World of Warcraft

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Man1ac, 23.06.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Njooh, vaikka tuo restoshamaani nyt vaikuttaakin aika prolta, eikä ainakaan sen skillejä ole liikaa karsittu niin vähän tuntus siltä että Blizzard yrittää tehdä kaikkensa jotta veteraanipelaajat kuten minäkin poistuisivat pelistä. Ei nuo kaikki uudistukset ole ihan mieleen kyllä. Retridin vaikutti jopa tavallista typerämmältä. Hunua ja druidia en vielä ole tässä ehtinyt kokeilemaan ja warruakin vain furyna mutta nyt on suunta jokseenkin väärä tässä pelissä. WoD oli vielä siedettävää kuitenkin.
   
 2. kisutus

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2014
  Viestejä:
  72
  Mikä tuossa turhien skillien poistamisessa tarkalleen ahdistaa? Vähän samaa nyt ilmassa kun valitettiin talent pisteiden muuttumisesta nykyiseen malliin. Kuitenkin kaikki vähänkin tosissaan pelaavat selvittävät sen optimaalisen rotaation foorumeilta ja ennenkin oli skillejä jotka oli tarjolla mutta rotaatiossa ei käytetty. Kyllä ne pro pelaajat tulevat edelleen erottumaan muista.

  Otan mielelläni nykyisen yksinkertaisen systeemin jos sillä saadaan classit ja specit tasapainoon niin että voin pelata sitä specciä jota haluan eikä sitä mikä on tällä hetkellä kovin kunnes taas seuraavassa pätsissä keikahtaa ympäri.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Henkilö X

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2001
  Viestejä:
  590
  Oma käsitys on, että osa niistä (myös vanhoista skileistä) siirtyi sinne artifactiin. Nyt siis näyttää skill bar tyhjemmältä, mutta jotain tulee lisää kunhan legion release.

  Itseäni ei haittaa tuo skilien poisto KUNHAN siinä on järkeä. Muutamalla class vaikuttaa olevan vähän epäselvä, että mitä niillä skill pitäs tehä. Sitten osalla on vaan pari nappii jota painaa aina kun ne aktivoituu.

  Katsotaan sitten siellä legionin max lvl mitä ongelmia on jäljellä.
   
 5. dzeeta

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2004
  Viestejä:
  569
  Turhia skillejä nimenomaan voikin poistella, onhan niitä skillejä tullut joka lisärissä lisää ja osa käynyt turhaksi. Sitä en ymmärrä, että esim. MM -hunterilta lähti aivan älyttömästi utilityä. Esim. trapit, aspectit, deterrance(nykyinen kupla huonompi), camouflage, aimedin voi castata vaan paikallaan, master's call... mitähän muuta. Nyt se on ainakin todella tylsä pelata, tiedä sitten mitä on 110 -levelillä artifacteilla.
   
 6. Maranthe

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2012
  Viestejä:
  1 591
  Kyllä vaan meinaa itelläki jotenki tökkiä nää uudistukset classeihin pätsin jälkeen. Jotensakki vaan niin moni specki tuntuu tylsältä vähäisten nappien takia täysin riippumatta siitä vaatiiko speckit yhä taitoa vai ei. En olis tästä silti vielä kovin huolissani kun artifacti tuo osaltaan ihan uusiaki active skillejä ja nää buildit kun on kuitenki tarkotettu tuonne Legionin end gameen artifactin kaa niin ei kannata tehdä liian hätäisiä johtopäätöksiä pätsin suhteen.

  Ihmettelen kyllä, että blizzu julkas näin kauan ennen lisäriä tän pätsin missä uudet hahmoluokat kun kerran artifactia ei oo. Sitäki ihmettelen, että minkä ihmeen takia nuo artifact skillit piti liittää aseeseen. Miksei vaan voinu tehdä nykyisten talenttien rinnalle toinen talenttipuu noille uusille jutuille. Vaikka niin, että kun nykyisellään kerää pisteitä sinne aseeseen niin sitä vastoin se olis nostanu jokaisen specin maksimipistemäärää siellä uudessa talenttipuussa.

  Olihan MoP:ssa jo lege cloak mitä sai ajan myötä upattua ja jo sillon se tuntu ajatuksena veemäiseltä kun pelas monella eri hahmolla. WoD:ssa sama homma jatku ringin kaa ja nyt Legionissa tuo asejuttu on vähän samanlaista jatkumoa. Toivottavasti lukitsevat tuon aseen "maksimitilaan" jo julkasussa. Sitte menee homma kyllä ihan vituiks jos tuon aseen levutukseen pitäis käyttää tasasesti aikaa siinäki vaiheessa ku sen talent tree on jo avattu.
   
 7. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
  Tulipa jostain syystä katsottua tämmönen, Jeff Kaplan selittelee:  Kuten videon kommenteissakin moni kirjoittelee niin Blizzardin pitäisi katsoa itse tuo oma videonsa. Eihän kyseessä ole enää edes sama peli. Sydäntä raastaa kun vertaa mistä on tultu nykyiseen tilanteeseen ja mitkä on nykyiset "raid / game design" filosofiat verrattuna 10v takaiseen.

  Perkele. Jatkakaa Legionin hehkutusta, multa on loppunut jo usko.
   
 8. Rautalelu

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2013
  Viestejä:
  179
  En oikein ymmärrä mitä porukka valittaa classeista tämänhetkisen liven perusteella. Peli ei enää tällä hetkellä ole suunniteltu lvl100 hahmojen ympärille. Lisärin aseista tulee avainskillejä ja muita merkittäviä muutoksia, puhumattakaan PvP talenteista. Tää on vähän sama kuin levuttaisi lvl30 hahmon ja toteaisi, että paska peli kun ei oo tarpeeks skillejä.

  Jos betassa on pelaillut usealla classilla end gamea kunnolla, niin sitten annan jotain painoarvoa tällaiselle kitinälle.
   
 9. Rautaneito

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2014
  Viestejä:
  76
  Pystyykö muuten kaksi game cardia käyttämään yhtä aikaa? Vai pitääkö odottaa että tuo 60 päivää menee umpeen. Oli nimittäin sivuistoilla aika halvalla tuota 60 day cardia myynnissä, niin ajattelin että jos ostaisi ja käyttäisi samantien. Kun menin hölmönä prismasta ostamaan tuon game cardin kalliilla.

  Mutta eikö pelistä saisi valittaa, jos päivitykset eivät TÄLLÄ HETKELLÄ tunnu oikein hyviltä? Toki lopullinen tuomio pitää tulla antamaan kun legion tulee ulos, mutta jos on koko ikänsä mainannut PvE hunua, ja nyt rotaatiossa on ehkä kaksi-kolme hyökkäysnappia niin tylsäksi käy. Kun leegoon on kuitenkin yli kuukausi aikaa. Toivotaan sitten että aseet toisivat lisää variaatioita.

  Ja dailyjen uusi resetoimisaika on kyllä syvältä, edellinen sopi juuri mainiosti. Ehti tehdä dailyt ennen kuin lähti töihin, ja töistä palatessa pystyi keskittymään muihin. En edes tiedä mikä nykyinen aika on, mutta kovin myöhäinen, valitettavaa tämäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2016
 10. Henkilö X

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2001
  Viestejä:
  590
  Tarviiko ne dailyt tehdä heti resetin jälkeen? Nehän reset ennen 4:00 aamulla suomessa. Nyt ne vissiin reset 10:00 aamulla. Teet sitten ne joka päivän dailyt joskus sillon 4:00 aamulla, jolloin sulla oli aikaa ennekin?
   
 11. Rautalelu

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2013
  Viestejä:
  179
  Sitten muotoilee valituksensa niin, että se koskee vain tämänhetkistä tilannetta. Kaikki ulisevan siitä, kuinka peli on taas menossa huonoon suuntaan ja kohta mennään konsolille jne jne. perustaen näkemyksensä ainoastaan pre-patchiin.
  Kaikki wowikeskustelut ovat täynnä negatiivisuutta, kun ihmiset eivät joko perehdy ollenkaan asioihin tai eivät ymmärrä muutoksia.
   
 12. samixz Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2009
  Viestejä:
  368
  Kattelin miltä huntteri näyttää level 110:llä, eikä oo mitään hyvää sanottavaa näin 10 vuotta huntteria pelanneena. Huonompaan suuntaan menty aika rankasti tällä kertaa.
   
 13. renesanssi

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2010
  Viestejä:
  966
  Huhu mikä talentti toi exsanguinate assassination roguella.. jos kerkeää vetää stealthista niin toinen pelaaja on vainaa alta 10 sekunnissa..
   
 14. edv

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2004
  Viestejä:
  512
  Joku maksoi ah:ssa pre-cata draenei paladin alotuspaidasta 75000g :)
  Iso raha kun en ole WoDia juurikaan pelannut ja Garrisonilla rikastunut. Samoin myynyt tässä muutamien päivien aikana kaikkea muuta roskaa hyvään hintaan, porukka oikeasti maksaa tollasista kamoista mitä ei voi enää saada esim. Zul'Gurub coinit ja UBRS key vaikka niillä ei tee yhtikäs mitään.
   
 15. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Se on muuten jännä juttu tää. Kukaan ei valittanut Catan pre-patchista mitään Wotlkin aikaan vaikka uudistuksia oli vähintäänkin yhtä paljon, osa jopa mullistavampia ja suurin piirtein yhtä pitkä aika oli Catan liveen jäljellä. Sama homma oli Catasta Pandaan. Mutta nyt sitten erityisesti "pro-pelaajat" ovat aloittaneet valittamisensa WoDista eteenpäin. En väitä etteikö olis jossain asioissta taas menty metsään kuten vaikka juuri tuo BM-huntta joka on kyllä tylsin class ollut jo kaks edellistäkin lisäriä mutta sitäkin pakko pelata koska omistan lähes kaikki spiritbeastit. Mutta esim feralin, restoshamaanin ja protwarrun näen positiivisena uudistuksena, paljon ovat parempia edeltäjäänsä verrattuna. Kolikoilla kun yleensä aina on kaksi puolta..

  Sehän nyt vaan on niin ettei kukaan taida ketään aseella uhaten pakottaa pelaamaan tätä jos ei miellytä. Ainahan sitä voi poistua takavasemmalle ja muihin peleihin jne. Ja takas vanhaan kaipaaville pakkohan tuo on myöntää että nyt kun olen kevään ja kesän aikana pelannut noilla legacyprivoilla niin vaikka 3.3.5 olikin aika kultaista aikaa niin en kaipaa edes enää Catan vanhuuteen. Kaiken pitää uudistua, vai uskooko joku ihan tosissaan että jos WoW olis pysynyt vaikkapa 3.3.5a kuosissaan tähän päivään niin olisko yhtäkään full tai high serveriä enää pelissä? Tuskinpa vaan...
   
 16. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Ilmeisesti pientä inflaatiota tapahtunut sen jälkeen kun viimeksi tätä pelasin (2008 tai 2009) :D Kuulostaa ihan absurdilta tuollaiset...
   
 17. Stige

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2007
  Viestejä:
  1 882
  Seuraavassa expansion on varmaan kolme nappia joka classilla "healer tank dps" ja sit 3 nappia mitä painaa "attack dodge block" tjsp.
  Eihän se peli nyt voi liikaa älyä vaatia!

  Vittu miten paljon voi kyllä Blizzu kusta asioita.

  Hyvä video kyllä, kyllä kun kahtoo nykysiä blizzcon ni itku pääsee, tämmöset videot sais varmaan ketä vaan pelaamaan peliä.
   
 18. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Niin no, protwarrulla, restoshamaanilla ja mm-hunulla on ainakin ihan riittävästi tuota nappiarsenaalia edelleen käytettävänä. Feralilla nyt ei ole sen enempää mitä oli catassa tai pandassakaan eli 3-5 ynnä cd:t. Restodruidia en ole vielä päässyt kokeileen mutta silläkin on useampi käsittääkseni. Retri nyt on samanlainen parin napin ihme mitä se on aina ollut, samoin BM hunu. Eli missä ongelma? Siinäkö että enää ei ole 4 kappaletta 12 skillin bareja täynnä skillejä joita kukaan ei käytä ja ne jotka niitä käyttävät voivat kutsua itseään pro pelaajiksi?

  Juu vaatihan se älykkyyttä pelata class maxlvl ja sitten mennä ja katsoa netistä valmis talentpuu ja rotatio ja niitä sitten noudattaa orjallisesti. Toki lukeminen ja varsinkin vieraalla kielellä kuten englanniksi lukeminen ja sen vielä suomentaminen on toki älykkyyttä vaativaa puuhaa.

  Mitä tuohon videoon tulee niin ei olis kyllä mua saanut tuo pelaamaan... Kiinnostuneeksi ehkä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2016
 19. Eore Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  449
  Jännä nähdä kun porukka poraa siitä että skillejä on poistettu, mutta samalla ylistää vanillaa kuin se olisi aivan ihanaa. Peli käsitti JOKA classilla noin 1-3 nappia joita käytettiin aktiivisesti. Satunnaisesti muutamaa muuta. Mutta se oli ihanaa parasta.
   
 20. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
  A) skillien poistoista valittavat ja vanilla mietiskelijät eivät tässä ketjussa ole tainneet olla ikinä samoja henkilöitä.

  B) Taidat olla hiukan pihalla minkä takia 2004-2008 aikakauden wowista pidetään ja miksi se on niin suosittu edelleen. Vastaus ei ole classien monimutkaisuus. Vaikka toki esim. Tank warrior oli vanillassa monimutkaisempi ja mielenkiintoisempi pelattava mitä nykyään.

  Btw moro Walsu
   
 21. Rautaneito

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2014
  Viestejä:
  76
  No ei muuten tasan tarkkaan ole. Olen PvE:ssä mainannut huntteria alusta lähtien ja nimenomaan MM, ja nyt se on tylsempi ja yksiuloitteisempi kuin koskaan. Käytännössä vain kaksi-kolme nappia, jos se on sinusta riittävä, niin hyvä juttu. Mutta kyllä itse kaipailisin vähän lisää.

  Mutta odotellaan legionia ja artefakteja, jospa niistä saataisiin vähän lisää. Ja aspectit takaisin missä ne oli. 3min cooldown ja käytännössä ihan minimaalinen hyöty niin on taas aivan turha juttu, olisivat sitten poistaneet koko skillin.

  Mutta odotellaan, ainakin Demon Hunteria pääsee elokuun alussa jo testaamaan. Olikos se nyt 10.8 euroopassa.
   
 22. akse

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2004
  Viestejä:
  4 877
  e
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2018
 23. mska

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2001
  Viestejä:
  933
  Onko kukaan testaillut DK:ta päivityksen jälkeen? Meinasin tuon boostin käyttää siihen, kun muut hahmot löytyvät jo, mutta jos se on ihan kuraa niin jätän väliin :) Lähinnä tuo blood kiinnostaisi tällä hetkellä, koska tulee kuitenkin tankittua lisärissä jollain classilla.
   
 24. Eore Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  449
  Kyllähän se Legioni on testattava vaikka aika paskalta näyttää. Eipä ole paljon nostalriuksesta kuulunut sen jälkeen kun blizzun konttorilla kävivät XD. Taisi olla vaan PR-temppu blizzulta ja sitten hissukseen odotellaan että kiukku laskee ja unohtavat koko vanillaservun.
   
 25. Logane

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2010
  Viestejä:
  697
  Täh... Aktiiviseen damage rotaatioon kuuluu itseasiassa sama määrä nappeja kun WoD'issakin (WoD=Chimera/Aimed/Steady/Barrage/Killshot ja Legion=Aimed/Marked/Sidewinder/Barrage/Windburst) (nämä siis ns "parhailla" talenteilla). Vähemmän käytettyjä sekä turhia (pve) skillejä on kyllä poistettu meilkoisesti joo. PvP'hen en ota kantaa.
  Mitä aspecteihin tulee.. niin niitä oli WoD lopussa huimat 2x (cheetah/pack) ja tuo nykynen cooldown on joo ihan surkea, mutta eipä tuo hurjaa syvyyttä luo, että löytyy 2 skilliä joita ei bossi matseissa (glyphaamattomana) edes voi käyttää.

  Legionin MM'n suurin ongelma itselle on kyllä tuo RNG joka on pirun isossa roolissa, tällaisenaan se tulee aiheuttamaan paljon hampaiden kiristystä ja turhautumista. Muutenkaan MM spec ei vaikuta kovin mielenkiintoiselta, mutta WoD'iin verrattuna en sanoisi yksiuloittuvuudesta yhtään mitään...
   
 26. renesanssi

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2010
  Viestejä:
  966
  Eikös PTR pysty vielä testamaan? Luo sinne 100 levunen DK ja päätä sitten. Omasta mielestä blood ja frost molemmat hauskoja, tosin pvp:tä vaan testannut näillä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti