WBox HD2

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Touko Myyrä, 24.05.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Powerplay

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2013
  Viestejä:
  1 973
  Taitaa olla ihan tuurista kiinni, itellä ei ole ton kanssa ollut muuta ongelmaa kuin se, että jossain vaiheessa aina lopettaa jatkuvien tallenteiden tallentamisen :( Sit täytyy asettaa vaan uusiks niin taas pelittää jonkun aikaa :)
   
 2. hellmis

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2010
  Viestejä:
  573
  Jos tuosta wboxin loop-liitännästä ottaa antenni-signaalin telkkarille niin vaatiiko tv:n katselu suoraan telkkarin virittimillä että wbox on käynnissä vai riittääkö stand-by-tila?

  Vastaan itselleni: pelkkä stand-by riittää.
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2016
 3. op76

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2001
  Viestejä:
  160
  Vieläkö joku jaksaa tämän kanssa tapella? Meillä ollut tämä käytössä jo useita vuosia, ja tuo buuttailu on laitteen rasittavin ominaisuus. Eli välillä kuva tökkii ja kuuluu sellainen oikein digitaalinen naksahtelu, mutta välillä myös ihan vain jumittelee ja buuttailee itsekseen. Naksahtelu tulee milloin missäkin tilanteessa, mutta tuo jumittuminen ja buuttaus on tainnut tulla vain kun katsoo tallennuksia. Ja näitä tulee nykyään paljon. Näistä johtuen menee tallennukset lähes päivittäin kesken.

  Mulla olis tuossa yks ihan uus kiintolevy, jota voisin tietysti testata. Miten tuo nyt käytännössä vaihdetaan (joo, osaan irroittaa vanhan pois laitteesta)? Vai onko tuo ihan turhaa, kun tässä ainakin on kuvattu juuri nämä meidän ongelmat, että ne johtuis elkoista: http://www.stradinno.com/i/index.ph...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

  Elkot tosin näyttää päälle päin aivan ehjiltä.
   
 4. jjjjussi Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  359
  Todella ärsyttävä boksi kyllä. Siis teran kiintolevy ja mahtuu kyllä tavaraa ihan kiitettävästi. Tämä piti hankkia, kun Nelonen rupesi näyttämään liigaa, mutta vaati HD-boksin. Kolme vuotta vanha nyt. Ja jos esimerkiksi menee pari ohjelmaa nauhalle ja kolmatta katsoo tjsp. niin meinaa kuva pätkiä ja digitalipalikat vain kuvassa vilkkuu. Varmaan ne elkot menossa paskaksi. Boottaamiset ovat arkipäivää jos käynnistelee. Lisäksi tuntuu naksuvan ihan itsekseenkin jotain vaikka mitään ei ole menossa nauhalle eikä päälläkään ole. 300 euroa taisi maksaa uutena.
   
 5. GoDi81

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2004
  Viestejä:
  1 135
  Itsellä ollut liki julkkarista ja kun olen oppinut niksit niin hyvin pelittää.
  Ihan ekaksi pitää sanoa että laitteeseen ei kannata pistää lähellekkään uusinta firmwarea, vaan jättää se versio mikä oli ennen kuin dna tunki siihen oman logonsa ja uuden väriteeman (päivitys vei todella paljon lisää muistia ja muistivuoto vei muistit nolliin (kaatoi laitteen) nopeammin).

  Boottailuhan johtuu muistiviasta, ja muistivikaa tulee antennisignaalista, ja sitä kertyy noin 10-100x nopeammin jos katsoo suorana salattuja lähetyksiä TAI pitää käynnistyessä salattua kanavaa ns "oletuskanavana", eli on sulkenut laitteen niin että jättänyt salatun kanavan päälle.

  Sen jälkeen kun rupesin jättämään laitteen aina liv/ava:lle, boottailuja tulee enää ehkä kerran kahdessa kuukaudessa.
  Minulla myöskään ei koskaan tässä vuosien aikana ole YKSIKÄÄN tallennus jäänyt menemättä nauhalle, ja mulla on viikottaisia/päivittäisiä/arkipäiväisiä nauhotuksia todella paljon.

  Niksi tuohon on se että kaikki kansioiden kokorajoitukset pitää tietenkin ottaa pois asetuksista, eikä koskaan sammuttaa laitetta kokonaan etupaneelista.
  Ne virrat kyllä lähtevät aivan hyvin pois kovosta 2min odottamisen jälkeen (ellei nauhoituksia ole päällä) ihan vaan kaukosäätimestä standby:ta käyttämällä (kovon naksahduksen kuulee selvästi, sekä laite viilenee nopeasti).

  Muistivuodon aiheuttaman tulevan bootinkin havaitsee helposti-silloin esim menun tuleminen esiin saattaa kestää sekunnin kauemmin kuin yleensä, tai tallenteen katsomisen aloitus, tai kelauksen jälkeen kestää normaalia kauemmin tulla kuva.
  Tällöin pitää ensin katsoa ettei ole tallennuksia päällä, ja sitten sammuttaa laite etupaneelista, 10sec jälkeen valot sammuvat jonka jälkeen laitteen voi taas käynnistää ja muistivuoto on nollattu.
   
 6. teppo mörkö

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2010
  Viestejä:
  322
  "Hyvin pelittää" ja heti perään hirveän pitkä selitys mitä saa ja ei saa tehdä.

  Ja perinteiseen kotisohva-asiantuntijan tyyliin, eli oman käyttökokemuksensa perusteella on mielestään debugannut koko HWn ja SWn ja olettaa että kaikkilla muilla toimii tai ei toimi juuri täsmälleen samalla tavalla. :facepalm:
   
 7. Pehmytrambo Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  1 135
  Itse puolestani suosittelen laittamaan uudemman firmwaren. Minulla oli aiemmin se ongelma, että maksukanavilta tehdyt tallennukset menivät vuoden kuluttua katselukelvottomiksi (tästä on tullut täälläkin pariin otteeseen avauduttua). Joskus keväällä tulleen päivityksen jälkeen tätä ei enää näytä esiintyvän. Buuttailun suhteen on kyllä sitten menty pahempaan suuntaan (elkot paskana?) ja buutti kestää nykyää selvästi pidempään kuin aiemmin. Paska rakkine mikä paska rakkine.
   
 8. E39

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2014
  Viestejä:
  4
  Voiko yhdellä wboxilla hd2:lla tallennettuja salaamattomia ohjelmia (tyyliin JIM, AVA) katsoa edes teoriassa toisella wboxilla?

  Jos voi niin miten kopionti kannattaisi tehdä? Windowsin resurssinhallinnasta en näe kovon sisältöä.
   
 9. GoDi81

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2004
  Viestejä:
  1 135
  Ei voi tehdä kun ne on ilmeisesti salattuna siellä kovolla, vähän myöhässä vastaan :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti