Vihreät - De Gröna

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Higgs B, 04.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Sitä vähän minäkin - olin jo alun alkaen sitä mieltä että esim. jha ansaitsi rikoksestaan tuomion. Tosin se ei ollut tarpeeksi lihaisa tuomio, joten varaa rangaistusten koventamiseen kyllä on. Uskoakseni nyt on sen verran pätevä hallitus Suomen johdossa että asiat saadaan nytkähtämään reilusti eteenpäin.

  Niin etsitääs niitä nyt oikein urakalla :confused:

  Itselleni monikulttuurisuus sun muut eivät ole mikään arvo minkä puolesta laittaisin tikkua ristiin suuntaan tai toiseen - johan me elämme jatkuvasti enemmissä määrin monikulttuurisessa maailmassa - mutta idiotismia vastaan kyllä kannatan jos sanotaan sana jos toinenkin. Ei ole yllättävää että persujen ultralyhyen oppimäärän logiikka osuu melko usein tulilinjalle, tuskin sattumaa myöskään.

  Vihreät tekevät pätevää politiikkaa tarpeeksi laajalla skaalalla eivätkä pyri valehtelemaan ihmisille että maahanmuutto, se on se maahanmuutto ja maahanmuutto ( unohdinko mainita maahanmuuton? ) josta KAIKKI, siis kertakaikkiaan kaikki, Suomen ongelmat johtuvat.

  Tällä hetkellä esim. Suomen kestävyysvajeeseen Vihreillä on varsin harkinnan arvoisia ehdotuksia, osa varmasti toteuttamiskelpoisiakin. Persuilla tietenkin vain maahanmuutto, ja tietenkin se maahanmuutto. Ai niin, ja tottakai maahanmuutto. . .
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 2. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 135
  Persuilla on kylläkin noiden mainitsemiesi lisäksi lukemattomia muitakin teesejä: maahanmuuttajien seksuaalirikokset, maahanmuuttajien rikokset, maahanmuuttajien työllistyminen, maahanmuuttajien työttömyys, maahanmuuttajien maahantulon estäminen, maahanmuuttajien karkoitukset, maahanmuuttajien koulutus, maahanmuuttajien kouluttamattomuus, maahanmuutajien tukien minimointi, maahanmuuttajien etujen minimointi ja maahanmuuttajien määrän minimointi noin ihan vain muutamia mainitakseni. Kuten nähdään, skaala on laaja.

  Tämähän se on ongelma muiden puolueiden kohdalla, että katselevat ongelmia aivan liian laveasti. Vihreät esimerkiksi olivat huolestuneita ihan yleisesti seksuaalirikoksista. Ööh, haloo? Eivätkö ole lukeneet uutisia Oulusta? Vihreiden kaltaisten puolueiden pitäisi ymmärtää kaventaa näitä ajamiaan asioita siten, että eivät puuttuisi itse ongelmaan, vaan keskittyisivät tuomaan ongelmaa esille vain ja ainoastaan maahanmuuton valossa, joka kerta, aina ja ikuisesti.

  Persuthan ovat tämän "täsmähuolestumisen" ymmärtäneet valtavan hienosti, ja muun muassa persujen äänitorvi Suomen Uutisethan tästä jo ehti upeasti uutisoida, että Vihreät törkeästi kiinnittävät huomiota myös muihin kuin maahanmuuttajien rikoksiin. Hyvä Suomen Uutiset! Jatka samalla journalistien ohjeista piittaamattomalla linjalla aina jatkossakin!

  PS. Pro tip: Tästä viestistä irtoaa erinomaisia asiayhteydestä irroitettuja lainauksia! :)
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 3. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 373
  Olen kyllä ollut huomaavinani persujen kritisoineen turhisvyöryn ja sen lukuisten ongelmien (joita ansiokkaasti listasit) lisäksi esimerkiksi hallituksen kaavailemaa ylenpalttista lainanottoa, ja överiksi vedettyä ilmastohihhulointia.

  Ei se gallupista toiseen jatkuva suosituimman puolueen status pelkällä pakolaisteemalla taida syntyä.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 4. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 520
  https://yle.fi/uutiset/3-10825443

  "
  Rikkaassa maassa yhden lapsen hankkimatta jättäminen säästää vuodessa noin 58,6 tonnia hiilidioksidipäästöjä. Toiseksi tehokkain keino, autosta luopuminen, säästää 2,4 tonnia, laskettiin tutkimuksessa.
  "
  Sitten voisi esittää kysymyksen, miksi esim. Vihreät eivät mainosta tätä parasta ilmastotekoa? Miksi he haluavat tänne paljon kehitysmaalaisia, jotka lisääntyvät tehokkaasti? Jos pääprioriteetti on luonnonsuojelu niin syntyvyyden alentaminen pitäisi olla numero 1 tärkeiden asioiden listalla.

  Tällä en nyt tarkoita että ilmastotalkoot ovat täyttä roskaa, osa toimista on oikein tarpeellisia. Sen tämä kuitenkin osoittaa että pitäisi päästä irti tekopyhyydestä ilmastonmuutoksen estämisessä. Silloin tavan ihmisetkin arvostaisivat toimia kun ne olisivat rationaalisia eikä mitään populistihömppää.

  Jokainen maa voi tehdä oman osansa estääkseen liikakansoitusta! Näkisin että yksi tärkeimmistä asioista on estää kehitysmaalaisten pääsy maahan, sillä huonosti koulutetut tekevät enemmän lapsia. Kehitysmaalaiset + korkean elintason maa on katastrofi.
   
 5. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Kommentti: Haaviston jälkeen katse sisäministeriöön – Ohisalo vaihtaa koko maahanmuuton virkamiesjohdon


  Yksi on nimitetty EU- komissioon, toisen toimikausi päättyy soppelisti, kolmannen seitsämän vuoden kausi tulee päätökseensä, neljäs jää eläkkeelle. Lisäksi suojelupoliisin viiden vuoden toimikausi tulee päätökseensä. Itse en näitä tapahtumia sanoisi "puhdistukseksi".
   
 6. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 520
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006329172.html

  Hyi helvetti, ei paljon epäisänmaallisemmaksi mene. Oikein erityisoperaatio (Haaviston johtamana) terroristien tuomiseksi Suomeen. Saisi antaa vuoden irvokkain ihminen palkinnon. Edellisen sai Sipilä kun tarjosi Suomea koko maailman sossulaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2019
  Ilkko2 tykkää tästä.
 7. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 686
  No sanavalinnoilla voi luoda mielikuvaa ja linkillä muka "tukea" sitä.

  Jutussa kirjoitettiin oikesukanslerin päätöksestä saada lapset al-Holin leiriltä, ja jutussa sivuttiin laajemminkin al-Holin suomalaisten kotiuttamista. Ulkoministerin Haaviston tontilla taitaa olla.

  Jutussa ei taidettu puhua terroristien tuomisesta suomeen, ei taidettu edes puhua terroristeistä. saati että lapset olisi terroristejä.
  En tarkoita etteikö lapsista voisi esim tulla terroristejä, tiedä sitten nostaako niiden kotiuttaminen siksi tulemisen riskiä enemmän kuin sinne jättämisen. Riippuu varmaan monenko oletetaan selviävän
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Kyllä menee. Usko huviksesi.

  Hyvä esimerkki tästä on nyt 80 vuotta talvisodan syttymisestä, isänmaallista puoluetta teeskentelevä johtaa sivari. Varmasti tiedät kenestä on kyse.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
 9. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 520
  Jutussa ei vaan mainittu sitä (erillisessä uutisessa mainittiin) että on lakien vastaista erottaa äiti lapsestaan. Toisinsanoen, terroristiäidit tulisivat joka tapauksessa lapsien mukana Suomeen jos mennään lakien mukaan, ja niinhän sitä nyt aina virallisissa tapauksissa mennään, eikö?

  Ja kappas, yhtäkkiä "viaton" lapsienpelastusoperaatio onkin terroristien tuomista Suomeen. Meni taas putkeen. Kyllä Haavisto tämän ihan varmasti tietää.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
 10. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  689
  Talvisodan aikaan ei myöskään avoimesti homot olleet ministereinä. Vai mihin tällä ilmeisen sarkastisella heitolla pyrit?
   
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 627
  Kumpi valehtelee, Pekka vai Sauli..?
  https://www.verkkouutiset.fi/presidentti-sauli-niinisto-en-ole-tiennyt-mistaan-al-hol-paatoksesta/

  Viime päivinä on uutisoitu, että hallitus olisi aikeissa hakea Syyriasta al-Holin leiriltä naisia ja lapsia takaisin Suomeen ja että myös tasavallan presidentti Sauli Niinistöä olisi informoitu asiasta.

  Presidentti Sauli Niinistö toteaa Verkkouutisille asian olevan päinvastoin. Hän ei ole saanut informaatiota asiasta.

  – En tiedä (asiasta). Ja hallituksesta on moneen kertaan vakuutettu, ettei hallitus ole edes päätöstä tehnyt, Sauli Niinistö sanoo.


  Näin kertoi Pekka aiemmin HS:n mukaan.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006329153.html

  Helsingin Sanomien tietojen mukaan koko Suomen hallitus on käytännössä siunannut toimet, joiden avulla on tarkoitus hakea al-Holin leirillä olevia naisia ja lapsia takaisin Suomeen.

  Myös tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä ja eduskunnan ulkoasiainvaliokuntaa on informoitu asiasta.

  Lisätään vielä IS:n lööppi.

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006330469.html

  Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) on kertonut, että lasten palauttamiseen liittyvistä suunnitelmista on informoitu myös presidenttiä. Niinistön mukaan hän ei ole tällaista tietoa saanut.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2019
 12. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 520
  Kaikki tietää että Pekka. On lähtenyt terr...viattomien lasten pelastaminen hieman lapasesta. Ja kuten sanoin aiemmin niin herra haavisto kyllä varmasti tietää että äitejä ei saa erottaa lapsistaan. Haluaa tieten tahtoen terroristeja Suomeen.
   
 13. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 119
  Haisee Pekan lähdöltä. Vasemmisto toimii kuten kommarit aina tekevät, yksi laki heille, toinen muille. Twitterissä äärivasemmisto kehuu kilpaa Haaviston lapsen oikeuksia ajavaa toimintaa. Kaikki on sallittua oikeamieliselle - työpaikkakiusaaminen, lakien rikkominen. Samalla huudetaan muille kuinka kansainväliset sopimukset velvoittavat.
   
 14. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  246
  KAIKKI universumin ihmiset on rasisteja paitsi ISIS ja mä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2019
 15. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 264
  IS:n saama pöytäkirja todistaa: Haavisto siirtää UM:n virkamiehen toisiin tehtäviin al-Hol-kiistan takia
  Ilta-Sanomien haltuunsa saama ulkoministeriön konsuliosaston pöytäkirja todistaa, että konsuliosaston päällikköä Pasi Tuomista oltiin ja ollaan siirtämässä toisiin tehtäviin. Tuominen ei suostunut ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) laittomaksi kokemaansa painostukseen.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006331298.html

  Hei hei Pekka ja tervemenoa! Tervemenoa myös presidenttiyshaaveet.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 16. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  689
  @splice Ilon viikko kun korttitalot kaatuu ympäriltä. Jäljelle jää vaan persuista öyhötys. Oikeat paskanpuhujat löytyvätkin vaan omasta pesästä.
   
  seebra, rodder, Ilkko2 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 627
  [​IMG]
   
  Stoker, monta, rodder ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 954
  Tuli tämä herra mieleen, kun luin Splicen tekstiä

  [​IMG]
   
  Ilkko2, Stoker, AHPU ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 627
  Todellakin!
   
 20. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 119
  Eiköhän se ollut Haavistolta sitten siinä.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006333612.html

  Tällaiset hetket paljastavat miten lyhyt henkinen matka Vihreillä on gulageihin. Twitter kertoo karua kieltään: Vihreät saavat työpaikoilla kohdella alisteisessa asemassa olevia miten vain. Aina jokin asia, tällä kertaa ”Lasten oikeudet” sallivat mielivaltaisen lakien rikkomisen, kunhan ideologia on oikea. Venäjän viisumeihinkaan ei tarvitse Haaviston ulkoministeriössä noudattaa kansainvälisiä sopimuksia. Niitä noudatetaan vain kun se poliittisesti sopii diktaattorille. kansanedustajat näyttävät vihreillä järjestäen olevan tätä mieltä: asia vain sivuutetaan. Kommunisti perustuslakivaliokunnassa on myössamaa mieltä.

  On hyvä muistaa että näin syntyi myös Stalinin Venäjä. Hyvää tarkottaen.
   
 21. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 119
  Tämän lisäksi Vihreät ja muut stallarit ovat koko viikon maalittaneet Haaviston paljastanutta journalista Timo Haapalaa. Hänet on pyritty hiljentämään, kuten Stalinin Venäjällä tehtiin.

  Tähän on ossllistunut kokoi Vihreän puolueen kärki.

  Vihreätkö eivät ole ääriryhmä?

  PS. Myös Vasemmistoliitto äärimmäisinä stallareins ovat osallistuneet samaan, esim. Veronika.Honkasalo
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 22. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  689
  Niin se vaan Haaviston vuosia rakennettu julkisuuskuva murenee käsiin. Presidenttiydestä lienee turha enää haaveilla, vaikka suomalaiset kanan muistin omaavatkin.
   
  Ilkko2 ja Stoker tykkäävät tästä.
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 264
  [​IMG]
   
  monta, Ilkko2, Stoker ja 1 muu tykkäävät tästä.
 24. Gerbedez

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2006
  Viestejä:
  50
  Ei kannata vielä nuolaista. Kansalla on tunnetusti lyhyt muisti ja Pekka on takuulla vahvoilla seuraavissa pressan vaaleissa.
   
 25. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  689
  Tästä voidaan keskustella sitten vaalien jälkeen. Haaviston homo-kortti pelattiin jo aiemmissa vaaleissa ja nyt tuli aikamoinen tahra kilpeen. Ihmeen aikaisin tämä loanheitto tosin alkoi. Ehkä hieman aikaisessa tuli tämä kohu. No, eiköhän sieltä uutta vielä tule lähempänä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti