1. Palvelimen ylläpitotöiden johdosta foorumi ei ole käytettävissä perjantaina 19.7. noin klo 06.00 - 07.00 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Pyrimme pitämään tauon mahdollisimman lyhyenä.

  Muropaketin toimitus
  Poista ilmoitus

Warcraft III (+ The Frozen Throne)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Crowl, 06.06.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Crowl

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2011
  Viestejä:
  70
  Aloitetaanpa oma ketju tällekin pelille, kun varsinaista yleisthreadiä ei satunnaisten kysymysketjujen joukosta löytynyt. Peli on varmasti kaikille tuttu, joten en mitään esittelyä tähän lähde väsäilemään.

  Tässä tuli vähän aikaa sitten asennettua otsikon peli sekä lisäosa. Asennuksen jälkeen hostaus ei toiminut, joten seurasin netistä löytynyttä ohjetta, jossa kerrottiin avaamaan reitittimen portit 6112-6119. Sainkin hostauksen toimimaan, mutta jostain syystä TFT-versiossa hostatessa palvelimelle pääsee vain suomalaisia, sekä satunnaisia (ehkä joka kymmenes) ulkomaalaisia. Apua kaivataan, on nimittäin sen verran ärsyttävää odotella viitisentoista minuuttia yhden custom gamen aloittamista varten.
   
 2. EdTech

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2010
  Viestejä:
  370
  Huippupeli, tulee pelattua monesti viikossa. Netissä enimmäkseen.

  Tohon kysymykseen en oikein osaa vastata, kun en oo koskaan hostannu. :(
   
 3. EdTech

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2010
  Viestejä:
  370
  nosto

  Pelaakos joku vielä WC III? Ite taas muutaman kuukauden tauon jälkeen alottelin netissä pelaamaan, vielä löytyy pelaajia. :)
   
 4. Meeras

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2010
  Viestejä:
  15
  Tulipahan pitkästä aikaa pyyhittyä pölyt pois tämänkin kultakimpaleen päältä. Vieläkö täältä löytyy pelaajia kyseiselle pelille? Pelillehän löytyy nykyään alkuperäinen kampanja muokattanu kahdelle pelaajalle joten jos mahdollisesti kiinnostuneita löytyy niin ilmoitelkaa pois.
   
 5. walttu

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2013
  Viestejä:
  28
  Yksi parhaista. Jostain ihmeen syystä unohdettu ja aliarvostettu (?) klassikko. Yksinpelikampanjat hinkattu varmaan kymmenkunta kertaa ja aina maistuu: tunnelma, juonikuviot, strategian ja roolipelivivahteiden mainio yhdistelmä, strategiapeliksi harvinaisen mielikuvitukselliset ja vaihtelevat missiot... Edellisestä rundista on tosin nyt jo neljä vuotta. Tasaisin väliajoin tulee etenkin näin kesällä mieleen, että oisko taas aika, mutta toistaiseksi olen antanut jäädä muhimaan. Nelosesta unelmoin kauan, mutta en juuri enää nykyään...
   
 6. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Viime kesänä tahkosin yksinpelin aika pitkälle uudestaan läpi vuosien tauon jälkeen. Taisi night elffien kampanja jäädä kesken. Tänä kesänä voisi vetää sen loppuun ja aloittaa lisärin. Onhan tuo vaan kova peli eikä vastaavaa ole tullut.
   
 7. kala-ana

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2012
  Viestejä:
  962
  15 vuotta vanha peli, mutta yllättävän "kivuttomat" graffat tuossa on. Ei tekisi yhtään pahaa pelailla pitkästä aikaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti