Westworld (HBO)

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Sadness, 14.08.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 748
  Tuota voi verrata esimerkiksi risteilyaluksiin, joissa miehistö on kerralla töissä useita kuukausia putkeen asuen hyteissä ja sitten on pidempi vapaajakso milloin pääsevät kotiin käymään.
   
 2. Makikou

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2009
  Viestejä:
  1 799
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  Mitä jos Teddy onkin William? Ja Man in black on Logan (joka näkyy jaksoissa Williamin kaverina? Loganin käytös on kyllä aika lähellä Man in Blackia noin muutenkin.) Eikö tossa 30 vuotta sitten tapahtunut joku isompi critical errori. Luultavasti William haavottuu kuolettavasti ja sitä kautta hänet siirretään robottiin ja Teddy saa alkunsa. Selittäisi miksi Man in black etsii sitä labyrinthia. Oisko ollut siellä aikaisemmin Williamin kanssa?. Oisko labyrintissä sitä kautta vastaus kuolemattomuuteen? Man in blackhan sanoo, että tällä kertaa hän ei aijo poistua Westworldista. Kuolemattomuushan olisi ihan jees palkinto ja hyvä syy etsiä sitä labyrinthiä.

  Selittäisi miksi MiB on niin julma Teddyä kohtaan. Logan on koittanut kaikensa saadakseen jotain merkkejä vanhasta kaveristaan esiin.. Lisäksi komentti “It means when you’re suffering, that’s when you’re most real.” saa myös mielenkiintoisen merkityksen.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2016
 5. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Kahden jakson perusteella menee seurantaan.

  Jotain pientä konfusionia tässä itselleni aiheuttaa muutamakin asia, joko selviävät myöhemmin tai ovat vaan turhaa nitpickingiä mun osalta:

  -Aseet ja turvallisuus. Kaikesta päätellen ne ampuu jonkinlaisia luoteja ja vierailijoita kohti voi tähdätä ja ampua (vaikka otsaan ei ensimmäisessä jaksossa voinutkaan ampua jostain syystä). Puukoilla voi hutkia robotteja ja robotit voi käydä fyysisiksi mutta mistä vierailija tunnistaa, ketä ei saa puukottaa tai heittää jyrkänteeltä?
  -"Metapeli", jota tää yksi mustapukuinen cowboy pelaa. Varmaan selviää mutta onkohan hän yrittämässä jotenkin hakkeroida koko puiston vai mitä? Ja miksi jossain robottien päänahkojen alla olisi joku tällainen juttu. Puiston vahdithan seurasivat häntä, joten mitään luvatonta tuskin tekemässä
  -Moderni musiikki Westworldissa, esimerkiksi automaattipiano, joka soittaa Radioheadia :D

  Niin ja sellaista vielä, että välillä tuo Westworld esitetään kuin se olisi virtuaalitodellisuus, johon "siirrytään" heräämällä tai muuten (liikkuvaan junaan ovesta talossa) ja oikeastaan missään vaiheessa ei vielä ole tullut esille, että se olisi fyysinen alue jossain, mitä se ilmeisimmin kuitenkin on.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2016
 6. Karppuuna

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2012
  Viestejä:
  1 532
  Ihan hyvältä vaikuttaa. Se vaan mietityttää että kuinka pitkälle tämmöinen tarina jaksaa kantaa, tuohon 5-6 vuoteen mitä on suunnitteilla niin en kyllä usko.
   
 7. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 748
  On tosiaan kiinnostava nähdä, että selittävätkö koskaan sen tarkemmin miten aseet toimivat, tai ottavatko kantaa siihen mitä tapahtuu veitsien tai lyömäaseiden kanssa. Itseä ei haittaa vaikka eivät sitä tuon tarkemmin selitä. Sinänsä aika yhdentekevä yksityiskohta.

  Voihan se olla, että vierailijat allekirjoittavat laajat vastuuvapautuslausekkeet ja sairaanhoitohenkilökunta on koko ajan valmiudessa siltä varalta, että joku sekoaa.

  Moderni musiikki taas on ok. Tarkoitus ei kuitenkaan ole olla oikeasti menneisyydessä.
  Tiesittekö muutes, että saluunan automaattipiano soi oikeasti? Teettivät erikseen reikänauhoja nykymusiikista pianoja ja alkumusiikkia varten.

  Kyllä se oikea alue tuli aika selvästi esille tässä toisessa jaksossa kun Hopkinsin hahmo astuu hissiin alakerrassa ja ulos ulkoilmassa.
   
 8. bombjack

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  2 526
  Westworldin sivuilta löytyy jonkin verran infoa näistä aseista, säännöistä yms.
  https://www.discoverwestworld.com/
  (pitää mennä jenkkiproxyn kautta, tai ohjautuu hbonordic sivuille)

  Täällä esimerkiksi yhteenvetoa:
  http://www.thisisinsider.com/westwo...actually-living-in-a-gigantic-swath-of-land-2

  Aseista:
  Hosteilla on myös tuo "good samaritan" ohjelma:
   
 9. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  Tuo ei tarvitse kuin hyvän käsikirjoittajan, joka vie sarjaa eteenpäin. Niin monta hyvää sarjaa, joiden perusjuoni on aika suppea. Vertaa esimerkiksi Lostiin. Lentokone tippuu saarelle. Luulisi, että tuostakaan ei saisi kuin hädin tuskin sen yhden kauden kasaan. Tosin loppu nyt oli kyllä paska, mutta muuten oli täyttä kultaa.
   
 10. petepas

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2005
  Viestejä:
  323
  Onhan tää nyt aika kova nykyaikaisissa sarjoissa...

  Eiks ne sanonut ekassa jaksossa että noita kenttiä on 10 kpl...
   
 11. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Sitä juuri mietin että voivatko ne vieraat kuolla tuolla. Ilmeisesti siis eivät voi.
   
 12. Whatsubdog

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2013
  Viestejä:
  109
  Toimintakunnossa olevien isäntien toimesta eivät voi kuolla. Kyllähän esim. pumppu voi pettää ankaran dokaamisen ja panemisen johdosta.
   
 13. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Toihan westworld on vain yksi juttu, oli ainakin elokuvassa myös sivuosassa ritariajan "paratiisi" kuten länkkärikin, varmasti muitakin tietynajan kohteita joihin sitten rikkaat haluavat mennä.
   
 14. Whatsubdog

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2013
  Viestejä:
  109
  Futureworldissa oli myös avaruusmaailma, jossa sai mm. lasketella Marsin punaisella hiekalla :D Muuten tyhjänpäiväinen tekele, mutta sellainen mielenkiintoinen seikka tätä sarjaa ajatellen että
  valvontamiehistö oli myös robotteja...
  Mitä muuten luulette, onko kärpäset ohjelmoitu kamerakoptereiksi?
   
 15. maniac28

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  288
  Olipa mielenkiintoinen jakso.

  Nyt kun voidaan kuopata tuo William on MIB teoria kokonaan, niin vissiin uusi teoria on, että MiB on Arnold tjsp.
  Lisäksi aika paljon mielenkiintoista teoriaa siitä, kuinka Ford on Piru (Fordiin tutustutaan ekaa kertaa kellarissa, jossa on muut hukkuneet sielut (käytöstä poistetut androidit)) ja Arnold on jumala. (tai toisinpäin). Bernardin rooli on olla käärme, joka kuvainnoillisesti syöttää omenan eevalle (Dolores) ja täten antaa tälle tietoisuuden. Olisihan siinä oma viehätyksensä, jos koko westworld olisi oikeasti vain Fordin ja Arnoldin shakkipeli ja kaikki muut olisivat robotteja.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016
 16. Mynthon

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2016
  Viestejä:
  368
  Itsellä jäi aika vanha kuva siitä, että bernard olis ainakin robotti ja sen kersa olis se roboteille väkisin tuputettu taustastoori. Mitä tulee itse sarjaan, niin tarina tuntuu jo nyt lähtevän ihan lapasesta. Tuotantoarvot kohdillaan, mutta jotenkin ei vaan tää sarja oikein nyt nappaa vaikka hyvä onkin. Ehkä syynä on se, ettei oikein ole mitään selkeää tarttumapintaa, kun koko ajan esitellään lisää sivuhahmoja hidastamaan todellisen tarinan etenemisestä eikä edellisten kanssa päästä yhtään eteenpäin. Tai ehkä kerronta vaan on liian hidasta ja dialogi jotenkin ympäripyöreää ylikäsikirjoitettua hömppää
   
 17. morjensta

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2009
  Viestejä:
  973
  Vaikea uskoa että tästä sarjasta saa monta tuotantokautta kiinnostavaa katsottavaa. Juoni tuntuu jo nyt laahaavan paikallaan ja on täynnä epäloogisuuksia.
   
 18. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Itse tätä pelkäsinkin koska elokuvan juoni oli simppeli ja nytten odotellaan että jotain tapahtuisi mutta eka kausi taitaa olla vain hahmojen esimarssi ja kakkoskaudella alettaan miettii jos jotain alkaisi tapahtumaan ja 3-5 kausilla alkaa jotain tapahtumaan mutta veitsin iskunkin on se pari jaksoa aina.

  Kuten @Mynthon toteksin, sarja vaikuttaa hyvältä mutta tartunta pintaa tässä ei oikein ole kun satunaisesti, näyttelijät ja kulissit ovat kyllä 100% laadukkaita mutta henki puuttuu teoksesta.

  Tai sitten tämä on niitä teoksia kun sarja loppunut niin pitää katsoa joku fan edit kuten hobbareista.

  Mitehän tätä voisi sanoa, laadukas mutta hengetön.
   
 19. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 796
  No itse katson ihan rauhassa tämän kauden ja ehkä sinne loppuun saadaan sidottua isompi juttu. Onhan Game of Thrones nähty, että suurin osa jaksoista on vain pohjustusta lopun kliimaksiin. Tuotannon suhteen tämä on kyllä hieno ja aihe vaikuttaa hyvältä, mutta tosiaan ihan sellainen "tulisipa nyt seuraava maanantai jotta näkisi seuraavan jakson" puuttuu vielä sarjasta.

  Ps. Elokuvaa en ole katsonut. Ehkä hyvä asia?
   
 20. Whatsubdog

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2013
  Viestejä:
  109
  Kyllä täällä ainakin odotellaan kovasti aina maanantaita.
   
 21. Tanner-

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2011
  Viestejä:
  189
  Ai niin tissejä?
   
 22. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Ei vaan hahmoja.
  Kiinnostavat hahmot pyörivät takarivistössä mutta kyllä tätä katselee kun muistelen lämmöllä 73 vuoden elokuvaakin.

  Kyllä täälläkin katsellaan maanantaisin tämä ja eiköhän ne jätä tämän kauden johonkin tilanteeseen että pakko jäädä odottelemaan kakkos kautta.
   
 23. Whatsubdog

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2013
  Viestejä:
  109
  Loistava jakso jälleen ja sarja pitää yhä tiukasti otteessaan. Juonikuvioita availlaan sopivaan tahtiin, ei liian nopeaa muttei liian hitaastikaan. Yhä vähemmän Sweetwateria, eikä Doloreskaan enää ravaa kotitilallaan.

   
 24. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Kyllä tässä joku pieni porkkana aina mukana on että haluaa nähdä jo seuraavan jakson vaikka välillä ei tapahuiskaan paljoa.

  Tuolta osin muistuttaa ehkä hitusen TD sarjaa, siinäkin oltiin aika lunkisti kun välillä sitten alkoikin tapahtumaan.
  Ehkä tuota häiritsee kun nähnyt itse elokuvan ja siinähän sitten ykskaks robot vain pimahti vaikka vähän oltiin huolissaan.
  Tässä taas syvenyttään paljon enemmän itse robotteihin ja niiden suunnittelijoihin, no seuraava maanantai ei koskaan kerkeä tulla tarpeeksi nopeasti.
   
 25. Mynthon

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2016
  Viestejä:
  368
  Neljäs osa palautti toivon, että tästä sarjasta voi vielä jonain päivänä tulla jotain.. Kerronta on vieläkin sen verran hidasta, että jaksoilla pitäis olla mittaa vähintään se elokuvan kaksi tuntia, et tää nytkähtäisi tasaisesti eteenpäin.

  Nythän kolmas jakso oli lähinnä alustusta ja tässä jaksossa päästiin itse asiaan. Itse taidan laittaa sarjan nyt tauolle ja kattoa jouluna koko kauden kerralla läpi.
   
 26. Seitan

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2002
  Viestejä:
  6 072
  Meinaako Ford pistää osan puistoa kokonaan uusiksi, rakentaa uudella teemalla uuden alueen? Aika vahva näyttö siitä kuka pitelee lankoja käsissä. Pelkillä pikku eleillä pystyy robottiarmeijaa ohjailemaan. Kuka on johtokunnan lähettämä tutkija? Man in Black? Mysteerejä alkaa olemaan kuin Lostissa konsanaan. Toivottavasti ei pelkästään mysteerin vuoksia, vaan lopulta myös katsojalle kerrotaan mikä on homman nimi. On kyllä mieltä kutkuttava sarja. Tämä on tosiaan näitä sarjoja mitkä pitäisi katsoa kerralla putkeen useampi jakso.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti