Vihreät - De Gröna

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Higgs B, 04.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Olet siinä oikeassa että naisen euro on miehen euroa pienempi. Mutta sitä edesauttaa tämä halpatyövoima ja haittamuutto yms. jota halutaan saada suomeen tekemään jo ennestään huonosti palkattua työtä. Eli siivous ja hoivatyö.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
 2. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  994
  Kyllä splice olet täällä levittämässä monikulttuurisuuden ilosanomaa. Turha sitä on kieltää.

  Suomessa miehillä ja naisilla on sama palkkataso tehtyä vuosityötuntia kohden.
   
 3. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Eli sinä sanot että naiset tekevät vain huonosti palkattuja töitä kuten siivousta?
   
 4. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Sanoinko noin..?. En sanonut.
   
 5. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  994
  Miesten ansiotaso on korkeampi kuin naisten, mutta se johtuu siitä, että miehet tekevät enemmän työtunteja kuin naiset. Pitäisikö naisille sitten ruveta maksamaan isompaa tuntipalkkaa kuin miehille, että päästäisiin tästä naisen euro on sitä ja sitä myytistä vihdoin eroon?
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Nyt vaadin jo tosissaan faktoja tiskiin, vaikuttaisi että tämä olisi helppoa sanoa missä olen sanonut "monikulttuurisuus on rikkaus mantraa" - kerta olet niin varma.

  Jos ei löydy, on puheesi täyttä bs ja lähestulkoon henkilöön menevää panettelua ja vähintäänkin täysin ketjun aiheeseen liittymätöntä potaskaa- kuten joka kerta kun puhut asian sijaan kirjoittajasta ! Ymmärrä nyt hyvä mies!
  ^^ kyllä tämä asia olisi ja onkin korjattavissa- se että ongelmaa vähätellään ei todellakaan helpota asioiden korjaamista. Luulisi että nämä putinin kätyrit olisivat ilolla korjaamassa naisten asemaa yhteiskunnassa kun kuitenkin väittävät olevansa niin huolissaan naisten asemasta..
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
 7. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  994
  Turun Vihreitä edustava kuntapoliitikko kirjoitellut kommentteja perussuomalaisen kuntapoliitikon blogin kommentteihin liittyen Laura Huhtasaareen


  – Koska näissä prinsessapäiväkirjoissa näköjään halutaan puhua nimenomaan ulkonäöstä niin täytyy minunkin sitten sanoa, että olisihan se Laura ihan p****a, jos vain pitäisi suunsa kiinni.

  – En minä sitä Iirikselle voi sanoa, sillä sehän on fiksu nainen. Ja kaunis kaiken lisäksi. Ei Laurankaan ulkonäkö ole ällöttävä, ainoastaan hänen ajattelunsa oksettaa. Myös hänen ”mestarinsa” ajattelu inhottaa jokaista tolkun ihmistä.

  – Koita nyt tyttö ryhdistäytyä. En minä Lauraa p****i vaikka sillä olisi suu teipattuna niin kuin siinä viime syksyn vaalimainoksessa. On se niin kuvottava ja ääliömäinen, Lamminpää kirjoittaa vastauksessaan blogin pitäjälle Maralle.  Selvästi feministi asialla. Tämähän on ok, koska vastapuolella on natsit.
   
 8. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Tarkoitatko siis että olen putinin kätyri..? Itse tämä vihreiden asia ei liity millään tavalla tähän asiaan.
   
 9. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Ei, vaan puhun yleisellä tasolla niistä jotka ovat valmiita ajamaan euroopassa Putinin asiaa. Jokainen tietää mikä puolue Suomessa mestarinsa johdolla tätä on tekemässä.
   
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  ..ja juuri sen kertominen on sitä kuuluisaa populismia.
   
 11. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  124
  Linkki?
   
 12. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 021
  Ei hätää, en pelkästään tarjoa vasta-argumenttia, vaan tarjoan sellaisen ihan sinun omin sanoin:

   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
 13. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 021
  No tuota, kerrotko sinä ihan aluksi meille että missä kohtaa se raja menee? Montako raiskausta sinä hyväksyt? Onko se sitten jotenkin parempi raiskaus jos raiskaaja on työperäinen maahanmuuttaja eikä humanitäärinen maahanmuuttaja?
   
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Kukaan ei hyväksy yhtään raiskausta mutta nädien turhapaikanhakijoiden raiskaukslla tuntuu olevan erityinen suojamuuri.
   
 15. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  994
  Eli vasta-argumenttisi Afrikasta ja Lähi-idästä saapuneiden rikollisuustasoeroon raiskausrikoksissa on se, että se ei yksilötasolla vaikuta siihen, onko tarvetta turvapaikalle vai ei. Eli rikollisuustasoero saisi olla 100-, 1000- tai vaikka 10 000-kertainen tuolla argumentilla. Olet siis täysin valmis uhraamaan Suomen naiset ja muutenkin Suomen tulevaisuuden sellaisena kuin me sen tunnemme.

  - > Ignoreen.
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Laitas samalla mutkin ignoreen kun ei sun juttuja vain jaksa.

  Naisista ollaan niin huolissaan, mutta kun puhutaan naisten oikeuksista niin vedetään feminatsikorttia esiin ja tuomitaan aivan hirveän kamalaksi.

  Kunhan sanon :D

  E: ja btw tuhannen vuoden kuluttua - jos siis Suomea edes on ollenkaan olemassa - on se varsin erilainen kuin minä me sen nyt tunnemme. Tosin kaivelepa historiankirjoista kuinka monta valtiota on kyenyt säilymään samana tuhat tai 2 tuhatta vuotta.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
 17. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Salaliittoteoria on oikeistopopulistien uusi ase

  PERUSSUOMALAISTEN KANNATUS on noussut sitä mukaa kun vaalit ovat lähestyneet. Populistipuolueen poliittiset sisällöt eivät ole muuttuneet. Millä keinoilla puolue siis on nostanut kannatustaan?

  Osittain perussuomalaisten taktiikka nojaa jo kaukaa Timo Soininpuheenjohtajakaudelta tuttuun kaksoispuheeseen: virallisemmissa yhteyksissä ja puheenvuorossa tavoitellaan maltillisuutta, raju retoriikka ja jopa vihapuhe pulpahtelee sosiaalisessa mediassa ja verkon kommenttiraidoilla.

  Tässä kuviossa puheenjohtaja Jussi Halla-aho on tutkijatohtori Niko Pyrhösen mukaan ottanut jopa yllättävän paljon saman toppuuttelijan roolin kuin Soini ennen häntä.

  Käynnissä olevassa vaalikamppailussa oikeistopopulistien uusi ase ovat salaliittoteoriat.

  Esimerkiksi perussuomalaisten kohuttu vaalivideo ja varapuheenjohtaja Laura Huhtasaaren kommentit sosiaalisessa mediassa kertovat Pyrhösen mukaan siitä, että pyritään luomaan tarinaa, jossa viranomaiset ja erityisesti valtamedia huijaavat ihmisiä ja piilottavat vallankäytön todellisuuden.


  Perussuomalaiset sai tänään perjantaina julkaistussa Ylen Taloustutkimuksella teettämässä mielipidetiedustelussa yli 15 prosentin kannatuksen. Vihreän Langan kolme tuoreinta tiedustelua yhdistävässä gallupissa perussuomalaisten lukema on maltillisempi 12,4 prosenttia.

  Helsingin Sanomien ja Alman seuraavat mielipidetiedustelut kertovat enemmän perussuomalaisten kannatuksesta.

  Varmaa on, että puolueen kannatus on noussut viime syksystä muutaman prosenttiyksikön. Nousua on tehty osin vanhoin konstein.

  Näitä konsteja ja perussuomalaisten taivalta SMP:n raunioilta halla-aholaiseksi maahanmuuttovastaiseksi puolueeksi käsitellään Emilia Palosen ja Tuija Saresman toimittamassa kirjassa Jätkät ja jytkyt.

  Timo Soinin johtama perussuomalaiset teki kaksilla rattailla ajamisesta poliittisen taktiikkansa. Myhäilevä Soini ja muut salonkikelpoiset perussuomalaiset esittivät olevansa pienen ihmisen, tavallisen suomalaisen asialla.

  Maahanmuuttoon suhtauduttiin kriittisesti, mutta sanankäänteitä pehmennettiin. Perussuomalaisten toiset rattaat olivat piilossa julkisuudesta Hommafoorumin kaltaisissa internetin ”pukuhuoneissa”, jossa kukoisti rasismi ja aito vihapuhe.

  Nämä puolueen toiset kasvot tulivat ajoittain esille vähemmän salonkikelpoisten persupoliitikkojen möläytyksiin, joista seurasi ”harjaamista”, mutta ketään ei pysyvästi ajettu puolueesta.


  Soinin perussuomalaisiin viime vuosikymmenellä päästämät maahanmuuttovastaiset ja rasistiset joukot kaappasivat puolueessa vallan kesäkuun 2017 puoluekokouksessa. Puolue hajosi.

  Perussuomalaiset jäi Jussi Halla-ahon ja muiden ”pukuhuonelaisten” käsiin. Varapuheenjohtajiston muodostaa saralla vaikuttava kolmikko: Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen ja Juho Eerola.

  Tutkijatohtori Pyrhönen pohti Vihreään Lankaan heti puoluekokouksen ja perussuomalaisten hajoamisen jälkeen kirjoittamassaan artikkelissa, millaiseksi puolueeksi Halla-ahon perussuomalaiset muotoutuu.

  ”Mitä tapahtuu puolueen ympärillä nyt, kun kovan linjan eurooppalainen populismi on perussuomalaisten uusi, kyseenalaistamaton linja?” Pyrhönen kysyi.

  Helsingin yliopiston Svenska social- och kommunalhögskolanissa oikeistopopulistien mediavaikuttamista ja -mobilisaatiota tutkivaPyrhönen sanoo nyt Vihreälle Langalle, että perussuomalaisten linjamuutos on ollut yllättävänkin vähäinen.

  ”Jotkut arvioivat, että Jussi Halla-ahon puheenjohtajuus olisi paljastanut puolueen todellisen karvan. Mutta ehkä yllättäenkin Halla-aho on usein ottanut saman position kuin Timo Soini.”

  Pyrhönen ottaa esimerkiksi Halla-ahon taannoin antamat moitteet ”etnonationalisteiksi” julistautuneille perussuomalaisille nuorille. Torstaina Halla-aho puhui Ylen vaalitentissä siitä, ettei ”pidä tehdä yleistyksiä muutamien törkyturpien takia”.

  Pyrhönen pohtii, että perussuomalaisten johtaja toimii nuorisojärjestönsä hyvä poliisi – paha poliisi -kehyksessä.

  ”Halla-aho astuu areenalle toppuuttelemaan ja sanoo, ettei tällaista voi hyväksyä. Mitään varsinaisia toimenpiteitä ei tehdä.”

  Ylen tentissä Halla-aho korostikin, että puolueen yhteistyö nuorisojärjestön kanssa toimii ja mielipiteitä saa esittää.


  Jätkät ja jytkyt -kirjan artikkelissaan nationalismiin ja populismiin erikoistunut tutkija Tuula Vaarakallio kertoo perussuomalaisten kaksoispuheesta. Radikaalit mielipiteet verhotaan salonkikelpoisempaan muotoon ja käsitteille annetaan uusia merkityksiä.

  Pyrhösen mukaan uutta kaksoispuheessa on käynnissä olevassa vaalikampanjassa se, että sosiaalisessa mediassa ja niin sanotuissa vaihtoehtomedioissa salaliittoajattelu korostuu aivan eri tavalla kuin ennen.

  ”Mainstream media is the ”Flat-Earthers” of journalism. Ban the fake news”, varapuheenjohtaja Huhtasaari tviittasi maanantaina.

  Tviitissä oli linkki Paul Joseph Watsonin videoon. Watson on yhdysvaltalainen salaliittoteoreetikko, joka on kirjoittanut muun muassa Infowars-sivustolle.

  Huhtasaari jakaa usein niin sanotun vaihtoehtomedian materiaalia ja kyseenalaistaa valtamedian luotettavuuden.

  Myös perussuomalaisten kohua herättänyt vaalivideo luo kuvaa kansan vastaisesta salaliitosta.

  ”Kehityskulku, jota video ja Huhtasaaren twiitit ilmentävät, on huolestuttava. Pyritään luomaan kokonaisvaltaista epäluottamusta ja epäuskoa perinteisiin tiedonvälittäjiin. Se uppoaa hyvin sellaiseen porukkaan, joka lukee uutisensa vaihtoehto- tai vastamedioista. Se vahvistaa heidän olemassaolevaa ajatustaan siitä, että heille valehdellaan koko ajan”, Pyrhönen sanoo.


  Salaliittoteoretisoinnin ytimessä on ajatus siitä, että totuus järjestelmän toiminnasta ja maailman todellisesta olemuksesta on piilotettu. Pyrhösen mukaan tämän oletetun totuuden etsintä kokoaa yhteen ihmisiä, jotka eivät lopulta luota oikeastaan mihinkään.

  ”Sellaisille ihmisille Huhtasaaren toiminta voi näyttäytyä jotenkin messiaanisena. Ja onhan palkitsevaa ajatella, että itsellä on pääsy sellaisen syvemmän totuuden äärelle, joka on piilotettu valtamediaa seuraavilta lampailta.”

  Salaliittoteoretisoinnin leviäminen oikeistopopulistiseen vaalikamppailuun on tuskin suomalaisten poliitikkojen tekoa. Pyrhösen mukaan salaliittoajattelu on vellonut laajoissa verkkoyhteisöissä ja vaihtoehtomedioissa jo vuosikausia. Sen leviäminen oikeistopopulistiseen ääriajatteluun on globaali ilmiö.

  ”Oikeistopopulistiset poliitikot tulevat jälkijunassa, mutta he ovat onnistuneet valjastamaan ilmiön omaan käyttöönsä.”   
 18. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Mihin tämä kaikki liittyi. Voisit mielestäni lopettaa asiaan kuulumattoman oksennuksen jakamisen. Ihme jos moderointi ei tähän puutu..
   
 19. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 021
  Tämä keskustelu toki kuuluisi KR-ketjuun, ja sinne sitä olen myös yrittänyt siirtää (link).

  Harmillisesti nimimerkki Stoker jätti kertomatta hänen omista arvovalinnoistaan, vaikka siitä parikin kertaa on kysytty (link). Kuten tiedetään käytännössä kaikki maahanmuuttajaryhmät syyllistyvät esimerkiksi raiskauksiin suhteellisesti enemmän kuin suomalaiset.

  Nimimerkillä Stoker ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa näiden muiden raiskausten kanssa. Niissähän raiskaaja on monesti työperäinen maahanmuuttaja. Ne raiskaukset ovat nimimerkin Stoker mielestä sellaisia parempia raiskauksia ja niissä hän ei näe mitään ongelmaa. On jokin tietty maaginen luku, jonka jälkeen nimimerkki Stoker ei enää hyväksy raiskauksia. Tuo tarkka luku jäi nyt vaan tälläkin kertaa selvittämättä. Ehkäpä ensi kerralla sitten!

  PS. Kuten näette, minäkin osaan tunkea sanoja toisten kirjoittajien suuhun. :)
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
 20. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Siis hetkinen, Vihreän Langan tekstit eivät kuulu mielestäsi Vihreät - De Gröna ketjuun? Millähän perusteilla, jos saan kysyä?

  Ja linkattu teksti liittyy erittäin vahvasti keskusteluun siltä osin, että muutkin tietävät minkälaisten "järjen jättiläisten" kanssa tässä väitellään.

   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019
 21. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  994
  Niin, Suomi voi tulevaisuudessa olla maa, jossa kaikki saavat elää rauhassa ja aikaa käytetään esimerkiksi avaruuden tutkimiseen, koskemattomassa luonnossa liikkumiseen ja filosofointiin.

  Tai sitten Suomi voi olla kehitysmaa, jossa asuu 50 miljoonaa ihmistä, kranaatteja paukkuu kuin Ruotsissa, eikä naiset uskalla liikkua ulkona yksin.

  Virheät ajaa politiikkaa, joka johtaa tähän vaihtoehto kakkoseen.
   
  rodder, splice ja electron06 tykkäävät tästä.
 22. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Niin sekavaa mihinkään pohjaamatonta ajatusvirtaa että pakkohan tuosta oli tykätä. Kerta kuitenkin ollaan fiksujen ihmisten - eli Vihreiden - ketjussa on hienoa että tännekin tullaan jauhamaan populistien viljelemää retoriikkaa ihmisvihaan yllyttämisestä. Sinänsä pelon lietsominen on fiksu taktiikka, vaikkakin turhan lyhytnäköistä ja läpinäkyvää.
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2019
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Onneksi Vihreiden politiikka ei ole populismia. *sarkasmi*
   
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 986
  Joo olette niin saatanan fiksuja ja hyviä ihmisiä. Ei hyvää päivää. :facepalm:

  Todellisuudessa sinisilmäisempiä omahyväisempiä maailmanhalaajia joilla ei ole minkäänlaista käsitystä reaalimaailmasta ja miten se toimii, saa hakea. Nyt sitten jo Vihreä sisäministerikin aloitti natsittelemisen ja trollittelun eri mieltä olevia kohtaan. Todella fiksua ja kansan vastakkainasettelua vähentävää eikö vain..

  Ruotsistakin tulee jatkuvasti niin hyviä uutisia kannattamanne ideologian ansiosta.

  Ruotsissa kaikkea toisen asteen koulutusta kutsutaan lukioksi (gymnasiet). Suomen ammattikoulua vastaavat lukioiden ammattilinjat. Ruotsissa ei ole Suomen tyylisiä ylioppilaskirjoituksia. Valmistumiseen riittää kurssien läpäisy. Silti joka kolmannella jää leikki kesken.

  Hienolta näyttää Ruotsin tulevaisuus kun pommit ja käsikranaatit räjähtelee harva se päivä, ja joka kolmas ei läpäise toisen asteen koulutusta.

  Tähän aikaan vuodesta saadaan aina muistutus Ruotsin suuresta epäonnistumisesta
  Ruotsissa ylioppilaslakki jää saamatta niin monelta, että näin ei voi jatkua, kirjoittaa HS:n Tukholman-kirjeenvaihtaja Petja Pelli.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006143511.html?share=62a6cd32f1a5e7b7d2d1fd781556e115


  "Mut hei, me ollaan niin fiksuja älykkäitä ja hyviä ihmisiä hei, meidän maailmanhalaus-ideologia on paras ja mahtava!"
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2019
 25. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 986
  Eppu Normaali ottaa rajusti kantaa Suomen nykytilaan: sananvapauden arvo on bändin mukaan mennyttä – ”Mistään ei uskalla enää edes leikkiä laskea”

  https://www.is.fi/viihde/art-2000006142687.html

  – Suomessa on ikävä kyllä ajauduttu niin surulliseen tilanteeseen, että sananvapautta rajoitetaan jo selvästi. Se tapahtuu niin, että ihmiset eivät enää uskalla kertoa aitoja mielipiteitään monissakaan yhteyksissä, koska siitä voi joutua somessa ja mediassa erittäin helposti teurastetuksi, Martti lataa.

  – Tai siis kyllä Suomessa saa yhä mielipiteitä olla, kunhan ne vaan ovat oikeita. Jos oma mielipide poikkeaa niin sanotusti yleisesti hyväksytystä tai vallalla olevasta, sitten kannattaa pitää suunsa kiinni. Ja siksi moni vaikeneekin, Pantse lisää.
   
  juhog81 ja Stoker tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti