World of Warcraft

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Man1ac, 23.06.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Enpä ole kenenkään nähnyt WoDin startista lähtien täällä kauheesti sanovan että olis realmit täynnä... Enemmänkin arvuuteltu sitä saako Legion edes enää pelaajia liikkeelle vai tuleeko pelaajakato kuinka nopeesti.
   
 2. ReliQ

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  580
  Voi vittu kyllä ton Blizzardin kanssa. Odotinkin WoDin lentomounttien sekoilujen jälkeen, että Legionissa lentäminen ei tule olemaan ostettava skilli vaan vaatii paikkojen tutkimista ja questaamista. Tämä on ihan ok. Mutta tuo helvetin repugrindi. Se on ominaisuus WoWissa, jota olen vihannut aina. Nyt sitä on tulossa entistä enemmän ilman, että vielä pääsee edes lentämään. Ja luultavasti että pääsee lentämään, pitää grindata ihan helvetisti lisää repua.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. tough

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  169
  Huh, onpa ollu mukava pelata wowia pitkästä aikaa. Helposti tuon 45 euron arvoinen lisäri ainakin tähän mennessä.
   
 5. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Wodiin ne oli jo kuulemma unohtaneet sen "suosiolla", eli ei ollut tulossa yhtään factionia grindattavaksi, mutta sitten ihmiset olivat itse pyytäneet ja devit olleet "ei hitto pitää lisätä" ja ihmisten pyynnöstä lentäminen oli grindin takana. Luonnollisesti jos nyt legionissa on reppejä niin se on ihmisten pyyntöjen seurausta. Eli devit oli sun linjoilla, mutta pelajaat halusivat reppejä.

  -

  Itse pelasin muutamia tunteja tota ja oli tosiaan melko toimivaa. Jossain vaiheessa vaan tuo kauhea pallo pelaajia lähti daralanista liikkeelle ja itsekin huomasi, että expat päällä. Ddossaajilla peloteltiin, että olisi launchiin tulossa spammia, mutta onneksi ei.

  Nopeasti ei tuu kyllä levuteltua, kun käy aarteita läpi ja pähkäilee, että miten ne saa. Sen verran "huijaan", että käytän niihin addonia. Muutamia hukassa, kun ei löydä oikeaa luolan sisäänkäyntiä jne. Jossain vaiheessa sitten jatkaa tänään ja muutaman levelin jos saisi ja siinä vaiheessa on kaikki lähemmäs 110, kun itsellä 102-103 :D .
   
 6. renesanssi

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2010
  Viestejä:
  966
  Ei hitto kerennyt levuttaa huntteria sataseen. 97 levuun jäi ja bagiin kertyi vajaa 20 chestiä.
  Pystyykö niillä nethershardeilla ostamaan enää mitään? Niitäkin kerty vajaa 1000 levutuksen aikana..
   
 7. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Olen ymmärtönyt että legionissa ei voi lentää?
   
 8. Lexer

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  211
  Ei vielä. Suunnitelmissa ilmeisesti on mahdollistaa se samalla tapaa achievementin kautta kuin WoD:ssa. Tällä hetkellä pelissä on jo tuo Broken Isles Pathfinder, Part 1 achievement, ja ilmeisesti se saanee jossain tulevassa pätsissä lennon sallivan jatkon. Virallinen kommentti aiheesta.
   
 9. ReliQ

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  580
  Positiivisena puolena tuossa postauksessa oli maininta siitä, että erillistä repugrindia ei pitäisi olla vaan factionit, joiden repu tulee saada reverediksi, ovat sellaisia, joiden repu nousee questauksen yhteydessä.
   
 10. edv

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2004
  Viestejä:
  512
  Aika kuollutta toi fyysisten pc-pelien myynti nykyään. Ei meinaan löytynyt tätä peliä kummastakaan Porin Prismasta eikä pelikaupoista. Tarkoitus oli siis hakea CE-versio aikaisempien rinnalle, mutta ei noista missään myyty edes sitä normiversiota :eek2:
   
 11. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Alkukosketuksen jälkeen pakko myöntää että kun kelailee Cataa, Pandariaa ja Draenoria niin kyllä, nyt on taas fiilistä pelata. Ekaa kertaa Wotlkin jälkeen tuli sellanen fiilis et "ei hitto täähän ihan oikeesti maistuu tää pelaaminen". Osasyy voi toki olla se että täysin "uusi" class itelle kun aloitin discopapilla uuden lisärin enkä mennyt perinteisen kaavan mukaan mutta kyllähän tämä Legion nyt vaikuttaa jo heti ensimetreillä paljon paremmalta mitä esim World of Garrisons tai Pandalandia Catan paskeesta nyt puhumattakaan. Lentämisen vois kyllä suosiolla jättää kokonaan pois, ei acheilla eikä ostamalla. Ainoa oikea teko.
   
 12. Rautaneito

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2014
  Viestejä:
  76
  Joo sama täällä, että normiversiota ei löytynyt mistään, ei edes gamestopista, vaan siellä sanottiin että on "tulossa", piti ostaa siis netistä.

  Mutta voi pojat kun tätä on ollut hauska tykittää, aivan loistava lisäri tähän mennessä. Nyt tässä on sitä wowin tuntua ja aika lentää siivillä.
   
 13. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Podcastissa CM lore (yllätys, että saa ylipäätään nykyään olla podcastissa joka sivuaa "omaa peliä") sanoi, että wodissa oli alusta saakka tarkoitus, että jossain vaiheessa voidaan lentää ja miten lentäminen oli tosi rikki ja hajotti random juttuja pelissä ja ihmisille kerrottiin, että "ehkä mahdollisesti tulevaisuudessa", kun todellisuudessa tiimillä ei ollut hajuakaan miten random dismounttailut yms rikkinäisyydet saataisiin korjattua :D . Samalla dissattiin Mark Kerniä ja alkuperäisen servun haikalijoita ja sanoi se vielä hihitellen "if you say so" kun yhtyi toisen jannun toteamukseen "onko kara vaan laiskaa rehashia". Ainahan tuo lore aika palikka ollut ja tuo podcast vaan vahvistaa sitä toteamusta.
   
 14. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Questit ei kyllä toimi oikee...jää kesken ihan random paikkoihin. Nyt alko nää lagi festit näköjään kun ihmiset pääs kotiinsa.
   
 15. aPm

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2001
  Viestejä:
  559
  Kylläpä oli tylsää pelata unholy DK:na. Päätin vaihtaa sittenki tuohon vengeance Demon Huntteriin, tää jotenki maistuu paremmin kun DK.
   
 16. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Odottelen jo sitä koska PvP-urpot alkaa vinkumaan ekoja nerffejä esim discille jolla on kieltämättä kovat healit/ absorbit eikä se damagekaan ihan huonoa ole. Mutta kylläpäs maistuu, Harmi ettei ole aikaa kun pari tuntia päivässä pelailla, menee ikuisuus saada edes yksi maxlvl. :D
   
 17. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Rupeshan se eilen lagailee. Kaikki toimi nätisti n. 18:30 asti mutta sitten alkoi tulee jäätäviä lagipiikkejä lähes aina kun loottasi jotain tai palautti questin. Paras oli kun loottasin rare mobin, lagipiikki iski, kun peli jatku niin sama rare oli respawnannu ja tappanu jo meitin magen. :think: Palvelimena EU-Outland.

  Kävin myös lvl103 kokeilee magella yhden random bg, hitto mitä paskaa. Voi vaan toivoa että tuolla ei ole noin helposti meleen raiskattavana enää @ lvl110. Ei mitään makua kun käytännössä jokainen vastaan tuleva warru/DH/DK pätkii sut nopeemmin kun ehdit shimmeraa alta pois.

  Itse levelaus questaamalla tuntuu olevan parasta sitten, no, koskaan. Missään lisärissä/vanillassa ei ole ollut näin paljoa kaikkea kivaa touhuttavaa, ja vielä toteutettu niin hyvin.
   
 18. Kenjinxs

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2012
  Viestejä:
  863
  juu, hyvältä on maistunut tähän asti .. vaan integroidulla näyttiksellä ei oo ollut kiva pelata :D pikkuhiljaa kestejä teheny, graaffisesti varmaan hieno kuhan vaan saa näyttiksen huollosta, siihen asti 720 low/med asetuksilla kesti pari päivässä.
   
 19. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Mä tossa koitin vähän testailla disciä kun hiilujonot on niin kivan lyhkäsiä, mutta kun tuntuma disciin on yli puolentoista vuoden päästä muutenkin, niin säätämiseksihän se meni saada hiiliä perille oikeille tyypeille oikeaan aikaan. Oisko tohon jotain addonia millä atonementin sais kätevämmin heiteltyä tyypeille groupissa kun se meinaa vanheta?
   
 20. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Jenkkien launchia ddossattiin. Huomasin itse lagia jossain vaiheessa pienen hetken ja esim loggaus oli hidasta. Tuo taisi vaikuttaa koko battle.nettiin, mutta ilmeisesti pääasiassa jenkkien servujen yhteydentoimittajiin.
   
 21. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Itse käytän VuhDoa healiaddonina, sillä näkee kun se on loppumassa ja voi aina nakella radiancea.
   
 22. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Mite tää ase juttu nyt menee jos saa uuden aseen vaikka hcstä? Pitääkö niihin sit farmata noi powerit uudestaan ja ne life,frost ect helyt uudestaan? Vai säilyyköne mutta aseen statsit vaa paranee?
   
 23. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  Minkä uuden aseen?
   
 24. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Niin kun ennen vanhaan vaihtui ase. Miekka,keppi, bow mitä lie sohit. Nytkö on sama artifacti keppi sit koko ajan?
   
 25. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  On.
   
 26. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 872
  En tiedä johtuuko retripalasta mutta voi ristus että on ollu hidasta örrimöykkien tappaminen. Parit instatkin kävin heittämässä mutta niihin piti mennä holynä koska 2 tunnin jonot dps:ille :D
  Sen verran eilen turtui tuohon hommaan kun sain Stormheimin tehtyä että vois alteille ainakin ne aseet hankkimassa valmiiiksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti