Vihreät - De Gröna

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Higgs B, 04.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 139
  Sitä vähän minäkin - olin jo alun alkaen sitä mieltä että esim. jha ansaitsi rikoksestaan tuomion. Tosin se ei ollut tarpeeksi lihaisa tuomio, joten varaa rangaistusten koventamiseen kyllä on. Uskoakseni nyt on sen verran pätevä hallitus Suomen johdossa että asiat saadaan nytkähtämään reilusti eteenpäin.

  Niin etsitääs niitä nyt oikein urakalla :confused:

  Itselleni monikulttuurisuus sun muut eivät ole mikään arvo minkä puolesta laittaisin tikkua ristiin suuntaan tai toiseen - johan me elämme jatkuvasti enemmissä määrin monikulttuurisessa maailmassa - mutta idiotismia vastaan kyllä kannatan jos sanotaan sana jos toinenkin. Ei ole yllättävää että persujen ultralyhyen oppimäärän logiikka osuu melko usein tulilinjalle, tuskin sattumaa myöskään.

  Vihreät tekevät pätevää politiikkaa tarpeeksi laajalla skaalalla eivätkä pyri valehtelemaan ihmisille että maahanmuutto, se on se maahanmuutto ja maahanmuutto ( unohdinko mainita maahanmuuton? ) josta KAIKKI, siis kertakaikkiaan kaikki, Suomen ongelmat johtuvat.

  Tällä hetkellä esim. Suomen kestävyysvajeeseen Vihreillä on varsin harkinnan arvoisia ehdotuksia, osa varmasti toteuttamiskelpoisiakin. Persuilla tietenkin vain maahanmuutto, ja tietenkin se maahanmuutto. Ai niin, ja tottakai maahanmuutto. . .
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 2. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 021
  Persuilla on kylläkin noiden mainitsemiesi lisäksi lukemattomia muitakin teesejä: maahanmuuttajien seksuaalirikokset, maahanmuuttajien rikokset, maahanmuuttajien työllistyminen, maahanmuuttajien työttömyys, maahanmuuttajien maahantulon estäminen, maahanmuuttajien karkoitukset, maahanmuuttajien koulutus, maahanmuuttajien kouluttamattomuus, maahanmuutajien tukien minimointi, maahanmuuttajien etujen minimointi ja maahanmuuttajien määrän minimointi noin ihan vain muutamia mainitakseni. Kuten nähdään, skaala on laaja.

  Tämähän se on ongelma muiden puolueiden kohdalla, että katselevat ongelmia aivan liian laveasti. Vihreät esimerkiksi olivat huolestuneita ihan yleisesti seksuaalirikoksista. Ööh, haloo? Eivätkö ole lukeneet uutisia Oulusta? Vihreiden kaltaisten puolueiden pitäisi ymmärtää kaventaa näitä ajamiaan asioita siten, että eivät puuttuisi itse ongelmaan, vaan keskittyisivät tuomaan ongelmaa esille vain ja ainoastaan maahanmuuton valossa, joka kerta, aina ja ikuisesti.

  Persuthan ovat tämän "täsmähuolestumisen" ymmärtäneet valtavan hienosti, ja muun muassa persujen äänitorvi Suomen Uutisethan tästä jo ehti upeasti uutisoida, että Vihreät törkeästi kiinnittävät huomiota myös muihin kuin maahanmuuttajien rikoksiin. Hyvä Suomen Uutiset! Jatka samalla journalistien ohjeista piittaamattomalla linjalla aina jatkossakin!

  PS. Pro tip: Tästä viestistä irtoaa erinomaisia asiayhteydestä irroitettuja lainauksia! :)
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 3. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 244
  Olen kyllä ollut huomaavinani persujen kritisoineen turhisvyöryn ja sen lukuisten ongelmien (joita ansiokkaasti listasit) lisäksi esimerkiksi hallituksen kaavailemaa ylenpalttista lainanottoa, ja överiksi vedettyä ilmastohihhulointia.

  Ei se gallupista toiseen jatkuva suosituimman puolueen status pelkällä pakolaisteemalla taida syntyä.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 4. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 291
  https://yle.fi/uutiset/3-10825443

  "
  Rikkaassa maassa yhden lapsen hankkimatta jättäminen säästää vuodessa noin 58,6 tonnia hiilidioksidipäästöjä. Toiseksi tehokkain keino, autosta luopuminen, säästää 2,4 tonnia, laskettiin tutkimuksessa.
  "
  Sitten voisi esittää kysymyksen, miksi esim. Vihreät eivät mainosta tätä parasta ilmastotekoa? Miksi he haluavat tänne paljon kehitysmaalaisia, jotka lisääntyvät tehokkaasti? Jos pääprioriteetti on luonnonsuojelu niin syntyvyyden alentaminen pitäisi olla numero 1 tärkeiden asioiden listalla.

  Tällä en nyt tarkoita että ilmastotalkoot ovat täyttä roskaa, osa toimista on oikein tarpeellisia. Sen tämä kuitenkin osoittaa että pitäisi päästä irti tekopyhyydestä ilmastonmuutoksen estämisessä. Silloin tavan ihmisetkin arvostaisivat toimia kun ne olisivat rationaalisia eikä mitään populistihömppää.

  Jokainen maa voi tehdä oman osansa estääkseen liikakansoitusta! Näkisin että yksi tärkeimmistä asioista on estää kehitysmaalaisten pääsy maahan, sillä huonosti koulutetut tekevät enemmän lapsia. Kehitysmaalaiset + korkean elintason maa on katastrofi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti