WinXP boottaus IDE2.5 kovolta Z97 lankulla USB2.0 kautta.

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Kepei, 02.02.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kepei

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  1 754
  HP NX9005 praaa. Koneella on/oli winxp asennettuna. Kovalevyltä on saatava tietty ohjelma käyntiin viimeistään maanantaina.

  Ostin verkkokaupasta delockin usb2.0 dockin kovalevylle. Seagaten ide2,5 läppärikovo 40gb kyseessä. Kovo on formatoitu NTFS ja osiotyyppi on MBR. Vehje toimii, kovo tunnistuu win10 koneessa oikein ja pääsen tarvitsemiini tietoihin käsiksi.

  Kuitenkaan tuo ohjelma ei kännisty suoraan exestä windows kympillä, yllättäen koska kaikki dependencyt pielessä. Asentelin threed32.ocx ja comdlg32.ocx mitä windows pyysi ja tämän jälkeen ohjelma lähti käyntiin, mutta avautui täysin tyhjällä ruudulla parin catastrophic failure viestin jälkeen. Edelleen niiden dependencyjen, väärän polutuksen ja ties minkä vuoksi. (1: Virhetilanne 53: File not found 2: Virhetilanne 52: Bad file name or number. 3: Tarkista ohjelman käynnistystiedot/ohjelman päävalikko. Keskeytys.) Sama tilanne vaikka siirtäis omalle koneelle ohjelman kansion.

  Yritin bootata suoraan tuolta kovolta usbin kautta. Onnistuu kyllä, mutta kaatuu bluescreeniin välittömästi, tuki laitteistolla kun oli mitä oli silloin.

  2 vaihtoehtoista tavoitetta:
  Saada tämä ohjelma juoksemaan windows kympillä (Tietosuunta TS2000 Kirjanpito-ohjelma. Ei asennuslevyjä/lisenssejä/mitään olemassa enää ja en osta uutta. Kovalevyllä ostettu, laillinen versio.).
  TAI
  Saada kone boottaamaan asemalta, jolloin ohjelma toiminee hyvin.
  Tai vielä alavaihtoehtona kai virtualisoida tuo winxp tuolta usbilta.

  Apuva :D Tilinpäätöstä pitäis puskea ulos :D


  edit: Joo ei mitään. Olikin ilmanen softa mini-lisenssillä. Ohjelma asennukseen, seivit oikeeseen polkuun ja hommat kunnossa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti