Wiinereissä oleva keltainen töhnä. Kuinka valmistetaan?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja vgran, 11.07.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. vgran

    Rekisteröitynyt:
    17.07.2004
    Viestejä:
    736
    Onkohan suositella reseptiä kuinka sitä wiinereissä keltaista/kellertävää tahnaa tehdään? Vaniljakreemijauhoa en halua edes kokeilla vaan antakaa sellainen resepti jossa tarvitaan muutakin kuin sokeria ja perunatärkkelystä. Kiitos
     
  2. Dudgeon

    Rekisteröitynyt:
    27.01.2012
    Viestejä:
    11
    suomi24 tietää että

     
  3. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
    Tuleeko creme patisseriehen tosiaankin myös munien valkuaisia? Eikö niistä tule kypsentämisen aikana kokkareita? Itse olen aina tehnyt pelkillä keltuaisilla.

    Tästä muuten syntyy myös varsin maukas piiraan täyte. Joku peruspohja vuokaan, sitten tätä täytteeksi. Päälle viipaloituja kiiwejä, mansikoita, carambolaa, persikkaan, viinirypäleitä yms sitten hillo- tai hyytelösokerista kiille siihen päälle. Aika näyttävän näköinen kun on eri värejä.

    Nyt voisi tehdä vaikkapa koko hoidon mansikoista.
     
  4. vgran

    Rekisteröitynyt:
    17.07.2004
    Viestejä:
    736
    Kiitoksia reseptistä. Täytyyne viikonloppuna kokeilla...
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti