Warcraft: The Beginning

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kaotika, 22.07.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  759
  Noh mutta imdb on 7.8 http://www.imdb.com/title/tt0803096/?ref_=nv_sr_1.

  Moniko noista rottenin arvostelijoista tuntee hyvin Warcreaftin maailmaa, jota vaaditaan, että voisi oikeasti arvioida tätä? Onko mikään ihme, että elokuva tuntuu sekavalta, jos ei ole mitään pohjatietoa?

  Miksi esim. Antmania ei kritisoita samoista säistä? Sen tunsi ehkä noin 1% Warcraftin tuntevisstä. Koska arvosteloijeille sarjikset ovat se henki ja elämä ja pelielokuvat pahuuden symboli.
   
 2. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  WoWilla on ollut kyllä niin monta miljoonaa pelaajaa, että aivan varmasti moni näistä leffa-arvostelijoistakin on siihen tuhansia tunteja käyttänyt. Ei tosin taida muuttaa sitä faktaa, että leffa on ilmeisesti aikamoista paskaa (en ole itse käynyt katsomassa, enkä tämän perusteella kyllä tähän aio rahojani laittaakkaan). Kasa referenssejä ja hassu polymorph-kohtauskaan eivät muuta asiaa. Leffa pitää kuitenkin oikeasti arvostella leffana ja pitäis olla vähän muutakin kuin fanserviceä ja "eeppisiä" cgi-toimintakohtauksia.

  No just. Kolmas Hobittihan oli aivan jäätävää paskaa, vieläkin syvät traumat sen surkeudesta. Ainoa onnistunut asia koko trilogiassa oli Martin Freemanin Biblo.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Raaka-Rane

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2010
  Viestejä:
  646
  Kuinka hyvin Warcraft-maailma pitää olla hallussa, että saa leffan arvostella?
  Kyllähän leffa on aivan hukassa, jos tarvitaan hirmuiset pohjatiedot elokuvanautinnon takaamiseksi.
   
 5. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  759
  Tässähän se leffa on hyvin tiivistetysti. Ei ole oikeastaan muuta. Mutta jos näihin kahteen osa-alueeseen keskittyy, niin ne on tehty ihan hyvin. Jos Warcraftin maailma(tai muuten kliseinen fantasiahuttu) ei pahemmin kiinnosta, niin tällä on melko vähän tarjottavaa.
   
 6. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Tänään katsomaan. Mua vaan surettaa kun ne ei tehnyt Warcraftia joka keskittyy Arthaksen tarinaan alkaen Warcraft 3:n ajasta. Olisi voinut olla trilogia jossa ensimmäinen osa päättyy siihen, kun Arthaksesta tulee Lich King. Toinen osa olisi voinut olla Scourgen leviämisestä ja viimeinen osa sitten vaikka Arthaksen kukistaminen. Warcraft 3 on yksi maailman parhaista käsikirjoituksista millä tahansa mittarilla katsottuna joten ei voi ymmärtää miksei sitä käytetty hyväksi.

  No jos tämä on taattua Warcraftia niin eiköhän tämä hyvin uppoa :). Blizzardin Warcraft 3 remakea odotellessa!
   
 7. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Toivotaan että leffoja tehdään lisää ja jossain vaiheessa Arthaskin saa vuoronsa :)
   
 8. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Johan tuo Arthaksen tarina on peleissä tullut, eikä siitä nyt kyllä mitenkään saa mitään trilogiaa aikaiseksi jossei lyö väliin aivan järkyttävää määrää filleriä. Tossahan ois tosin ideaa, välillä vois olla jotain kohtauksia Orgrimmarissa, katellaan kun jengi juokseen pankin katolla ympyrää 30min ja toiset AH:n ja postilaatikon välillä. Sit kans joku epic sideplot, jossa etsitään Mankrikin vaimoa.
   
 9. Wyltsi

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2011
  Viestejä:
  482
  Kyllähän tämä pitää käydä katsomassa ja oletan, että ainakin omaan makuun ihan hyvä leffa jos Jesse Coxin spoiler free reviewiin on luottamista.

  Huonoja arvostelujahan tämä leffa on saanut, mutta linkataanpa nyt tännekin ihan huumoriarvonsa vuoksi hesarin arvio, jossa itse arvio on todennäköisesti kamalampi kuin itse leffa : http://www.hs.fi/arviot/elokuva/a1465442937152

  Kesätyöläiset vauhdissa tekstin laadusta päätellen =)

   
 10. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Niinhän tämä Beginninginkin tarina oli jo peleissä enemmän tai vähemmän, toki tämä on "vaihtoehtoinen aikajana" eikä mene ihan yks yhteen Warcraft 1:n kanssa, mutta sama voisi toimia myös Arthaksen kohdalla. Arthaksen tarina on liian pitkä yhteen leffaan, siitä en tiedä onko liian lyhyt trilogiaksi mutta kuitenkin liian pitkä yhdeksi.
   
 11. edv

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2004
  Viestejä:
  512
  Tokihan tämä tällaiselle Wowia aikanaan pari vuotta "24/7" hakanneelle jotenkin upposi, mutta vaikea kuvitella, että Warcraftin maailmaa etukäteen tuntematon saisi elokuvasta paljoakaan irti. Ihan perus 3D-fantasiahöttöä typerällä juonella.
  Arvosana Warcraftia/WoWia pelanneille 3/5 ja muille 1/5.
   
 12. Teräsmiäs

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2001
  Viestejä:
  521
  En kyllä allekirjoita tätä yhtään. En ole pelanut Wowia yhtään ja en tiedä hahmoista siis mitään enkä loreasta mitään. Warcraft3:n olen pari yksittäistä tehtävää pelannut, mutten muista siitä kun alkudemon ja yksittäisen hahmojen lauseita.

  Visuaalisesti leffa oli erittäin hyvän näköinen ja ihmettelen örkkien ja ihmisten välisien taistelujen itkemistä, koska örkin pitäisikin olla hidas ja kömpelömpi kuin ihmisen. Yksittäiset pienet kohdat oli nautittavaa katsottavaa ja äänet olivat mehukkaat ja varsinkin kun haarniskat oikeasti kalisivat ja örkkien lyödessä.

  Leffa oli nopea tempoinen ja aika kului siivillä. Pelotti todella paljon, etten ymmärrä mitä leffassa tapahtui mutta juoni oli selkeästi kerrottu ja siinä pysyi mukana hyvin.

  "For the Alliance -kohdalla" -herkistyin toden teolla ja olin jo juoksemassa lavalle miekka kädessä (pientä välikevennystä) mutta siis todellakin odotan lisää sarjalta ja toivottavasti sitä saadaan. 9/10 ehdottomasti leffalle.

  Hakkaa lastensadut lotrit valittevasti kunnolla.
   
 13. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  WoWin hakkaaminen ei paljoa anna tämän leffan suhteen, alkuperäisen Warcraftin sitäkin enemmän (vaikka toki WoWissakin on mukana juttuja joihin tässä viitattiin)
   
 14. Thokri

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2006
  Viestejä:
  510
  Olipas paskaa, vähän sama kuin wod lisärinä.


  warcraftia pelanneille ja tarinaa seuranneille 1/5 leffa. hollywood jonneille ehkä 2.5
   
 15. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Tulipa katsottua ja kyllä 6/5 leffa. Warcraft-loresta täysin perillä olevalle aivan mahtavia paljastuksia ja nimiä nousi esille. Kirjoittajan rakkauden lorea kohtaan huomasi selvästi. Todella paljon yksityiskohtia niin kirjoista kuin peleistä, mukaanlukien World of Warcraft. Esimerkiksi sellainenkin otti heti silmään, että gryphoni laskeutui täsmälleen samanlaiseen kohtaan stormwindissä kuin WoW-pelissä ja koko lähialuekin oli mallinnettu juuri kuten pelissä se on. Loistava yksityiskohta ja vaatii kyllä peliin tutustumisen.

  Ainoa miinus oli se, että jotkut örkit oli mallinnettu todella huonosti. Päähahmot ja esillä olevat örkit olivat hyviä ja haarniskat kalisi, mutta isoissa joukoissa huomasi, että jotkut örkit näytti joltain ms-paintilla maalatuilta. No se ei pilannut itse leffaa. A
   
 16. Delfrod

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  229
  Kannattaako tämä kattoa 2D vai 3D? Monen leffan osalta 3D ollut aikamoinen turhake.
   
 17. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  759
  Mieluummin 3d, joillei sitten vihaa sitä 3d:tä. Onhan se hienomman näköistä.
   
 18. Naabi

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2004
  Viestejä:
  89
  Odotukset oli aika alhaalla, kun tätä lähdin katsomaan, mutta ihan viihdyttävähän se oli vanhalle warcraft II/ III/wow-pelaajalle. Tyylikkäästi toteutettu - näki, että fyrkkaa oli tehosteisiin ja miljööseen palanut. Juoni tai tarina ei ollut mitään ennennäkömätöntä, mutta ajoivat asiansa. Positiiviset fiilikset jäi, toivottavasti tulee jatkoa!
   
 19. -Kolibri

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2009
  Viestejä:
  113
  Naabilla on kyllä aika hyvin kiteytettynä omat tunnelmat leffasta, mielenkiinnolla odotan sarjan jatkoa. Osa kohtauksista tuntui kyllä hieman sekavilta, kuin leikkaaja olisi kännissä hommansa tehnyt.. Silloin joskus kun elokuvan tarinasta saatiin ensimmäistä kertaa infoa, oli odotukset aika alhaiset. Olen edelleen sitä mieltä, että Warcraftin loresta olisi saanut paremmankin elokuvan tehtyä, vaikka oltaisiinkin valittu tarinaksi jokin muu kuin Arthas tms. peleissä jo nähty lore.

  Mutta seuraavaa odotellessa. Onneksi ei ollut pettymys ja katsojamäärien perusteella uskaltaa jatko-osaa odotella.
   
 20. 8088

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2002
  Viestejä:
  551
  Arvosteluja lueskelin ja odotin täyttä paskaa. Nyt leffan näettyäni en voi mitenkään ymmärtää sitä valtaisaa kritiikkiä jonka elokuva sai.

  Odotukset kun olivat olemattomat, niin leffa olikin positiivinen yllätys. Kyllä sen katsoi ihan helposti alusta alusta loppuun ja vieläpä suurimmaksi osaksi kutsuisin sitä nautinnolliseksi kokemukseksi.

  Yleensä arvostelen elokuvat hyvinkin kriittisesti, joten tuntuu että minussa on jotain vikaa kun pidin elokuvasta. Arvosanani on 7.5/10.

  Kyllä tämä helposti paras näkemäni pelileffa koskaan.

  Vaikea arvioida miten hyvä leffa sitten olisi jos en olisi kaikkia Warcraft-pelejä pelannut.

  Jatkoa odotellessa!
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2016
 21. virtuaali

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 905
  Kyllähän tämä on ihan täyttä paskaa semmoselle mikä ei oo ikään pelannu wowia tai warcrafteja ylipäänsä. Paljon oli viittauksia ja muita välähdyksiä peleistä mitkä tajusi kaikki pelaajat mutta eihän niitä muut voi tajuta.
   
 22. Stuntman Mike

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2001
  Viestejä:
  1 578
  Mielestäni HS:n arvio oli kutakuinkin osuvahko mitä tulee itse leffaan. Onhan siinä ihan selviä puutteita mitä tulee itse tarinankerrontaan ja varsinkin tuossa alussa pompitaan sinne ja tänne. Hahmoja esitellään melko nopeasti ja ennen kaikkea ihmisten puoli jää kovin laihaksi. Hiton viihdyttävähän tämä oli, sitä ei käy kiistäminen. Tän leffan katsoo mieluummin kuin yhtäkään Hobittia - ne kun oli sellaista rahastuspaskaa et ekan leffan kohdalla lopetin ennen lopputekstejä. Toinen ja kolmas on toivottavasti vaan paha uni. Mutta mutta, ei tämä leffa nyt niin täyttä skeidaa ollut, kuin mitä about jokainen arvostelu antaa ymmärtää. CGI tuossa oli ainakin omaan makuun hiton hienoa ja örkeistä isot pisteet. Toinen asia mikä kovin tykästytti oli taikuuden näyttävyys, aika hienoa kaikkiaan. Veikkaanpa että mikäli Duncan Jonesin 2-3 viikon päästä tuleva tiedote sisältää jotain Director's Cutista, se voi olla tämän leffan kohdalla oikeasti hyvä juttu. Kaksi tuntia ei vaan riitä selittämään kaikkea ja varsinkin alkupohjustus jää laihaksi. Itse arvioisin tämän kolmen tähden leffaksi ja fanina antaisin neljännen.
   
 23. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  http://io9.gizmodo.com/director-duncan-jones-answers-all-your-burning-question-1781663557

  Suosittelen lukemaan Duncan Jonesin haastattelua, selittää useita ratkaisuja elokuvassa mitkä menevät eri tavoin kuin aiemmin kerrotussa loressa, ja kertoo haluavansa tehdä tästä trilogian jos mahdollista, ja siinä skaalassa ehtisi myös paneutumaan paremmin moneen asiaan, mitkä jäivät laihoiksi tässä elokuvassa.
  Kertoi myös, että yksi tarinoista mitä hän haluaisi kertoa olisikin juuri Arthaksen tarina, mutta se ei tule olemaan aiakaan osa tätä mahdollista trilogiaa mikä näistä olisi tulossa.
   
 24. DarkWing

  Rekisteröitynyt:
  08.12.1999
  Viestejä:
  402
  Hyvin pitkälle tämä. Ennakko-odotukset eivät olleet mitkään valtavat mutta siltikin pettymys. Pari kohtausta hymähdytti mutta muuten aikalailla ajan haaskausta ainakin näin WC1&2 + WoW-TBC-WotLK-Cata -taustaiselle.

  Ehkä tämä on taas enemmän näitä (henkisesti) 12-15 v jonnejen heiniä, ei jatkoon. Varsinkin lopun "For the Alliance" oli :facepalm:
   
 25. minapamina

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2007
  Viestejä:
  533
  Itse en ymmärrä kaikkea negatiivista palautetta, mitä tämä leffa on saanut. WoWia olen pelannut WotLKssa, ja vähän Catassa, MoPissa ja WoDissa. Warcraftia en ole pelannut, kuin DotA modina. Ymmärrän kyllä, miten yhtään pelistä tietämätön voi pitää tätä vähän huonompana leffana, mutta ei tämä tosiaan mikään paska ollut. Omalla tietämyksellä aiheesta antaisin arvosanaksi 8.5-9, mutta ymmärrän kyllä miten ihan kaikille ei aukea. Eli itse tykkäsin, ja jos joskus jatkoa tulee, menen ilman muuta katsomaan.
   
 26. Tege Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  34 936
  Hyvä leffahan tämä oli. Odotin huonompaa mutta ei ollutkaan laisinkaan. Oikein yllättäjä. Universal kyllä missasin alussa oman kotinsa mihin olisi voinut sijoittaa tämän Azerothin kartan. Toinen asia oli kun leffan alussa näytettiin näitä eri paikkoja olisi karttaa voinut hyödyntää tässä näyttämään missä mikin paikka on. Katsoja olisi saanut enemmän ehkä irti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti