.

  Priestinä ärsyttää se manan loppuminen, mikä tosin johtunee siitä että se on alhasemmalla tasolla (prkl jaksa vanhoja mantereita levuttaa vielä 7. kertaa läpi, ehkä tuo priest, hunter ja druid tulee nostettua ens expassa :p)

  Bret: Feral druidit tekee tällä hetkellä todella hyvää lämää, ei pitäis olla ongelmia bg grindissä eikä muutenkaan lämän teossa pve:ssä.

  Kaikki nyt tankkeja ja hiilereitä kaipaa kun suurin osa nyt tuppaa olemaan dps ja haluaa nähdä isoja lukuja =)

  Jos se tankkaus ei niin pahasti söis, niin oisit todella hyvä raideissa mukana. Hyvä dps, ja jos tietty tappelu tarttee tankin, voit Off-tankata vähän. Ja feral buffit koko ajan raidissa.

  Mutta kyllä pelkkänä kissanakin voi paikan raidissa saada.
   
 12. meh

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  67
  niin, feralit suht. ylivoimaisesti paras dps tällä hetkellä. nerffiä tulossa ensi pätsissä kyllä.
   
 13. Tseh

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2006
  Viestejä:
  1 042
  Tuntuupa hyvältä, sain justiinsa lopetettua tuon paskan pelin vääntämisen. Vaikeatahan se oli kun hyviä tuttuja kiltalaisista ehtiny tulemaan mutta kylläpä tippu kivi sydämeltä :P
   
 14. EmCom

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2000
  Viestejä:
  228
  Kaverisi jolla on jo tili lähettää sinulle pyynnön jossa saat 10 päivän trialin. Kun päivität tilisi retail Wowiin niin voitte kaverisi kanssa levelata 300%+ kokemuksen tahdissa kunnes sinun hahmosi on lvl60. Voit myös antaa kaverillesi leveleitä jokaista kahta omaa leveliäsi kohtaan, jos kaverisi hahmo on alemmalla levelillä kuin sinun :smoke: aika selkeää... World of Warcraft - English (NA) Forums -> ***** Recruit-a-Friend - Ultimate FAQ! *****

  Luonnollisesti tähän settiin joutuu ostamaan TBC ja Wotlk ja tuossa on ärsyttävää jos aloittaa uudella realmilla, että levutatte niin nopeasti ettei rahat riitä skilleihin saati edes laukkuihin :D
   
 15. Tom Selleckin kalapuikot

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2004
  Viestejä:
  2 438
  Joo tein ton kaveri tilin ja pelaan nyt siis 2 clientillä, exp tulee nyt hyvää vauhtia, toisella clientillä healin ja toisella tapan örkit. :)

  Onko tässä nykyään joku raja, ettei esim. lvl 55 DK voi mennä low lvl instoihin? Sais äkkiä gearattua altit uudella realmilla, kun tekis 55 DKn ja vetäis jotain DM ym niille. :D
   
 16. TRed

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  885

  Talent Calculator - World of Warcraft

  tuollaista tarjotaan nykyään prot levutukseen.. muuttunut siitä kun minä levuttelin jonkin verran.. esim. divinityä ei ollut joten nyt vaan luotan siihen, että tuo toimii seal of light & judgement of lightin kanssa..

  Blessing of sanctuary ja samalla rivillä oleva reckoning ovat varmaan parhaasta päästä tuota levutus buildia.. BoSanc siis palauttamaan manaa (BoK on turha siinä vaiheessa kun tuon saa.. 10% isompi mana pool vs jatkuva manan palautus).. Reckoning on mielestäni aliarvostettu.. se ei niinkään ehkä tee ihmeellistä damaa mutta nuo ekstra lyönnit palauttavat sealien ja judgementtien kanssa manaa / henkiä todella tiuhaan tahtiin ja vähentää downtimen aikalailla nolliin. Reckoning on mainio levutukseen. edit: alle 2s ase on muuten suositeltava tai muuten menettää reckoning procceja.. reckoning 8s tai 4 lyöntiä.

  alempaa irtoaa lisää henkiä ja 1H ase speciaali joka antaa kaikkeen damaan ekstraa :).. ja tuon jälkeen pääsee käsiksi holy shieldiin.. lisä block = lisää bosanc procceja :). Tosin retrin eka riviltä irtoaa parrya joka sekin auttaa tuohon mana haalimiseen.

  Pääasiassa sitten laumaa niittäessa pitää holy shieldin ylhäällä ja tasapainoilee seal of wisdom / light ja noiden judgementtien kanssa sen mukaan mitä näyttää katoavan eniten.

  Ja kaikki tallut joista saa lisää kauraa bosancille on kotiin päin. Levutellessa ainoa mitä sai hiukan varoa on casterit.. niitä varten tuli kannettua 2H, että sai nopeaan tiputeltua.

  Sitten saa hakea sellaista tuntumaa, että mikä on sopiva ryhmän koko joka ei tee liikaa damaa, mutta lyö kumminkin niin tiuhaan ettei manan tulo katkea.
   
 17. makeess

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2006
  Viestejä:
  80
  Ei pitäis olla mitään rajoja :P
   
 18. Kabal

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2004
  Viestejä:
  117
  Poista kolme pojoa Divinitystä improved devo auraan, saat enemmän healia joka tapauksessa ja bonuksena paremman devo auran jos haluat, huomaa että se +6% healing sisään toimii kaikilla auroilla.

  Reckoning on heikosti arvostettu lähinnä sen heikkouden takia instoissa, niissä käytetään SoV:a ja tällä hetkellä (muuttuu 3.2 patchissa) lisälyönnit ei ole juuri minkään arvosia. Kyllä se heikoimpana talenttina threattiin pysyy, mutta sen saa niillä muutamalla floater pojolla jotka tarttee 6. tieriin pääsyyn niin sen voi napata matkalla ens patchissa jos haluaa.

  Niitten kahden jälelle jäävän divinity pojon tilalle ottasin ehkä kyllä myös imp. HoJ:n, saa stunnia casteri mobeja useemmin.

  Hyviä paikkoja aoe grindaukseen vanhassa maalimassa muistelisin lvl 30 paikkeilla arathi highlandsin farmit, jonkun npc dwarf linnotuksen pohjoisessa badlandeissa joskus lvl40 tai ennen sitä, ja lvl 50 paikkeilla WPL:ssä andorhalin eteläpuolella oleva hautausmaa. En mene vannomaan kannattaako nykysin kun quest expa on boostattu mutta jos oot noissa maisemissa sopivilla leveleillä niin on se hauskaa jonkun aikaa pullia 8 vihollista kerrallaan ja voittaa =)

  Ja tärkeä pointti, siinä missä soloamisessa nopea ase on jees reckoningin kanssa Seal ja Judgement of light/wisdomeita varten, hitaampi kun 2.0 on parempi ase jos haluat threattia Reckoningin kanssa. Se proccaa vihollisen iskiessä sua, ei toisinpäin. joten saat todella usein kaikki 4 proccia hitaammallakin.

  esim. jos ase olisi 100dps: 1.6 ase, 4 extra swingiä=>640 extra lämää.
  2.6 ase: 3 extra swingiä on jo 780 extra lämää, ja aina välillä osuu hyvällä hetkellä proc ja saat kaikki 4 käytettyä 1040 extraa.

  Tiedän että ei ehkä ole niin olennainen solotus tieto, mutta hyvä tietää talenttien vaikutukset tarkemmin. Reckoning damage sealilla=>melee lämä tuplaantui seuraavat 8 sekunttia riippumatta ase nopeudesta, ellet syö kaikkia procceja liian nopeasti ja lopeta aiemmin.
   
 19. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Tosin 55 dk:lla ei liiemmin spellejä eikä talentteja ole, eli kannattaapi ne questit kuitenkin tehdä ensin sieltä aloitusmestasta.
  (itseasiassa en edes tiedä voiko sieltä päästä pois ennen kuin on tehnyt ne)
   
 20. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 872
  Kait sieltä jotenkin pääsee pois mutta ei siinä mitään järkeä kun melkein pakostaki pitää tehä questeja että saa talent pojoja ja kivat gearit.
   
 21. iirai-kiip?r

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2005
  Viestejä:
  188
  Sieltä pääsee pois joo, mutta sillon ei ole samassa "maailmassa" muiden kanssa, vaan se viimeinen kusti LHC:n edessä vaaditaan jotta pääsee pelaamaan muiden pelaajien kanssa.
   
 22. Orttol

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2008
  Viestejä:
  304
  Vähän haku-ammuntaa mutta et satu olemaan warlock Ravencrestiltä? Lopetuspäivä täsmää nääs.

  Heitä meitsille acco =) saat sit takasi jos joskus päätät tul peliin takasi.
   
 23. villey

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2003
  Viestejä:
  936
  pari kuukautta taukoa ja tekee mieli kokeilla vähäsen ja kohta oot koukussa, niin siinä käy kaikille aina :)
   
 24. C4

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  80
  Niinpä kolmisen kuukautta ilman raidusta ja nyt pugi uldus. Samalla kirjotellaan aplyja pariin kiltaan... Kyllä tästä joskus irti pääsee, toivottavasti
   
 25. /elA

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2005
  Viestejä:
  142
  Tai sitten ei. 6kk pelaamatta ja accountti annettu 2 päivää sitten kaverille :). Ei se peli, vaan ne pelaajat (pilaa sen).
   
 26. Tseh

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2006
  Viestejä:
  1 042
  En usko et käy, en toivo, en halua. Toivottavasti ymmärrän nyt enemmän kun tuosta perkeleestä pääsin irti. Ja ei, en ole (ollut) warlock vaan paladin. Ikävää oli jättää kilta ilman toista hyvää tankkia mut vittuakos väliä :smoke: Aina tulee uusia naamoja ja joskus vanhojakin siis :(:confused:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti