Windows 10 "Group by" poisto Download -folderista

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja harahaba, 17.10.2020 klo 15:10.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. harahaba

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2015
  Viestejä:
  7
  Hei,
  winukan viisaat päättivät, että windows explorerilla on liian helppoa löytää haluamansa tiedosto, joten he keksivät laittaa oletuksesi tämän otsikossa mainitun sekasotkun, joka järjestää kansiot "ryhmiin". Osaan muuttaa folderit takaisin (Right Click > Group By > None and going into View > Options > Apply to all Folders), mutta ongelma on Download -kansio. Sen palauttaminen onnistuu explorerissa, muuta kun avaan tiedoston esimerkiksi IfranViewillä (file ->open-> download folder) niin esiin tulee jälleen tämä hevosenjaska -näkymä "today-yesterday 500 bc". Tietääkö kukaan, voiko tätä näkymää palauttaa entiseen muotoon, vai pitääkö "download"-kansio heittää sinne, minne aurinko ei paista ja laittaa sen tilalle tavallinen kansio, jota ms ei pääse hässimään.
   
 2. telcoM

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2015
  Viestejä:
  819
  Siinä IrfanViewin tiedoston avausnäkymässä napsauta hiiren oikeanpuoleisella napilla näkymän pohjaa, valitse "Group by" ja "None". Sen jälkeen _avaa sieltä jotakin_, älä poistu tiedoston avausnäkymästä Cancel-nappulalla. Sen jälkeen ainakin minulla IrfanView muistaa tuon asetuksen.

  Eli tosiaan, näyttää siltä että vaikka tuo dialogi on Windowsin vakiokamaa, jokaisen ohjelman pitää erikseen huolehtia dialogin asetusten muistamisesta... tai sitten erityisesti lukea kustakin kansiosta mitä näkymää käyttää, ja saattaa olla että IrfanView tässä kohdassa lipsuu jotenkin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti