Vinkkejä köyhille sekä rikkaille suomalaisille sinkkumiehille - seikkailun maailma

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Echi, 10.04.2012.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Echi

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 685
  Väitit, että kopioin jotain kuuluisaa muroreseptiä "ranut ja kanakastike"., mutta kysyttäessä kieltäydyt antamasta reseptiä? Kaikki resephtihän palautuvat toisiinsa, ne ovat parhaimmillaan kiertäneet vuosisatojen ajan. Tämä on ymmärrettävää, mutta jos et pysty antamaan edes linkkiä reseptiin, niin olen melkoisen pettynyt - olisin itse voinut kokeilla sitä, onko toisenlainen valmistustapa parempi.
   
 2. Pampou

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2010
  Viestejä:
  2 715
  Paistaa tuo ylimielinen naisellisuus sun tekstistä aika selvästi läpi. Et sinä sentään mikään yli-ihminen ole ja ei tuo sun ruoka edes näytä millään tasolla makoisalta. Vaikka roiskeläpätkin onkin perseestä niin syön niitä paljon mieluummin kun sun gurmee kanakastikkeitas.

  Katselin muita sun aloittamia ketjuja ja useassa mollaat +20 sinkkumiehiä. Edelleen pitää todeta että etsi sitä miesystävää joltain muulta sivulta tai kerrankin koe nuo "seikkailusi" vaikka ulkona ja tapaa ihmisiä.

  Ymmärrän, että naisena tuo reseptien jakaminen ja äitihahmona toimiminen on sulla verissä mutta lopeta nyt saatana, mene vaikka kokkailemaan lisää.
   
 3. Boldaukset minun.

  Käsitit aivan väärin, en minä missään nimessä vastusta natriumglutamaattia. Nauratti vaan ajatuksesi pestosta suurena lahjana ihmiskunnalle kun käytät versiota joka on kaikkea muuta kuin puhdasta, tuoretta pestoa.
   
 4. Don Kerosene

  Rekisteröitynyt:
  08.11.1999
  Viestejä:
  1 436
  Se ruoka on ranut ja kanakastike, sä alat täällä saarnaamaan ravinneköyhillä aterioilla jä väität niillä parantavasi koko nuorten miesten sukupolven. Ja sun eka ruokas nyt sattuu olemaan "riisit ja kanakastike". http://murobbs.plaza.fi/1708438845-post4937.html siinä sulle yks ohje, en kehtaa muitten reseptejä näin luokattomasta ruuasta postailla. Vaiha vaikka ranut riisiin, jos ahistaa :). Lisäksi suosittelen ottaan sen haun käyttöön, ennen ketjujen tekoa tai pettymystä.
   
 5. Echi

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 685

  Ota huomioon se, että kirjoitan näitä ohjeita vähälahjaisille murolaisille. Reseptien on väistämättä oltava yksinkertaisia.
   
 6. Jusa101

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2005
  Viestejä:
  1 317
  Kattokaa nyt ensin mitä aikaisempia threadeja aloittaja on tehnyt ja päättäkää sitten tartutteko tuohon rölliin... :rolleyes:
   
 7. Echi

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 685
  Joo, minä trollasin. Keksin päästäni noita reseptejä... Kokeile huviksesi niitä ohjeita, niin huomaat kuinka tosissani olen.
   
 8. Jusa101

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2005
  Viestejä:
  1 317
  Kuka tässä mistään resepteistä on puhunut, oletko päästäsi vajaa vai täysin lukutaidoton? Viittasin tuolla postauksella aikaisempaan ulosantiisi minkä huomaa lukotetuista threadeista (started by you) ja täysin älyvapaasta keskustelusta sinun suunnalta keskittyen viimeaikoina lähinnä tietokonepeleihin. Nyt sitten olet täällä yht äkkiä "koulimassa" niitä kaikkia 20v miehiä jotka eivät osaa kokata... Yeah right. Tänä päivänä miehet osaa laittaa paremmin ruokaa kuin samanikäiset parikybäset naiset, tämän huomaisit jos siis olisit luolasi ulkopuolella liikkunut. En jaksa selvittää kumpaa sukupuolta olet, se tuskin edes ketään kiinnostaisi. Edelleenkin nämä sinun reseptit kuuluvat ehdottomasti tänne:

  http://murobbs.plaza.fi/ruoka-ja-juomat/454225-opiskelijaruokia.html
   
 9. iirai-kiip?r

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2005
  Viestejä:
  188
  Jooh eli ranet ja kanakastike

  [​IMG]
   
 10. toni2k7

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2007
  Viestejä:
  5 735
  Tämän olen itsekkin huomannut 100+n kertaa. En sitten tiedä missä vika. Tai ehkä mutta.. Kyllähän sitä sitte vanhemmiten.
   
 11. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  4 375
  Tämä on kyllä totta, luulin olevani surkea kokki, kunnes tutustuin vastaavien naisopiskelijoiden ruokiin...
   
 12. Zulu_

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  5 729
  Hienoa yleistystä hermanni, sulla mahtaa olla todella laaja otos.
  Kyllä niitä eineslihappulien ja pitsankaltaisten einesvalmisteiden kuluttajia varmasti toki löytyy.
  Mitä vikaa makkaroissa muuten on?
   
 13. Olav

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  959
  Pitää muuten paikkansa - mm. ex-muija söi aivan täyttä eines-pasketta, ennen kuin opetin sen kokkaamaan. Muutenkin on tullut vastaan näitä mäkkäri-sukupolven naikkosia, joiden kokkaustaidoista olisin enemmän huolissani.
   
 14. John Troll

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2001
  Viestejä:
  10 161
  Hieno yleistys pässi. Saako kysyä onko tämä otos jostain parista juuri äidinhelmoista muuttaneista peräkammarin pojista kerätty.
   
 15. Zulu_

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2006
  Viestejä:
  5 729
  Ja opiskeluaikanahan juuri oppii tekemään itse ruokaa kun ei ole varaa eineksiin.
   
 16. WayLoo

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2006
  Viestejä:
  3 272
  Voin olla kiitollinen että äiti opetti jo 12-vuotiaana perusopit (ruskea kastike, keitot yms.) niin ei oo tarttenu noita eineksiä mättää.

  Enpä niiden mausta kyllä edes tykkää.

  Tunnen kyllä kavereita jotka noita eineksiä vetää, ja kavereita jotka ei edes ruskeata kastiketta tehdä osaa. Sääliksi hieman käy, kieltämättä.
   
 17. Elvis Perseily Jr Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2008
  Viestejä:
  1 835
  just näin. vanha heitto "kyllä siperia opettaa" pitää yllättävän hyvin paikkaansa kun yks kaks ei olekkaan kaapissa muita ku esmes kuivia aineita ja pakastimessa loput.

  itte opettelin ekaks leipomisen ja pataruoat. niillä oli helppo täyttää pakastin. yks kaks loppukuun rahattomuus ei hirvittänyt niin paljoa.
   
 18. Varapolttimo

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  571
  Ja tässä kohtia ketju lähti raiteiltaan.

  Murossa ei saa IKINÄ yleistää, varsinkaan miehiä koska tämä on äijien foorumi. :smoke:

  Hit him hard boys, oikein kerjää trolli banneja selvästikkin :) Useasti jo mainittu asiasta ja sama ylimielinen kirjoitus jatkuu.
   
 19. pink_cat

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2012
  Viestejä:
  395
  No, yleistys ja yleistys.. kaikkihan me yleistämme.. : P

  Echi on siinä suhteessa oikeassa, että täällä on immusia, jotka syövät eineksiä, koska eivät halua/osaa kokata. Esim. eräs moderaattorimme omaa tämän ominaisuuden ja varmasti monet muutkin, jos vain haluavat sen kertoa.

  Toisaalta taas, ei kaikki naiset osakaan kokata. Se on käsitys jostain 1950 -luvulta, jossa äidit opetti tyttäriään kokkaamaan, koska oli todennäköisempää, että naisesta tulee kotiäiti kuin uraäiti tms. Välimeren naiset ovat tunnettuja hyvästä kokkaustaitoistaan, koska heille on kertynyt taitoja sukupolvesta toiselle ja he tavallisesti olivat niitä kotiäitejä eikä se ole mikään häviliäsominaisuus siellä päin.

  Esim. voin olla myytin rikkoja: häviän aukottomasti kokkaustaidoissani miehelleni :P _hän_ oli se joka kertoi, että mausteissa on ruuan salaisuus eikä mausteita ole koskaan liian vähän ruuan laitettavaksi :P (itse olen ollut nirso mausteiden suhteet, koska halusin olla "oikeaoppinen" mutta hänen kikkansa on paljon, paljon parempi ) muutenkin, hänen kokkaukset ovat paljon maukkaimpia.
   
 20. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 771
  Kun kerran kysyit, niin kyllä se on pois. (kommentoin täältä sivusta)

  Kauppa myy sitä millä kassa kilisee. Siispä rajalliset hyllytilat on täytetty juuri sillä mitä keittotaidottomat hampuusit haluavat tunkea jätemyllyynsä, koska se on kannattavaa. Kyllähän sen rappiotilan katsominen pistää v*ttamaan pahastikin välillä, koska et saa itse haluamiasi tarpeita. Mutta minkäs teet, pakko äänestää edes omalla lompakollaan. Naturellia lihaakaan ei aina ole, mutta 9 erilaista suikalemakua kyllä löytyy. Palvelutiskin tilalla on roiskeläppäständi ja hevi-osasto on korvattu pakastealtaalla. Kaupan omat halpamerkit valtaavat tuotevalikoimaa jatkuvalla syötöllä, kohta ei tule maitokaan edes meijeristä vaan Pirkalta. Ja kaikki tämä, ihan sattumalta vain on mennyt näin?

  Sitä saa mitä tilaa, kirjaimellisesti. Kysynnän ja tarjonnan lakeihin nojaavassa järjestelmällä ei voi ostaa ja syödä mitä tahansa, sen vaikuttamatta olennaisesti muiden ihmisten asiointiin kaupassa.
   
 21. toni2k7

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2007
  Viestejä:
  5 735

  Parhaiten tuon huomaa pienemmissä lähimarketeissa joista ei saa edes käyttökelposta/tuoretta perunaa irtotavarana. Muusta puhumattakaan...
   
 22. Nemostelija

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2008
  Viestejä:
  1 771
  Nimenomaan, siellä se jäävuoren huippu on nähtävillä.

  Isommat kaupat voivat pitää monipuolisempaa valikoimaa, joten ostettavaa riittää monenlaiselle kuluttajalle. Valitettavasti silloinkin aidosta ruoasta on jo osittain tullut harvinainen luksustuote, jonka hinnat ovat pilvissä ja ketju omaan pöytään kangertelee. Vaikka tuottajilla olisi tarjontaa ja kauppiaalla periaatepäätös halukkuudesta, logistiikasta lähtien kaikki perustuu sen hunajamarinadin myymiseen ja kierrättämiseen kolmen eri tukkuportaan ja välikäsien kautta, jotta kaikki on niin tehokasta ja liukuhihnalta johdettavaa kuin mahdollista. Ei siinä ole tilaa muille, valitettavasti se pitää raivata väkisin tuulimyllyjä vastaan. Kuluttajat ovat asenteineen, järjettömintä kyllä, itse yksi pahimmista esteistä.

  Miten tähän pisteeseen ollaan tultu, käsittämätöntä. Ei tämän pitäisi olla niin hankalaa, että ruoan hankkimisesta saa tehdä lähes ammatin itselleen. Tai ylipäänsä olla jotenkin yläluokkaista, että haluaa punajuurensa punajuurena, eikä sen kaltaisena valmisteena. Toinen vaihtoehto on alistua äitien tekemään muottiin. Juuri siihen samaan, mihin tämän threadin aloittajan tarkoittamat sinkkumiehetkin. Aika suoraviivainen yhteys on ihmisten avuttomuuden ja kauppojen tarjonnan välillä, molempiin suuntiin. Kuinka voi oppia tekemään ruokaa, jos sen määritelmä on tuolta marketeista napattu. Kuinka saadaan kauppaan parempia tuotteita, jos niitä ei edes osata vaatia kun ei olla koskaan nähty tai maistettu, tai kukaan ei ole opettanut arvostamaan.

  Ihmiset, pliis...
   
 23. xtr

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2002
  Viestejä:
  100

  Aamen!
   
 24. peraattori

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  511
  Näin on näreet! Välillä pistää melkein itkettämään nämä suomalaiset ruokakaupat. Isoissa automarketeissa on ihan hyvät valikoimat joka sektorilla, mutta sielläkin jaksaa hämmästyttää, kun koko kompleksista löytyy lähes kilometritolkulla hyllytilaa, joka on täytetty eineksillä, heikkolaatuisilla makkaroilla ja lihoilla.

  Ulkomailla, esimerkiksi Italiassa, käydessä hämmästelen aina paikallisten pikkumarkettien valikoimia. On aivan uskomatonta, miten hienot valikoimat niistä löytyy. Kokoa on saman verran kuin jollakin pienellä Siwalla, mutta valikoimat ovat aivan eri planeetalta. On lihatiskiä, on kalatiskiä, on vaikka mitä. Yleensä pienistä Siwoista ei löydä edes mitään syömäkelpoista, marinoimatonta lihaa.

  Mutta eihän tämä kaupankaan vika ole. Kaupat myyvät paskaa, mutta eivät ne myisi paskaa, jos kukaan ei sitä paskaa ostaisi.
   
 25. Olav

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  959
  Lähikauppojen valikoimaa kuvaa hyvin tuo heidän asiakaslehtensä. Lehden "reseptit" kun ovat jatkuvasti jotain säälittäviä makkaravoileipiä, tai eines-muunnoksia, kun kunnon ruoka-ainesta ei kyseisistä putiikeista löydy. Myös "mitä lähdit ostamaan / mitä ostit" -haastattelu on huvittava - kun mukaan tuntuu tarttuvan lähinnä olutta, tupakkaa, karkkia ja keksejä tms.

  Haluaisin itsekin päästä tuohon: "Lähdin ostamaan ruokaa - mukaan tarttui maitoa"
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti