*vika oli powerissa*

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Viuhkamiina, 04.10.2015.

 1. Viuhkamiina

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  523
  Elikkäs kone alkoi muutama päivä sitten reboottaamaan satunnaisesti pelatessa, luulin ensin johtuvan erään pelin modeista mutta huomasin sen tekevän samaa toisenkin pelin kohdalla. Virtalähdettä epäilen nyt ensisijaisesti, mutta pystynkö millään ilveellä poissulkemaan muita vaihtoehtoja? Koneen speksit allekirjoituksessa ja käyttiksenä win 10. Toisinaan pystyy pelaamaan tunteja ja toisinaan alle minuutin.
   
 2. cutoff

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2007
  Viestejä:
  3 058
  "MSI 770 GTX OC"

  Mikä ajuriversio käytössä ja onko kokeiltu jotain muuta versiota?

  Onko Windowsiin päivittynyt muutama päivä sitten jakoon tullut KB3093266 joka on aiheuttanut ilmeisesti ongelmia?
   
 3. Viuhkamiina

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  523
  Ajuriversio on 355.98 päivitin tuohon tänään edellisestä versiosta jolla teki samaa. tuo päivitys näemmä löytyy, olen ihan uusi win10 käyttäjä, saakohan tuon jostain otettua pois?
   
 4. Derpmaster6000

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2014
  Viestejä:
  564
  Kuulostaa powerivialta, taas taitaa olla yksi fractal design jonka konkan hieman väsähtäneet.
  Eli toista lainaan jos mahdollista.
   
 5. cutoff

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2007
  Viestejä:
  3 058
  Tuli sittenkin fiilis että ei toi Windows-päivitys ehkäpä liity tohon ongelmaan, jos se päivitys on ylipäätään onnistunut. Voi olla tosiaan powerissa vikaa. Jos tota päivitystä haluaa kokeilla poistaa niin siellä Update-osastolla löytyy jostain kai "uninstall updates" linkki, jota kautta saattaa saada poistettua yksittäisiä päivityksiä.

  "Event viewer" nimisellä työkalulla näet jotain tietoja että mitä koneessa on tapahtunut sillä hetkellä kun se on kipannut. Jos ongelma on ollut esim. näytönohjaimen ajurissa niin siellä saattaa olla siihen viittaava logimerkintä.
   
 6. Viuhkamiina

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  523
  Kiitoksia avusta, noita event viewer logeja lukiessa virttisepäilyt vahvistuivat tämmoisessä muodossa "Microsoft-Windows-Kernel-Power" eikai auta kun lähteä virttiskaupoille. ikäväkseni huomasin, että kaapissa pölyttymässä olevan koneen virttiksessä ei ole tarpeeksi pinnejä näyttikselle. Jos sitä vielä etsisi takuukuitin, jos sitä olisi säkällä vaikka jäljellä.
   
 7. romrig

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2012
  Viestejä:
  59
  Kernel-Power (event 41) ei kerro muuta kuin että kone käynnistyi uudelleen odottamattomasti. Nimestään huolimatta se ei (valitettavasti) liity virransyöttöongelmaan.

  Satunnainen kaatuilu kovalla kuormalla sopisi kyllä hyvin virtalähdevian oireeksi.
   
 8. PHo

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2012
  Viestejä:
  37
  Oli ihan samanlainen vika edellisessä mikrossa (3 vee sitten). Vika ei paikantunut mihinkään komponenttiin, mutta oli hyvin todennäköisesti rautavika (powerissa?) koska nyt seuraavassa mikrossa minulla pyörivät tasan samat ohjelmat (ja käyttis W7 sekä paljon muita ohjelmia lisääkin) eikä ole tullut buutin buuttia.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti