Westworld palaa HBO Nordiciin uusin jaksoin - Tapasimme Jonathan Nolanin ja sarjan muut tekijät: "Data on omaisuutta, jonka olemme antaneet pois"

Viestiketju alueella 'Elokuva-artikkelit ja -arvostelut' , aloittaja Muropaketin toimitus, 11.03.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876
  Itseisarvoisesti tuollainen tulkinta johtaa loogista päätelmää ihmisyyden luonteesta väistämättä harhaan. Aaronin hahmo kun joutuu tekemään asioita selvitäkseen jonka voi päätellä siitä ettei hänellä ole rahaa ostaa lippua WW:hen, kun taas ne joilla tähän on varaa voivat tehdä asioita niin kuin haluavat.

  Se mitä ihmiset tekevät selviytyäkseen ei ole osoitus mistään muusta kuin sisäänrakennetusta selviämisvietistä joka löytyy jokaiselta eliölajilta. Ihmisyyden todellinen luonne tulee vastaan vasta siinä vaiheessa kun ihmisillä on mahdollisuus toteuttaa omia syvimpiä viettejään ja halujaan, eli silloin kun on riittävästi rahaa ostaa se lippu sinne West Worldiin.

  Kyseistä tilannetta voisi verrata rottakokeeseen jossa rotta on laitettu häkkiin joka on itsessään juoksupyörä josta ei pääse pois ja kirjaamalla tulokseksi että rotta juoksee juoksupyörässä, joten tämä toiminta on sille ominaista.


  Itse en ole ainakaan antanut pois mitään. Pikemminkin voisi sanoa että joka on anastettu meiltä pois.

  Se että jotakin piilotetaan sata sivuisen TOS:in sivulauseeseen joka on pakko klikata pois ilman että tätä edes huomaa (itse en ainakaan kiinnitä enää mitään huomiota TOS:eihin tai EULA:ihin, vaan klikkaan ne pois refleksinä enkä myöhemmin edes välttämättä muista näin tehneeni) on enemmän vastaavaan manipulaatioon verrattavissa oleva asia kun menisi huononäköistä vanhusta suostuttelemaan pistämään nimeä laatimaasi testamenttiin kertomalla että kyseessä on vain joku lasku josta ei kannata välittää.

  Se että jotakin voi tehdä jäämättä siitä kiinni ei tarkoita että se olisi laillista tai varsinkaan eettisesti oikein, eikä se että jotakin tapahtuu vielä tarkoita että henkilö jolta se on pois olisi tähän antanut luvan, ainakaan tietoisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti