Viiltävä/pistävä kipu lapaluun ja selkärangan välissä.

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja apoica, 02.08.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. apoica

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2015
  Viestejä:
  11
  En löytänyt foorumilta ketjua ihan vastaavasta ongelmasta niin aloitan uuden. Eli vasemman lapaluun ja selkärangan välissä ylhäällä juurikin viiltävää tai pistävää kipua, joka päätä käännellessä ja venytellessä eri asennoissa välillä voimistuu ja säteilee samanlaisena olkapäähän ja kyynerpäähän, jatkuvasti myös sormien päät, varsinkin peukalo puutuneen tuntuisia. Pari viikkoa tätä on nyt jatkunu ja olen koittanut eri asennoissa kivusta huolimatta venytellä ja hautonut kuumalla kostealla pyyhkeellä. Voltaren fortea nyt lutrannut pari päivää kipeisiin kohtiin mutta ei tunnu tuolla aineella olevan mitään vaikutusta. särkylääkkeillä helpottaa aina hetkesi sen verran että pystyy nukkumaan paremmin. Lääkärin ihan perus terveystarkistuksessa käydessä mainittin asiasta mutta oli niin outo lääkäri että ei suostunu edes vilkaseen, tiedä sitten pitääkö mennä kohta uusiks toiselle. Mitään erityisen raskasta en ole tehnyt missä olis voinu esim revetä jotain vaan kipu alkoi pikkuhiljaa ja liikkunut olen samanlailla kun aina ennenkin. En ole viittiny tuota kättä kauheasti rasittaa siinä pelossa että vain pahennan tilannetta. Kaikkia ideoita mistä tämä vois johtua ja millä saada paranemaan otetaan ilomielin vastaan! :D
   
 2. Make_k

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2008
  Viestejä:
  2 659
  Tuskin tuota osaa täällä kukaan parantaa, varsinkin kun on kyse nörttifoorumista, jossa 90 prosentille käyttäjistä suurin liikunnallinen aktiviteetti on ranteen heilutus hiiren tai oman mulkun jatkeena.

  Kohti lääkäriä siis.
   
 3. Tuollainen saattaa iskeä pikkuhiljaa ajan kuluessa, jos teet jotain virheasennosta käsin. Luultavasti olet nukkunut huonossa asennossa, tai sitten tuon puolen kätesi olkapää on työntynyt hieman eteen ja aiheuttaa jännitystä tuolla lavan ja rangan välisissä lihaksissa. Säteily johtuu hermotuksesta, joka on selkeästi puristuksessa.

  Omahoitona toimii vaikkapa puolikovan pallon kanssa noiden lihasten painelu selkää tai lattiaa vasten (kuitenkin varovasti ettei aiheuta lisää vaurioita). Hartioiden rentoutuksestakaan ei ole haittaa.

  Suosittelen käymään Kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Siellä ei jätetä hommaa vain vilkaisun tasolle.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.08.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti